The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil.

Suprafata teren
100.000 mp
Numar blocuri
22
Numar de apartamente
2000
Numari de parcari
2400
Regim inaltime
P+7, P+8, P+10, P+11
Data de predare
Decembrie 2024
Tip Apartamente
Apartamente 2-4 camere
Preturi de la
1010 euro/mp
Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Conceptul urbanistic indraznet, functionalitatea excelenta si designul modern al imobilelor din ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei provin din dorinta dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata si de a beneficia de un nivel de trai linistit si confortabil. Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern, aici ne referim atat la circulatia auto si nivelul de securitate intern, cat si la spatiile verzi si cele de recreere.

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este in proces de dezvoltare, iar in acest moment locatarii se bucura deja de o serie de facilitati diverse, la care dezvolatarii planuiesc sa adauge si altele in curand, ceea ce intregeste ideea de comunitate: restaurantul Kristal, magazinul Profi, Bacania Lavurici cu Bunatati si un Salon de infrumusetare Salon Beauty Studio.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidential de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare de 10 Ha, pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structuristi, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

O astfel de abordare a permis ca unitatile locative proiectate sa nu aiba vedere directa la spatiile private aflate in vecinatate, sa dispuna de un grad ridicat de intimitate si confort. Distantele foarte mari dintre blocuri au facut ca nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minim, acest aspect datorandu-se si izolarii fonice corespunzatoare a imobilelor.

In ceea ce priveste circulatia auto din cadrul proiectului, suntem asigurati inca de la inceput de catre proiectanti ca intreaga retea interna a fost gandita pentru a minimiza traficul pe cat posibil. Parcarile rezidentilor sunt concepute si pozitionate incat sa nu deranjeze inutil sau sa incurce circulatia pietonala sau cea de agrement din ansamblu. In complexul rezidential vor fi si piste de biciclete, iar faptul ca intregul proiect va dispune de restrictii de viteza pe drumurile interne, face ca disconfortul sa fie redus la minim.

The Grand Kristal Residence in cifre:

 • Teren total de 10 Ha (100.000 mp);
 • 22 de blocuri cu regim de inaltime mixt: P+7E, P+8E, P+10E si P+11E;
 • Peste 2.000 de unitati locative diverse, de la garsoniere duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu doua, trei si patru camere decomandate, spatioase si foarte bine luminate natural, insotite de balcoane ample si dotari de top;
 • 2.400 de locuri de parcare supraterane amenajate, delimitate si iluminate nocturn, oferite spre vanzare rezidentilor la pretul de 4.000 Euro + TVA 19%;
 • Spatiul verde din cadrul ansamblului este de peste 30% din totalul terenului, iar arhitectii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un numar de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn;
 • Rezidentii noului proiect vor beneficia, dupa cum am mentionat anterior, de piste destinate bicicletelor sau activitatilor de recreere similare, care traverseaza proiectul rezidential pe mijloc, de la un capat la altul, insumand astfel 1.100 de metri liniari.

Accesul in ansamblul imobiliar este posibil din Bulevardul Metalurgiei pe Strada Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu, unde se afla si statia STB cu acelasi nume a autobuzelor: 125, 141, 220 si N 105. Numeroase centre comerciale mari se afla chiar in apropiere: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Kaufland, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Piata de Gros Bucuresti etc.

Unitatile locative diverse rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul vor fi oferite spre vanzare, incepand cu ianuarie 2019, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera, ce se afla in continua crestere.

Noul Parc Tudor Arghezi este situat in apropierea ansamblului rezidential, fapt ce contribuie la beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu crescand calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Locuintele din cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare sunt alese de la cele mai bune firme de profil din domeniu, cum ar fi:

 • tamplaria PVC Salamander, profil de ultima generatie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cat mai buna etansare, asigurata cu sistemul de inchidere Roto;
 • placile ceramice (gresia si faianta) sunt importate din Spania si Italia;
 • parchetul este laminat si importat din Austria;
 • usile de interior sunt importate din Italia;
 • obiectele sanitare si echipamentele grupurilor sanitare Cersanit, import Spania;
 • usa de la intrare este dotata cu multiple sisteme antiefractie;
 • apartamentele sunt echipate cu calorifere din otel si centrale in condensare, marca Ariston, conform noilor norme in vigoare.

Luminoase si spatioase, apartamentele sunt structurate, gandite si echipate, astfel incat sa raspunda nevoilor unui stil de viata modern. Materialele de foarte buna calitate si gradul inalt al finisarilor interioare, speram sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Daca la toate acestea adaugam faptul ca exista un intreg departament de finisare a imobilelor, pus la dispozitie de catre dezvoltatorii proiectului, in cadrul caruia puteti alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veti folosi la personalizarea interioara a apartamentului, putem spune ca oferta facuta de catre The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este una excelenta.

Partile comune ale proiectului vor fi la fel de bine finisate si vor dispune de placari cu granit si mana curenta din inox pe casa scarii. Balcoanele apartamentelor vor avea atat zidarie completa, cat si sticla securizata la exterior. Imobilele vor fi deservite de cate doua lifturi silentioase pentru fiecare in parte si vor acomoda opt persoane la o singura urcare sau coborare.

Compartimentarile interioare sunt executate tot cu ajutorul caramizilor Porotherm, iar pentru izolatia exterioara a fost achizitionat un pachet complet de la cea mai buna firma de profil din piata, respectiv Baumit sau Adeplast. Aceasta va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 80, cu tencuiala decorativa de cea mai buna calitate si cu numeroase proprietati, fiind astfel rezolvata cu succes problema fatadei exterioare a tuturor blocurilor din cadrul proiectului The Grand Kristal Residence City Metalurgiei.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizita la ansamblurile rezidentiale disponibile, puteti sa luati legatura cu consilierii nostri de vanzari prin intermediul informatiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau sa vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la urmatoarele: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastra de consilieri va sta la dispozitie pentru a va oferi informatii precise despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre. Ne asiguram ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani. Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii care vor fi stabilite in conformitate cu profilul de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Manageri de proiect:

 • Catalin Angheluta – 0735.527.098 – catalin.angheluta@sudrezidential.ro
 • Irina Savu – 0731.111.602 – irina@sudbroker.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc S.9

Finalizat

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 10 S.9 55.60 mp + 8.60 mp balcon = 64.20 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 10,11 S.9 54.82 mp + 6.45 mp balcon = 61.27 mp 72.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 11 S.9 56.17 mp + 7.87 mp balcon = 64.04 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc S.10

Finalizat

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 10,11 S.10 55.29 mp + 8.96 mp balcon = 64.25 mp 72.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 10,11 S.10 54.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp 72.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 10,11 S.10 54.98 mp + 6.49 mp balcon = 61.47 mp 72.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc S.11

Finalizat

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 10 S.11 54.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 11 S.11 54.98 mp + 6.49 mp balcon = 61.47 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc D.9

Finalizare Iulie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter D.9 56.15 mp + 11.21 mp balcon = 67.36 mp 72.300 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere Parter D.9 52.57 mp + 4.46 mp balcon = 57.03 mp 67.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 8,10,11 D.9 52.57 mp + 13.50 mp balcon = 66.07 mp 67.500 Euro + TVA 3 Vezi Schita
TIP 4 2 Camere 8,10,11 D.9 54.82 mp + 6.44 mp balcoane = 61.26 mp 72.300 Euro + TVA 3 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 8,9,10,11 D.9 55.60 mp + 8.48 mp balcon = 64.08 mp 72.300 Euro + TVA 4 Vezi Schita
TIP 6 3 Camere 11 D.9 87.88 mp + 22.16 mp balcoane = 110.04 mp 102.665 Euro + TVA 2 Vezi Schita

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc D.10

Finalizare Iulie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter D.10 54.96 mp + 11.88 mp balcon = 66.84 mp 72.300 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere Parter D.10 54.77 mp + 10.52 mp balcon = 65.29 mp 72.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere Parter D.10 60.40 mp + 12.10 mp balcon = 72.50 mp 78.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 4 2 Camere 6,7,8,9,10,11 D.10 54.96 mp + 8.70 mp balcon = 63.66 mp 72.300 Euro + TVA 6 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 8,9,10,11 D.10 54.96 mp + 8.89 mp balcon = 63.85 mp 72.300 Euro + TVA 4 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere 7,8,9,10,11 D.10 54.77 mp + 8.97 mp balcon = 63.74 mp 72.300 Euro + TVA 5 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere 6,7,8,9,10 D.10 54.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp 72.300 Euro + TVA 5 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere 8,9,10,11 D.10 51.94 mp + 14.25 mp balcoane = 66.19 mp 67.500 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Arata tot

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Bloc D.11

Finalizare Decembrie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter D.11 54.96 mp + 11.99 mp balcon = 66.95 mp 72.300 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere Parter D.11 54.98 mp + 9.29 mp balcon = 64.27 mp 72.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere Parter D.11 60.58 mp + 12.10 mp balcon = 72.50 mp 78.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 4 2 Camere 6,7,8,9,10,11 D.11 54.96 mp + 8.70 mp balcon = 63.66 mp 72.300 Euro + TVA 6 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 8,10 D.11 54.96 mp + 8.89 mp balcon = 63.85 mp 72.300 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere 5,6,7,8,9,10,11 D.11 54.96 mp + 8.97 mp balcon = 63.93 mp 72.300 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere 8,10 D.11 51.94 mp + 14.25 mp balcoane = 66.19 mp 67.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 8 4 Camere 11 D11 92.56 mp + 15.62 mp balcoane = 108.18 mp 112.165 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125, 141, 220, 232, 312, N 105, metrou Dimitrie Leonida, metrou Berceni

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan, Lidl, kaufland, Piata de Gros Bucuresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. KRISTAL REAL ESTATE S.R.L.

Persoana de contact:

Catalin Angheluta

Manager Proiect

Phone number
+40735527098
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Bradului, Nr. 99, Sector 4

Contacteaza reprezentantul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. KRISTAL REAL ESTATE S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image