Family Villas Bragadiru

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusiv cu regim privat de acces, compus din 116 de unitati locative mixte, atat individuale cat si in sistem duplex si este desfasurat pe o suprafata de peste 40.000 mp, la intrarea in Orasul Bragadiru.

Suprafata teren
40000 mp
Numar de case
116
Numari de parcari
232
Regim inaltime
P+1E+Pod
Data de predare
Decembrie 2023
Tip Case/Vile
Vile individuale / duplex
Preturi de la
1104 euro/mp
Bragadiru, intrarea in Orasul Bragadiru
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Ansamblul Family Villas Bragadiru este un proiect rezidential exclusivist, cu regim privat de acces, compus din 116 de unitati locative mixte, atat individuale, cat si in sistem duplex si este desfasurat pe o suprafata de peste 40.000 mp la intrarea in Orasul Bragadiru.

Proiectul a demarat in vara anului 2016 cu prima sa faza – 10 vile, ce au avut ca termen de finalizare luna noiembrie 2016, restul imobilelor urmand sa fie date in folosinta progresiv pana la sfarsitul anului 2024.

Family Villas Bragadiru este amplasat pe Strada Iederei, in orasul Bragadiru, langa artera principala – Soseaua Alexandriei, la doar 5 minute de Capitala si beneficiaza de acces rapid catre caile de acces majore si catre punctele de interes din orasul Bragadiru.

Pozitia este una privilegiata, oferind intimitatea si linistea, atat de necesare dupa o zi de munca incarcata, cat si accesul facil catre Capitala, prin Soseaua Alexandriei si Soseaua de Centura.

Totodata, Family Villas Bragadiru este amplasat la doar 15 minute de mers pe jos de cel mai mare parc din zona, Parcul Bragadiru, ce se intinde pe o suprafata de peste 8 hectare, de lacurile de agrement din complexul Belvedere, raul Ciorogarla sau alte oaze de verdeata, ce iti vor da senzatia de vacanta continua chiar la tine acasa.

Imobilele din cadrul proiectului rezidential sunt construite cu o mare atentie la detalii, din cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind executata la exterior cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) si tencuiala decorativa, iar la interior sunt izolate cu vata minerala de 5 cm, ignifugata, marca URSA si rigips, optimizand astfel coeficientul termic la maxim.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, Apa si Canal Ilfov – iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, unitatile spitaliceti, pietele si magazinele.

Regimul de inaltime este P+1E+Pod, iar fiecare vila dispune la parter de living generos, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de trei dormitoare spatioase si o baie. Din hol avem acces catre pod (h – 1,9 m) pe scara tip chepeng, deci catre un spatiu de depozitare generos, dar si pe balcon. Placa de beton peste etajul 1 este un avantaj major al acestor vile, aducand beneficii ca: termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta. Suprafata totala este de 117.5 mp utili, fiecare vila dispunand de gradina amenajata cu gazon si fiind imprejmuita cu gard de beton si fier forjat.

Accesul in complex se face pe drum asfaltat, cu latime de 9 m, iar infrastructura in zona este impecabila.

Primele doua etape ale proiectului au prevazut 82 de unitati single si tip duplex si sunt integral vandute, iar cea de-a treia etapa prevede 34 de vile individuale, sau tip duplex, cu gradini ample si dotari moderne

“Comunitatea nou creata in zona este primitoare si de calitate, iar o simpla vizita in etapele finalizate te va convinge sa transformi proiectul Family Villas Bragadiru in “Acasa” pentru tine si familia ta!”

Vilele se vand complet finisate, beneficiaza de centrala proprie Immergas, in condensatie, cu o putere de 24kw, calorifere din otel de inalta calitate si obiecte sanitare din ceramica de la Romstal, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan low-e 4 anotimpuri, glafuri interioare si exterioare, instalatii sanitare PPR, instalatii electrice cupru, prize si intrerupatoare modulare, iar contorizarile sunt individuale, toate pentru un consum minim si costuri optimizate.

De asemenea, fiecare vila poate fi personalizata, astfel ai posibilitatea sa iti pui amprenta inca de la inceput asupra casei tale, prin alegerea culorilor si modelelor de finisaje pentru gresie, faianta, parchet si usi de interior.

Vecinatati

Soseaua Alexandriei, Lidl, Mega Image, scola, gradinita, posta, farmacii si clinica medicala, piata, parc, complex agrement Belvedere.

Mijloace de transport in comun

Maxi Taxi STB – 438 la 400 m.

Detalii tehnice

Imobilele din Family Villas Bragadiru sunt construite cu o foarte mare atentie la detalii, pe structura cu cadre din beton armat si inchideri executate din caramida Porotherm. Pentru un confort termic maxim sunt izolate cu polistiren expandat de 10 cm (EPS 70) iar la interior cu vata minerala de 5 cm, ignifugata, marca URSA si rigips. 

Proiectul este conectat la toate utilitatile orasului (gaze, apa curenta, canalizare si curent electric de la furnizori precum Distrigaz, Enel, Apa si canal Ilfov) si beneficiaza de infrastructura completa.

Fiecare vila are un regim de inaltime P+1E+Pod si este foarte bine optimizata din punct de vedere al spatiului: are living generos, bucatarie inchisa, trei dormitoare spatioase si doua bai. 

Peste etajul 1 este turnata o placa de beton, ceea ce face intreaga locuinta mai rezistenta si creste eficienta termoizolatiei si a izolatiei fonice. 

Suprafata utila a fiecarei case este de 117.5 mp. Fiecare imobil este imprejmuit de un gard de beton si fier forjat, dispunand si de o gradina generoasa, amenajata cu gazon. 

Finisajele folosite in interior, precum si echipamentele instalate pentru confort sunt de cea mai buna calitate:

 • centrala proprie Immergas, in condensatie, cu putere de 24kW;
 • tamplarie PVC Salamander, cu geamuri tripan Low-E 4 anotimpuri si glafuri interioare si exterioare;
 • calorifere din otel de la Romstal;
 • usi de interior si de exterior de la Best Imperial;
 • gresie, faianta si parchet de import, de cea mai buna calitate;
 • obiecte sanitare ceramice de la Romstal.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastra de consilieri va va oferi informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 153-157, Bucuresti, Sector 5 pentru mult mai multe detalii.

Manageri de proiect:

 • Adrian Ganea – 0725.225.369 – adrian.ganea@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Family Villas Bragadiru - Etapa 3

Vile individuale si vile tip duplex

Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Vila individuala 4 Camere P+1E 117,5 mp 141 mp 315 mp 130.300 Euro + TVA 19% Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz: 438

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Bragadiru, Kauffland, Lidl, Penny, McDonalds, Leroy Merlin

Puncte de interes

Magazin 7 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 14 km

Dezvoltator:

Family Villas Bragadiru

Persoana de contact:

Adrian Ganea

Manager de Proiect

Phone number
+40725225369
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Iederei, Nr. 40-41, Bragadiru, Jud. Ilfov

Contacteaza reprezentantul Family Villas Bragadiru

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Family Villas Bragadiru
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image