Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Ansamblurile rezidentiale SKY GARDEN au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Suprafata teren
22000 mp
Numar blocuri
5
Numar de apartamente
486
Numari de parcari
940
Regim inaltime
S+P+10ER
Data de predare
Iulie 2024
Tip Apartamente
Studio, Apartamente 2 si 3 camere
Preturi de la
1500 euro/mp
Popesti-Leordeni, Metrou Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Brandul Sky Garden Residence aduce in prim plan,  prin proiectele construite deja, locuinte noi, de clasa A, insotite de spatii verzi ample, locuinte moderne, construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile eficiente energetic, insotite de facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Capitalei si ale zonei sale Metropolitane.

Noul proiect comun al dezvoltatorilor Sky Garden Residence si Apollo Residence impresioneaza inca de la inceput, atat datorita dimensiunilor acestuia, dar si a sumelor ce urmeaza a fi investite in acest mega proiect rezidential, care se construieste deja in zona de sud a Capitalei mai exact in Popesti-Leordeni, judetul Ilfov.

Amplasat la intrarea in Orasul Popesti-Leordeni dinspre Sos. Berceni, in zona statiei de Metrou Berceni, la granita cu Sectorul 4 Bucuresti, noul proiect imobiliar dezvoltat sub aceasta marca ofera pe langa o pozitionare excelenta fata de punctele importate din zona si o varietate locativa demna de invidiat.

Zona dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte zone de interes. In plus, beneficiezi de numeroase centre comerciale, hypermarketuri, terase si restaurante, oferindu-ti posibilitatea de a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Proiectul rezidential de mari dimensiuni se desfasoara pe o suprafata de 22.000 mp teren excelent pozitionat, chiar langa pasarela pietonala cu acelasi nume care traverseaza linia de metrou Berceni facand legatura imediata dintre statia de metrou si zona rezidentiala formata in ultimii ani in acel areal.

Sky Garden Residence dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, este bransat  la toate utilitatile orasului, iar accesul catre acesta se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei in cele mai civilizate conditii .

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama variata de locuinte, de la apartamente de tip studio, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, proiectate cu atentie la detalii, ce dispun de un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

Detalii tehnice

Imobilele care compun noul proiect imobiliar Sky Garden Residence au un regim de inaltime de S+P+10 ER si impreuna vor genera la un numar de 486 de unitati locative diverse insotite de spatii pentru parcari, locuri de joaca, o zona comerciala moderna in suprafata de 7000 mp cu promenada pietonala, zone de relaxare si de petrecere a timpului liber dotate cu spatii verzi amenajate.

In total proiectul va dispune de un numar impresionant de locuri de parcare oferite atat zonei comerciale, cat si rezidentilor dar si vizitatorilor acestora in mai multe zone destinate parcarilor de resedinta(aproximativ 940 locuri de parcare).

Proiectul dispune si de o ampla zona comerciala insotita de o promenada pietonala cu locuri de petrecere a timpului liber si zone dedicate shopingului, un adevarat Street Mall Urban care va contine pe langa micile magazine de proximitate si un hypermarket modern, farmacii, cafenele si chiar o gradinita.

Imobilele din cadrul proiectului au o arhitectura moderna, si anume sistemul  de fatade ventilate partial cu placi de alucobond pentru exterior, ceea ce  ridica cu mult standardele de construire, iar confortul termic este unul excelent.

Tamplaria PVC folosita in cadrul proiectului va fi Salamander Brugmann cu 7 camere de culoare gri antracit la exterior si alb la interior, sticla low-E 4 anotimpuri.

Balcoanele ample ale imobilelor tip terasa vor dispune de balustrade din sticla securizata, fumurie si laminate, iar cele din interior de pe casa scarii vor fi complet din inox .

Materialele alese de catre departamentul de design interior al proiectului  pentru finisarea si echiparea imobilelor sunt de la cele mai renumite si consacrate branduri din Europa pe care le veti gasi in showroom-ul proiectului rezidential.

Accesul in asamblu va fi controlat si securizat prin mai multe echipamente si masuri de protectie din care enumeram: barierele de acces auto, usile antiefractie montate la intrarea in apartamente, lifturile inteligente de la Schindler sau cartele de acces in imobil.

Bineinteles ca fiecare apartament va fi livrat complet finisat, dotat cu centrala proprie de apartament in condensatie si bransat la toate utilitatile orasului.

Detalii tehnice Sky Garden Residence
 • Blocurile vor fi dotate cu lifturi Schindler pentru 6 persoane care ajung pana la subsol.
 • Toate utilitatile vor fi contorizate individual (apa, gaze, electricitate) – incalzirea in pardoseala UPONOR.
 • Energie verde prin dispunerea de Panouri foto-voltaice incluse in proiect.
 • Tavane facute cu BARRISOL (sistem brevetat) reprezentand cea mai inovativa solutie de finisare a tavanelor.
 • Un Aparat de aer conditionat (o unitate pentru fiecare apartament) si videointerfon vor fi incluse in pret.
Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Proiectul Sky Garden Residence Berceni va livra incepand cu luna Iunie 2024 o parte din primele unitati locative complet echipate, foarte atent finisate, care compun ceea ce credem noi ca este deja una dintre cele mai bune oferte imobiliare din zona de sud.

Punem pret pe educatie, iar Sky Garden Residence Berceni se afla intr-o zona cu acces la gradinite, scoli si licee:

 • Gradinita “Prietenii mei”
 • Scoala Gimnaziala “Eremia Grigorescu”
 • Scoala Gimnaziala “Sfantul Nicolae”
 • Colegiul Tehnic “Miron Nicolescu”
 • Liceul Tehnologic “Dacia”

Pretuim timpul si stim cat de important este sa ai acces facil catre “ACASA”, dar si catre zonele in care te poti relaxa, astfel Sky Garden Residence se regaseste in apropierea parcurilor, a mall-urilor si centrelor comerciale, a unitatilor spitalicesti, precum si in preajma punctelor de interes major:

 • Rezervatia naturala Delta Vacaresti
 • Parcul Tineretului
 • Parcul Tudor Arghezi
 • Oraselul Copiilor
 • Sun Plaza Mall
 • Patinoar Berceni Arena
 • Piata Sudului

Mijloace de transport in comun alternative: Metrou (Berceni, Tudor Arghezi, Aparatorii Patriei, Dimitrie Leonida) si autobuzele 125, 475 si 438.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Roxana Ratcu – 0730.245.876 – roxana@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Corp F

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Studio Etaj 1-9 Corp F 37.05 mp + 2,40 mp balcon = 39.45 mp Vandut 9 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Etaj 1-9 Corp F 72.95 mp + 2.95mp balcon = 75.90 mp 105.750 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 3 Studio Etaj 1-9 Corp F 37.05 mp + 2,40 mp balcon = 39.45 mp Vandut 9 Vezi Schita
Tip 4 3 Camere Etaj 1 Corp F 71.00 mp + 11.65 mp terasa = 82.65 mp Vandut 1 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Etaj 1 Corp F 54.00 mp + 3.15 mp balcon = 57.15 mp 79.050 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1 Corp F 54.60 mp + 4.40 mp logie = 59.00 mp Vandut 1 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Etaj 2-9 Corp F 72.95 mp + 2.95mp balcon = 75.90 mp 105.750 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Etaj 2-9 Corp F 71.00 mp +7.00 mp balcon = 78.00 mp 105.750 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou (Berceni, Tudor Arghezi, Dimitrie Leonida), autobuz 125, 475, 438

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Rezervatia naturala Delta Vacaresti, Parcul Tineretului, Oraselul Copiilor, Sun Plaza Mall, Piata Sudului, Noul Parc Tudor Arghezi

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Dezvoltator:

Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Persoana de contact:

Roxana Ratcu

Manager Proiect

Phone number
+40730245876
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Popesti Vest, Nr. 37A, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Sky Garden Residence – Pasarela Metrou Berceni
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image