Proiecte rezidentiale

Strada Drumul Binelui, Nr.51-61, Sector 4, Bucuresti, Lidl, Kaufland Metalurgiei, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1300 euro/mp

Conceptul imobiliar Studio Plus Ideal Residence a fost implementat in piata imobiliara din Romania inca din anul 2010, moment in care a inceput dezvoltarea propriilor proiecte imobiliare cu precadere in zona de sud a Capitalei, in zone cu potential ridicat din Sectorul 4, Bucuresti.

Strada Odei, Nr. 82-84, Sector 4, Bucuresti, Carrefour, Grand Arena Mall, Sector 4
Stadiu: Activ
Preturi de la 1320 euro/mp

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de mare anvergura, investitii care astazi sunt un etalon al intregii piete de profil.

Strada Drumul Dealul Bradului, Nr. 130-134, Sector 4, Bucuresti, Rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1090 euro/mp

,,Orasul de 15 minute” este un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea necesitatilor, cum ar fi cele legate de casa, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber si de serviciile precum educatia si ingrijirea sanatatii, pot fi usor accesibile pe o raza temporala de maxim 15 minute, accesibile la o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Strada Drumul Dealu Babii, Nr. 26 – 30, Sector 4, Bucuresti, Carrefour Grand Arena Mall, Sector 4
Stadiu: Activ
Preturi de la 1290 euro/mp

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de anvergura mare dezvoltate, investitii care astazi sunt un etalon al intregii piete de profil.

Strada Biruintei, Nr.81, Popesti-Leordeni, Ilfov, Popesti-Leordeni, Pasarela pietonala Metrou Berceni
Stadiu: Activ
Preturi de la 1300 euro/mp

Proiectul dezvoltat de catre Sienna Residence se anunta inca de la inceput un ansamblu rezidential premium, un proiect foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, care intruneste toate conditiile necesare pe care trebuie sa le indeplineasca un proiect de mare anvergura care aspira la titlul de proiect premium.

Bulevardul Metalurgiei, Nr.132, Sector4, Bucuresti, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1350 euro/mp

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din zona de sud a capitalei, trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a sasea faza a acestuia. De la momentul initierii sale din anul 2015, un numar de 963 de apartamente au fost deja finalizate si livrate catre cumparatori.

Strada Drumul Binelui, Nr. 10B, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ
Preturi de la 1250 euro/mp

Noul proiect Studio Plus Residence Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Binelui si pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate, o buna functionalitate cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

Strada Drumul Binelui, Nr. 63-65, Sector 4, Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Activ
Preturi de la 1320 euro/mp

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

 

Strada Drumul Binelui, Nr. 11-13, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ
Preturi de la 1280 euro/mp

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse insotite de parcarile aferente.

Strada Drumul Jilavei, Nr. 38-40, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2023 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Strada Drumul Binleui, Nr. 7-9, Sector 4, Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ
Preturi de la 1320 euro/mp

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image