Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Urban Garden este un proiect gandit pentru toti cei care isi doresc o vila spatioasa in interiorul orasului, cu dotari moderne si finisaje de buna calitate.

Proiectul se remarca prin spatii ample, eficienta energetica, intimitate si o buna conectare la oras. Fiecare vila este construita cu simt de raspundere, garantand o calitate premium la un pret atractiv.

Acum si cu plata esalonata! https://www.conforturban.ro/promotii/

Suprafata teren
8.819 mp
Numar blocuri
2
Numar de case
32
Numari de parcari
110
Regim inaltime
P+1, P+5E
Data de predare
Finalizat
Tip Case/Vile
Vile insiruite, Apartamente
Preturi de la
1030 euro/mp
Bucuresti, Teius
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Confort Urban Park Residence, cel mai mare proiect rezidential din Sectorul 5 al Capitalei lanseaza un nou brand imobiliar, respectiv URBAN GARDEN, un proiect rezidential compus din locuinte cu regim de inaltime redus tip vila in zona de Sud-Vest a Capitalei si in imediata apropiere a marilor proiecte rezidentiale dezvoltate in ultimii ani in acea zona.

URBAN GARDEN este un proiect mixt, ancorat in piata imobiliara a acestui deceniu si axat pe nevoile pregnante de spatii verzi ample, de spatii exterioare proprii, un trend ce a luat amploare in anul 2020 si care isi continua ascensiunea si in 2022.

Mixul dintre spatiile verzi proprii si facilitatile unui ansamblu rezidential de mari dimensiuni, pare sa fie cartea castigatoare pe care dezvoltatorii brandului Confort Urban Park Residence mizeaza in perioada urmatoare.

Cladirile noi sunt mixte in componenta si dispun de garsoniere, apartamente tip studio, dar si de apartamente cu 2 si 3 camere, gandite pentru a fi cat mai accesibile in conditiile actuale din piata imobiliara.

Chiar daca pare un proiect de dimensiuni reduse, acesta este doar inceputul pentru URBAN GARDEN, un brand ce promite sa dezvolte multe locuinte tip vila in viitor si sa livreze calitate premium, la un pret accesibil.

URBAN GARDEN este daca vreti, dovada inceputului unei noi perioade in domeniul imobiliar, pe segmentul rezidential de case-vile si nu numai. O perioada a tehnologiei smart integrate, a eficientei energetice crescute, a confortului oferit de calitatea imobilului livrat, in care fiabilitatea dotarilor si multitudinea facilitatilor din spatiile comune fac diferenta.

Proiectul imbina perfect si satisface nevoia oricui de intimitate, de libertate, de siguranta, de socializare si de adaptare la un stil de viata nou si sanatos. Ansamblul beneficiaza de facilitati multiple: spatii verzi pentru petrecerea timpului in aer liber, transport public, acces rapid la zonele de interes, la centrul Bucurestiului si la arterele principale. In zona se regasesc centre comerciale ample, hypermarketuri si retail, terase si restaurante, scoli si gradinite, clinici medicale private si farmacii, saloane de infrumusetare si sali de fitness & wellness.

Scopul URBAN GARDEN este acela de a aduce in fata cumparatorului final un imobil care sa intruneasca toate calitatile unei locuinte sigure, intime, ancorata in realitatea lui 2022 prin tehnologie si materiale de calitate si certificate.

Detalii tehnice

Urban Garden Park este conceput si adaptat unui stil de viata sanatos, unui stil de viata “verde” si este amenajat cu locuri de odihna si mobilier urban, cu zone special gandite pentru activitati in aer liber, precum alergat, mers pe role sau bicicleta.

Daca ai hotarat sa locuiesti intr-un ansamblu eficient energetic, inteligent, care ofera calitate si posibilitatea unui stil de viata sanatos, daca ai nevoie de intimitate, dar nu vrei sa te desprinzi de facilitatile orasului, daca esti o persoana activa si sociabila sau poate doar vrei sa ai propria ta gradina, poti alege cu incredere URBAN GARDEN,singurul proiect de vile din sectorul 5, amplasat intr-o zona cu multiple facilitati si conectat la centrul orasului.

Dotarile standard ale vilelor sunt:

 • Incalzire in pardoseala la parter si conventionala la etaje;
 • Centrala termica proprie in condensare, marca Immergas;
 • Aer conditionat;
 • Rezervoare incastrate si dusuri walk-in;
 • Tamplarie PVC marca Veka cu 5 camere, gri exterior, alb interior, cu sticla tripan;
 • Termosistem la exterior si izolatie interior plafon cu spuma speciala (acoperis tip sarpanta, intr-o apa);
 • Hub smart home – cu senzor de fum inclus;
 • Spatii vitrate ample pentru mai multa lumina;
 • Zone pentru depozitare spatioase;
 • Gradini amenajate cu gazon;
 • Parcari pavate si alei asfaltate.

URBAN GARDEN dispune de cel de-al doilea parc verde gandit exclusiv pentru rezidentii acestui nou ansamblu rezidential de catre dezvoltatorii Confort Urban, primul aflandu-se chiar in proiectul Confort Urban Park Residence.

Personalizarea imobilului ales poate fi realizata cu usurinta cu ajutorul departamentului de design care activeaza in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie elementele potrivite pentru a personaliza interiorul noii dumneavoastra locuinte exact asa cum ati visat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara iar de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Echipa noastra de consilieri va va oferi informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Adrian Craciun – 0728.988.632 – adrian.craciun@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.
 • Call Center Confort Urban – 0725.740.901.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 153-157, Bucuresti, Sector 5 pentru mult mai multe detalii.

Acum si cu plata esalonata! https://www.conforturban.ro/promotii/

Disclaimer:  Sistemul de plata esalonata, in cadrul acestui proiect rezidential, se va aplica la contractarea unui apartament pana la data 31.05.2023.

 Dezvoltatorul imobiliar  îşi rezervă dreptul de a aduce orice modificări proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări. 

Sistemul de plata in rate presupune achitarea pretului in mai multe transe de pret. Plata in transe de pret nu reprezinta o activitatea de creditare conform Ordinului ANPC nr. 4/2017 si OUG 52/2016, ci o plata esalonata a pretului, fara dobanda, conform conditiilor stabilite cu vanzatorul prin antecontract.

Urban Garden Villas

32 de vile cuplate în module de câte 8 unitati

Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
Tip Nr. Camere Regim Inaltime Suprafata Utila Suprafata Construita Suprafata Teren Pret Schita
TIP 1 4 Camere P+1E 117.81 mp + 12.47mp terasa = 130.28 mp 172.59 mp 50.20 mp Vandut Vezi Schita
TIP 2 4 Camere P+1E 113.99 mp + 12.20 mp terasa = 126.19 mp 161.68 mp 40.20 mp Vandut Vezi Schita
TIP 3 4 Camere P+1E 114.20 mp + 11.47 mp terasa = 125.67 mp 161.68 mp 40.20 mp Vandut Vezi Schita
TIP 4 4 Camere P+1E 117.90 mp + 12.47 mp terasa = 130.37 mp 172.59 mp 90 mp Vandut Vezi Schita
TIP 5 4 Camere P+1E 114.22 mp + 11.47 mp terasa = 126.19 mp 161.68 mp 80 mp Vandut Vezi Schita

Apartamente Urban Garden Rahova

2 imobile mixte tip bloc cu regim mediu de inaltime P+5 etaje

Vezi toate apartamentele pe site-ul oficial al proiectului: www.conforturban.ro

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz: R 427, R428, R464, 117,227 Tramvai 32

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Humulesti, Parcul Pecineaga, Parcul Carol, Cora Alexandriei, Liberty Mall, Vulcan Value Center, Afi Cotroceni

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 250 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 9 minute
Centru 7 km

Dezvoltator:

Urban Garden Residence

Persoana de contact:

Adrian Craciun

Manager Proiect

Phone number
+40728988632
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Teiuş, Nr. 120-144, Sector 5

Contacteaza reprezentantul Urban Garden Residence Sector 5 Bucuresti

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Urban Garden Residence
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image