Studio Plus Residence 2

Noul proiect Studio Plus Residence este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Jilavei si pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate, cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand imobiliar.

Suprafata teren
10.000 mp
Numar blocuri
2
Numar de apartamente
134
Numari de parcari
134
Regim inaltime
D+P+7E, D+P+5E
Data de predare
Mai 2025
Tip Apartamente
Garsoniere, Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Preturi de la
1350 euro/mp
Bucuresti, Aparatorii Patriei, Metalurgiei Park Faza II
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Continuand cu acelasi angajament pentru calitate si inovatie, care ne-a definit pana acum, aceasta noua etapa promite sa aduca chiar mai multe oportunitati si beneficii pentru comunitatea noastra.

Aceasta noua etapa marcheaza succesul remarcabil al primei faze a proiectului, consolidand si extinzand viziunea noastra de a oferi o experienta de locuit de neegalat. Ne mentinem aceleasi standarde inalte in ceea ce priveste constructia si designul, asigurand o tranzitie armonioasa si o coerenta estetica intre cele doua faze ale proiectului.

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Studio Plus Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, si nu in cele din urma, balcoanele ample tip terasa inchise cu sticla securizata, de care dispun toate apartamentele.

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 2 imobile de locuinte, ce compun proiectul rezidential al caror regim de inaltime este: Demisol + Parter + 6 Etaje si Demisol + Parter + 4 Etaje, insotite de functiuni complementare.

Noul ansamblu rezidential Studio Plus Metalurgiei Park este situat in Sectorul 4 al Capitalei, pe Strada Drumul Jilavei, in zona marilor centre si galerii comerciale din aceasta noua zona rezidentiala.

Datorita amplasamentului excelent si pozitionarii strategice fata de punctele de interes din zona, noul proiect rezidential se numara printre putinele care ofera acces rapid la mijloacele de transport in comun, unitati de invatamant, facilitati medicale, institutii bancare si centre comerciale. Toate acestea sunt la doar 1 minut de mers pe jos, facilitand un mod de viata comod si conectat la toate necesitatile.

Accesul catre aceste locuinte este facil si direct din cele mai importante artere de circulatie, precum Bulevardul Metalurgiei, Strada Turnu Magurele, Drumul Gilaului, Drumul Binelui si Drumul Jilavei. Zona in care se desfasoara proiectul este printre cele mai dinamice din sudul Capitalei, oferind o varietate de facilitati complementare si numeroase optiuni pentru petrecerea timpului liber.

Asa cum veti observa in schitele apartamentelor, compartimentarea interioara a unitatilor locative propusa este excelenta, fiind conceputa pentru a satisface cele mai riguroase pretentii in ceea ce priveste spatiile de locuit, insa elementul surpriza provine din decizia proiectantilor proiectului imobiliar, care au reusit sa creeze spatii interioare ample, foarte bine luminate natural si variate.

Noul proiect Studio Plus Ideal Metalurgiei Park Residence ofera spre vanzare un numar de 134 de apartamente spatioase si bine concepute, compartimentate excelent si foarte atent finisate oferite spre vanzare la preturi accesibile celor care se afla in cautarea unei locuinte noi in Sudul Capitalei.

Astfel, in ceea ce priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, Parcul „Tudor Arghezi” va imbunatati calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de inalta calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va functiona ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, ceea ce va atrage atat utilizatori, cat si investitori. Acest lucru va contribui la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea acesteia in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Arghezi va completa investițiile in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

In plus, o alta noutate intalnita la acest proiect, sunt parcarile amplasate in subsolul blocurilor, pe care le puteti achizitiona o data cu apartamentul sau separat, daca considerati ca aveti nevoie de o parcare acoperita de tip garaj.

In ansamblu, sunt prevazute spatii destinate parcarilor care pot fi achizitionate atat la subteran ca si garaje, cat si suprateran. Parcarile sunt dezmembrate cadastral si amenajate, pot fi achizitionate la pretul de 10.000 euro, TVA inclus, pentru parcarea la suprateran si 15.000 euro, TVA inclus, pentru parcarea la subsolul imobilelor.

Imobilele din cadrul ansamblului Studio Plus Residence Metalurgiei dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si includ urmatoarele: centrala proprie si incalzire in pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan importata din Germania, gresie, faianta si parchet importate din Spania, obiecte sanitare in baie de la Cersanit, interfon, lift silentios si echipamente moderne.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara. Pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si folosesc izolatie de buna calitate (polistiren de 10 cm), peste care se aplica tencuiala decorativa. In ceea ce priveste tamplaria PVC, s-a optat pentru profilul Salamander 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-E, iar pentru glafurile exterioare se utilizeaza produse de la aceeasi companie.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania se va ocupa de furnizarea materialelor necesare pentru finisarea interioara a apartamentelor si a partilor comune, cum ar fi intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii va gestiona instalatiile interne si obiectele sanitare din imobile, precum si grupurile de pompare externe, bazinele si hidrantii, compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie pentru imobile, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensare.

In cadrul proiectului, exista un departament de design interior disponibil pentru cei interesati de o locuinta in Studio Plus Residence, oferit de catre dezvoltatorii acestui concept. Acest departament are rolul de a ajuta si indruma clientii finali in obtinerea unei finisari interioare excelente si a unei functionalitati foarte bune a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul specialistilor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Studio Plus Residence se predau contorizate individual, complet finisate si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, avand la dispozitie o gama larga de modele si culori pentru a alege cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare se vor putea alege modele de la firme de renume in domeniu, precum Bella Casa.

 “Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi.“

Sursa: Dezvoltator Studio Plus Residence.

Mai jos puteti studia schitele, preturile si compartimentarea fiecarei unitati locative in parte din cadrul proiectului Studio Plus Residence.

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre SudRezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634), Popesti Leordeni, Ilfov; pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manager de proiect:

  • 0728.988.632. Adrian Craciun – Manager Proiect Studio Plus Residence
  • 0720.546.777. Stefan Nastase – Manager Proiect Studio Plus Residence
  • 0729.572.570 Call Center Vanzari SudRezidential.ro

E TIMPUL SA AI CASA TA!

Corp A

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Garsoniera Parter Corp A 36,20 mp + 2,00 mp balcon = 38,20 mp 49.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Parter Corp A 32,50 mp + 2,00 mp balcon = 34,50 mp 44.800 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 Studio Parter Corp A 41,30 mp + 3,10 mp balcon = 44,40 mp 57.150 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Parter Corp A 52,40 mp + 2,20 mp balcon = 54,60 mp 70.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Parter Corp A 51,10 mp + 2,20 mp balcon = 53,30 mp 68.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Parter Corp A 50,90 mp + 2,00 mp balcon = 52,90 mp 68.100 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 7 Studio Parter Corp A 42,90 mp + 1,90 mp balcon = 44,80 mp 57.600 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Parter Corp A 51,00 mp + 2,00 mp balcon = 53,00 mp 68.100 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Corp B

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Parter Corp B 51,30 mp + 2,00 mp balcon = 53,30 mp 68.600 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Parter Corp B 69,60 mp + 4,90mp balcon = 74,50 mp 97.200 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 3 3 Camere Parter Corp B 70,70 mp + 2,10 mp balcon = 72,80 mp 93.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Studio Parter Corp B 42,40 mp + 3,60 mp balcon = 46,00 mp 59.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera Parter Corp B 36,40 mp + 2,10 mp balcon = 38,50 mp 49.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-5 Corp B 53,50 mp + 6,90 mp balcon = 60,40 mp 77.600 Euro + TVA 16 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Etaj 1-5 Corp B 75,20 mp + 3,70 mp balcon + 8,80 balcon = 87,70 mp 109.500 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Etaj 1-5 Corp B 73,00 mp + 6,90 mp balcon = 79,90 mp 100.100 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parc Tudor Arghezi, Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 53 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Dezvoltator:

Studio Plus Residence

Persoana de contact:

Adrian Craciun

Manager Proiect

Phone number
+40728988632
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Binelui, Nr. 9, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Studio Plus Residence 2

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Studio Plus Residence
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image