Sky Garden Tower Oltenitei

Ansamblurile rezidentiale SKY GARDEN au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Suprafata teren
2.736 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
104
Numari de parcari
128
Regim inaltime
S+P+9E+10ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1400 euro/mp
Bucuresti
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Proiectele finalizate de catre dezvoltatorii brandului Sky Garden Residence, au reusit sa ofere o experienta urbana superioara, ce compune o baza solida de incredere si seriozitate, care va propulsa noul proiect, in topul proiectelor imobiliare cu adevarat deosebite din sudul Capitalei.

Apartamente au compartimentari spatioase, balcoane sau terase generoase, finisaje si echipamente premium, spatii verzi ample, parcari subterane, pozitionare excelenta si mijloace de transport in comun chiar in fata proiectului, sunt doar cateva dintre “facilitatile” pe care acest proiect rezidential le ofera.

“Noul nostru proiect rezidential numit SKY GARDEN TOWER OLTENITEI va fi cu adevarat un proiect etalon. Acesta este conceput si gandit de la inceput de catre noi cu o responsabilitate asumata pe termen lung fata de viitorii proprietari, cu o utilitate bine gandita a spatiului, in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern. ” Sursa – proprietarii brandului imobiliar SKY GARDEN Residence.

Ansamblurile rezidentiale Sky Garden au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Abordarea acestui nou proiect acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design, combinand cele mai avansate tehnici de construire si utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

Peste toate acestea se adauga experienta acumulata in ultimii 8 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor nostri.

Amplasamentul noului proiect SKY GARDEN TOWER este de exceptie, se afla in Sectorul 4, in cel mai nou pol de dezvoltare al capitalei, pe Soseaua Oltenitei, la intersectia cu Strada Cheile Turzii.

Distanta pe care trebuie sa o parcurgeti pana la mijloacele de transport in comun, este de numai 2 minute, nemaifiind nevoie sa va faceti griji referitoare la timpul petrecut in trafic. Punctele de interes pentru dumneavoastra, cum ar fi marile magazine, piete, sau unitati de invatamant, sunt amplasate in imediata apropiere a proiectului rezidential SKY GARDEN TOWER, la doar cateva minute de mers.

Deoarece locuinta reflecta stilul tau de viata si este o oglinda a personalitatii tale, vei gasi in cadrul acestui proiect o gama variata de compartimentari, insumand un total de 104 unitati locative: garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, cu suprafete utile cuprinse intre 39 mp si 86 mp.

Imobilul cu un regim de inaltime S+P+9E+10Er, va fi edificat deasupra unui subsol continuu, special gandit pentru a oferi cat mai multe parcari subterane noilor proprietari, iar un alt atu al acestui proiect va fi privelistea oferita la etajele superioare.

Blocul va fi dotat cu doua lifturi silentioase SCHINDLER ce coboara pana in parcarea subterana, iar pe fiecare nivel regasim 12 unitati locative, dar si 8 boxe pentru depozitare.

SKY GARDEN TOWER va livra in prima jumatate a anului 2023 un numar de 104 unitati locative diverse, complet echipate, foarte atent finisate si insotite de balcoane generoase, care compun ceea ce credem noi ca este una dintre cele mai bune oferte imobiliare din zona de sud.

Pentru ca acest proiect a luat nastere din pasiunea noastra pentru eleganta si pentru ca ne dorim ca rafinamentul, designul modern, spatiul generos si confortul sa fie doar cateva dintre lucrurile pe care le gasesti mereu de fiecare data cand revii acasa. Partile comune ale proiectului sunt la fel de atent tratate de catre departamentul care se va ocupa de finisarea si amenajarea proiectului si dispun de placari cu ceramica, videointerfon si acces securizat cu bariere, lifturi silentioase de cea mai buna calitate achizitionate de la Schindler. La exterior, intreg proiectul va dispune de amenajarea peisagistica a spatiilor verzi si de relaxare, mobilier urban, vegetatie decorativa si iluminat nocturn.

Amplasat la cateva minute de mers pe jos fata de capatul liniilor de tramvai 1, 10, 11, 34, proiectul va dispune de tot ce poate oferi Capitala mai bun, ajungand in doar cateva minute in toate zonele Bucurestiului datorita pozitionarii excelente si a accesului facil catre toate zonele de interes zilnic. Rezervatia naturala Delta Vacaresti, singura delta urbana din Europa, se afla la doar 1 km, Parcul Tineretului la doar 3 km, Mall Sun Plaza si Piata Sudului, cea mai moderna piata din Capitala, la doar 2.5 km si nu in ultimul rand legatura directa cu litoralul prin Autostrada Soarelui.

Mijloacele de transport in comun la indemana, precum metroul, tramvaiul, diferite autobuze STB, leaga SKY GARDEN TOWER OLTENITEI atat de centrul Capitalei cat si de punctele de interes major. 

Punem pret pe educatie, iar SKY GARDEN TOWER se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee din care enumeram:

 • Gradinita “Prietenii mei”
 • Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”
 • Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”
 • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
 • Liceul Tehnologic “Dacia” 

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel SKY GARDEN TOWER se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major.

 • Rezervatia naturala Delta Vacaresti
 • Parcul Tineretului
 • Oraselul Copiilor
 • Sun Plaza Mall
 • Piata Sudului 

Mijloace de transport in comun: Metrou Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida, tramvai 1, 10, 11, 34 si autobuz 102, 439. 

Detalii tehnice

In ceea ce priveste amenajarea interioara a imobilelor rezultate in cadrul proiectului, dezvoltatorii pun la dispozitia clientilor un intreg departament de design si amenajare interioara care ii va consilia si indruma pe toti cei care achizitioneaza un apartament in ansamblul SKY GARDEN TOWER.

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea apartamentelor sunt din cele mai diverse si provin din import. Tamplaria PVC Salamander de culoare gri antracit, cu geam TRIPAN, sticla 4 anotimpuri si low-e, usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrale de apartament ARISTON 24Kw in condensare si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne din ceramica alba, usa metalica antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, iar inchiderile balcoanelor sunt executate cu inox si sticla fumurie, laminata si securizata.

Sistemul de fundare al intregului proiect se va realiza din beton armat, sistemul constructiv la suprastructura va fi compus din cadre de beton armat (stalpi si grinzi), iar peretii vor fi din boltari Ytong, cel mai bun izolant fonic si termic utilizat in mod special pentru compartimentari, finisati cu tencuiala mecanizata, precum si cu gleturi speciale de la producatori consacrati.

Fatadele intregului proiect, care deja dispune de o arhitectura deosebita, vor fi ventilate in totalitate, izolate cu vata minerala si finisate cu materiale moderne si de cea mai buna calitate, cum sunt alucobondul si sticla laminata si securizata, avand la baza cea mai noua tehnologie, iar avantajele majore ale acestora sunt: planeitatea, flexibilitatea, rezistenta la foc, greutatea redusa, dar si aspectul modern si impresionant.

Accesul in ansamblu este securizat, permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora, parcarile supraterane din exterior dar si cele subterane din interiorul imobilului sunt la alegere, iar vegetatia si gazonul sunt amenajate cu mobilier urban.

Proiectul este prevazut cu doua lifturi silentioase, spatii comerciale la parter, spatii locative diverse, ce dispun de finisaje lux si echipamente de ultima generatie. Distanta foarte mica fata de mijloacele de transport in comun, dar si preturile accesibile ale produselor imobiliare, intregesc oferta foarte buna facuta de cel mai nou proiect imobiliar din Sectorul 4 – SKY GARDEN TOWER OLTENITEI.

Vei simti rafinamentul la tine acasa!

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara, Avalon punand la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury.

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Roxana Ratcu – 0730.245.876 – roxana@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Sky Garden Tower Oltenitei

Apartamente de 2 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 5, 8, 9 1 52,60 mp + 4,55 mp balcon = 57,15 mp 81.905 Euro + TVA 3 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 1, 5, 7 1 52,60 mp + 7,45 mp balcon = 60,05 mp 81.905 Euro + TVA 3 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Metrou Dimitrie Leonida Tramvai 1, 10 Autobuz 102, 439

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Delta Vacaresti, Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. JOYA SHOES CONCEPT S.R.L.

Persoana de contact:

Roxana Ratcu

Manager Proiect

Phone number
+40730245876
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Soseaua Oltenitei Nr. 396C, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Sky Garden Tower Oltenitei

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. JOYA SHOES CONCEPT S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image