Proiecte rezidentiale

Ai visat dintotdeauna sa locuiesti la casa?  Este momentul sa iti cauti propria ta locuinta pe pamant, cu o curte plina de verdeata si spatii foarte bine optimizate. Iti propunem mai multe proiecte rezidentiale cu case noi, atat clasice, cat si construite cu tehnologii moderne si inovatoare, care iti vor satisface toate nevoile.

Pe site-ul nostru poti gasi proiecte de la cei mai importanti dezvoltatori imobiliari ai zonei si le poti achizitiona direct de la ei, fara comisioane si taxe ascunse.

Strada Teiuş, Nr. 120-144, Sector 5, Bucuresti, Teius
Stadiu: Inactiv
Preturi de la 1030 euro/mp

Urban Garden este un proiect gandit pentru toti cei care isi doresc o vila spatioasa in interiorul orasului, cu dotari moderne si finisaje de buna calitate.

Proiectul se remarca prin spatii ample, eficienta energetica, intimitate si o buna conectare la oras. Fiecare vila este construita cu simt de raspundere, garantand o calitate premium la un pret atractiv.

Acum si cu plata esalonata! https://www.conforturban.ro/promotii/

Str. Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Com. Berceni, Jud. Ilfov, Romania, Bucuresti, Quantum Modules Premium Modular Building System
Stadiu: Activ
Preturi de la 125 euro/mp

Prima expozitie permanenta de case modulare din Europa inaugurata la mijlocul anului 2022 in Judetul Ilfov-Comuna Berceni.

Daca vrei sa afli mai multe despre prima expozitie permanenta de case modulare din Europa acceseaza www.quantummodules.ro

Str. Calea Bucuresti, Nr. 234, Com. Vidra, Jud. Ilfov, Romania,
Stadiu: Activ
Preturi de la 1240 euro/mp

Quantum OxyGo Park Vidra, un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune născută din dorința absolută de a crea cel mai bun loc, pe care tu si cei dragi tie să-l numiti “Acasă”!

Str. Bulevardul 1 Mai, Nr. 319, Com. Berceni, Jud. Ilfov, Romania,
Stadiu: Activ
Preturi de la 1000 euro/mp

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este creat intr-o atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi sunt cele mai importante atuuri.

Strada Iederei, Nr. 40-41, Bragadiru, Jud. Ilfov, Bragadiru, intrarea in Orasul Bragadiru
Stadiu: Activ
Preturi de la 1104 euro/mp

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces, compus din 116 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex si este desfasurat pe o suprafata de peste 40.000 mp, la intrarea in Orasul Bragadiru.

Str. Bulevardul 1 Mai, Nr. 346H, Com. Berceni, Jud. Ilfov, Romania, , Comuna Berceni
Stadiu: Activ

Face parte din Quantum Premium Modules Group, care este un grup de lucru in industria imobiliara din Romania, mai exact un parteneriat pentru investitii in acest domeniu, realizat de catre managementul companiei SudRezidential.ro.

Strada Calea Bucuresti, Nr.164, Comuna Berceni, Judetul Ilfov, Romania, , Comuna Berceni
Stadiu: Activ

Quantum Modules Premium Modular Building System – divizia de case modulare a Quantum Premium Modules Group pregateste primul proiect imobiliar dedicat caselor modulare din Europa.

  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image