Despre DirectDezvoltator.ro

Portalul ansamblurilor rezidentiale

DirectDezvoltator.ro este platforma imobiliara care ii pune in legatura atat pe cei care vor sa vanda, cat si pe cei care vor sa cumpere imobile noi. 100% gratuita, accesibila, moderna si usor de folosit, aceasta platforma face comunicarea din domeniul imobiliar sa fie mult mai simpla si mai rapida. 

Daca ai dezvoltat un proiect imobiliar si vrei sa il faci public, vrei sa investesti intr-un imobil sau pur si simplu vrei sa fii la curent cu ceea ce este nou pe piata, DirectDezvoltator.ro este locul in care trebuie sa fii.

Aceasta platforma imobiliara este destinata atat publicului larg, cat si presei din Romania. De asemenea, este adresata persoanelor care tranzactioneaza proprietati noi amplasate in proiecte sau ansambluri imobiliare aflate in diferite stadii de dezvoltare, precum si celor care doresc sa achizitioneze unul sau mai multe imobile noi in proiecte autorizate destinate vanzarii.

Accesibila si moderna, platforma noastra imobiliara ofera acces imediat la informatie tututor celor care sunt interesati sa cumpere sau sa cunoasca mai multe detalii despre proiectele rezidentiale sau ansamblurile imobiliare listate precum si despre proprietarii sau investitorii acestora.

Site-ul www.DirectDezvoltator.ro are la baza o formula simpla de interactiune rapida si 100% gratuita pentru toate partile implicate, atat pentru comunitatea imobiliara, cat si pentru clientii finali care doresc sa achizitioneze o proprietate noua.

Ne dorim ca aceasta platforma sa fie locul in care se intalnesc cele mai importante entitati din industria imobiliara, indiferent daca doresc sa se cunoasca si sa schimbe informatii, sa discute despre un posibil parteneriat sau sa obtina informatii verificate despre un proiect imobiliar sau mai multe.

Pe langa aceasta, platforma noastra urmareste sa faciliteze intalnirea celor care cauta oportunitati de investitii sau sunt in cautarea unei locuinte noi si doresc sa obtina mai multe detalii despre proprietatile imobiliare. In esenta, platforma reprezinta locul in care cumparatorii pot gasi ofertele pe care le cauta direct de la dezvoltatorii imobiliari, intr-un mod profesionist si, mai important, gratuit.

Daca pentru cei care promoveaza sau vand unitatile locative ale unui ansamblu de locuinte sau ale unui proiect imobiliar exista conditii clare de postare a informatiilor si ofertelor pe site-ul nostru, in sensul in care promovam si solicitam transparenta, prin prezentarea cat mai detaliata a acestora, dar fara costuri, pentru cumparatorul final, ce se afla in cautarea unei locuinte noi, accesul la informatii este liber, neconditionat si total gratuit.

Este acceptata, de asemenea, listarea oricarui proiect rezidential si afisarea de informatii despre acesta de catre un reprezentant legal al respectivului proiect imobiliar, daca acesta din urma se afla intr-o relatie legala de reprezentare exclusiva sau de exclusivitate cu dezvoltatorii proiectului imobiliar si poate demonstra aceasta calitate.

Conditiile pentru publicarea oricarui proiect sau ansamblu imobiliar in cadrul platformei DirectDezvoltator.ro sunt urmatoarele:

 • Ofertele prezentate sau afisate in cadrul platformei DirectDezvoltator.ro nu pot avea comision pentru achizitie si nici reprezentantul sau agentul exclusiv al unui imobil nu poate sa perceapa vreo forma de comision de la clientul cumparator.
 • Serviciile de intermediere pentru o tranzactie imobiliara trebuie sa fie gratuite pentru clientii finali, netaxate in vreun fel, in vederea dezvoltarii pietei imobiliare astfel incat tranzactiile sa fie sigure, reale si accesibile, iar relatia dintre vanzator si cumparator sa fie bazata pe transparenta si respect.
 • Cei care listeaza proprietati pe site-ul DirectDezvoltator.ro si prezinta sau promoveaza aceste anunturi sau proiecte rezidentiale raspund integral pentru informatiile, preturile, termenele si conditiile postate pe site-ul nostru.
 • Dezvoltatorii imobiliari sau reprezentantii acestora isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile prezentate si au obligatia sa anunte la timp orice modificare survine in ceea ce priveste proiectul rezidential, imediat ce aceasta este aplicabila.
 • Ofertele listate precum si informatiile acestora trebuie sa fie in conformitate cu realitatea. Termenele de edificare, preturile listate, datele de contact, locatia si programul de lucru sau de vizitare se vor actualiza cu regularitate.
 • De asemenea, orice informatie listata trebuie sa reprezinte doar situatia existenta reala si actualizata, iar daca intervin modificari, acestea se vor corecta, de indata, de catre persoanele care au aceasta responsabilitate.

NOTA.

Accesul la informatie este gratuit, netaxat si liber pentru orice vizitator al site-ului.

De asemenea, nu vom percepe nicio taxa de postare, promovare sau gazduire a informatiilor si ofertelor pentru cei care posteaza aceste anunturi, sub conditia respectarii termenilor si conditiilor de postare.

Platforma DirectDezvoltator.ro va afisa doar informatii verificate in prealabil, in masura in care acest lucru este posibil, insa intreaga responsabilitatea asupra corectitudinii informatiilor listate despre diferitele proiecte imobiliare afisate sau anumite imobile precum si informatiile oferite de acestea apartine fiecarei entitati care listeaza aceste proprietati imobiliare, iar daca acestea se dovedesc neconforme sau anumite informatii esentiale lipsesc, contul se va sterge automat.

Trimite-ne un e-mail pe adresa: office@directdezvoltator.ro sau suna-ne direct la: 0729.572.570 si vom discuta pe larg despre pasii necesari postarii unui proiect imobiliar sau despre documentele necesare pentru dovedirea calitati de proprietar, reprezentant legal sau investitor, care iti vor permite imediat postarea in mod gratuit a unuia sau mai multor proiecte rezidentiale, in cadrul sectiunilor portalului nostru imobiliar.

Creaza-ti cont direct pe site-ul nostru si urmeaza pasii de adaugare a proiectului tau, simplu si rapid, iar noi iti procesam cererea de indata. Imediat ce vom analiza aceste documente si vom lua act de calitatea ta, iti vom solicita toate informatiile necesare despre proiectul pe care il promovezi: descriere, istoric brand, produse imobiliare oferite spre vanzare, preturi solicitate, date de contact.

Dorim sa oferim posibilitatea vizitatorului si clientului interesat de o locuinta noua de a intra de indata in legatura directa cu dezvoltatorii proiectelor rezidentiale si imobilelor, si nu cu noi.

Nu exista un termen de gazduire pe site-ul nostru, nu se percep taxe de niciun fel, nu solicitam comisioane sau alte taxe, nu este necesara semnarea unui contract sau stabilirea unei relatii comerciale, nu avem costuri ascunse si promovam doar proiectele rezidentiale care se inscriu in cadrul propus de noi si respecta Termenii si Conditiile portalului nostru imobiliar.

www.DirectDezvoltator.ro este o platforma imobiliara sustinuta si promovata de catre Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis.

Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania Urbanis este o asociatie independenta, nonguvernamentala, apolitica care are ca scop promovarea si apararea intereselor investitorilor si dezvoltatorilor imobiliari din Romania in vederea dezvoltarii unei piete imobiliare cat mai eficiente si profitabile dar cu respectarea principiilor de etica, transparenta si parteneriat.

Citeste mai multe despre asociatie aici : https://www.adiru.ro/despre-asociatie/

 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image