Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Vienna Parkside Residence seteaza noi standarde in domeniul eficientei energetice si al energiei verzi.

Suprafata teren
19390 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
600
Numari de parcari
700
Regim inaltime
S+P+12
Data de predare
F1 Decembrie 2025
Tip Apartamente
Garsoniera, Garsoniera Dubla, Apartamente de 2-3 Camere
Preturi de la
1536 euro/mp
Bucuresti, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Proiectul Vienna Parkside Residence a fost conceput din dorinta de a ridica standardul de calitate al locuirii, in cel mai nou pol de dezvoltare al Bucurestiului – Metalurgiei Park.

Acesta imbina armonios cladirile cu arhitectura moderna, spatiile verzi ample, spatiile comerciale si facilitatile complexe, pentru a le asigura rezidentilor un nivel ridicat de confort si bunastare. Intregul ansamblu de locuinte este gandit in detaliu si proiectat intr-o maniera inovatoare, astfel incat, la finalizare sa gazduiasca cea mai noua comunitate urbana, sustenabila si sigura din zona de Sud a Capitalei.

Vienna Parkside Residence va fi construit la standarde ridicate de sustenabilitate si eficienta energetica si este primul proiect rezidential din cadrul Metalurgiei Park Residence, care a primit deja pre-certificarea GREEN HOMES.

Incepand cu anul 2021, conform normelor nZEB , toate constructiile noi trebuie sa respecte standardele inalte de performanta energetica si de sustenabilitate. Proiectul nostru adopta aceste reglementari pentru a va oferi un camin confortabil, eficient energetic si ecologic.

Cum sunt implementate in proiectul nostru aceste cerinte?

 • Eficienta Energetica Optimizata: O componenta esentiala a proiectului nostru este reducerea semnificativa a consumului energetic. Acest lucru se realizeaza prin construirea unei case bine izolate, unde accentul este pus nu doar pe izolarea eficienta a fatadelor, ci si pe eliminarea „puntilor termice”. Acestea sunt zonele unde se pierde caldura si pot aparea condens si mucegai. Prin abordarea meticuloasa a acestor detalii si utilizarea de sisteme avansate MAX FRANK, proiectate special pentru reducerea puntilor termice, asiguram o reducere de 10-20% a pierderilor de caldura, echivalenta cu economii de 3-6 zile/luna la functionarea centralei termice.
 • Calitate si Detalii in Executie: Folosim tamplarie exterioara din PVC tripan de inalta calitate, cu coeficienti de izolare superioara. Atentia la detalii si montajul corect, impreuna cu accesoriile necesare, asigura etanseitatea si contribuie la performanta globala a cladirii. Toate materialele de constructie si echipamentele de instalatii folosite vor fi caracterizate printr-o sustenabilitate si fiabilitate sporite, fiind implementate cu mare atentie. Beneficiile acestora nu se vor limita doar pana la momentul predarii proiectului, ci se vor extinde pe intreg ciclul de viata al cladirii, in concordanta cu principiul „costului global optim”.
 • Energie Regenerabila si Sustenabilitate: Un aspect inovator al proiectului nostru este utilizarea de surse regenerabile pentru a acoperi 30% din consumul total de energie. Instalam pe acoperis un sistem unic in Romania de panouri fotovoltaice, cu un modul special pentru fiecare apartament cu 2 si 3 camere, permitand monitorizarea productiei de energie electrica si reducerea semnificativa a facturilor.
 • Sisteme de iluminat inteligente: Reteaua de iluminat va fi dotata cu becuri de tip LED, ceea ce va duce la un consum redus de energie (reducere de 50% fata de iluminatul cu becuri fluorescente; reducere de 90% fata de iluminatul cu becuri cu incandescenta) o durata mare de utilizare (15-25.000h) si nu sunt periculoase pentru mediu.
 • Beneficii pentru Proprietari: Avand o putere instalata intre 600W si 900W si o productie anuala de 750kWh pana la 1100kWh, in functie de dimensiunea apartamentului, proprietarii vor observa o diminuare notabila a costurilor energetice. De asemenea, exista posibilitatea de a deveni prosumatori, contribuind la cresterea independentei energetice si la protejarea mediului inconjurator.
 • Tehnologie de Recuperare a Caldurii: Instalam recuperatoare de caldura pentru asigurarea necesarului de aer proaspat in apartamente, reducand astfel pierderile de caldura si consumul energetic, ceea ce duce la economisirea a 20-40 % din energia necesara incalzirii, presupunand acelasi volum de aer proaspat obtinut prin deschiderea ferestrelor. Sistemul nostru ofera o solutie eficienta si confortabila, in special in sezonul rece si previne, de asemenea, intersectarea fluxurilor de aer, contribuind la reducerea raspandirii germenilor patogeni si la mentinerea sanatatii ocupantilor cladirii.

Prin adoptarea standardelor nZEB, proiectul nostru imbina tehnologia avansata cu practicile sustenabile pentru a crea un mediu de locuit confortabil, economic si prietenos cu mediul. Aceste initiative nu doar ca satisfac cerintele actuale, dar contribuie si la crearea unui viitor mai verde si mai sustenabil pentru toti.

 

Nivel ridicat de confort

Noul proiect rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 20.000 mp de teren, pe care se vor edifica in etape cele 3 blocuri de locuinte colective, ce compun proiectul, alaturi de facilitati complementare multiple, parcari subterane si supraterane ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, spatii de relaxare, parcuri si locuri de joaca pentru copii, precum si zone speciale dedicate petrecerii timpului liber.

Proiectul nostru, amplasat pe un teren anterior destinat activitatilor agricole si acum dezafectat, va avea un impact pozitiv asupra intregii comunitati, nu numai prin regenerarea si revitalizarea zonei, ci si prin vecinatatea cu Parcul Tudor Arghezi, primul spatiu verde public dezvoltat dupa Revolutie. Acest parc, reprezentand una dintre cele mai frumoase si moderne zone verzi, a fost inaugurat recent de autoritatea publica locala si constituie o investitie majora in regiune, fiind situat pe latura de sud-est a ansamblului rezidential.

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort si bunastare, se vor realiza amenajari interioare care vor aduce natura in interiorul spatiilor comune de locuit, prin utilizarea plantelor si vegetatiei diverse, oferind locatarilor confortul creat de natura si de spatiile verzi.

Vom dispune de spatii special amenajate pentru reciclarea deseurilor, iar in colaborare cu RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi), vom oferi educatie privind un stil de viata durabil pentru ocupanti.

Transportul sustenabil reprezinta o prioritate pentru noi. Daca vor aparea cerinte pentru statii de incarcare a masinilor electrice, vom putea asigura si solutii in acest sens, pentru a incuraja utilizarea solutiilor de mobilitate sustenabila.

Vom crea un mediu interior mai sanatos prin utilizarea de materiale si finisaje cu continut redus de compusi organici volatili toxici, ceea ce va avea un impact pozitiv asupra sanatatii locatarilor.

In aceasta etapa, Vienna Parkside Residence a obtinut pre-certificarea GREEN Homes, prin asumarea si intrunirea criteriilor si obiectivelor de performanta energetica si responsabilitatea fata de mediu.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Detalii tehnice

GREEN HOMES – certificat RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladirile Verzi)

Aceasta certificare este alegerea noastra si reprezinta in primul rand o garantie a calitatii! Construim responsabil, sustenabil, rentabil. Certificarea se face in urma unor simulari, analize, cursuri si verificari, precum: simularea energetica, analize de sol pentru identificarea riscului de contaminare cu radon si analiza LCA (life cycle assessment) pentru a reduce impactul de mediu al materialelor folosite, cursuri pentru intelegerea impactului asupra mediului pe care materialele de constructie le au asupra mediului inconjurator.

Beneficii:

 • Ipoteca verde (http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi) – Dobanzi si comisioane mai mici decat la creditele ipotecare standard;
 • Consum de apa redus prin montarea de baterii cu consum redus pentru obiectele sanitare si spalatoare;
 • Parcari atat pentru masini si motociclete, cat si pentru biciclete;
 • Transport sustenabil optional, daca vor aparea solicitari pentru statii de incarcare ale masinilor electrice, vom putea asigura si astfel de sisteme. Ele au rolul de a incurajara solutiile de mobilitate sustenabila;
 • Vom avea spatii special amenajate pentru reciclarea gunoaielor, iar cu ajutorul RoGBC vom face impreuna educatie in ceea ce priveste un stil de viata durabil pentru ocupanti.
 • Reducerea compusilor chimici se realizeaza prin selectarea vopselelor si a materialelor de constructii cu coeficienti volatili redusi (VOC), precum si prin utilizarea materialelor naturale in spatiile comune pentru o abordare sustenabila si sanatoasa.
 • Confort asigurat prin reducerea nivelului de zgomot;
 • Monitorizarea consumurilor energetice dupa cumparea apartamentului;
 • Dispunem de spatii verzi amenajate cu plante usor de intretinut, rezistente, concepute sa creeze o ambianta placuta cu costuri minime de intretinere;
 • Beneficiem de o gradina care contribuie la formarea unei comunitati unite, oferim un loc de joaca dedicat copiilor si dispunem de prezenta Parcului Tudor Arghezi.

Toate elementele enumerate mai sus sunt cateva dintre cerintele minime obligatorii pentru obtinerea certificarii GREEN HOMES, cerinte care se considera indeplinite doar dupa teste si verificari.

Instalatii fotovoltaice

Proiectul va dispune de o instalatie fotovoltaica pe acoperis, unica in Romania. Fiecare apartament va avea propriile panouri fotovoltaice, care vor injecta energia direct in tabloul electric al apartamentului, reducand astfel consumul fiecarui apartament. Astfel, fiecare proprietar va deveni un prosumator.
*Aceasta facilitate va fi disponibila doar in cazul apartamentelor de 2 si 3 camere

Puterea instalata pentru fiecare apartament de 2 camere va fi de 600 Wp, ceea ce permite o productie anuala de cca. 750 kWh, iar pentru apartamentele de 3 camere va fi de 900 Wp, ceea ce permite o productie anuala de cca. 1100 kWh.

In fiecare apartament se va monta un sistem de ventilatie cu recuperare de caldura, asigurand un aport constant de aer proaspat in locuinta cu pierderi minime de energie.

Integram panouri fotovoltaice bifaciale, echipate cu tehnologie de ultima generatie. Aceste panouri sunt mai eficiente din punct de vedere energetic cu aproximativ 10-15% in comparatie cu cele traditionale. Tehnologia folosita permite absorbtia radiatiilor luminoase pe ambele fete, crescand astfel randamentul.

Pentru a reduce efectul de ‘insula de caldura urbana’, care amplifica canicula si valurile de caldura, terasele vor fi acoperite cu un material reflector de caldura. Aceasta solutie, impreuna cu panourile fotovoltaice bifaciale, reprezinta cea mai eficienta alegere din punct de vedere energetic.

Ansamblul rezidential va beneficia si de spatii verzi cu plante usor de intretinut, rezistente, concepute pentru a crea o ambianta placuta cu costuri minime de intretinere.

Structura de rezistenta solida, adaptata pentru a rezista la orice factor de mediu

Regimul de constructie al acestora este ideal din perspectiva noastra, deoarece blocurile prezinta o arhitectura deosebita, clara, cu volumetrie simpla si nuante bine alese. Avem un regim de inaltime mixt, cuprinzand subsol, parter, pana la 12 etaje ( S+P+12), ceea ce contribuie la un nivel excelent de confort, intimitate si siguranta in intregul ansamblu rezidential.

Vienna Parkside Residence, un proiect de amploare, va oferi peste 600 de unitati locative diversificate, de la garsoniere simple si duble tip studio la apartamente cu doua si trei camere spatioase, foarte bine compartimentate si cu o functionalitate excelenta. Fiecare locuinta este atent finisata, echipata cu tehnologie de ultima generatie si dispune de balcoane generoase tip terasa.

Proiectul ofera o diversitate de suprafete pentru unitatile locative disponibile spre vanzare, de la garsoniere decomandate cu o suprafata de 41 mp, insotite de balcon, pana la apartamente cu doua camere de 68 mp (incluzand si suprafata balconului), si pana la apartamente de 3 camere de 98 mp, generos si echilibrat in compartimentare.

Cele trei blocuri din cadrul proiectului Vienna Parkside Residence vor fi construite cu o structura mixta, inclusiv diafragme, placi si grinzi de beton armat. Cu un regim de inaltime de S+P+12E, acestea vor fi rezistente la cutremure si alte pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in anul 2013.

Cele trei blocuri din cadrul proiectului Vienna Parkside Residence vor fi construite cu o structura mixta, inclusiv diafragme, placi si grinzi de beton armat. Cu un regim de inaltime de S+P+12E, acestea vor fi rezistente la cutremure si alte pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in anul 2013.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa, in care se protejeaza mediul inconjurator, strategia brandului fiind concentrata pe crearea de spatii locative, care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata confortabil si sigur.

Dezvoltat de CVE RESIDENCE ALPHA S.R.L, proiectul Vienna Parkside Residence a fost conceput din dorinta de a ridica standardul de calitate al locuirii in cel mai nou pol de dezvoltare al Bucurestiului.

Confortul si stilul de viata modern pe care le meriti se reflecta in locuintele atent gandite si proiectate in functie de nevoile tale. Configurate in peste 10 tipuri, apartamentele sunt ideale pentru tinerii cu un stil de viata dinamic, cuplurile tinere ce opteaza pentru munca de acasa, precum si pentru familiile cu copii care isi doresc o viata linistita in inima orasului.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizita la ansamblurile rezidentiale disponibile, puteti lua legatura cu consilierii nostri de vanzari prin intermediul informatiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la urmatoarele adrese: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastra de consilieri imobiliari este aici pentru a va oferi informatii precise despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-ne ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate. Va oferim posibilitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Cosmin Gita – 0799.877.999 – cosmin.gita@sudrezidential.ro
 • Georgiana Dumitrana – 0742.225.050 – georgiana.dumitrana@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Scara A

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 CAMERE 1,2,3,6,7,9,11 C.1 53 mp + 8.8 MP BALCON = 61.8 MP 90.413 + TVA 7 Vezi Schita
TIP 2 3 CAMERE 1,5,10 C.1 79.45 MP + 15.14 MP BALCON = 94.59 MP 138.385 + TVA 3 Vezi Schita
TIP 3 3 CAMERE 1,2,4,5,6,7,8,10,11 C.1 79.51 MP + 9.01 MP BALCON = 88.52 MP 129.505 + TVA 9 Vezi Schita
TIP 4 2 CAMERE 1,2,3,4,6,8,9,10,11 C.1 53 MP + 8.71 MP BALCON = 61.71 MP 90.282 + TVA 9 Vezi Schita
TIP 5 STUDIO 1,9 C.1 49.07 MP + 9.47 MP BALCON = 58.54 MP 85.644 + TVA 2 Vezi Schita
TIP 6 3 CAMERE 1,2,4,6,8,9,10 C.1 85.35 MP + 6.19 MP BALCON =91.54 MP 133.923 + TVA 7 Vezi Schita
TIP 7 3 CAMERE 1 C.1 73.99 MP + 12.34 MP BALCON =86.33 MP 126.301 + TVA 1 Vezi Schita
TIP 8 3 CAMERE 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 C.1 77.08 MP + 8.67MP BALCON +2.28 MP BALCON = 88.03 MP 128.788 + TVA 22 Vezi Schita
Arata tot

Scara B

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 CAMERE 1 C.1 56.15 MP + 6.13 MP BALCON = 62.28 MP 91.116 + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 3 CAMERE 1 C.1 76.36 MP + 15.37 MP BALCON = 91.73 MP 134.201 + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 3 CAMERE 1,3,4,5,7,8,9,11 C.1 85.11 MP + 6.04 MP BALCON = 91.15 MP 133.352 + TVA 8 Vezi Schita
TIP 4 STUDIO 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 C.1 49.72 MP + 6.77 MP BALCON = 56.49 MP 82.645 + TVA 11 Vezi Schita
TIP 5 2 CAMERE 1 C.1 55.24 MP + 11.97 MP BALCON =67.21 MP 98.328 + TVA 2 Vezi Schita
TIP 6 3 CAMERE 2,6,10 C.1 77.29 MP+ 9.62 MP BALCON= 86.91 MP 127.149 + TVA 3 Vezi Schita
TIP 7 3 CAMERE 2,8 C.1 76.36 MP + 12.03 MP BALCON =88.39 MP 129.315 + TVA 2 Vezi Schita
TIP 8 3 CAMERE 2,10 C.1 85.11 MP + 8.69 MP BALCON = 93.8 MP 137.229 + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Scara C

Preturile afisate sunt valabile exclusiv pentru faza de pre-sale, care se incheie la data de 31.03.2024.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 CAMERE 1,2,5,6,10 C.1 55.64 MP + 12.11 MP BALCON = 67.75 MP 99.118 + TVA 8 Vezi Schita
TIP 2 GARSONIERA 1,4,8,10 C.1 38.46 MP + 2.77 MP BALCON = 41.23 MP 60.319 + TVA 4 Vezi Schita
TIP 3 2 CAMERE 1,2 C.1 52.85 MP + 12.34 MP BALCON = 65.19 MP 95.373 + TVA 2 Vezi Schita
TIP 4 3 CAMERE 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 C.1 79.09 MP + 9.03 MP BALCON+2.28 MP BALCON =90.40 MP 132.255 + TVA 22 Vezi Schita
TIP 5 2 CAMERE 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11 C.1 52.85 MP + 8.8 MP BALCON =61.65 MP 90.194 + TVA 13 Vezi Schita
TIP 6 2 CAMERE 2,3,4,6,7,8,9,10,11 C.1 55.64 MP + 8.8 MP BALCON = 64.44 MP 94.276 + TVA 13 Vezi Schita
TIP 7 GARSONIERA 2,3,5,6,7,9,11 C.1 38.46 MP + 2.93 MP BALCON = 41.39 MP 60.554 + TVA 7 Vezi Schita
TIP 8 2 CAMERE 2,3,5,6,9,10 C.1 52.85 MP + 11.48 MP BALCON = 64.33 MP 94.115 + TVA 8 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

Vienna Parkside Residence

Persoana de contact:

Cosmin Gita

Manager Proiect

Phone number
+40799877999
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Bulevardul Metalurgiei, Sector 4, Str. Drumul Binelui Nr.51-61

Contacteaza reprezentantul Vienna Parkside Residence – Metalurgiei Park Faza 2

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Vienna Parkside Residence
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image