Quantum OxyGo Park Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra, un ansamblu rezidential unic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti, proiectat si construit cu o pasiune născută din dorința absolută de a crea cel mai bun loc, pe care tu si cei dragi tie să-l numiti “Acasă”!

Suprafata teren
35000 mp
Numar de case
68
Numari de parcari
136
Regim inaltime
P+1E
Data de predare
Decembrie 2024
Tip Case/Vile
Vile tip duplex
Preturi de la
1240 euro/mp
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Quantum OxyGo Park Vidra poate fi cu usurinta definit drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect imobiliar din piata caselor eficiente energetic din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Complexul Quantum OxyGo Park Vidra este compus din 68 unitati locative identice, de tip vila, unite in calcan cate doua (duplex) si din 4 cladiri cu functiuni mixte, ce dispun de diferite spatii comerciale ale caror activitati de comert si servicii vor intregi confortul si vor reduce timpul necesar cumparaturilor, fiind puse la dispozitie, in special rezidentilor ansamblului.

Proiectul imobiliar este amplasat la granita dintre Comuna Berceni si Comuna Vidra, judetul llfov, la o distanta aproximativa de 12 km fata de intersectia cu Centura Capitalei si la doar 15 minute de mers cu masina pana in Sectorul 4, Bucuresti.
In total, proiectul are o suprafata foarte generoasa de 3 hectare (30.000 metri patrati) cu deschidere stradala ampla la drumul judetean, de aproximativ 72 metri liniari si dispune de doua cai de acces rapide, una direct din drumul principal si cea de-a doua dintr-un drum de acces secundar.

Strada principala interioara care strabate proiectul de la un capat la altul va avea o latime de 11 metri liniari conform Planului Urbanistic Zonal, din care 8 metri liniari sunt carosabil cu doua benzi de circulatie, dar aici includem si pistele de biciclete, iar 3 metri liniari sunt prevazuti pentru trotuare ample, cate un trotuar de 1.5 metri liniari latime pe fiecare latura.

Cladirile multifunctionale din cadrul proiectului au un regim de inaltime redus si anume: P+2E+3ER si sunt dispuse cate doua la ambele intrari din ansamblu, iar unitatile locative tip vila oferite spre vanzare au un regim de inaltime stabilit prin Planul Urbanistic Zonal, de P+1Etaj.

Cele doua cladiri de la intrarea principala sunt destinate in totalitate spatiilor comerciale si spatiilor de birouri, unde vom regasi magazine in proximitate si activitati dedicate in special rezidentilor ansamblului imobiliar, iar celelalte doua cladiri din cadrul proiectului au in componenta locuinte mixte de dimensiuni mai mici.

Toate vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Acestea au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos cu zona de dining si o terasa exterioara, unde se regaseste un alt loc pentru servit masa; bucatarie inchisa, cu acces rapid atat in living, cat si in terasa; spatii pentru depozitare si un grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una dintre ele fiind matrimoniala.

Suprafata totala construita de care dispune un imobil este de 160 mp, aici fiind incluse balcoanele si terasele, iar suprafata utila a unui imobil este de 128 mp.

Fiecare unitate locativa dispune de teren in proprietate exclusiva de 358 mp care, spunem noi, satisface dorinta de confort si intimitate a celor mai pretentiosi clienti care nu se pot lipsi de luxul specific unei locuinte urbane, dar care isi doresc sa traiasca inconjurati de linistea si frumusetea naturii, intr-o casa deosebita construita la standardele unei locuinte eficiente energetic.

Mai mult decat atat, exista o delimitare perfecta intre zona de zi, unde poti petrece timpul cu prietenii si familia, si zona de noapte, care devine o oaza de liniste , iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in curtea proprie.

Sistemul de panouri solare este de provenienta europeana si indeplineste standardele necesare pentru a fi utilizat in sistemul de uz casnic, oferind apa calda. Acesta este amplasat pe terasa imobilului si aveti acces la el oricand prin intermediul luminatorului de pe casa scarii; sistemul este activat atunci cand este nevoie, insa trebuie mentionat si alt rol al sau, si anume acela de a aduce lumina naturala in casa dumneavoastra.

Vilele sunt dotate standard cu doua unitati de aer conditionat rezidential, avand o capacitate de 12.000 Btu/h, fiind produse ideale pentru orice locuinta eficienta energetic. Aceste aparate de aer conditionat asigura atat racirea, incalzirea, cat si ventilarea caselor.

Sistemele vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, iar la interior unitatile vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Intreg ansamblul este conectat la toate utilitatile oferite in acest moment de zona in care este amplasat si anume: gaze naturale, energie electrica, apa curenta, iar in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat la interiorul imobilelor cat si la exterior, dar pana cand va fi conectat la sistemul public, acesta va deversa intr-un bazin ecologic propriu, pentru fiecare imobil in parte.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom efectua simplu si eficient trecerea automata de la statiile proprii ale fiecarui imobil, la sistemul general de canalizare, gratie lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte, cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a apelor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri, sa preia necesarul unei familii compuse din mai multi membri.

Preturi imobile
 • Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat, interior – exterior,  echipat si cu toate dotarile incluse este de: 139.900 Euro + TVA 19%.
 • Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat exterior si nefinisat interior (la alb), neechipat si fara dotari, este de: 129.900 Euro + TVA 19%.

Detalii tehnice

Finisate cu materiale de calitate superioara si dotate cu echipamente de inalta calitate, unitatile locative indeplinesc standardele unei locuinte exclusiviste, pe care o puteti personaliza dupa propriul gust daca decideti sa va implicati inca de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite, alaturi de specialistii nostri. Acest lucru este posibil inca de la momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramidei clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

Atunci cand construim o casa, protectia, sanatatea si confortul familiei sunt aspectele care conteaza cu adevarat.

Pentru cei mai multi dintre noi, o casa este una dintre cele mai importante investitii pe care le realizam si este o expresie a grijii fata de cei dragi.

Peretii unei case sunt cei care ne protejeaza de variatiile termice, de zgomote, de seisme sau in fata incendiilor.

YTONG este rodul a 85 de ani de cercetare si dedicare pentru realizarea unor pereti care sa iti ofere cele mai bune conditii de locuire.

Proprietatile de termoizolare ale sistemului de zidarie YTONG permit incadrarea cladirii in clasa energetica A, fara a necesita un sistem suplimentar de termoizolatie pe fatada.

Proprietatile termoizolatoare ale blocurilor de zidarie YTONG asigura un climat interior constant pe tot parcursul unui an si un mediu ideal si sanatos pentru cresterea copiilor.

Nivelul de umiditate la interior este optim, temperaturile sunt constante, iar aerul este neviciat cu ajutorul acestor solutii de pereti 100% naturali .

Pentru ca ne dorim constructii moderne, de calitate si care asigura beneficii durabile in timp, proiectele Quantum Premium Modules Group vor dispune de tehnologia si materialele Ytong!

Terasele generoase de care dispun imobilele, atat cele acoperite, cat si cele in aer liber, impreuna cu spatiile largi vitrate dezvaluie o priveliste superba asupra intregului complex.

Vilele dispun de un sistem constructiv compus din structura de beton armat cu placa din beton si fundatii continue, proiectate pentru a rezista la o actiune seismica de mare amploare.

Izolatia termica se va executa cu polistiren grafitat de 10 cm si tencuiala decorativa in zonele unde nu avem pereti ornamentali si cu vata bazaltica de 10 cm in zonele unde exista fatade ventilate.

Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului, deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82, cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare, utilizeaza geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si ofera o protectie fonica de pana la 47 decibeli.

Salamander BluEvolution 82 este un profil de ferestre care face parte din gama Brugmann si este cunoscut pentru eficienta sa energetica deosebita; acesta este potrivit in special pentru case pasive si cu eficienta energetica, oferind proprietati termice si acustice exceptionale.

Si daca celor de mai sus le adaugam securitatea 24/24 si locatia deosebita, Quantum OxyGo Park Vidra este alegerea ideala pentru locul tau de vacanta sau de ce nu, noua ta locuinta!

QUANTUM OXYGO PARK VIDRA este un proiect rezidential care respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) privind eficienta energetica, iar cumparatorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare).

Sistemul constructiv de inalta calitate reprezinta garantia ca ati facut alegerea corecta, acesta fiind gandit și optimizat astfel incat produsul final, noua dumneavoastra casa, sa fie perfecta, atat prin proportiile si volumetria corecte, cat si prin confortul oferit de materialele de calitate, durabile și atent selectate pe baza foarte multor teste de calitate.

“Facilitatile ansamblului fac diferenta dintre un spatiu de locuit si un stil de viata, in care locatarii se pot bucura cu adevarat de diferitele functiuni pe care le au la dispozitie in exclusivitate, in cadrul proiectului nostru: vile eficiente energetic, piste de biciclete si siguranta deplina, cladiri multifunctionale cu spatii comerciale si magazine diferite la parter, spatii de birouri la etaje si apartamente mixte pentru personalul auxiliar, cai de acces ample de 11 metri liniari latime, cu trotuare incluse pe ambele laturi, acces securizat, monitorizare video non-stop si iluminat stradal, sunt doar cateva dintre motivele care trebuie sa te faca sa studiezi cu atentie oferta noastra!”

Sursa: Dezvoltator Quantum Premium Modules Group

Materiale si avantaje de top, pentru case remarcabile.
 • Constructia este o structura de tip cadre, cu stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa ; peretii exteriori si interiori dintre unitati sunt construiti din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong.
 • Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;
 • Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile;
 • Centrala termica folosita este Immergas sau Ariston in condensatie, conform standardelor in vigoare, de 24 kw pentru fiecare imobil in parte.
 • Incalzirea in unitatile locative este realizata prin pardoseala in toate camerele si controlata separat, iar in bai sunt montate si calorifere port-prosop;
 • Parchet stratificat – special pentru incalzirea in pardoseala;
 • Unitatile de aer conditionat rezidential, cu o capacitate de 12000 Btu/h, asigura racirea, incalzirea si ventilarea intr-o singura unitate.
 • Tamplaria PVC folosita trebuie definita ca un sistem de tamplarie al viitorului deoarece noua fereastra Salamander BluEvolution 82 cu profil drept de 82 mm si 6 camere de izolare foloseste geam tripan si feronerie Roto, manere Sekustic si are o protectie fonica de pana la 47 decibeli.
 • Panou solar pentru aport apa calda montat pe terasa;
 • Concept modern de design pentru placarile ceramice, realizat de catre Avalon Romania Bulding Industry cu produse premium de la cei mai consacrati producatori;
 • Obiecte sanitare de la Cersanit;
 • Usa exterioara blindata Bella Casa;
 • Usi interioare gama Bella Casa;
 • Intrerupatoare si prize – modulare;
 • Zugraveli interioare – vopsea ecologica fara miros;
 • Balustrade din sticla securizata si mana curenta de inox interior si exterior;
 • Imprejmuire completa cu gard din panouri prefabricate din beton, iar intre proprietati gard ornamental din lemn;
 • Terasa amenjata cu ceramica de exterior si hidroizolatie completa;
 • Amenajare exterioara a curtii cu alei delimitate compuse din pavaje de cea mai buna calitate.
Finisaje de foarte buna calitate!

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara iar de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Echipa noastra de consilieri va va oferi informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Valentin Fleancu – 0760.924.814 – vanzari@quantumoxygo.ro
 • Call Center Quantum OxyGo Park Vidra – 0729.572.570.

Quantum OxyGo Park Vidra

Pretul de lista pentru un imobil in varianta complet finisat exterior si nefinisat interior (la alb), neechipat si fara dotari,
este de: 129.900 Euro + TVA 19%.

Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Modul A 4 Camere P+1E 128.90 mp 160 mp 358 mp 139.900 Euro + TVA 19% Vezi Schita
Modul B 4 Camere P+1E 128.90 mp 160 mp 358 mp 139.900 Euro + TVA 19% Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 10 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 km

Dezvoltator:

Quantum Premium Modules Group

Persoana de contact:

Valentin Fleancu

Manager proiect

Phone number
+40760924814
Email
vanzari@quantumgrup.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Str. Calea Bucuresti, Nr. 234, Com. Vidra, Jud. Ilfov, Romania

Contacteaza reprezentantul Quantum OxyGo Park Vidra

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Quantum Premium Modules Group
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image