Venus Residence 4 – Metalurgiei Park

E timpul sa ai propria ta casa in cadrul Metalurgiei Park Residence. Astazi, aducem in atentia ta unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din Metalurgiei Park Residence, si anume Venus Residence, care reprezinta proiectul cu numarul 4!

Suprafata teren
11.800 mp
Numar blocuri
5
Numar de apartamente
390
Numari de parcari
468
Regim inaltime
D+P+6E+7Er
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Studio, Apartamente 2-4 Camere
Preturi de la
1320 euro/mp
Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar de exceptie au achizitionat de curand unul dintre cele mai bine pozitionate loturi de teren in suprafata de 11.800 mp, cu deschidere directa in strada Drumul Binelui in imediata vecinatate a proiectelor Viva Residence, Joy si Galaxy Residence.

In aceasta noua locatie a fost avizat si autorizat noul proiect rezidential denumit Venus Residence 4, ale caror caror detalii le vom exemplifica pentru dumneavoastra mai jos.

Noul ansamblul rezidential va fi format din 5 imobile de locuinte colective mixte, compuse din untitati locative diverse, spatii de birouri si spatii comerciale ample la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradala. Vor exista si apartamente cu gradina proprie, parcari pentru rezidenti in varianta supraterana si subterana la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atat la demisol cat si pe etajele intermediare.

Regimul de inaltime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este de Demisol + Parter + 6 Etaje +7 Etaj retras cu terase necirculabile peste ultimul etaj. Demisolul este destinat parcarilor auto-moto, depozitarii si anexelor, acesta fiind deservit si de lift.

Etajele revin locuintelor mixte, apartamentelor generoase insotite de balcoane tip terasa, ale caror suprafete pot varia intre 5.6 mp si 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 si 2, parterul este destinat spatiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spatii de birouri.

Modul in care imobilele sunt dispuse in teren creeaza un spatiu interior generos, cu destinatia de a asigura parcarea autoturismelor in exterior, precum si a motocicletelor. In plus, sunt amenajate alei de acces care faciliteaza circulatia si permit accesul facil la imobile.

Imobilele sunt dotate atat cu fatade ventilate, cat si cu fatade conventionale, oferind astfel un sistem mixt si performant de izolare exterioara care respecta standardele actuale din domeniu. Pentru acest sistem de izolatie sunt utilizate materiale de inalta calitate, cum ar fi vata bazaltica, polistiren, folii speciale si alucobond.

In total, proiectul va genera 390 de apartamente diverse, cu o structura si compartimentare inteligenta, fiecare apartament va fi insotit de balcoane spatioase, iar finisajele interioare vor fi de o calitate superioara, adaugand un plus de eleganta si rafinament locuintelor. Clientul final va avea posibilitatea de a alege finisajele dorite de la departamentul specializat de design interior pus la dispozitie de dezvoltatorul proiectului.

Acces facil catre centrul Capitalei

Localizarea proiectului este excelenta si din perspectiva circulatiei si fluxului auto. Un aspect deosebit de important este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care asigura o legatura directa cu Bulevardul Metalurgiei, prin intermediul Bulevardului Obregia. De aici, accesul catre Soseaua Mihai Bravu este facil prin intermediul podului de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a contribuit semnificativ la ameliorarea problemei traficului auto. In plus, sunt planificate constructia a doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Aceste pasaje vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan, oferind o alternativa mai rapida si mai eficienta pentru deplasarea in zona.

Aceste imbunatatiri in infrastructura rutiera vor permite reducerea timpului de calatorie cu autoturismul personal catre zonele centrale, precum Piata Unirii sau Piata Victoriei, intr-un interval de aproximativ 15 minute, desigur, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite.

 • Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Metalurgiei Park Residence – Faza a II-a

Cel mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a II – a faza a acestui mega proiect imobiliar din Capitala.

De la momentul initierii sale in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre cumparatori. Anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei care sunt in cautarea unei locuinte noi, moderne si pentru cei care nu au mai putut achizitiona un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Metalurgiei Park Residence faza a II-a se va desfasura pe o suprafata generoasa de 20 de hectare de teren, iar estimarile arata ca vor fi construite aproximativ 5000 de noi unitati locative. Aceasta noua faza a proiectului beneficiaza de implicarea mai multor investitori care au achizitionat terenul, iar lucrarile de constructie sunt programate sa inceapa in prima parte a anului 2022.

In plus, alti investitori importanti si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare.

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va dezvolta o zona foarte importanta de retail, pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, invecinata cu LIDL ROMANIA, in care vor exista mai multe zone de shopping, o adevarata esplanada comerciala.

In cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi spatiile verzi, parcurile, fiind proiectate inclusiv o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona. Unul dintre cele mai importante aspecte ce definesc acest mega proiect rezidential il reprezinta localizarea in zona Bulevardului Metalurgiei.

Parcul Tudor Arghezi, initiat de Primaria Sectorului 4 al Capitalei, este situat in apropierea noilor proiecte rezidentiale si se va dezvolta ca unul dintre cele mai mari parcuri noi din Bucuresti. Acesta este construit pe o suprafata de aproximativ 4 hectare si va oferi locuitorilor din zona un spatiu verde generos pentru relaxare si recreere.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Infrastructura din zona Metalurgiei a cunoscut imbunatatiri semnificative pentru a asigura un acces rapid si eficient catre centrul Capitalei si bulevardele principale. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti reprezinta solutii de infrastructura importante care faciliteaza legatura intre aceasta zona si restul orasului.De asemenea, trei bulevarde principale – Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica – au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a avut un impact semnificativ in imbunatatirea fluxului de trafic si reducerea congestiei. Alte doua pasaje rutiere de dimensiuni impresionante sunt planificate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei,acestea vor conecta inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim, zona comerciala Metro, Jumbo si Auchan si zona comerciala Carrefour Grand Arena, Hornbach si Selgros.

Metalurgiei Park Residence este la acest moment unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depaseste suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, fiind cuprins intre P+8Etaje si maxim P+12Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

Detalii tehnice

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate.

Locuintele ce compun proiectul Venus Residence 4 se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania:

 • Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisarii interioare a apartamentelor cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii.
 • Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.
 • Schindler va furniza lifturile de ultima generatie.
 • Tamplarie PVC 6 camere Salamnder Blue Evolution 82 mm, bicolor – alb interior, gri exterior, feronerie Rotto cu geam Tripan Low-E Float, 4 Anotimpuri.
 • Immergas va furniza centralele termice in condensare pentru apartamente.
 • Pregatire pentru aer conditionat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury. Fiecare nou proprietar isi poate amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente.

Obiectivul Avalon Romania este de a oferi clientilor servicii si produse de inalta calitate, care sa poata fi achizitionate rapid si fara a fi nevoie de deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale. Noi suntem constienti ca timpul este o resursa tot mai pretioasa si de aceea ne-am propus sa aducem la dispozitia clientilor nostri o gama completa de materiale necesare atat pentru amenajarea noilor constructii, cat si pentru proiectele de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Alexandra Paceagiu – 0731.111.603 – alexandra.florentina@sudbroker.ro
 • Cristi Farcas – 0721.827.390 – cristi.farcas@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Venus Residence 4 - Metalurgiei Park Bloc 1

Apartamente tip Studio, Apartamente de 2, 3 si 4 Camere.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 3 Camere Parter C.1 77,90mp + 8,80mp balcon = 86,70mp 112.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere Parter C.1 53,60mp + 8,80mp balcon = 62,40mp 81.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 3 3 Camere Parter C.1 62,00mp + 5,90mp balcon = 67,90mp 89.900 Euro 1 Vezi Schita
TIP 4 3 Camere Parter C.1 79,70mp + 10,60mp balcon = 90,30mp 116.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 5 Studio Et P-7 C.1 37,00mp + 5,60mp balcon = 42,60mp 57.500 Euro 8 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere Parter C.1 53,80mp + 9,40mp balcon = 63,20mp 83.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 7 Studio Parter C.1 47,00mp + 5,60mp balcon = 52,60mp 71.500 Euro 1 Vezi Schita
TIP 8 Studio Et 1-7 C.1 35,70mp + 5,20mp balcon = 40,90mp 55.000 Euro 7 Vezi Schita
Arata tot

Venus Residence 4 - Metalurgiei Park Bloc 2

Apartamente tip Studio, Apartamente de 2, 3 si 4 Camere.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 Studio Parter C.2 47,00mp + 5,60mp balcon = 52,60mp 71.500 Euro 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere Parter C.2 53,80mp + 9,40mp balcon = 63,20mp 83.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 3 Studio Et P-7 C.2 37,00mp + 5,60mp balcon = 42.60mp 57.500 Euro 8 Vezi Schita
TIP 4 3 Camere Parter C.2 79,70mp + 10,60mp balcon = 90,30mp 116.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 5 3 Camere Parter C.2 62,00mp + 5,90mp balcon = 67,90mp 89.900 Euro 1 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere Parter C.2 53,60mp + 8,80mp balcon = 62,40mp 81.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 7 3 Camere Parter C.2 77,90mp + 8,80mp balcon = 86,70mp 112.000 Euro 1 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere Et 1-6 C.2 54,50mp + 5,40mp balcon = 59,90mp 79.000 Euro 6 Vezi Schita
Arata tot

Venus Residence 4 - Metalurgiei Park Bloc 3

Apartamente tip Studio, Apartamente de 2, 3 si 4 Camere.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 Studio Et 1-7 C.3 37,90 mp + 4,40 mp balcon = 42,30 mp 61.000 Euro 7 Vezi Schita
TIP 2 Studio Et 1-7 C.3 38,50 mp + 4,80 mp balcon = 43,30 mp 62.500 Euro 7 Vezi Schita
TIP 3 4 Camere Et 1-7 C.3 87,30 mp + 6,20 mp balcon + 4,80 mp balcon = 98,30 mp 126.000 Euro 7 Vezi Schita
TIP 4 3 Camere Et 1-7 C.3 66,30 mp + 8,60 mp balcon = 74,90 mp 99.900 Euro 7 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere Et 1-7 C.3 53,00 mp + 7,60 mp balcon = 60,60 mp 81.800 Euro 7 Vezi Schita
TIP 6 Studio Et 1-7 C.3 37,90 mp + 4,40 mp balcon = 42,30 mp 61.300 Euro 7 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere Et 1-7 C.3 50,10 mp + 7,30 mp balcon = 57,40 mp 80.500 Euro 7 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere Et 1-7 C.3 51,50 mp + 7,60 mp balcon = 59,10 mp 81.000 Euro 7 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 125, 241, R438, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, Hornbach, Sun Plaza

Puncte de interes

Magazin 10 minute
Transport public 6 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 2 minute
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. VENUS NEW CONCEPT RESIDENCE S.R.L.

Persoana de contact:

Alexandra Paceagiu

Manager Proiect

Phone number
+40731111603
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Binleui, Nr. 7-9, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Venus Residence 4 – Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. VENUS NEW CONCEPT RESIDENCE S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image