Sabina’s Residence Brancoveanu

Proiectul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sud-ul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4 Bucuresti.

Suprafata teren
8.404 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
144
Numari de parcari
178
Regim inaltime
P+3E
Data de predare
Mai 2024
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1160 euro/mp
Bucuresti, Luica - Brancoveanu
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Ansamblul rezidential Sabina’s Residence Brancoveanu este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in zona Luica – Brancoveanu, foarte aproape de intersectia strazilor Pogoanele cu strada Orastie, Sector 4, Bucuresti.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 8.500 mp si dispune de deschideri pe 3 din cele 4 laturi ale sale, iar accesul catre proiect se poate face cu usurinta atat din strada Luica, cat si din strada Giurgiului, in cele mai civilizate conditii.
Sabina’s Residence este compus dintr-un numar de 4 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime format din parter + 3 etaje, ceea ce insemna ca atat confortul, cat si intimitatea oferite de regimul mic de inaltime si de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Numarul de unitati locative rezultate este de numai 144, care se impart intre garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere, ale caror suprafete generoase sunt stabilite dupa cum urmeaza: garsoniere de la 37.20 pana la 41,80 mp utili, apartamente cu doua camere de la 44.20 pana la 56.40 mp utili, iar apartamentele cu trei camera au o suprafata utila de 69.50 mp utili.

Numarul de parcari destinate rezidentilor proiectului, precum si vizitatorilor acestora, este de 178 unitati care vor fi delimitate si amenajate corespunzator, iar vanzarea acestora se poate face la pretul de 3.000 Euro + TVA pentru un loc de parcare.

Spatiile verzi ocupa un procent de 30% din totalul terenului aferent imobilelor, iar ansamblul va fi deservit si de un loc de joaca destinat copiilor, amenajat conform standardelor in vigoare.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar este finalul lunii Mai 2023, moment in care se poate face si predarea imobilelor catre noii proprietari.

Noul proiect beneficiaza de toate utilitatile Bucurestiului si este bransat la acestea, iar apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.

Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat datorita amplasamentului excelent fata de acestea, indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului, iar aici trebuie mentionat faptul ca in fata proiectului imobiliar exista o statie RATB care va poate ajuta sa realizati aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun atat terestru, cat si subteran.

In cadrul proiectului, isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte, unde veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza apartamentul ales dupa gustul dumneavoastra, avand la dispozitie o gama larga de placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

Detalii tehnice

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC REHAU– 5 camere – 4 anotimpuri cu sticla LOW-E, usile de interior folosite sunt Ideea, usi intrare cu sistem antiefractie, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare – 24kW –Rielo/Ariston.

Compartimentarea interioara a apartamentelor se executa tot cu caramida tip Porotherm, iar izolatia exterioara a blocurilor se va face intr-un mod foarte profesional cu produse de ultima generatie, care includ, pe langa polistirenul de 10 cm, si un chit special cu plase si tencuiala decorativa in trei nuante.

De asemenea, partile comune, intrarea in imobile si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje deosebite, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizita la ansamblurile rezidentiale disponibile, puteti sa luati legatura cu consilierii nostri de vanzari prin intermediul informatiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau sa vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la urmatoarele: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastra de consilieri va sta la dispozitie pentru a va oferi informatii precise despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre. Ne asiguram ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face o alegere potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Ianis Mina – 0728.168.544 – ianis@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Blocul 1 si Blocul 2

Garsoniere, Apartamente tip Studio, Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 Studio Parter 1, 2 40,90 mp + 3,30 mp balcon INDISPONIBIL 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere Parter 1, 2 51,00 mp + 3,30 mp balcon 66.700 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 3 3 Camere Parter 1, 2 65,50 mp + 2,90 mp balcon 85.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 4 Studio Parter 1, 2 48,20 mp + 3,20 mp balcon 62.800 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 5 Garsoniera Parter 1, 2 33,80 mp + 3,40 mp balcon INDISPONIBIL 1 Vezi Schita
TIP 6 Garsoniera Parter 1, 2 36,20 mp + 3,10 mp balcon 47.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere Parter 1, 2 52,00 mp + 3,10 mp balcon INDISPONIBIL 1 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere 1,2,3 1, 2 52,00 mp + 4,40 mp balcon 67.600 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz 216, 102, 116,220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Oraselul Copiilor, Parcu Tudor Arghezi Grand Arena, SellGross, Metro, Lidl, Auchan, Jumbo

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 650 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 3 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. SABINA REZIDENTIAL S.R.L.

Persoana de contact:

Mina Ianis

Manager Proiect

Phone number
+40735872987
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Boltei, Nr.22, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Sabina’s Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. SABINA REZIDENTIAL S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image