Sienna Central City Residence

Proiectul dezvoltat de catre Sienna Residence se anunta inca de la inceput un ansamblu rezidential premium, un proiect foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, care intruneste toate conditiile necesare pe care trebuie sa le indeplineasca un proiect de mare anvergura care aspira la titlul de proiect premium.

Suprafata teren
30.000 mp
Numar blocuri
5
Numar de apartamente
300
Numari de parcari
300
Regim inaltime
S+P+6E
Data de predare
Mai 2024
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, 2 si 3 Camere
Preturi de la
1300 euro/mp
Popesti-Leordeni, Pasarela pietonala Metrou Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Noul proiect dezvoltat de catre Sienna Residence se anunta inca de la inceput un ansamblu rezidential premium, un proiect foarte bine organizat si cu o functionalitate excelenta, care intruneste toate conditiile necesare pentru un proiect de mare anvergura si aspira la titlul de proiect premium. Acestea sunt aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand va aflati in fata unei achizitii sau investitii imobiliare.

Zona in care este amplasat noul cartier rezidential Sienna Central City Residence se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni si in vecinatatea centrului comercial La Strada Mall fiind, de asemenea, in proximitatea numeroaselor centre si galerii comerciale din aceasta zona, precum și a altor puncte de interes majore.

Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, formata in ultimii ani, in care sunt amplasate si alte ansambluri de locuinte renumite, se face prin mai multe cai de acces importante, fie direct din Soseaua Oltenitei, via Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni, via strada Popesti Vest.

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar au in proiect, pe langa amenajarea excelenta a interiorului intregului ansamblu imobiliar, si crearea unor spatii speciale in incinta pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate piscinei de mari dimensiuni sau a spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii. De asemenea adaugarea de spatii comerciale la parterul blocurilor cu deschidere directa catre strada, in care se vor amenaja unitati de invatamant scolar si prescolar, magazine comerciale de proximitate, precum si o sala de sport ultra moderna.

Amplasarea excelenta a noului proiect rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale mentionate, aflate la o mica distanta de imobilele ce compun proiectul, cat si cu privire la mijloacele de transport in comun, la pietele agro-alimentare, la magazine, la galeriile si centrele comerciale de renume sau la unitati de invatamant, reprezinta doar unul dintre atuurile puternice ale noului proiect Sienna Residence.

Dezvoltatorii conceptului Sienna Central City Residence au o lunga istorie in domeniul imobiliar si o experienta vasta in constructia de proiecte si ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Judetul Ilfov, unde echipa Sienna Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 4 proiecte imobiliare mari, care au insumat sute de unitati locative.

Noul proiect rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 30.000 mp de teren, pe care se construiesc deja cele 5 blocuri de locuinte colective, ce compun prima faza a proiectului, alaturi de facilitati complementare multiple, parcari subterane si supraterane ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, spatii de relaxare, parcuri si locuri de joaca pentru copii, precum si zone speciale care contin piscine multifunctionale si zone dedicate petrecerii timpului liber.

Regimul de constructie al imobilelor este ideal din punctul nostru de vedere, deoarece blocurile au o arhitectura deosebita, clara, cu o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese, un regim de inaltime de subsol plus parter plus 6 etaje (S+P+6), ceea ce contribuie la un confort si intimitate excelente, precum si la siguranta in intregul ansamblu rezidential.

La finalizarea primei faze din cele 3 stabilite, proiectul Sienna Central City Residence va livra un numar de aproximativ 300 unitati locative diverse, pornind de la garsoniere simple si duble tip studio si pana la apartamente cu doua si trei camere spatioase, foarte bine compartimentate si cu o functionalitate excelenta, atent finisate si echipate cu o tehnologie de ultima generatie, insotite de balcoane ample tip terasa.

In cadrul proiectului se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor, aleile de acces vor fi luminate nocturn, spatiile verzi si locurile de joaca vor fi amenajate si echipate modern, accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta videointerfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile, iar intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

Suprafetele unitatilor locative oferite spre vanzare in cadrul proiectului sunt diverse, variind de la 37.50 mp pentru o garsoniera decomandata insotita de balcon, 64.00 mp pentru un apartament cu doua camere cu suprafata balconului inclusa, pana la 74.20 mp pentru un apartament cu 3 camere generos si echilibrat in compartimentare.

In tabelul de mai jos puteti studia tipurile de imobile puse in vanzare, preturile accesibile pentru fiecare tip de apartament in parte, compartimentarea acestora, impreuna cu propunerea de mobilare, executata la scara de catre arhitectii acestui proiect imobiliar.

Detalii tehnice

Locuintele din cadrul proiectului Sienna Central City Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Personalizarea apartamentului ales poate fi realizata cu usurinta datorita departamentului de design care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Aici, specialistii din domeniu, impreuna cu cei mai importanti furnizori nationali de materiale si echipamente, va vor ajuta sa gasiti, sa combinati cu atentie si in cele din urma sa personalizati interiorul noii dvs. locuinte, exact asa cum ati visat, avand la dispozitie una dintre cele mai variate game de materiale utilizate in amenajarea interioara.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile sunt dotate cu lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara. De asemenea, se acorda o atentie deosebita finisarii finale a partilor comune si a casei scarii.

Toate cele 5 blocuri din prima faza a proiectului Sienna Central City Residence vor fi construite cu o structura mixta formata din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Cu toate ca vor avea un regim de inaltime de S+P+6E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativul privind actiunile seismice emis in anul 2013.

Toate cladirile dezvoltate de brandul  Sienna Residence se remarca prin eficienta si durabilitatea lor ecologica, respectand valorile fundamentale ale unei vieti sanatoase si protejarea mediului inconjurator. Strategia brandului se concentreaza in principal pe crearea de spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata confortabil si sigur.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Alexandru Jambu – 0722.478.920 – alexandru@sudrezidential.ro
  • Georgeta Constantin – 0730.988.560 – georgeta.constantin@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Bloc 2

Garsoniera, Apartamente tip Studio

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 Studio 1,2,3,4,5,6 2 44,50 mp + 8,80 mp = 53,30 mp 69.300 Euro 6 Vezi Schita
TIP 2 Studio 1,2,3,4,5,6 2 43,80 mp + 8,80 mp = 52,60 mp 68.400 Euro 6 Vezi Schita
TIP 3 Garsoniera 1,2,3,4,5,6 2 32,40 mp + 7,80 mp = 40,20 mp 52.300 Euro 6 Vezi Schita
TIP 4 Studio 1,2,3,4,5,6 2 34,20 mp + 8,20 mp = 42,20 mp 55.200 Euro 12 Vezi Schita
TIP 5 Studio 1,2,3,4,5,6 2 45,90 mp + 9,10 mp = 55,00 mp 71.500 Euro 6 Vezi Schita
TIP 6 Studio 1,2,3,4,5,6 2 46,50 mp + 9,80 mp = 56,30 mp 73.200 Euro 6 Vezi Schita

Bloc 4

Garsoniera, Apartamente tip Studio, Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 3 Camere P,1,2,3,4,5,6 4 64,70 mp + 9,50 mp = 74,20 mp 96.500 Euro 7 Vezi Schita
TIP 2 Studio P,1,2,3,4,5,6 4 43,80 mp + 8,80 mp = 52,60 mp 68.400 Euro 13 Vezi Schita
TIP 3 Studio P,1,2,3,4,5,6 4 42,30 mp + 8,80 mp = 51,10 mp 66.500 Euro 7 Vezi Schita
TIP 4 Studio P,1,2,3,4,5,6 4 44,90 mp + 10,90 mp = 55,80 mp 72.600 Euro 7 Vezi Schita
TIP 5 Garsoniera P,1,2,3,4,5,6 4 31,60 mp + 7,60 mp = 39,20 mp 51.000 Euro 13 Vezi Schita
TIP 6 Studio P,1,2,3,4,5,6 4 40,60 mp + 9,80 mp = 50,40 mp 65.600 Euro 7 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere P,1,2,3,4,5,6 4 53,70 mp + 10,30 mp = 64,00 mp 83.200 Euro 7 Vezi Schita
TIP 8 Studio P,1,2,3,4,5,6 4 42,60 mp + 11,00 mp = 53,60 mp 69.700 Euro 7 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, Autobuz 125, R438, R475 Tramvai linii 1, 10

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Penny Market, Profi, Mega Image, Mall La Strada, Mall Sun Plaza

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Dezvoltator:

Sienna Residence

Persoana de contact:

Alexandru Jambu

Manager Proiect

Phone number
+40722478920
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Biruintei, Nr.81, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Sienna Central City Residence

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Sienna Residence
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image