Quantum OxyGo Park Berceni

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este creat intr-o atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi sunt cele mai importante atuuri.

Suprafata teren
16000 mp
Numar de case
50
Numari de parcari
100
Regim inaltime
P+1E
Data de predare
Finalizat
Tip Case/Vile
Vile tip duplex
Preturi de la
1000 euro/mp
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Descoperim impreuna noi orizonturi, deoarece tot ceea ce facem este realizat cu o pasiune nascuta din dorinta obsesiva de a crea cel mai bun loc, pe care tu sa-l numesti “Acasa”.

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum OxyGo Park Berceni este creat intr-o atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi sunt cele mai importante atuuri.

Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect rezidential verde din aceasta noua zona rezidentiala, Quantum OxyGo Park Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este al doilea ansamblu rezidential din seria proiectelor Quantum Premium Modules Group din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, eficiente energetic, fiind de la început, proiectat si gandit sa se încadreze în clasa energetică A.

“Ambianța calmă și sofisticată a intregului proiect, atentia oferita detaliilor, modul in care a fost gandit, functionalitatea sa excelenta, multiplele cai de acces, facilitatile care il insotesc, denotă un cadru aparte, ce ii pune în valoare frumusețea si eleganta.”

Sursa Quantum Premium Modules Group

Situat în zona de sud a ariei metropolitane a Bucureștiului, Quantum OxyGo Park Berceni este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni, în mijlocul unei zone rezidentiale noi, lipsita de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Cu o arhitectura moderna, ce ramane mereu relevanta in timp, folosind materiale cu adevarat premium si manopera de exceptie, Quantum OxyGo Park Berceni este realizat cu imensa responsabilitate, de catre profesionisti in domeniul imobiliar si cel al constructiilor.

Locuintele care compun ansamblul emana grandoare si eleganta de la prima intalnire, iar fiecare unitate locativa are intrare proprie, spatii extinse, bine compartimentate, camere generoase, spatii de depozitare, 3 grupuri sanitare, holuri de acces ample si balcoane de tip terasa, iar iesirile catre terasele exterioare duc catre gradini private, unde poti petrece cu adevarat alaturi de cei dragi.

Toate vilele sunt bine proportionate, compartimentate excelent pentru o viata moderna, pregatite si gandite in asa fel incat fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene al unei familii moderne, care doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei.

Terasele vilelor au suprafete cu adevarat semnificative si ofera ocazia perfecta pentru a-ti crea propria gradina in care sa poti petrece alaturi de familie si prieteni, clipe de vis, in dupa-amiezile zilelor de lucru, dar si adevarate petreceri cu familia in weekend.

Mai mult decat spatioase si confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta, fie in intimitate, fie alaturi de familie si prieteni. Vei aprecia gradinile excelente, oferite de noi, fie ca optezi pentu o varianta partial acoperita, sau cele libere, ele raman spatii concepute pentru relaxarea la soare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Siguranta ocupa un loc principal in prioritatile care ghideaza deciziile noastre. Intregul domeniu dispune de acces securizat si monitorizat video, are paza non-stop, acces controlat, interventie rapida, camere video ce supravegheaza fiecare metru patrat, al spatiilor comune, totul pentru ca tu si familia ta sa va bucurati in liniste de fiecare moment acasa.

“Alergatul” dupa un loc de parcare este de domeniul trecutului, cand ai la dispozitie propriile tale spatii de parcare, atat in exteriorul ansamblului, cat si in interiorul acestuia, iar vizitatorii tai se vor bucura de parcare in zona comerciala atunci cand te viziteaza.

Pozitionarea excelenta de care se bucura Quantum OxyGo Park Berceni  iti ofera acces imediat la transportul in comun (metrou in 15 min, STB in 5 m), iar in imediata apropiere ai o gama variata de magazine,mall-uri, supermaket-uri, banci, farmacii, clinici private si de stat, centre de wellness, scoli si gradinite, tot ceea ce ai nevoie in viata de zi cu zi.

Detalii tehnice

Toate vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Acestea au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos, cu zona de dining si o terasa exterioara unde se regaseste un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa, cu acces rapid atat in living, cat si in terasa, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una dintre ele fiind matrimoniala.

Mai mult decat atat, exista o delimitare perfecta intre zona de zi, unde poti petrece timpul cu prietenii si familia, si zona de noapte, care devine o oaza de liniste , iar terasa exterioara este excelenta atunci cand doresti sa-ti petreci timpul liber in curtea proprie.

Imobilele sunt impartite in trei categorii de preturi datorita suprafetelor loturilor de teren de care acestea dispun. Poti alege o vila cu un teren de 150 mp, dar la fel de usor poti opta pentru o curte mai ampla, care poate ajunge si la 200 mp sau chiar 250 mp teren cu dubla deschidere.

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de:

Sistemul de panouri solare este de provenienta europeana si indeplineste standardele necesare pentru a fi utilizat in sistemul de uz casnic, oferind apa calda. Acesta este amplasat pe terasa imobilului si aveti acces la el oricand prin intermediul luminatorului de pe casa scarii.

Doua unitati tip aer conditionat rezidential Romstal Habitat cu o capacitate de 12000 Btu/h, un produs ideal pentru orice locuinta eficienta energetic. Aparatele de aer conditionat asigura racirea, incalzirea si ventilarea caselor.

Sistemele vor fi montate in exterior, pe terasa imobilului, iar la interior unitatile vor fi vizibile in living si in holul de la etajul 1.

Intregul ansamblul este conectat la toate utilitatile oferite in prezent de zona in care este amplasat, inclusiv gaze naturale, energie electrica si apa curenta, in ceea ce priveste sistemul de canalizare, acesta este complet functional atat in interiorul imobilelor, cat si in exterior. Inainte de a fi conectat la sistemul public, sistemul de canalizare va deversa intr-un bazin ecologic propriu pentru fiecare imobil in parte.

Trebuie sa mentionam ca lucrarile publice ale sistemului general de canalizare se apropie de final, moment in care vom efectua simplu si eficient trecerea automata de la statiile proprii ale fiecarui imobil, la sistemul general de canalizare, gratie lucrarilor care sunt deja executate, atat pentru fiecare vila in parte cat si pentru drumul din interiorul ansamblului.

O alta solutie prietenoasa cu mediul se refera la integrarea unor sisteme moderne de eliminare a deseurilor menajere, mai exact fiecare unitate locativa va dispune de propriul bazin de colectare ecologic, proiectat si dimensionat de catre inginerii nostri pentru a raspunde necesitatilor unei familii compuse din mai multi membri.

Finisate cu materiale de calitate superioara si dotate cu echipamente de inalta calitate, unitatile locative indeplinesc standardele unei locuinte exclusiviste, pe care o puteti personaliza dupa propriul gust daca decideti sa va implicati inca de la inceput in procesul de alegere a materialelor folosite, alaturi de specialistii nostri. Acest lucru este posibil inca de la momentul rezervarii unui imobil in cadrul proiectului.

Izolatia termica si fonica foarte buna este asigurata de compartimentarile din caramida Ytong, atat intre camere cat si intre imobile, iar peretii dubli dintre vile, asigura cu succes nevoia de intimitate a fiecarei locuinte.

Caramida Ytong asigura o termoizolatie excelenta, mult superioara caramidei clasice. Este un produs foarte durabil, natural, sanatos si ecologic, care poate fi reciclat in proportie de 100%.

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon Romania Building Industry punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul imobilului, cat si game de finisaje premium.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara iar de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Echipa noastra de consilieri va va oferi informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania Building Industry gasesti aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Alexandra Baicoianu– 0731.111.607 – vanzari@quantumgrup.ro
  • Call Center Quantum OxyGo Park Berceni – 0729.572.570.

Quantum OxyGo Park Berceni

Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip A model 1 4 Camere P+1E 131.80 mp 169.60 mp 244 mp 134.900 Euro + TVA 19% Vezi Schita
Tip A model 2 4 Camere P+1E 131.80 mp 169.60 mp 211 mp 129.900 Euro + TVA 19%. Vezi Schita
Tip B 4 Camere P+1E 124.70 mp 163.70 mp 202 mp 119.900 Euro + TVA 9%. Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 17 km

Dezvoltator:

Quantum Premium Modules Group

Persoana de contact:

Alexandra Baicoianu

Manager Proiect

Phone number
+40731111607
Email
vanzari@quantumgrup.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Str. Bulevardul 1 Mai, Nr. 319, Com. Berceni, Jud. Ilfov, Romania

Contacteaza reprezentantul Quantum OxyGo Park Berceni

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Quantum Premium Modules Group
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image