Cavar Butique Residence

Cavar Boutique Residence este un proiect imobiliar exclusivist de clasa premium plus, orientat in stilul unui Boutique Residence care se dezvolta in zona Pietei Sudului din Sectorul 4, Bucuresti la mica distanta fata de Sun Plaza Mall si implicit de statia de metrou Piata Sudului.

Suprafata teren
2200 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
30
Numari de parcari
40
Regim inaltime
D+P+7E
Data de predare
Iulie 2024
Tip Apartamente
Apartamente 2 si 3 camere
Preturi de la
145.000 euro/mp
Bucuresti, Piata Sudului, Metrou M2
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Cavar Boutique Residence este un proiect imobiliar exclusivist de clasa premium plus, orientat in stilul unui Boutique Residence care se dezvolta in zona Pietei Sudului din Sectorul 4, Bucuresti la mica distanta fata de Sun Plaza Mall si implicit de statia de metrou Piata Sudului.

Dezvoltarea proiectelor imobiliare premium si vanzarea proprietatilor imobiliare deosebite reprezinta unul dintre pilonii strategiei brandului imobiliar Cavar, care continua sa investeasca atat in spatii de birouri Clasa A, cat si in cladiri rezidentiale sau comerciale ultramoderne, acoperind astfel intreg spectrul investitional in acest domeniu.

Te poti bucura si tu de un stil de viata aparte intr-un mediu nou si sanatos in oricare dintre proiectele imobiliare deosebite construite in zona de sud a Capitalei de catre Cavar Residence, deoarece luxul si calitatea premium sunt acum mai accesibile ca niciodata.

Cavar Residence Brancoveanu, Cavar Residence Piata Sudului sau Odei Tower by Cavar aduc in prim plan locuinte de clasa A, construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile noi, eficiente energetic, insotite de spatii verzi ample si facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Sectorului 4, Bucuresti.

Dezvoltatorii conceptului Cavar Residence au o lunga istorie in domeniul imobiliar si o experienta vasta in ceea ce priveste constructia de proiecte si ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Capitala.

Echipa Cavar Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 6 proiecte imobiliare, care au insumat sute de unitati locative.

Proiectul rezidential Cavar Boutique este unul de lux, reprezentat de un imobil de apartamente excelente, proiectat intr-un stil arhitectural ultramodern si cu un aspect placut si foarte atractiv.

Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

Cu o arhitectura moderna care va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata.

Pozitionat excelent si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare, proiectul se pozitioneaza deja in topul proiectelor imobiliare exclusiviste din Sectorul 4, Bucuresti.

Detalii tehnice

Proiectul rezidential Cavar Boutique detine toate dotarile ce corespund unui nivel de confort optim:

 • centrala termica proprie in condensare de 24 kw;
 • incalzire in pardoseala;
 • instalatii termice, sanitare si electrice de ultima generatie;
 • tamplarie PVC Salamander cu geam tripan cu glafuri exterioare;
 • inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip Porotherm cu o grosime de 30 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida tip Porotherm cu o grosime de 25 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm EPS 80, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip Porotherm de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.
 • balcoane cu balustrade mixte, care combina sticla securizata si zidaria;
 • doua lifturi moderne si silentioase;
 • parcare deosebit de generoasa amplasata subteran si suprateran;

Daca devii rezident in Cavar Boutique te vei afla la doar cateva minute de statia de metrou Piata Sudului, ceea ce iti ofera oportunitatea de a te conecta cu centrul orasului intr-o maniera rapida, vei putea folosi cu usurinta zona comerciala si mall-ul Sun Plaza, iar pentru faptul ca imobilul este pozitionat pe una dintre laturile Deltei Vacaresti, vei respira un aer pur care-ti va revitaliza simturile si te va incarca de energie.

”Atunci cand cream un proiect nou, ne straduim sa gasim combinatia perfecta intre locatie, functionalitate, arhitectura moderna, facilitati diverse si standarde ridicate de constructie.”
Echipa Cavar Residence

Datorita amplasarii sale intr-o zona foarte accesibila a Sectorului 4, Cavar Boutique Residence reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta nu doar o locuinta confortabila si accesibila, ci si foarte bine pozitionata in raport cu punctele de interes majore.

Zona dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte zone de interes. In plus, beneficiezi de numeroase centre comerciale, hypermarketuri, terase si restaurante amplasate in imediata apropiere, oferindu-ti astfel posibilitatea de a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Proiectul Cavar Butique Residence este amplasat in apropierea scolilor si a gradinitelor din zona Pietei Sudului, facandu-l astfel o alegere excelenta pentru familiile cu copii.

De asemenea, ai acces rapid la clinici medicale, farmacii si saloane de infrumusetare, precum si la sali de fitness si alte centre de recreere.

Dezvoltatorii proiectelor Cavar Residence au reusit sa aduca in prim plan toate avantajele pe care ti le-ai putea dori intr-o locuinta moderna si confortabila, aceste proiecte reprezentand inceputul unei noi ere in domeniul imobiliar, o perioada a tehnologiei integrate si a eficientei energetice, in care dotarile si facilitatile fac diferenta.

Ansamblurile rezidentiale Cavar Residence au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Avalon Romania Building Industry

 • Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gama de finisaje premium-luxury.
 • Obiectivul Avalon Romaniaeste acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.
 • Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr- un singur loc.
 • Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro

 

Mod de achizitie

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, Credite Ipotecare, Imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara Credit24h.ro ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), sector 4 Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre CAVAR Butique Residence Oltenitei la numerele de telefon:

0726.178.089 – Catalin Isache – Manager Proiect sau

0729.572.570 – Call Center – SudRezidential.ro

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Bloc 1 Soldat Barbu Nicolae

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 camere Etaj 5,6,7 C1 87.05 mp + 12.50 mp balcon = 99.55 mp 220.000 euro + tva 3 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Etaj 1,3,4,5 C1 57.00 mp + 11.85 mp terasa = 68.85 mp 152.000 euro + tva 4 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1,2,3,5 C1 58.20 mp + 7.10 mp terasa = 65.30 mp 145.000 euro + tva 4 Vezi Schita
Tip 4 3 camere Etaj 2,3,4,5 C1 121.40 mp + 4.50 mp balcon + 10.85 mp balcon = 136.75 mp 315.000 euro + tva 4 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

STB N1, 439, 440, 479, 610, Tramvai 10

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Viva Sport, Sun Plaza, Piata Sudului, Centrul medical Hiperdia, World Class Sudului

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 6 km

Dezvoltator:

Cavar Residence

Persoana de contact:

Catalin Isache

Manager Proiect

Phone number
+40726178089
Email
catalin.isache@sudrezidential.ro
Website
Website
Address
Aleea Soldat Barbu Nicolae

Contacteaza reprezentantul Cavar Butique Residence

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Cavar Residence
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image