Termeni si Conditii

Portalul ansamblurilor rezidentiale

Aspecte Generale

Acest set de Termeni si Conditii (“Termeni si Conditii” sau “T&C”) guverneaza raporturile dintre Direct Dezvoltator SRL, cu sediul in Oras Popesti Leordeni, Soseaua Oltenitei, nr 45, Unitatea nr.45, Unitatea nr.5, Mansarda, Lot 3/1/1, Lot 2, Camera 3, Judet Ilfov, Tara Romania, inmatriculata la ONRC sub nr. J23/3391/2014, avand CUI 33829510 (“Societatea” sau “Noi”) si persoanele care utilizeaza (“Utilizatorul”) pagina de internet www.directdezvoltator.ro (“Site-ul”).

Pentru scopul acestui set de Termeni si Conditii, www.directdezvoltator.ro va fi denumita si “Platforma DirectDezvoltator.ro”. Accesarea si utilizarea Platformei DirectDezvoltator.ro inclusiv a oricarei pagini sau sectiuni componente ale acesteia, sau a oricarui Serviciu Gratuit furnizat prin intermediul Platformei DirectDezvoltator.ro se poate face numai in conformitate cu acest set de Termeni si Conditii, care includ expre si acceptarea Politicii de Confidentialitate a Datelor Personale si Politica privind Cookies.

Societatea furnizeaza, cu titlu gratuit, sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor, cu exceptia situatiilor de stergere a anunturilor sau a conturilor de utilizator care nu respecta T&C

Este in special de subliniat faptul ca Direct Dezvoltator SRL nu reprezinta partea contractuala care intermediaza tranzactii imobiliare. Societatea nu este implicata in relatia dintre vanzator si partea interesata de achizitionare sau cumparator, nici in calitate de intermediar, nici in calitate de parte contractuala sau reprezentant al unei parti contractuale. Contractele negociate ca urmare a unui anunt inserat pe www.directdezvoltator.ro vor fi incheiate si executate fara participarea Societatii.

Pentru utilizarea servicilor gratuite, putem solicita utilizatorului sa isi exprime acordul cu privire la acest set de termeni si conditii printr-o actiune specifica, care are semnificatia unui consimtamant neechivoc (de exemplu: bifarea casutei specifice “am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile “).

Bifand o anumita casuta, Utilizatorul:

 1. Isi da acordul, in mod expres, sa respecte toate prevederile din acest set de termeni si conditii, precum si orice alti termeni si conditii specifice aplicabile serviciilor;
 2. Ia la cunostinta despre conditiile de prelucrare a datelor cu caracter personal conform politicii de confidentialitate si a politicii de cookies, care este parte integranta din acest set de termeni si conditii

Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Serviciilor, Utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului www.directdezvoltator.ro, Termenii si Conditiile de utilizare, care pot fi actualizati sau modificati, in mod unilateral de catre Direct Dezvoltator SRL, oricand si cu orice continut va fi considerat necesar. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati www.directdezvoltator.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora). Daca nu sunteti de acord cu prevederile stabilite in Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora), va rugam sa nu utilizati, sau dupa caz, sa incetati utilizarea Site-ului  sau a Serviciilor Gratuite oferite de noi, dupa caz.

Termeni

 • Proiect rezidential – reprezinta un ansamblu de locuinte si cladiri, in general alcatuit din unul sau mai multe blocuri de locuinte colective, cu destinatii diferite, dar proponderent de locuire. Un astfel de proiect contine cladiri in care se afla apartamente de locuit, dar si alte tipuri de cladiri ce permit anumite servicii, dar fara insa a schimba caracterul sau dominant destinat locuirii.
 • Bloc – reprezinta parte a unui Condominiu din cadrul proiectului, din care unele parti, respectiv Locuintele apartin in mod exclusiv Proprietarilor, iar restul reprezinta proprietate comuna.
 • Condominiu – reprezinta imobilul format din teren cu una sau mai multe construcții, în care există cel puțin 3 proprietăți individuale reprezentate de locuințe și locuințe sau spații cu altă destinație, după caz, și cote-părți indivize de proprietate comună, astfel cum aceasta este definita prin Legea nr. 196/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor.
 • Locuinta – reprezinta o unitate locativa aflata intr-un Bloc compusa din proprietatea exclusiva asupra: apartamentului (spatiului de locuit), balcoanelor si teraselor individuale, precum si alte accesorii aferente spatiului de locuit, precum proprietatea comune, caile de acces, si a caror destinatie nu poate fi schimbata fiind strans legata de bunul principal si anume locuinta.
 • Apartamente sunt acele locuinte aflate in cadrul unui bloc, avand destinatia de locuire. Apartamentele pot fi de mai multe tipuri in functie de numarul de camere, insa determinant este faptul ca se afla intr-un condominiu, mai exact intr-o constructie tip bloc.
 • Case – Vile –  sunt constructiile individuale cu destinatie de locuire, edificate pe un teren in proprietatea individuala a detinatorului casei/vilei si care poate avea anumite zone comune cu alte proprietati individuale, in cazul proiectelor rezidentiale de case. Zonele comune pot fi: caile de acces, utilitatile aflate in subteran, alte zone comune precum: parcuri si alte zone
 • Comercial – Birouri –  sunt constructii cu alta destinatie decat cea de locuire, fiind destinate comertului, in orice forma acceptata de lege. Cladirile de birouri sunt destinate birourilor de companii si reprezinta cladiri in care activitatea este preponderent lucrativa sau de afaceri si nu reprezinta zone de locuire.
 • Utilizator – persoana fizica majora sau persoana juridica care isi creeaza un cont pe platforma Directdezvoltator.ro in vederea postarii de anunturi. Prin utilizator se mai intelege si un vizitator al site-ului care, desi nu isi creeaza un cont de utilizator, acceseaza in mod electronic, prin internet, toate sau o parte din sectiunile site-ului nostru.
 • Blog – este sectiunea de pe site-ul nostru web, pe care sunt publicate in mod regulat stiri si informatii despre domeniul imobiliar, al constructiilor si al dezvoltatirlor imobiliare, acestea fiind afișate în ordine cronologică inversă, in functie de data si momentul publicarii acestora. Continutul blog-ului este pur informativ si nu angajeaza raspunderea de nicio natura cu privire la sursa, veridicitatea sau conformitatea informatiilor publicate.

Conditii

Pentru publicarea oricarui anunt de proiect, ansamblu imobiliar sau imobil in cadrul platformei DirectDezvoltator.ro sunt obligatorii urmatoarele:

 • Anunturile prezentate sau afisate in cadrul platformei DirectDezvoltator.ro nu pot avea comision pentru achizitie si nici reprezentantul sau agentul exclusiv al unui imobil nu poate sa perceapa vreo forma de comision de la clientul cumparator.
 • Serviciile de intermediere pentru o tranzactie imobiliara trebuie sa fie gratuite pentru clientii finali, netaxate in vreun fel, in vederea dezvoltarii pietei imobiliare astfel incat tranzactiile sa fie sigure, reale si accesibile, iar relatia dintre vanzator si cumparator sa fie bazata pe transparenta si respect.
 • Cei care listeaza proprietati pe site-ul DirectDezvoltator.ro si prezinta sau promoveaza aceste anunturi sau proiecte rezidentiale raspund integral pentru informatiile, preturile, termenele si conditiile postate pe site-ul nostru.
 • Dezvoltatorii imobiliari sau reprezentantii acestora isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile prezentate si au obligatia sa anunte la timp orice modificare survine in ceea ce priveste proiectul rezidential, imediat ce aceasta este aplicabila.
 • Ofertele listate precum si informatiile acestora trebuie sa fie in conformitate cu realitatea. Termenele de edificare, preturile listate, datele de contact, locatia si programul de lucru sau de vizitare se vor actualiza cu regularitate.
 • De asemenea, orice informatie listata trebuie sa reprezinte doar situatia existenta reala si actualizata, iar daca intervin modificari, acestea se vor corecta, de indata, de catre persoanele care au aceasta responsabilitate.
 • Accesul la informatie este gratuit, netaxat si liber pentru orice vizitator al site-ului.
 • De asemenea, nu se percep taxe de postare, promovare sau gazduire a informatiilor si ofertelor pentru cei care posteaza aceste anunturi, sub conditia respectarii termenilor si conditiilor de postare.
 • Platforma DirectDezvoltator.ro va afisa doar informatii verificate in prealabil, in masura in care acest lucru este posibil, insa intreaga responsabilitatea asupra corectitudinii informatiilor listate despre diferitele proiecte imobiliare afisate sau anumite imobile precum si informatiile oferite de acestea apartine fiecarei entitati care listeaza aceste proprietati imobiliare, iar daca acestea se dovedesc neconforme sau anumite informatii esentiale lipsesc, contul se va sterge automat.
 • Nu exista un termen de gazduire pe site-ul nostru, nu se percep taxe de niciun fel, nu solicitam comisioane sau alte taxe, nu este necesara semnarea unui contract sau stabilirea unei relatii comerciale, nu avem costuri ascunse si promovam doar proiectele rezidentiale care se inscriu in cadrul propus de noi si respecta Termenii si Conditiile portalului nostru imobiliar.

Descrierea serviciilor gratuite de publicare in conformitate cu prezentele Termeni si Conditii:

Utilizatorul are obligatia de completa toate informatiile necesare in formularul online de inserare informatii pentru anunturi, de a verifica corectitudinea anunturilor inserate prin intermediul formularului respectiv si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date ale Platformei prin intermediul Internetului pentru o nedeterminata de timp, care poate fi redusa oricand in mod discretionat de catre site-ul www.directdezvoltator.ro. Platforma promoveaza prin diverse modalitati anunturile inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora in alte pagini web sau in alte medii online si imprimate precum si prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la traducerea anunturilor sale in acest scop pentru medii straine. Indreptatirea Utilizatorilor de a utiliza pagina Platforma si functiile acesteia exista numai in limitele stadiului actual al tehnologiei. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatite, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere).

In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori inopinante ale sistemului). Utilizatorii au acces gratuit la serviciile Platformei. De asemenea, autentificarea in cont, permite accesul la facilitati suplimentare ale Platformei DirectDezvoltator.ro . Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul portalului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Orice material postat pe Platforma de Utilizator (in orice format) poate fi supus moderarii inainte sau dupa upload. Utilizatorul este de acord cu transmiterea anunturilor publicate pe Platforma si catre site-urile afliliate Direct Dezvoltator SRL pentru a beneficia de o expunere mai mare. In acest scop Utilizatorul isi da acordul cu privire la transmiterea textului public al anuntului, a fotografiilor atasate la anunt cat si a datelor de contact publicate pe anuntul respectiv. Direct Dezvoltator SRL nu poate controla modul in care anunturile sunt afisate pe site-urile afiliate, dar va face eforturi in asigurarea unei expuneri cat mai mari.

Inregistrarea contului de Utilizator

Trimite-ne un e-mail pe adresa: office@directdezvoltator.ro sau suna-ne direct la: 0729.572.570 si vom discuta pe larg despre pasii necesari postarii unui proiect imobiliar sau despre documentele necesare pentru dovedirea calitati de proprietar, reprezentant legal sau investitor, care iti vor permite imediat postarea in mod gratuit a unuia sau mai multor proiecte rezidentiale, in cadrul sectiunilor portalului nostru imobiliar.

Creaza-ti cont direct pe site-ul nostru si urmeaza pasii de adaugare a proiectului tau, simplu si rapid, iar noi iti procesam cererea de indata. Imediat ce vom analiza aceste documente si vom lua act de calitatea ta, iti vom solicita toate informatiile necesare despre proiectul pe care il promovezi: descriere, istoric brand, produse imobiliare oferite spre vanzare, preturi solicitate, date de contact.

Dorim sa oferim posibilitatea vizitatorului si clientului interesat de o locuinta noua de a intra de indata in legatura directa cu dezvoltatorii proiectelor rezidentiale si imobilelor, si nu cu noi.

Inregistrarea contului de Utilizator in Platforma este gratuita. Numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de exercitiu isi pot crea un cont de Utilizator in Platforma DirectDezvoltator.ro. Pentru evitarea oricarui dubiu, Platforma nu este destinata minorilor, iar utilizarea, inclusiv crearea contului de Utilizator pentru aceste categorii de pesoane nu este permisa.

Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un Utilizator pentru crearea contului de Utilizator trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul poate sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor. In cazul in care informatiile furnizate in timpul crearii contului de Utilizator se modifica ulterior, Utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de Utilizator.

Fiecare Utilizator isi poate crea un singur cont de Utilizator pe Platforma DirectDezvoltator.ro. Este interzisa inregistrarea simultana a mai mult de un cont de Utilizator. Nu se permite eludarea acestei prevederi. Contul de Utilizator nu este transferabil.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Utilizator care au fost inactive pentru o perioada de 12 luni si isi rezerva dreptul de a sterge conturile de Utilizator a caror adresa de email nu a fost confirmata in interval de 30 de zile de la crearea contului. Confirmarea faptului ca adresa de email pe care a fost creat contul iti apartine se poate face accesand link-urile special introduse in email-urile prin care se anunta crearea contului si se cere confirmarea lui. Odata cu stergerea contului, se va sterge si tot continutul existent la acel moment in cont. Acest lucru poate insemna: informatii personale, anunturi salvate in cont, cautari salvate, anunturi platite pentru publicare pe site, dar nu numai. Fara o adresa de email valida si confirmata contul nu poate functiona la parametri optimi si in plus previne utilizarea adresei de email personale de catre persoane neautorizate. La trimiterea unui formular de contact pentru o proprietate, cream un cont neconfirmat pe adresa de email introdusa in formular. Atunci cand vanzatorul raspunde acestui mesaj, trimitem pe email catre Utilizator o notificare ce contine un link catre mesajul primit. La accesarea acestui link utilizatorul are dreptul de a-si seta o parola proprie si de a citi Termenii si Politica de confidentialitate. Doar daca este de acord cu acesti termeni Utilizatorul poate trece mai departe si astfel i se confirma contul.

Societatea nu este raspunzatoare pentru informatiile eronate introduse de utilizatori, pentru lipsa capacitatii depline de a incheia acte juridice si, in general, pentru orice informatie introdusa de Utilizator si care nu corespunde realitatii.

Inserarea si stergerea anunturilor, restrictionare, denuntare unilaterala si alte masuri

Un Utilizator poate plasa gratuit anunturi in sectiunea publica a Platformei. O intrebuintare abuziva, in special prin utilizarea de multiple conturi de Utilizator, da Societatii dreptul de a sterge listarile si de a restrictiona dreptul de utilizare.

Societatea poate lua urmatoarele masuri daca exista suficiente indicii ca un Utilizator a incalcat prevederile legale, drepturile tertilor sau prezentele Termeni si Conditii sau daca Societatea detine orice alt interes legitim:

 • stergerea anunturilor sau altor continuturi inserate pe Platforma;
 • intarzierea anunturilor sau altor continuturi inserate pe Platforma;
 • emiterea de avertismente catre Utilizatori;  
 • limitarea sau restrictionarea (termporara sau permanenta) a utilizarii Platformei sau accesului la Platforma.

Societatea poate sterge anunturile daca acestea incalca acest set de Termeni si Conditii, drepturile unor terti prin continutul sau prin modul lor de prezentare, sau orice prevederi legale aplicabile. Societatea poate restrictiona in mod final si definitiv accesul unui Utilizator la Platforma, daca acesta a incalcat in mod repetat prezentele Termeni si Conditii (pentru utilizarea sectiunii publice) sau daca a facut acest lucru in circumstante deosebit de grave, sau daca exista alte motive importante. Atunci cand accesul unui Utilizator este restrictionat, acesta nu mai poate utiliza pagina Platforma Direct Deazvoltator si nu mai poate inregistra un nou cont de Utilizator. Un Utilizator poate solicita stergerea contului de Utilizator oricand. Societatea

Cerinte privind continutul si aspectul anunturilor

Utilizatorul are obligatia de a insera un anunt imobiliar numai in sectiunea prevazuta pentru acel tip de proprietate (apartamente, case/vile, spatii comerciale/birouri). Utilizatorii au obligatia de a furniza informatii complete si corecte in ceea ce priveste proprietatea promovata (in special privind pretul si suprafetele). Este interzisa introducerea la anunturi, de informatii incorecte sau care genereaza confuzie (ex: pret, suprafata cu valoare incorecta etc). Pretul este obligatoriu de completat. In timpul procesului de inserare, Utilizatorul trebuie sa completeze campurile obligatorii, iar in masura in care cunoaste informatiile suplimentare cerute prin formularul de introducere sa completeze cat mai explicit aceste campuri. Nu este permisa publicitatea pentru mai mult de o proprietate pe anunt. Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut (anunturi duplicat). Anunturile pot fi ilustrate cu fotografii. Utilizatorul se obliga sa insereze in bazele de date ale Platformei numai acele fotografii pe care este autorizat sa le utilizeze fara restrictii si care nu sunt grevate de drepturi ale unor terti – in special de drepturi de proprietate intelectuala ale unor terti. Fotografiile utilizate nu trebuie sa induca in eroare si trebuie sa reflecte starea actuala a proprietatii oferite in anunt. Introducerea de imagini poate reprezenta un factor determinant in procesul de vanzare/inchiriere.

Este interzisa folosirea de imagini care nu are legatura cu proprietatea.

Este interzisa folosirea de imagini care prezinta insemne (watermark, sigla, denumire sau altele) ale altor site-uri imobiliare (aici nu sunt incluse site-urile afiliate cu Direct Dezvoltator.ro);

Este interzisa introducerea unei imagini de mai multe ori (imagini duplicat). Anuntul nu poate incalca prevederile legale sau bunele moravuri prin formulare, continut, prezentare vizuala sau scopul urmarit. Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile. In general nu este permisa intr-un anunt includerea de legaturi spre pagini web externe sau spre alte surse externe de informatii. Legaturile in acest sens se refera si la pagini web neactivate (URL-uri) si parti ale acestora. Sunt exceptate legaturile spre imagini suplimentare ale proprietatilor gazduite extern, fisiere PDF sau prezentari multimedia, daca acestea contin informatii suplimentare privind proprietatea publicata (de ex. expertiza proprietatii, prezentare video etc.). Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului. Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice.

Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM.

Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit.

Anunturile care contravin celor de mai sus nu vor fi publicate/vor fi sterse din baza de date accesibila celorlalti Utilizatori.

Raspunderea pentru continutul anunturilor

Utilizatorul elibereaza DirectDezvoltator.ro de orice pretentii ale unor terti impotriva DirectDezvoltator.ro din cauza incalcarii drepturilor lor de catre anuntul utilizatorului sau de catre orice alta utilizare a paginii web DirectDezvoltator.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor DirectDezvoltator.ro, inclusiv orice taxe judiciare si legale. Aceasta regula nu se aplica daca si in masura in care utilizatorul nu este responsabil pentru incalcarea drepturilor.

Actualizarile bazelor de date, stergerea anunturilor

Pentru a face cautarea proprietatilor cat mai interesanta si mai plina de succes, Societatea depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, Utilizatorii trebuie sa stearga anunturile de indata ce proprietatea din oferta a fost vanduta/inchiriata, sau daca nu mai este disponibila din alte motive.

Cautarea proprietatilor si integritatea sistemului

Utilizatorii pot cauta proprietati in bazele de date ale Platformei DirectDezvoltator.ro exclusiv prin intermediul motoarelor de cautare oferite de Platforma DirectDezvoltator.ro  Nu este permisa cautarea proprietatilor eludand mastile de cautare, in special prin utilizarea programelor de cautare pentru accesarea bazelor de date ale Platformei Imobiliare.ro sunt interzise. Utilizatorul nu poate lua nicio masura care poate avea drept rezultat suprasolicitarea infrastructurii Platformei DirectDezvoltator.ro sau pe care Utilizatorii nu pot fi asteptati in mod rezonabil sa o tolereze. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de Platforma DirectDezvoltator.ro sau crearea in niciun alt mod a unei perturbari prin imixtiunea cu Platforma DirectDezvoltator.ro.

Garantia in cazuri de forta majora

Societatea va fi eliberat de obligatia sa de executare. Vor fi considerate forta majora toate evenimentele neprevazute, precum si acele evenimente pentru ale caror efecte legate de executarea contractului nu este responsabila niciuna dintre parti. Astfel de evenimente vor include in special masuri legale in situatii de greva, de asemenea si atunci cand survin in cadrul unor companii terte, masuri oficiale luate de autoritati, defectiunea retelelor de comunicatii si a portalurilor altor furnizori, perturbari privitoare la operatorii de retea si alte defectiuni, de asemenea in cazul in care astfel de evenimente survin la nivel de subcontractanti, sub-furnizori si subcontractantii acestora, sau de operatori ai procesoarelor de date subnodale. Nu va rezulta nicio pretentie pentru Utilizatori pentru orice defectiuni pentru care Societatea este sau nu este responsabila.

Limitarea raspunderii

Societatea nu va fi raspunzatoare pentru orice tip de daune directa sau indirecte in raport cu orice tip de Utilizatori. Utilizatorii inteleg si accepta ca serviciile de publicare sunt gratuite si intreaga responsabilitate si raspundere apartine Utilizatorilor cu privire la publicarea anunturilor si utilizarea informatiei publicate la un anumit moment dat in cadrul Platformei.

Dreptul de autor si drepturile de utilizare Toate datele, informatiile, siglele companiilor, textele, programele si imaginile anunturilor inserate pe Platforma DirectDezvoltator.ro vor fi supuse legilor dreptului de autor. Modificarea, prelucrarea ulterioara si utilizarea de catre terti in orice fel de medii nu sunt permise. Drepturile Utilizatorilor raman neafectate de prezenta. Acestia pot continua sa dispuna in mod liber de datele si informatiile proprii.

Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce acest set de T&C vor fi interpretate si guvernate de legislatia aplicabila in Romania. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti de la sediul Societatii.

Versiunea prezenta de Termeni si Conditii a fost actualizata la data de 19.02.2023.

 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image