The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

,,Orasul de 15 minute” este un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea necesitatilor, cum ar fi cele legate de casa, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber si de serviciile precum educatia si ingrijirea sanatatii, pot fi usor accesibile pe o raza temporala de maxim 15 minute, accesibile la o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Suprafata teren
10000 mp
Numar blocuri
17
Numar de apartamente
1400
Numari de parcari
1700
Regim inaltime
P+11E
Data de predare
Octombrie 2024
Tip Apartamente
Ap 2-3 camere
Preturi de la
1090 euro/mp
Bucuresti, Rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Implementarea conceptului de ,,oras de 15 minute” necesita o abordare multidisciplinara, care implica designul urban, planificarea transportului si elaborarea politicilor arhitecturale, pentru a crea spatii publice destinate locuitorilor, care sa fie bine proiectate, strazi prietenoase pentru pietoni si dezvoltari cu utilizare mixta intr-un anumit areal.

Aceasta abordare are ca scop reducerea timpului petrecut in aglomeratia si traficul din orasele mari, diminuarea dependentei de autovehicule, promovarea unui stil de viata sanatos si durabil, dar mai presus de toate, imbunatatirea calitatii vietii pentru locuitorii orasului, creand in cele din urma comunitati confortabile si sigure pentru o locuire de calitate, in conformitate cu principiul de “good living”.

Aceasta schimbare a stilului de viata poate include munca la distanta, care reduce naveta zilnica si este sustinuta de disponibilitatea recenta de utilizare pe scara larga a tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Conceptul orasului de 15 minute este integrat si dezvoltat la scara in cadrul proiectului The Grand Kristal City Residence o data cu inceperea celei de a doua faze ale sale.

Conceptul urbanistic indraznet al proiectului The Grand Kristal City Residence, proiect care nu mai are nevoie de nicio prezentare fiind de altfel si cel mai dinamic si complet proiect rezidential mixt din zona de sud a Capitalei are la baza aceste principii si inca de la lansarea sa in anul 2018 a urmat cu strictete dezvoltarea completa a multor facilitati conexe zonelor rezidentiale construite, intregind comunitatile create si oferind valoare acestora.

Functionalitatea excelenta a proiectului rezidential, precum si amplasarea inteligenta a imobilelor care compun astazi ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, provin din dorinta dezvoltatorilor brandului de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata, aerisita, confortabila si sigura.

Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este in proces de dezvoltare, iar in acest moment locatarii din prima faza se bucura deja de o serie de facilitati diverse, la care dezvoltatorii planuiesc sa adauge si altele in curand, ceea ce intregeste ideea orasului de 15 minute.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidential de mari dimensiuni a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare de 200.000 mp (cca 20 ha), pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa, care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structuristi, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

O astfel de abordare a permis ca unitatile locative proiectate sa nu aiba vedere directa la spatiile private aflate in vecinatate, sa dispuna de un grad ridicat de intimitate si confort si sa ofere o solutie locativa premium.

Distantele foarte mari dintre blocuri au facut ca nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minim, acest aspect datorandu-se si izolarii fonice corespunzatoare a tuturor imobilelor.

Odata cu lansarea celei de a doua faza a proiectului rezidential, suprafata de teren, pe care se dezvolta astazi The Grand KristaL Residence City, ajunge sa insumeze cca. 20 de hectare de teren distribuite egal, cate 10 hectare in fiecare faza de dezvoltare imobiliara a ansamblului.

Faza a doua, care urmeaza sa fie lansata in luna iunie a acestui an, va dispune, asa cum am mentionat anterior, de o suprafata adiacenta compacta de 10 hectare, pe care a inceput deja dezvoltarea infrastructurii necesare viitoarei comunitati, ce urmeaza sa locuiasca si sa se bucure de tot ce ofera acest proiect rezidential de clasa A.

Aceasta faza va contine un numar de 17 blocuri de locuinte mixte insotite de zone comerciale dedicate, spatii de birouri, locuinte colective, multiple zone verzi cu parcuri si locuri de joaca integrate, dar si zone dedicate petrecerii timpului liber alaturi de familie sau prieteni.

Pe langa cele 17 imobile de locuinte mixte faza 2 contine si o zona de vile premium dedicate celor care isi doresc un astfel de imobil, o zona comerciala de aproximativ 16.000 mp, in care vor fi amplasate diferite centre si galerii comerciale, precum si magazine de proximitate, o gradinita la standarde europene, o scoala cu program prelungit, o sala de sport moderna, 4 parcuri de mari dimensiuni cu locuri de joaca incluse si zone speciale dedicate relaxarii.

The Grand Kristal Residence Faza II in cifre:
 • 100.000 mp teren total
 • 17 blocuri
 • peste 1.400 de unitati locative
 • 1.700 de spatii pentru parcare
 • 2 cai de acces in ansamblu
 • 30% din totalul terenului spații verzi
 • 4 locuri de joaca
 • 4 parcuri moderne

Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal și noul Bauhaus European.

Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Arghezi  va completa investițiile in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Partea rezidentiala a celei de a doua faze este foarte bine gandita si contine imobile cu regim de inaltime mixt, care pleaca de la imobile tip bloc avand parter plus 5 etaje, pana la blocuri de 11 etaje, dispuse la distante mari intre ele de cca. 40 metrii liniari, insotite de spatii verzi ample, parcari ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, delimitate si marcate corespunzator.

Noile constructii vor dispune de panouri fotovoltaice, care vor asigura costuri minime de functionare pentru partile comune ale imobilelor (casa scarii, lifturi, pompe, iluminat intern si extern), dar si de un sistem constructiv updatat, in care atat fatadele, care acum sunt mixte si partial ventilate, cat si intregul sistem de izolatie, precum si cel de structura, respecta standardele europene impuse de certificarea verde a intregului ansamblu.

Nu vor lipsi parcarile verzi, cu statii de incarcare electrice pentru aceste tipuri de masini, cu care va fi dotat fiecare imobil in parte, pistele de biciclete si zonele dedicate relaxari, care vin insotite de mobilier urban cu o arhitectura moderna si o amenajare peisagistica excelenta.

Noile apartamente oferite spre vanzare in cadrul celei de-a doua faze vin in standard cu un sistem modern de incalzire in pardoseala, sistem de racire de tip aer conditionat individual, o noua generatie de tamplarie PVC cu geam, centrala individuala de apartament si o calitate deosebita a finisajelor interioare, care se incadreaza acum in categoria premium.

Celor peste 1400 de unitati locative, care vor fi puse in vanzare in curand in cea de-a doua faza a proiectului, le sunt atribuite si un numar de peste 1700 locuri de parcare in sectiunea rezidentiala a proiectului, oferite spre vanzare noilor rezidenti la preturi promotionale.

“The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II” reprezinta una dintre cele mai ambitioase dezvoltari imobiliare din regiune. Nu doar datorita designului modern si a amenitatilor premium oferite rezidentilor, ci si datorita angajamentului fata de sustenabilitate si responsabilitatea fata de mediu.

Acest proiect se mandreste cu obtinerea pre-certificarii “Green Homes” oferita de Romania Green Building Council (RoGBC), o certificare care atesta angajamentul fata de practicile de constructie verde si durabila. Prin obtinerea acestei certificari, dezvoltatorii “The Grand Kristal Residence” garanteaza un standard inalt de calitate, atat in materialele folosite, cat si in procesul de constructie.

Beneficiile pentru un client la achizitia unei locuinte in acest ansamblu includ:

 • Ipoteca Verde: este un instrument financiar oferit de banci in colaborare cu RoGBC, avand la baza riscul financiar redus asociat unei “locuinte verzi” in comparatie cu o cladire traditionala. Bancile, recunoscand avantajele durabilitatii si sustenabilitatii, acorda dobanzi reduse si conditii preferentiale clientilor ce opteaza pentru achizitionarea unei astfel de locuinte ecologice.
 • Economii financiare: Imobilele certificate Green Homes sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce inseamna economii semnificative la facturile de utilitati.
 • Mediu Interior Sanatos: Materialele de constructie alese sunt non-toxice si prietenoase cu mediul, garantand un mediu de viata mai sanatos pentru rezidenti.
 • Eficienta in consumul de apa: Locuintele beneficiaza si de unitati sanitare cu consum redus de apa construbuind la diminuarea costurilor lunare cu intretinerea.
 • Durabilitate: Structurile sunt construite pentru a rezista mai mult in timp, avand o amprenta ecologica redusa si oferind o mai buna valoare de revanzare pe termen lung.
 • Management inteligent al deseurilor: incurajam sortarea si reciclarea deseurilor, oferind ghiduri de bune practici pentru compostare si stil de viata sustenabil.
 • Transport sustenabil: Acces facil la mijloace de transport in comun si solutii pentru incurajarea transportului alternaiv precum spatii pentru biciclete si incarcatoare masini electrice.
 • Zone verzi – Vom dezvolta spatii cu vegetatie durabila si usor de intretinut, asigurand astfel un cadru placut si sustenabil, cu costuri reduse de intretinere. Aceste spatii verzi nu doar contribuie la certificarea ecologica a complexului, dar si la formarea unei comunitati unite si constiente de beneficiile naturii. Oferim astfel rezidentilor posibilitatea de a se bucura de gradini comunitare, locuri de joaca pentru copii si alte amenajari ce promoveaza interactiunea si legatura cu mediul inconjurator.

RoGBC (Romania Green Building Council)

RoGBC este o organizatie non-profit care promoveaza practicile de constructie verde si sustenabilitatea in industria imobiliara din Romania. Isi propune sa transforme piata de constructii, incurajand practicile care reduc impactul asupra mediului inconjurator, cresc eficienta energetica si imbunatatesc calitatea vietii pentru locuitorii acestor constructii.

Criteriile de Certificare Green Homes de la RoGBC:

 • Eficienta energetica: Cladirile trebuie sa demonstreze performanta energetica superioara fata de standardele conventionale.
 • Elaborarea de analize comparative de catre specialistii RoGbc. Identificarea si incurajarea utilizarii de produse si materiale cu amprenta redusa de carbon pe intregul ciclu de viata al cladirii (LCA).
 • Siguranta la contaminarea cu radon. Pentru a preveni expunerea ocupantilor cladirii la contaminarea cu radon se vor efectua teste ale solului inca din etapa de santier.
 • Gestionarea apei: Folosirea eficienta a apei, reducerea consumului si reciclarea.
 • Materiale durabile: Utilizarea de materiale reciclate, locale sau regenerabile si evitarea materialelor nocive sau toxice.
 • Calitatea aerului in interior: Asigurarea unui mediu interior sanatos prin ventilatie adecvata, evitarea materialelor cu emisii volatile si gestionarea calitatii aerului.
 • Integrarea in peisaj: Conservarea spatiilor verzi si a habitatelor naturale, creand peisaje sustenabile.
 • Mobilitate sustenabila: Promovarea mijloacelor de transport verde, a infrastructurii pentru biciclete si a transportului in comun.
 • Constientizare Ecologica: Locuind intr-un imobil certificat Green Homes, rezidentii se pot mandri cu alegerea lor de a sustine dezvoltarea durabila si protejarea mediului inconjurator.
 • Conexiune cu Natura: Ansamblurile verzi adesea includ spatii verzi, gradini comunitare si alte amenitati care promoveaza un stil de viata in armonie cu natura.

Impactul asupra Mediului

Constructiile verzi au un impact semnificativ redus asupra mediului comparativ cu constructiile traditionale. Ele folosesc mai putina energie, produc mai putine emisii de gaze cu efect de sera, utilizeaza mai putina apa si reduc cantitatea de deseuri. Pe termen lung, acest lucru contribuie la combaterea schimbarilor climatice, protejarea ecosistemelor si conservarea resurselor naturale.

Mandria noastra este aceea de a va oferi un camin care beneficiaza de certificarea GREEN HOMES, un demers ce implica o serie de analize riguroase si simulari, menite sa minimizeze impactul asupra mediului si sa va garanteze o locuinta construita la standarde inalte. Aceasta inseamna nu doar avantaje imediate, dar si beneficii pe termen lung, transformand radical modul in care percepeti si traiti armonia dintre confortul personal si responsabilitatea fata de mediu.

Arhitectii proiectului au reusit sa puna la dispozitia clientilor, care doresc sa isi achizitioneze o locuinta noua in acest proiect rezidential, o mare varietate locativa a spatiilor oferite spre vanzare si, astfel, sunt disponibile astazi la vanzare garsoniere simple sau duble, generoase ca spatiu si foarte bine compartimentate, apartamente cu doua camere, in cel putin 10 tipuri de compartimentare, apartamente spatioase de 3 camere insotite de balcoane tip terasa, dar si apartamente cu 4 camere foarte generoase ca spatiu si excelent compartimentate.

Unitatile locative diverse, rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, care se ridica la peste 90 de milioane de euro, din faza a II-a, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul, vor fi oferite spre vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera.

Cu o arhitectura moderna, ce va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata.

Pozitionat excelent la intersectia a doua bulevarde mari si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare demne de un oras modern, proiectul se pozitioneaza deja in topul cerintelor imobiliare ale clientilor, care aleg sa locuiasca in aceasta noua zona rezidentiala a Sectorului 4, Bucuresti.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Ramona Ganea – 0762.036.921 – ramona@sudrezidential.ro
 • Stelian Grigore – 0724.205.825 – stelian@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570

Blocul C1

Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Etaj 1-8 C.1 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Etaj 1-8 C.1 78,50 mp + 7,83 mp balcon + 2,71 mp balcon = 89,04 mp 94.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-8 C.1 55,94 mp + 10,40 mp balcon = 66,34 mp 75.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Etaj 1-8 C.1 54,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-8 C.1 53,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj 1-8 C.1 78,32 mp + 7,91 mp balcon + 7,84 mp balcon = 94,07 mp 99.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 9-10 C.1 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 69.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Etaj 9-10 C.1 78,50 mp + 6,80 mp balcon + 2,73 mp balcon = 88,03 mp 91.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C2

Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Etaj 1-8 C.2 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Etaj 1-8 C.2 78,50 mp + 7,83 mp balcon + 2,71 mp balcon = 89,04 mp 94.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-8 C.2 55,94 mp + 10,40 mp balcon = 66,34 mp 75.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Etaj 1-8 C.2 54,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-8 C.2 53,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj 1-8 C.2 78,32 mp + 7,91 mp balcon + 7,84 mp balcon = 94,07 mp 99.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 9-10 C.2 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 69.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Etaj 9-10 C.2 78,50 mp + 6,80 mp balcon + 2,73 mp balcon = 88,03 mp 91.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C3

Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 Camere Parter C.3 80,88 mp + 4,34 mp balcon = 85,22 mp 99.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Parter C.3 55,75 mp + 3,75 mp balcon = 59,50 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 3 Camere Parter C.3 78,31 mp + 6,12 mp balcon = 84,43 mp 95.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Parter C.3 55,09 mp + 4,27 mp balcon = 59,36 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Parter C.3 78,32 mp + 7,44 mp balcon = 85,76 mp 95.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj 1-8 C.3 78,32 mp + 7,88 mp balcon + 7,87 mp balcon= 94,07 mp 99.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 1-8 C.3 53,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Etaj 1-8 C.3 54,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125, 141, 220, 232, 312, N 105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan, Piata de Gros Bucuresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

Dezvoltator:

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Persoana de contact:

Ramona Ganea

Manager Proiect

Phone number
+40762036921
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Bradului, Nr. 130-134, Sector 4

Contacteaza reprezentantul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
The Grand Kristal Residence City Metalurgiei
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image