The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

“Orasul de 15 minute” reprezinta un concept de locuire si planificare urbana, in care majoritatea nevoilor, inclusiv cele legate de locuinta, munca, cumparaturi, petrecerea timpului liber, educatie si servicii de sanatate,  pot fi usor accesate intr-un interval de timp de maxim 15 minute, printr-o plimbare pe jos sau cu bicicleta, din orice punct al acestui tip de oras-comunitate.

Suprafata teren
100000 mp
Numar blocuri
17
Numar de apartamente
1400
Numari de parcari
1700
Regim inaltime
P+11E
Data de predare
Noiembrie 2025
Tip Apartamente
Studio, Apartamente de 2, 3 si 4 camere
Preturi de la
1090 euro/mp
Bucuresti, Rond Metro Berceni, Parc Tudor Arghezi
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Implementarea conceptului de „oras de 15 minute” necesita o abordare multidisciplinara, care implica designul urban, planificarea transportului si elaborarea politicilor arhitecturale. Scopul este de a crea spatii publice bine proiectate, strazi prietenoase pentru pietoni si dezvoltari cu utilizare mixta intr-un anumit areal, astfel incat sa raspunda nevoilor diverse ale locuitorilor.

Aceasta abordare are ca scop reducerea timpului petrecut in aglomeratia si traficul din orasele mari, diminuarea dependentei de autovehicule, promovarea unui stil de viata sanatos si durabil, dar mai presus de toate, imbunatatirea calitatii vietii pentru locuitorii orasului, creand in cele din urma comunitati confortabile si sigure pentru o locuire de calitate, in conformitate cu principiul de “good living”.

Aceasta schimbare a stilului de viata poate include munca la distanta, care reduce necesitatea navetei zilnice si este sustinuta de disponibilitatea recenta si larga de utilizare a tehnologiei informatiei si comunicatiilor.

Conceptul orasului de 15 minute este integrat si dezvoltat la scara in cadrul proiectului The Grand Kristal City Residence o data cu inceperea celei de a doua faze ale sale.

Conceptul urbanistic indraznet al proiectului The Grand Kristal City Residence, considerat cel mai dinamic si complet proiect rezidential mixt din zona de sud a Capitalei, se bazeaza pe principii solide. De la lansarea sa in anul 2018, proiectul a urmat cu strictete dezvoltarea completa a numeroaselor facilitati conexe zonelor rezidentiale construite, imbogatind comunitatile create si adaugand valoare acestora.

Functionalitatea excelenta a proiectului rezidential, precum si amplasarea inteligenta a imobilelor care compun astazi ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, provin din dorinta dezvoltatorilor brandului de a oferi viitorilor rezidenti posibilitatea de a locui intr-o comunitate integrata, aerisita, confortabila si sigura.

Totul a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

Ansamblul rezidential The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este in proces de dezvoltare, iar in acest moment locatarii din prima faza se bucura deja de o serie de facilitati diverse, la care dezvoltatorii planuiesc sa adauge si altele in curand, ceea ce intregeste ideea orasului de 15 minute.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidential de mari dimensiuni a fost nevoie de un teren cu suprafata foarte mare de 200.000 mp (cca 20 ha), pozitionat intr-o locatie buna, precum si de o planificare minutioasa, care a durat aproape un an de zile si a necesitat o intreaga echipa de specialisti, arhitecti de top, structuristi, echipe de ingineri si arhitecti peisagisti.

O astfel de abordare a permis ca unitatile locative proiectate sa nu aiba vedere directa la spatiile private aflate in vecinatate, sa dispuna de un grad ridicat de intimitate si confort si sa ofere o solutie locativa premium.

Distantele foarte mari dintre blocuri au facut ca nivelul de zgomot intern sau extern sa fie redus la minim, acest aspect datorandu-se si izolarii fonice corespunzatoare a tuturor imobilelor.

Odata cu lansarea celei de-a doua faze a proiectului rezidential, suprafata de teren pe care se dezvolta astazi The Grand KristaL Residence City ajunge sa insumeze cca. 20 de hectare de teren, distribuite egal, cate 10 hectare in fiecare faza de dezvoltare imobiliara a ansamblului.

Faza a doua, care urmeaza sa fie lansata in luna iunie a acestui an, va dispune, asa cum am mentionat anterior, de o suprafata adiacenta compacta de 10 hectare, unde a inceput deja dezvoltarea infrastructurii necesare viitoarei comunitati, care urmeaza sa locuiasca si sa se bucure de tot ce ofera acest proiect rezidential de clasa A.

Aceasta faza va include un numar de 17 blocuri de locuinte mixte, insotite de zone comerciale dedicate, spatii de birouri, locuinte colective, numeroase zone verzi cu parcuri si locuri de joaca integrate, precum si zone destinate petrecerii timpului liber alaturi de familie sau prieteni.

Pe langa cele 17 imobile de locuinte mixte, in faza a doua se regaseste si o zona de vile premium dedicata celor care isi doresc un astfel de imobil, o zona comerciala de aproximativ 16.000 mp, in care vor fi amplasate diferite centre si galerii comerciale, precum si magazine de proximitate. Alte facilitati includ o gradinita la standarde europene, o scoala cu program prelungit, o sala de sport moderna, 4 parcuri de mari dimensiuni cu locuri de joaca incluse si zone speciale dedicate relaxarii.

The Grand Kristal Residence Faza II in cifre:
 • 100.000 mp teren total
 • 17 blocuri
 • peste 1.400 de unitati locative
 • 1.700 de spatii pentru parcare
 • 2 cai de acces in ansamblu
 • 30% din totalul terenului spații verzi
 • 4 locuri de joaca
 • 4 parcuri moderne

Proiectul se inscrie in seria de investitii publice menite sa faciliteze implementarea conceptelor de Green-Deal si noul Bauhaus European.

Beneficiile aduse comunitatii de Parcul “Tudor Arghezi” sunt remarcabile, avand impact pe termen mediu si lung. Pe termen mediu, parcul imbunatateste calitatea vietii in zona prin oferirea unui spatiu public de inalta calitate, propice pentru activitati sociale si de relaxare, si stimuleaza circulatia pietonala. Pe termen lung, zona devine un centru de revitalizare urbana, adoptand o imagine arhitecturala noua, ceea ce atrage atentia si interesul utilizatorilor si investitorilor, fapt ce va contribui semnificativ la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea acesteia in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Arghezi va completa investitiile in infrastrucutura menite sa transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Atractia principala a parcului este reprezentata de Fantana Florilor, o fantana arteziana muzicala care va oferi vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Partea rezidentiala a celei de-a doua faze a proiectului este conceputa cu atentie si include cladiri cu regim de inaltime mixt, variind de la blocuri cu parter si 5 etaje pana la blocuri de 11 etaje, dispuse la distante considerabile intre ele, aproximativ 40 de metri liniari, si sunt inconjurate de spatii verzi generoase, precum si de locuri de parcare destinate rezidentilor si vizitatorilor, marcate si delimitate corespunzator.

Noile constructii vor fi echipate cu panouri fotovoltaice pentru a asigura costuri minime de functionare pentru partile comune ale imobilelor, cum ar fi casa scarii, lifturile, pompele, iluminatul intern si extern. De asemenea, vor beneficia de un sistem constructiv actualizat, in care atat fatadele, care sunt acum mixte si partial ventilate, cat si intregul sistem de izolare, precum si structura, respecta standardele europene impuse de certificarea verde a intregului ansamblu.

Parcarile verzi nu vor lipsi, fiind prevazute cu statii de incarcare pentru vehiculele electrice, dotate pentru fiecare imobil in parte. De asemenea, vor fi amenajate piste de biciclete si zone dedicate relaxarii, insotite de mobilier urban modern si o amenajare peisagistica excelenta.

Noul standard al apartamentelor oferite spre vanzare in cadrul celei de-a doua faze include un sistem modern de incalzire in pardoseala, sistem de racire cu aer conditionat individual, tamplarie PVC de ultima generatie cu geam termopan, centrala individuala de apartament si finisaje interioare de calitate premium.

Pentru cele peste 1400 de unitati locative care vor fi disponibile in curand in cea de-a doua faza a proiectului, sunt alocate peste 1700 de locuri de parcare in sectiunea rezidentiala a proiectului. Acestea vor fi puse in vanzare rezidentilor la preturi promotionale.

“The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II” este una dintre cele mai ambitioase dezvoltari imobiliare din regiune. Acest lucru nu se datoreaza doar designului modern si facilitatilor premium oferite rezidentilor, ci si angajamentului fata de sustenabilitate si responsabilitatea fata de mediu.

Acest proiect se mandreste cu obtinerea pre-certificarii “Green Homes” oferita de Romania Green Building Council (RoGBC), o certificare care atesta angajamentul fata de practicile de constructie verde si durabila. Prin obtinerea acestei certificari, dezvoltatorii “The Grand Kristal Residence” garanteaza un standard inalt de calitate, atat in materialele folosite, cat si in procesul de constructie.

Beneficiile pentru un client la achizitia unei locuinte in acest ansamblu includ:

 • Ipoteca Verde: este un instrument financiar oferit de banci in colaborare cu RoGBC, avand la baza riscul financiar redus asociat unei “locuinte verzi” in comparatie cu o cladire traditionala. Bancile, recunoscand avantajele durabilitatii si sustenabilitatii, acorda dobanzi reduse si conditii preferentiale clientilor ce opteaza pentru achizitionarea unei astfel de locuinte ecologice.
 • Economii financiare: Imobilele certificate Green Homes sunt concepute pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce inseamna economii semnificative la facturile de utilitati.
 • Mediu Interior Sanatos: Materialele de constructie alese sunt non-toxice si prietenoase cu mediul, garantand un mediu de viata mai sanatos pentru rezidenti.
 • Eficienta in consumul de apa: Locuintele beneficiaza si de unitati sanitare cu consum redus de apa construbuind la diminuarea costurilor lunare cu intretinerea.
 • Durabilitate: Structurile sunt construite pentru a rezista mai mult in timp, avand o amprenta ecologica redusa si oferind o mai buna valoare de revanzare pe termen lung.
 • Management inteligent al deseurilor: incurajam sortarea si reciclarea deseurilor, oferind ghiduri de bune practici pentru compostare si stil de viata sustenabil.
 • Transport sustenabil: Acces facil la mijloace de transport in comun si solutii pentru incurajarea transportului alternativ, precum spatii pentru biciclete si statii de incarcare pentru masini electrice.
 • Zone verzi – Vom dezvolta spatii cu vegetatie durabila si usor de intretinut, asigurand astfel un cadru placut si sustenabil, cu costuri reduse de intretinere. Aceste spatii verzi nu doar contribuie la certificarea ecologica a complexului, dar si la formarea unei comunitati unite si constiente de beneficiile naturii. Oferim astfel rezidentilor posibilitatea de a se bucura de gradini comunitare, locuri de joaca pentru copii si alte amenajari ce promoveaza interactiunea si legatura cu mediul inconjurator.

RoGBC (Romania Green Building Council)

RoGBC este o organizatie non-profit care promoveaza practicile de constructie verde si sustenabilitatea in industria imobiliara din Romania. Isi propune sa transforme piata de constructii, incurajand practicile care reduc impactul asupra mediului inconjurator, cresc eficienta energetica si imbunatatesc calitatea vietii pentru locuitorii acestor constructii.

Criteriile de Certificare Green Homes de la RoGBC:

 • Eficienta energetica: Cladirile trebuie sa demonstreze performanta energetica superioara fata de standardele conventionale.
 • Elaborarea de analize comparative de catre specialistii RoGbc. Identificarea si incurajarea utilizarii de produse si materiale cu amprenta redusa de carbon pe intregul ciclu de viata al cladirii (LCA).
 • Siguranta impotriva contaminarii cu radon. Pentru a preveni expunerea ocupantilor cladirii la contaminarea cu radon se vor efectua teste ale solului inca din etapa de santier.
 • Gestionarea apei: Folosirea eficienta a apei, reducerea consumului si reciclarea.
 • Materiale durabile: Utilizarea de materiale reciclate, locale sau regenerabile si evitarea materialelor nocive sau toxice.
 • Calitatea aerului in interior: Asigurarea unui mediu interior sanatos prin ventilatie adecvata, evitarea materialelor cu emisii volatile si gestionarea calitatii aerului.
 • Integrarea in peisaj: Conservarea spatiilor verzi si a habitatelor naturale, creand peisaje sustenabile.
 • Mobilitate sustenabila: Promovarea mijloacelor de transport verde, a infrastructurii pentru biciclete si a transportului in comun.
 • Constientizare Ecologica: Locuind intr-un imobil certificat Green Homes, rezidentii se pot mandri cu alegerea lor de a sustine dezvoltarea durabila si protejarea mediului inconjurator.
 • Conexiune cu Natura: Ansamblurile verzi, adesea, includ spatii verzi, gradini comunitare si alte amenitati care promoveaza un stil de viata in armonie cu natura.

Impactul asupra Mediului

Constructiile verzi au un impact semnificativ redus asupra mediului comparativ cu constructiile traditionale. Ele folosesc mai putina energie, produc mai putine emisii de gaze cu efect de sera, utilizeaza mai putina apa si reduc cantitatea de deseuri. Pe termen lung, acest lucru contribuie la combaterea schimbarilor climatice, protejarea ecosistemelor si conservarea resurselor naturale.

Mandria noastra este aceea de a va oferi un camin care beneficiaza de certificarea GREEN HOMES, un demers ce implica o serie de analize riguroase si simulari, menite sa minimizeze impactul asupra mediului si sa va garanteze o locuinta construita la standarde inalte. Aceasta inseamna nu doar avantaje imediate, dar si beneficii pe termen lung, transformand radical modul in care percepeti si traiti armonia dintre confortul personal si responsabilitatea fata de mediu.

Arhitectii proiectului au reusit sa puna la dispozitia clientilor, care doresc sa isi achizitioneze o locuinta noua in acest proiect rezidential, o mare varietate locativa a spatiilor oferite spre vanzare si, astfel, sunt disponibile astazi la vanzare garsoniere duble, generoase ca spatiu si foarte bine compartimentate, apartamente cu doua camere, in cel putin 10 tipuri de compartimentare, apartamente spatioase de 3 camere insotite de balcoane tip terasa, dar si apartamente cu 4 camere foarte generoase ca spatiu si excelent compartimentate.

Unitatile locative diverse, rezultate in urma acestei mari investitii imobiliare, care se ridica la peste 90 de milioane de euro, din faza a II-a, precum si spatiile comerciale de care dispune proiectul, vor fi oferite spre vanzare incepand cu luna iunie a acestui an, la preturi cu adevarat promotionale, care vor uimi si incanta deopotriva, atat pe cei care se afla in cautarea unei locuinte noi accesibile in zona Sectorului 4, cat si pe cei care doresc sa investeasca in acest domeniu, in vederea exploatarii ulterioare a locuintelor prin inchirierea acestora pe piata libera.

Cu o arhitectura moderna, ce va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata.

Pozitionat excelent la intersectia a doua bulevarde mari si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare demne de un oras modern, proiectul se pozitioneaza deja in topul cerintelor imobiliare ale clientilor, care aleg sa locuiasca in aceasta noua zona rezidentiala a Sectorului 4, Bucuresti.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizita la ansamblurile rezidentiale disponibile, puteti lua legatura cu consilierii nostri de vanzari prin intermediul informatiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele urmatoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub

Echipa noastra de consilieri va sta la dispozitie cu informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face alegerea potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Adrian Ganea – 0725.225.369 – adrian.ganea@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570

Blocul C1

Finalizare Octombrie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Etaj 1-8 C.1 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Etaj 1-8 C.1 78,50 mp + 7,83 mp balcon + 2,71 mp balcon = 89,04 mp 94.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-8 C.1 55,94 mp + 10,40 mp balcon = 66,34 mp 75.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Etaj 1-8 C.1 54,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-8 C.1 53,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj 1-8 C.1 78,32 mp + 7,91 mp balcon + 7,84 mp balcon = 94,07 mp 99.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 9-10 C.1 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 69.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Etaj 9-10 C.1 78,50 mp + 6,80 mp balcon + 2,73 mp balcon = 88,03 mp 91.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C2

Finalizare Octombrie 2024e

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Etaj 1-8 C.2 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Etaj 1-8 C.2 78,50 mp + 7,83 mp balcon + 2,71 mp balcon = 89,04 mp 94.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-8 C.2 55,94 mp + 10,40 mp balcon = 66,34 mp 75.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Etaj 1-8 C.2 54,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-8 C.2 53,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj 1-8 C.2 78,32 mp + 7,91 mp balcon + 7,84 mp balcon = 94,07 mp 99.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 9-10 C.2 55,06 mp + 4,81 mp balcon = 59,87 mp 69.500 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Etaj 9-10 C.2 78,50 mp + 6,80 mp balcon + 2,73 mp balcon = 88,03 mp 91.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C3

Finalizare Octombrie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 Camere Parter C.3 80,88 mp + 4,34 mp balcon = 85,22 mp 99.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Parter C.3 55,75 mp + 3,75 mp balcon = 59,50 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 3 Camere Parter C.3 78,31 mp + 6,12 mp balcon = 84,43 mp 95.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Parter C.3 55,09 mp + 4,27 mp balcon = 59,36 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Parter C.3 78,32 mp + 7,44 mp balcon = 85,76 mp 95.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj 1-8 C.3 78,32 mp + 7,88 mp balcon + 7,87 mp balcon= 94,07 mp 99.900 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 1-8 C.3 53,22 mp + 4,81 mp balcon = 58,03 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Etaj 1-8 C.3 54,92 mp + 4,86 mp balcon = 59,78 mp 72.000 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C4

Finalizare Noiembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Et. 1 C.4 53,10 mp + 9,70 mp balcon = 60,80 mp 73.400 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Et. 1 C.4 76,90 mp + 8,60 mp balcon + 6,0 mp balcon = 91,50 mp 108.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 4 Camere Et. 1 C.4 88,20 mp + 13,30 mp balcon + 3,80 mp balcon = 105,30 mp 119.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 3 Camere Et. 1-4 C.4 70,80 mp + 10,20 mp balcon = 81,00 mp 99.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Et. 1-4 C.4 71,00 mp + 10,20 mp balcon = 81,20 mp 99.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 6 4 Camere Et. 1 C.4 88,20 mp + 3,80 mp balcon + 97,10 mp terasa = 189,10 mp 176.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Et. 1 C.4 76,90 mp + 84,00 mp terasa = 161,00 mp 159.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Et. 1-4 C.4 53,10 mp + 13,90 mp balcon = 67,00 mp 75.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C5

Finalizare Noiembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Et. 1 C.5 53,10 mp + 9,70 mp balcon = 62,80 mp 73.400 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Et. 1 C.5 76,90 mp + 8,60 mp balcon + 6,00 mp balcon = 91,50 mp 108.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 4 Camere Et. 1 C.5 88,20 mp + 13,30 mp balcon + 3,80 mp balcon = 105,30 mp 119.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 3 Camere Et. 1-4 C.5 70,80 mp + 10,20 mp balcon = 81,00 mp 99.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Et. 1-4 C.5 71,00 mp + 10,20 mp balcon = 81,20 mp 99.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 6 4 Camere Et. 1 C.5 88,20 mp + 3,80 mp balcon + 97,10 mp terasa = 189,10 mp 176.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Et. 1 C.5 76,90 mp + 84,00 mp terasa = 161,00 mp 159.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Et. 1-4 C.5 53,10 mp + 13,90 mp balcon = 67,00 mp 75.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Arata tot

Blocul C6

Finalizare Noiembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Et. 1-9 C.6 52,60 mp + 9,20 mp balcon = 61,80 mp 73.300 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Et. 1-4 C.6 52,30 mp + 21,30 mp balcon = 73,60 mp 76.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Et. 1 C.6 52,20 mp + 17,00 mp balcon = 69,20 mp 76.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Studio Et. 1-11 C.6 43,60 mp + 3,00 mp balcon = 46,60 mp 61.500 Euro + TVA 25 Vezi Schita
Tip 5 Studio Et. 1-4 C.6 47,20 mp + 13,30 mp balcon = 60,50 mp 66.500 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Et. 1 C.6 52,30 mp + 42,50 mp terasa = 94,90 mp 110.100 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Et. 1 C.6 52,30 mp + 9,30 mp terasa + 6,90 balcon = 68,50 mp 76.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 Studio Et. 1-7 C.6 43,60 mp + 3,40 mp balcon = 47,00 mp 61.500 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz 125, 141, 220, 232, 312, N 105

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Tudor Arghezi, Grand Arena Mall, Metro, Jumbo, Auchan, Piata de Gros Bucuresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 1 km
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 900 metri
Centru 8 km

Dezvoltator:

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei

Persoana de contact:

Alexandru Jambu

Manager Proiect

Phone number
+40722478920
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Bradului, Nr. 130-134, Sector 4

Contacteaza reprezentantul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei Faza II

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
The Grand Kristal Residence City Metalurgiei
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image