Studio Plus Residence – Metalurgiei Park

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Suprafata teren
10.000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
330
Numari de parcari
332
Regim inaltime
Ds+P+6E
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, 2 Camere
Preturi de la
1250 euro/mp
Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Noul proiectul Studio Plus Residence pastreaza aceeasi abordare inteligenta in ceea ce priveste proiectarea, complexitatea si functionalitatea, asa cum am fost obisnuiti in proiectele anterioare dezvoltate de acest brand imobiliar.

Inginerii si proiectantii Studio Plus Residence au integrat in noul proiect rezidential elementele esentiale necesare pentru o comunitate fericita, printre care se numara: spatii verzi generoase si modern amenajate, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcari pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, si nu in ultimul rand, balcoanele ample tip terasa inchise cu sticla securizata, disponibile in toate apartamentele.

Noul proiect rezidential va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte. Acestea vor avea un regim de inaltime format din demisol, parter si 6 etaje (D+P+6E), fiind insotite de functiuni complementare.

Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Binelui, in zona marilor centre si galerii comerciale din aceasta noua zona rezidentiala.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii foarte bune in raport cu punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se evidentiaza ca fiind printre putinele care furnizeaza acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, unitati spitalicesti, institutii bancare si centre comerciale, toate fiind la doar 1 minut de mers pe jos.

Accesul catre imobile este facil, avand iesire directa catre cele mai importante artere de circulatie, precum Bulevardul Metalurgiei, strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului sau Drumul Binelui. Amplasamentul proiectului se situeaza intr-una dintre cele mai dinamice zone din Sudul Capitalei, beneficiind de numeroase facilitati complementare si oferind diverse optiuni pentru petrecerea timpului liber.

Asa cum puteti remarca in schitele apartamentelor, compartimentarea interioara a unitatilor locative propuse este remarcabila, fiind conceputa pentru a satisface cele mai exigente standarde in ceea ce priveste spatiile de locuit. Cu toate acestea, elementul surpriza provine din alegerea proiectantilor proiectului imobiliar, care au reusit sa creeze spatii interioare generoase, iluminate natural in mod excelent si variate.

Noul proiect Studio Plus Ideal Metalurgiei Park Residence ofera spre vanzare un numar de 330 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate, oferite spre vanzare la preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in Sudul Capitalei.

Astfel, in ceea ce priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Arghezi va completa investitiile in infrastrucutura menite sa transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala creata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

O alta noutate intalnita la acest proiect, sunt parcarile amplasate in subsolul blocurilor, pe care le puteti achizitiona o data cu apartamentul sau separat, daca considerati ca aveti nevoie de o parcare acoperita de tip garaj.

In ansamblu sunt prevazute spatii destinate parcarilor, care pot fi achizitionate atat la nivel subteran, ca si garaje, cat si la nivel suprateran. Aceste parcari sunt dezmembrate cadastral si amenajate si pot fi procurate la pretul de 4.000 euro, TVA inclus, pentru locurile de parcare situate la suprateran, si 8.000 euro, TVA inclus, pentru cele situate in subsolul imobilelor.

Imobilele din cadrul ansamblului Studio Plus Residence Metalurgiei dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si includ urmatoarele elemente: centrala proprie si incalzire in pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan importata din Germania, gresie, faianta si parchet importate din Spania, obiecte sanitare in baie de la Cersanit, interfon, lift silentios si echipamente moderne.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si folosesc izolatie de buna calitate (polistiren de 10 cm), peste care se aplica tencuiala decorativa. In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru profilul Salamander 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-E, iar pentru glafurile exterioare se utilizeaza produse de la aceeasi companie.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania se va ocupa de furnizarea materialelor necesare pentru finisarea interioara a apartamentelor si a partilor comune, cum ar fi intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii va gestiona instalatiile interne si obiectele sanitare din imobile, precum si grupurile de pompare externe, bazinele si hidrantii, compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie pentru imobile, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensare.

In cadrul proiectului, exista un departament de design interior disponibil pentru cei interesati de o locuinta in Studio Plus Residence, oferit de catre dezvoltatorii acestui concept. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati foarte bune a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Studio Plus Residence se predau contorizate individual, complet finisate si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru a alege cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare se vor putea alege modele de la firme de renume in domeniu, precum Bella Casa.

 “Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi.“

Sursa: Dezvoltator Studio Plus Residence.

Mai jos puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Residence.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, Sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manager de proiect:

  • Alina Vasilarie – 0731.111.612 – alina.vasilarie@sudbroker.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Bloc C.1

Garsoniere, Apartamente 2 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere P C.1 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 84.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 6 C.1 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 77.982 Euro + TVA 2 Vezi Schita

Bloc C.2

Garsoniere, Apartamente 2 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere P C.2 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 84.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere ET. 5, 6 C.2 54,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp 75.200 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 6 C.2 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 77.982 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Bloc C.3

Garsoniere, Apartamente 2 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 6 C.3 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 81.468 Euro +TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 6 C.3 54,67 mp + 7,15 mp balcon = 61,82 mp 72.385 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 6 C.3 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 76.147 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Bloc C.4

Garsoniere, Apartamente 2 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 6 C.4 54,19 mp + 7,15 mp balcon = 61,34 mp 72.385 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 6 C.4 61,37 mp + 8,02 mp balcon = 69,39 mp 81.468 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 6 C.4 57,04 mp + 7,70 mp balcon = 64,74 mp 76.147 Euro + TVA 2 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parc Tudor Arghezi, Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 7.6 km

Dezvoltator:

Studio Plus Residence

Persoana de contact:

Alina Vasilarie

Manager Proiect

Phone number
+40731111612
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Binelui, Nr. 10B, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Studio Plus Residence – Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Studio Plus Residence
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image