Proiecte rezidentiale

Strada Drumul Dealul Bradului, Nr. 130-134, Sector 4, Bucuresti, Rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1090 euro/mp

“Orasul de 15 minute” reprezinta un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea nevoilor, inclusiv cele legate de locuinta, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber, educatie si servicii de sanatate,  pot fi usor accesate intr-un interval de timp de maxim 15 minute, printr-o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Strada Drumul Binelui, Nr. 63-65, Sector 4, Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1320 euro/mp

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

 

Strada Drumul Binleui, Nr. 7-9, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ
Preturi de la 1320 euro/mp

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Drumul Dealul Cucului, Bucuresti, Grand Arena Mall Sector 4
Stadiu: Activ
Preturi de la 1350 euro/mp

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Strada Popesti Vest, Nr. 37A, Popesti-Leordeni, Ilfov, Bucuresti, Berceni
Stadiu: Activ
Preturi de la 1400 euro/mp

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Strada Drumul Binelui, Nr.51-61, Sector 4, Bucuresti, Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1300 euro/mp

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost introdus pe piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, cand a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare, cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zonele cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

Bulevardul Metalurgiei, Nr.61C, Bucuresti, Sector 4, Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1250 euro/mp

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Strada Drumul Binelui, Nr. 11-13, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ
Preturi de la 1280 euro/mp

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Strada Drumul Binelui, Nr. 9, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park Faza II
Stadiu: Activ
Preturi de la 1350 euro/mp

Noul proiect Studio Plus Residence este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Jilavei si pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate, cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

Strada Pucheni, Nr. 153-157, Sector 5, Bucuresti, Targ Pucheni
Stadiu: Activ
Preturi de la 1250 euro/mp

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri.

Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Confort Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Strada Postalionului, Nr. 93-95, Sector 4, Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ
Preturi de la 1160 euro/mp

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image