Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Ansamblurile rezidentiale SKY GARDEN au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Suprafata teren
22000 mp
Numar blocuri
5
Numar de apartamente
486
Numari de parcari
940
Regim inaltime
S+P+10ER
Data de predare
Iulie 2025
Tip Apartamente
Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Preturi de la
1500 euro/mp
Popesti-Leordeni, Metrou Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Brandul Sky Garden Residence aduce in prim plan, prin proiectele deja construite, locuinte noi de clasa A, insotite de spatii verzi ample, locuinte moderne, construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile eficiente energetic, insotite de facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Capitalei si ale zonei sale Metropolitane.

Noul proiect comun al dezvoltatorilor Sky Garden Residence si Apollo Residence impresioneaza inca de la inceput, atat datorita dimensiunilor acestuia, dar si a sumelor ce urmeaza a fi investite in acest mega proiect rezidential, care se construieste deja in zona de sud a Capitalei, mai exact in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov.

Amplasat la intrarea in orasul Popesti-Leordeni dinspre Soseaua Berceni, in zona statiei de Metrou Berceni, la granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ofera, pe langa o pozitionare excelenta fata de punctele importate din zona, si o varietate locativa demna de invidiat.

Zona dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte zone de interes. In plus, beneficiezi de numeroase centre comerciale, hypermarketuri, terase si restaurante, oferindu-ti posibilitatea de a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Proiectul rezidential de mari dimensiuni se desfasoara pe o suprafata de 22.000 mp de teren excelent pozitionat, chiar langa pasarela pietonala cu acelasi nume, care traverseaza linia de metrou Berceni, realizand legatura imediata intre statia de metrou si zona rezidentiala formata in ultimii ani in acest areal.

Sky Garden Residence beneficiaza de o infrastructura completa, inclusiv drumuri si cai de acces asfaltate, este conectat la toate utilitatile orasului, iar accesul catre acesta se poate realiza atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei, in cele mai civilizate conditii.

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama variata de locuinte, de la apartamente de tip studio, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, proiectate cu atentie la detalii, ce dispun de un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

Detalii tehnice

Imobilele care compun noul proiect imobiliar Sky Garden Residence au un regim de inaltime de S+P+10ER  si impreuna vor genera un numar de 486 de unitati locative diverse, insotite de spatii pentru parcari, locuri de joaca, o zona comerciala moderna cu o suprafata de 7000 mp, cu promenada pietonala, zone de relaxare si de petrecere a timpului liber, dotate cu spatii verzi amenajate.

In total, proiectul va dispune de un numar impresionant de locuri de parcare, oferind spatii atat zonei comerciale, cat si rezidentilor, precum si vizitatorilor acestora, in mai multe zone destinate parcarilor de rezidenta (aproximativ 940 de locuri de parcare).

Proiectul include si o extinsa zona comerciala insotita de o promenada pietonala, oferind locuri pentru petrecerea timpului liber si zone dedicate shopping-ului, un veritabil Street Mall Urban care va include, pe langa mici magazine de proximitate, si un hypermarket modern, farmacii, cafenele si chiar o gradinita.

Imobilele din cadrul proiectului se remarca printr-o arhitectura moderna, adoptand sistemul de fatade ventilate partial cu placi de alucobond pentru exterior. Acestea ridica semnificativ standardele de constructie si ofera in acelasi timp un confort termic excelent.

Tamplaria PVC folosita in cadrul proiectului va fi Salamander Brugmann, cu 7 camere, de culoare gri antracit la exterior si alb la interior, cu sticla low-E 4 anotimpuri.

Balcoanele ample ale imobilelor de tip terasa vor dispune de balustrade din sticla securizata, fumurie si laminata, iar cele din interior, de pe casa scarii vor fi complet din inox .

Materialele alese de catre departamentul de design interior al proiectului  pentru finisarea si echiparea imobilelor sunt de la cele mai renumite si consacrate branduri din Europa, pe care le veti gasi in showroom-ul proiectului rezidential.

Accesul in asamblu va fi controlat si securizat prin mai multe echipamente si masuri de protectie, printre care enumeram: barierele de acces auto, usile antiefractie montate la intrarea in apartamente, lifturile inteligente de la Schindler sau cartelele de acces in imobil.

Bineinteles, fiecare apartament va fi livrat complet finisat, dotat cu centrala proprie de apartament in condensatie si bransat la toate utilitatile orasului.

Detalii tehnice Sky Garden Residence
 • Blocurile vor fi dotate cu lifturi Schindler pentru 6 persoane, care ajung pana la subsol.
 • Toate utilitatile vor fi contorizate individual (apa, gaze, electricitate) – incalzirea in pardoseala UPONOR.
 • Energie verde prin dispunerea de Panouri foto-voltaice incluse in proiect.
 • Tavane realizate cu BARRISOL (sistem brevetat), reprezentand cea mai inovativa solutie de finisare a tavanelor.
 • Un Aparat de aer conditionat (o unitate pentru fiecare apartament) si videointerfon vor fi incluse in pret.
Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Proiectul Sky Garden Residence Berceni va livra incepand cu luna Iunie 2024 o parte din primele unitati locative complet echipate, foarte atent finisate, care compun ceea ce credem noi ca este deja una dintre cele mai bune oferte imobiliare din zona de sud.

Punem pret pe educatie, iar Sky Garden Residence Berceni se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee:

 • Gradinita “Prietenii mei”
 • Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”
 • Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”
 • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
 • Liceul Tehnologic “Dacia”

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Sky Garden Residence se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major:

 • Rezervatia naturala Delta Vacaresti
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Tudor Arghezi
 • Oraselul Copiilor
 • Sun Plaza Mall
 • Patinoar Berceni Arena
 • Piata Sudului

Mijloace de transport in comun alternative: Metrou (Berceni, Tudor Arghezi, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida) si autobuzele 125, 475 si 438.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Strada Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei),sector 4 Bucuresti, The Brokers Hub; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov, The Social Hub (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Roxana Ratcu – 0730.245.876 – roxana@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni - Corp a

Finalizare Iunie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Garsoniera Etaj 3 Corp A 35.10 mp + 3.50 mp balcon = 38.60 mp 55.950 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Etaj 3 Corp A 35.10 mp + 3.50 mp balcon = 38.60 mp 55.950 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 Studio Etaj 3 Corp A 44.00 mp + 3.30 mp balcon = 47.30 mp 68.350 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 6 Corp A 35.10 mp + 3.50 mp balcon = 38.60 mp 55.950 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera Etaj 6 Corp A 44.00 mp + 3.30 mp balcon = 47.30 mp 59.200 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 Studio Etaj 6 Corp A 43.90 mp + 5.60 mp logie = 49.50 mp 71.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni - Corp F

Finalizare Iunie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 Camere Etaj 6,8 Corp F 72.95 mp + 2.95mp balcon = 75.90 mp 105.750 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Etaj 8 Corp F 54.00 mp + 3.15 mp balcon = 57.15 mp 79.050 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 3 Camere Etaj 8 Corp F 72.95 mp + 2.95mp balcon = 75.90 mp 105.750 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 3 Camere Etaj 9 Corp F 71.00 mp +7.00 mp balcon = 78.00 mp 105.750 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Etaj 9 Corp F 55.00 mp + 3.95 mp terasa = 58.95 mp 79.050 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou (Berceni, Tudor Arghezi, Dimitrie Leonida), autobuz 125, 475, 438

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Rezervatia naturala Delta Vacaresti, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor, Sun Plaza Mall, Piata Sudului, Noul Parc Tudor Arghezi

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Dezvoltator:

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Persoana de contact:

Roxana Ratcu

Manager Proiect

Phone number
+40730245876
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Popesti Vest, Nr. 37A, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image