Sienna Central City Residence

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium.

Suprafata teren
30.000 mp
Numar blocuri
5
Numar de apartamente
300
Numari de parcari
300
Regim inaltime
S+P+6E
Data de predare
Mai 2024
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, 2 si 3 Camere
Preturi de la
1300 euro/mp
Popesti-Leordeni, Pasarela pietonala Metrou Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Sienna Residence, dezvoltat ca un ansamblu rezidential premium, impresioneaza prin organizarea excelenta si functionalitatea sa bine puse in aplicare, indeplinind toate criteriile necesare pentru a fi considerat un proiect de anvergura mare ce aspira la titlul de proiect premium. Acestea sunt aspectele pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand va aflati in fata unei achizitii sau investitii imobiliare.

Zona in care este amplasat noul cartier rezidential Sienna Central City Residence se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Berceni si in vecinatatea centrului comercial La Strada Mall fiind, de asemenea, in proximitatea numeroaselor centre si galerii comerciale din aceasta zona, precum si a altor puncte de interes majore.

Accesul catre aceasta noua zona rezidentiala, formata in ultimii ani, in care sunt amplasate si alte ansambluri de locuinte renumite, se face prin mai multe cai de acces importante, fie direct din Soseaua Oltenitei, via Drumul Fermei, cat si din Soseaua Berceni, via strada Popesti Vest.

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar au in proiect, pe langa amenajarea excelenta a interiorului intregului ansamblu imobiliar, si crearea unor spatii speciale pentru petrecerea timpului liber la standarde moderne, cum sunt zonele dedicate piscinei de mari dimensiuni sau a spatiilor verzi si locurilor de joaca pentru copii. De asemenea, se va adauga amenajarea de spatii comerciale la parterul blocurilor, cu deschidere directa catre strada, in care se vor organiza unitati de invatamant scolar si prescolar, dar si magazine comerciale de proximitate, precum si o sala de sport ultra moderna.

Amplasarea excelenta a noului proiect rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale mentionate, aflate la o mica distanta de imobilele ce compun proiectul, cat si cu privire la mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazinele, galeriile si centrele comerciale de renume sau unitatile de invatamant, reprezinta doar unul dintre atuurile puternice ale noului proiect Sienna Residence.

Dezvoltatorii conceptului Sienna Central City Residence au o lunga istorie in domeniul imobiliar si o experienta vasta in constructia de proiecte si ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Judetul Ilfov, unde echipa Sienna Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 4 proiecte imobiliare mari, care au insumat sute de unitati locative.

Noul proiect rezidential se desfasoara pe o suprafata totala de 30.000 mp de teren, in cadrul caruia sunt deja in constructie cele cinci blocuri de locuinte colective care alcatuiesc prima faza a proiectului. Aceasta este insotita de facilitati complementare variate, precum parcari subterane si supraterane destinate rezidentilor si vizitatorilor, spatii de relaxare, parcuri si zone de joaca pentru copii, precum si zone speciale care includ piscine multifunctionale si spatii dedicate petrecerii timpului liber.

Regimul de constructie al imobilelor este ideal din perspectiva noastra, deoarece blocurile prezinta o arhitectura deosebita, clara, cu o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese. Acestea au un regim de inaltime de parter plus 6 etaje (S+P+6), ceea ce contribuie la un confort si intimitate excelente, precum si la siguranta in cadrul intregului ansamblu rezidential.

La finalizarea primei faze din cele 3 stabilite, proiectul Sienna Central City Residence va furniza aproximativ 300 de unitati locative variate, cuprinzand garsoniere simple si duble tip studio, precum si apartamente cu doua si trei camere spatioase. Acestea vor fi foarte bine compartimentate, oferind o functionalitate excelenta, fiind atent finisate si echipate cu tehnologie de ultima generatie, toate avand balcoane ample tip terasa.

In cadrul proiectului se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor, aleile de acces vor fi luminate nocturn, spatiile verzi si locurile de joaca vor fi amenajate si echipate modern, accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta videointerfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile, iar intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

Suprafetele unitatilor locative oferite spre vanzare in cadrul proiectului sunt variate, incepand de la 37.50 mp pentru o garsoniera decomandata insotita de balcon, 64.00 mp pentru un apartament cu doua camere, incluzand suprafata balconului, si ajungand la 74.20 mp pentru un apartament cu 3 camere, generos si echilibrat in compartimentare.

In tabelul de mai jos puteti studia tipurile de imobile puse in vanzare, preturile accesibile pentru fiecare tip de apartament in parte, compartimentarea acestora, impreuna cu propunerea de mobilare, executata la scara de catre arhitectii acestui proiect imobiliar.

Detalii tehnice

Locuintele din cadrul proiectului Sienna Central City Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Personalizarea apartamentului ales poate fi realizata cu usurinta datorita departamentului de design care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Aici, specialistii din domeniu, impreuna cu cei mai importanti furnizori nationali de materiale si echipamente, va vor ajuta sa gasiti, sa combinati cu atentie si in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoastra locuinte, exact asa cum ati visat, avand la dispozitie una dintre cele mai variate game de materiale utilizate in amenajarea interioara.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile sunt dotate cu lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara. De asemenea, se acorda o atentie deosebita finisarii finale a partilor comune si a casei scarii.

Toate cele 5 blocuri din prima faza a proiectului Sienna Central City Residence vor fi construite cu o structura mixta formata din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Cu toate ca vor avea un regim de inaltime de S+P+6E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativul privind actiunile seismice emis in anul 2013.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa, in care se protejeaza mediul inconjurator, strategia brandului fiind concentrata catre crearea de spatii locative, care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata confortabil si sigur.

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72, Sector 4, Bucuresti (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Manageri de proiect:

  • Roxana Ratcu – 0730.245.876 – alexandru@sudrezidential.ro
  • Georgeta Constantin – 0730.988.560 – georgeta.constantin@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Sienna Central City Residence Blocul 2

Finalizare 30.06.2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 Studio 7 2 44,36 mp + 8,73 mp = 53,09 mp 66.520 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 Studio 5,6,7 2 47,19 mp + 9,90 mp = 57,09 mp 71.200 Euro + TVA 3 Vezi Schita

Sienna Central City Residence Blocul 3

Finalizare 30.06.2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 4 2 Camere 7 3 53,68 mp + 10,13 mp = 63,81 mp 80.275 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere 2 3 64,69 mp + 9,54 mp = 74,23 mp 93.490 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 9 Studio 4,5,7 3 42,25 mp + 8,79 mp = 51,04 mp 62.300 Euro + TVA 3 Vezi Schita
Tip 10 Studio 1,3,4,5,7 3 44,40 mp + 8,70 mp = 53,10 mp 66.510 Euro + TVA 5 Vezi Schita
Tip 12 Studio 6,7 3 40,53 mp + 9,70 mp = 50,23 mp 63.210 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 13 Studio 1,4,5,7 3 42,60 mp + 11,00 mp = 53,60 mp 65.050 Euro + TVA 4 Vezi Schita

Sienna Central City Residence Blocul 4

Finalizare 30.06.2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 3 Camere 1,2,3,4,5,6,7 4 64,70 mp + 9,50 mp balcon = 74,20 mp 93.486 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 2 Studio 1,2,3,4,5,6,7 4 44,40 mp + 8,70 mp balcon = 53,10 mp 66.514 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 3 Studio 1,2,3,4,5,6,7 4 42,30 mp + 8,80 mp balcon = 51,10 mp 62.294 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 4 Studio 1,2,3,4,5,6,7 4 45,50 mp + 10,80 mp balcon = 56,30 mp 69.817 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 5 Studio 1,2,3,4,5,6,7 4 40,60 mp + 9,80 mp balcon = 50,40 mp 62.294 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere 1,2,3,4,5,6,7 4 53,70 mp + 10,30 mp balcon = 64,00 mp 80.275 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 7 Studio 1,2,3,4,5,6,7 4 42,60 mp +11,00 mp balcon = 53.60 mp 66.880 Euro + TVA 7 Vezi Schita

Sienna Central City Residence Blocul 5

Finalizare 31.12.2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 3 Garsoniera 7 5 32,38 mp + 7,72 mp = 40,10 mp 50.370 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 10 Studio 1,2,3,4,5,6,7 5 44,36 mp + 8,73 mp = 53,09 mp 66.510 Euro + TVA 13 Vezi Schita
Tip 11 Studio 7 5 34,20 mp + 8,20 mp = 42,40 mp 53.120 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 14 3 Camere 7 5 65,86 mp + 5,73 mp = 71,59 mp 89.450 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Sienna Central City Residence Blocul 6

Finalizare 30.06.2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Studio Etaj 1-6 Bl. 6 39,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp 59.170 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Etaj 1-6 Bl. 6 31,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp 48.260 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 3 Studio Etaj 1-6 Bl. 6 33,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp 52.750 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 1-6 Bl. 6 31,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp 48.260 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 5 Studio Etaj 1-6 Bl. 6 42,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp 66.880 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-6 Bl. 6 53,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp 79.360 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 7 Studio Etaj 1-6 Bl. 6 40,72mp +9,75mp balcon = 50,47mp 63.210 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 8 Studio Etaj 1-6 Bl. 6 34,14mp + 8,17mp balcon = 42,31mp 52.750 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Arata tot

Sienna Central City Residence Blocul 7

Finalizare 30.06.2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Studio Etaj 7 Bl. 7 39,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp 59.175 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Etaj 7 Bl. 7 31,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp 48.257 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 Studio Etaj 1-6 Bl. 7 33,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp INDISPONIBIL 6 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 7 Bl. 7 31,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp 48.165 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 Studio Etaj 1-7 Bl. 7 42,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp 66.880 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 Bl. 7 53,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp 79.358 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 7 Studio Etaj 1-7 Bl. 7 40,10mp + 10,40mp balcon = 50,50mp 60.460 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera Etaj 1-6 Bl. 7 25,20mp + 6,40mp balcon = 31,60mp INDISPONIBIL 6 Vezi Schita
Arata tot

Sienna Central City Residence Blocul 8

Finalizare 31.10.2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Studio Etaj 1-7 Bl. 8 39,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp 59.175 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Etaj 1-7 Bl. 8 31,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp 48.260 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 3 Studio Etaj 1-6 Bl. 8 33,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp 52.980 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 1-7 Bl. 8 31,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp 48.260 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 5 Studio Etaj 1-7 Bl. 8 42,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp 66.880 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 Bl. 8 53,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp 79.358 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 7 Studio Etaj 1-6 Bl. 8 40,10mp + 10,40mp balcon = 50,50mp 60.460 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera Etaj 1-6 Bl. 8 25,20mp + 6,40mp balcon = 31,60mp 40.280 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Arata tot

Sienna Central City Residence Blocul 9

Finalizare 31.10.2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Studio Etaj 1-7 Bl. 9 39,61mp + 7,60mp balcon = 47,21mp 59.175 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Etaj 1-7 Bl. 9 31,15mp + 7,40mp balcon = 38,55mp 48.260 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 3 Studio Etaj 1-6 Bl. 9 33,99mp + 8,18mp balcon = 42,17mp 52.980 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 1-7 Bl. 9 31,12mp + 7,50mp balcon = 38,62mp 48.260 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 5 Studio Etaj 1-7 Bl. 9 42,59mp + 10,87mp balcon = 53,46mp 66.880 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 Bl. 9 53,63mp + 9,58mp balcon = 63,21mp 79.358 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 7 Studio Etaj 1-6 Bl. 9 40,10mp + 10,40mp balcon = 50,50mp 60.460 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera Etaj 1-6 Bl. 9 25,20mp + 6,40mp balcon = 31,60mp 40.280 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, Autobuz 125, R438, R475 Tramvai linii 1, 10

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Penny Market, Profi, Mega Image, Mall La Strada, Mall Sun Plaza

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 20 minute

Dezvoltator:

Sienna Residence

Persoana de contact:

Roxana Ratcu

Manager Proiect

Phone number
+40730245876
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Biruintei, Nr.81, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Sienna Central City Residence

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Sienna Residence
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image