Top House Residence Metalurgiei Park

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este compus dintr-un numar de 3 imobile de locuinte mixte, al caror regim de inaltime este Parter + 8 Etaje, plus o parcare supraetajata alipita blocului 3.

Suprafata teren
18.465 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
500
Numari de parcari
600
Regim inaltime
P+8E
Data de predare
Septembrie 2025
Tip Apartamente
Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1250 euro/mp
Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Promotie

Discount apartamente 3 camere:

 • Discount 5.000 Euro

Discount apartamente 2 camere:

 • Discount 2.500 Euro

*Promotia este valabila pentru primele 10 apartamente vandute.

Motivele care ne fac sa spunem ca cea de a doua faza a proiectului imobiliar Top House se anunta una cu adevarat deosebita sunt multiple, si putem enumera aici cateva dintre cele mai importante:

 1. Pozitia noului complex, care este una excelenta, acesta fiind amplasat stradal pe Bulevardul Metalurgiei, vis-a-vis de Lidl, intre proiectele Brown Residence si Kristal Residence cu deschidere ampla in bulevard, la numai 2 minute de mers pana la statia STB.
 2. Arhitectura moderna a noilor imobile, amplasarea acestora in teren intr-o maniera foarte aerisita, precum si multiplele cai de acces rezultate.
 3. Existenta in cadrul proiectului un spatiu verde generos destinat rezidentilor ansamblului.
 4. Constructia unei parcari supraetajate de mari dimensiuni, care va prelua o mare parte dintre parcarile destinate rezidentilor, facand astfel posibila pastrarea unei suprafete cat mai mari de spatiu verde in interiorul ansamblului.
 5. Amplasarea a numeroase spatii comerciale la parterul blocurilor, care au deschidere in Bulevardul Metalurgiei, unde isi vor desfasura activitatea o serie de magazine, unitati bancare, farmacii, cafenele si unitati de invatamant.

Proiectul este amplasat pe o suprafata de 18.465 mp de teren, dispune de acces la drumuri pe toate cele patru laturi, fiind marginit de Bulevardul Metalurgiei pe una dintre ele, facilitand astfel accesul in conditii civilizate, indiferent de anotimp.

Top House Residence Metalurgiei Park Faza 2 este format din 3 imobile cu destinatie mixta, avand regimul de inaltime Parter + 8 Etaje, insotite de parcari supraterane si o parcare supraetajata de dimensiuni considerabile, proiectata sa se integreze armonios in ansamblul imobiliar, beneficiind de facilitati ultramoderne, cu acces prin multiple cai si lifturi rapide.

Se vor pune in vanzare un total de 500 de unitati locative, incluzand 50 de garsoniere, 300 de apartamente cu doua camere si 150 de apartamente cu trei camere, alaturi de spatii comerciale care vor fi disponibile pentru inchiriere de catre potentialii clienti imediat ce devin disponibile.

De asemenea, proiectul dispune de o infrastructura completa si este conectat la toate utilitatile din Bucuresti, fiind, de altfel, desemnat de catre Urbanis (Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) drept unul dintre cele mai moderne si indraznete proiecte rezidentiale din Capitala in anul 2018.

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidential din Romania dezvoltat in Bucuresti, in sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei, si anume Metalurgiei Park Residence, langa parcul Tudor Arghezi!

Astfel, in ceea ce priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Un departament complet de design si un showroom dedicat finisajelor si echipamentelor folosite in amenajarea noilor locuinte vor sta la dispozitia dumneavoastra dupa ce veti rezerva locuinta mult dorita.

In procesul de finisare sunt incluse placile ceramice (gresie si faianta) provenite din import Spania, parchet din import Turcia, usi interioare moderne, usa de intrare cu multiple sisteme antiefractie. De asemenea, se utilizeaza calorifere Romstal si obiecte sanitare moderne, tamplarie tip PVC GEALAN gri antracit cu 5 camere, avand geam Low E – 4 anotimpuri si glafuri la exterior, iar centrala prin condensare de 24 KW pentru apartamente este dimensionata corespunzator pentru fiecare unitate in parte.

Un aspect esential de mentionat este utilizarea caramizii eficiente energetic Porotherm pentru intreaga compartimentare interioara a apartamentelor.

Partile comune ale blocurilor vor fi tratate cu aceeasi exigenta si vor dispune de placari ceramice selectionate pentru trafic intens; accesul rezidentilor se va realiza pe baza cartelelor magnetice si al aparatelor de interfon instalate in fiecare apartament, in timp ce lifturile de cea mai buna calitate vor asigura un serviciu silentios si eficient.

Sistemul constructiv folosit in proiectarea blocurilor este format din pereti structurali de beton armat si grinzi, fiind proiectat sa reziste si sa respecte standardele in vigoare, asa cum sunt emise de noul cod seismic din anul 2013, inchiderile peretilor interiori si exteriori se vor face cu ajutorul blocurilor ceramice tip Porotherm, avand o grosime de 11 cm la interior si 25 cm la exterior, anvelopat cu termosistem Adeplast complet, peste care se va aplica tencuiala decorativa cu cel mai bun indice in ceea ce priveste calitatea si cu proprietati excelente privind izolatia termica si fonica.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Anca Vasile – 0721.165.251 – anca@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara A – Finalizare Septembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip A1 2 Camere Parter Bl.2 54,26 mp 77.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip A2 3 Camere Parter Bl.2 77,69 mp 111.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip A3 2 Camere Parter Bl.2 58,87 mp 84.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip A4 2 Camere Parter Bl.2 50,76 mp 72.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip A5 2 Camere Parter Bl.2 50,24 mp 72.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip A6 3 Camere Parter Bl.2 77,54 mp 111.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip A7 2 Camere Etaj 1-8 Bl.2 54,26 mp + 4,97 mp balcon = 59,23 mp 84.600 Euro + TVA 16 Vezi Schita
Tip A8 3 Camere Etaj 1-8 Bl.2 77,69 mp + 4,97 mp balcon + 2,80 mp balcon = 85,46 mp 119.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Arata tot

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara B – Finalizare Septembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip B1 3 Camere Parter Bl.2 79,74 mp 114.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip B2 2 Camere Parter Bl.2 54,36 mp 77.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip B3 3 Camere Parter Bl.2 77,58 mp + 5 mp balcon = 82,58 mp 118.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip B4 2 Camere Parter Bl.2 54,36 mp + 5 mp balcon = 59,36 mp 84.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip B5 3 Camere Parter Bl.2 77,73 mp + 2,82 mp balcon + 5 mp balcon = 85,55 mp 119.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip B6 2 Camere Parter Bl.2 56,78 mp + 5 mp balcon = 61,78 mp 88.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip B7 2 Camere Parter Bl.2 54,26 mp 77.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip B8 3 Camere Parter Bl.2 77,69 mp 111.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 2

Scara C – Finalizare Septembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip C1 2 Camere Parter Bl.2 51,26 mp + 5 mp balcon = 56,26 mp 80.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip C2 2 Camere Parter Bl.2 54,28 mp + 5 mp balcon = 59,28 mp 84.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip C3 3 Camere Parter Bl.2 77,69 mp + 2,82 mp balcon = 80,51 mp VANDUT 1 Vezi Schita
Tip C4 2 Camere Parter Bl.2 54,28 mp 77.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip C5 2 Camere Parter Bl.2 51,26 mp 73.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip C6 2 Camere Parter Bl.2 55,84 mp + 5 mp balcon = 60,84 mp 86.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip C7 3 Camere Parter Bl.2 77,07 mp + 5 mp balcon + 2,82 mp balcon = 84,89 mp 119.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip C8 2 Camere Parter Bl.2 50,99 mp + 5,00 mp balcon = 55,99 mp 79.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara A – Finalizat

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip A1 3 Camere Etaj 8 Bl.1 80,18 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon 110.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Top House Residence Metalurgiei Park - Blocul 1

Scara B – Finalizat

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip B1 3 Camere Etaj 8 Bl.1 76,96 mp + 2,80 mp balcon + 4,97 mp balcon 105.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image, Lidl

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 1,5 km
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

Persoana fizica

Persoana de contact:

Anca Vasile

Manager Proiect

Phone number
+40721165251
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Bulevardul Metalurgiei, Nr.61C, Bucuresti, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Top House Residence Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Persoana fizica
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image