Primera Park Residence

E timpul sa ai casa ta in Metalurgiei Park Residence, asa ca astazi iti supunem atentiei unul dintre cele mai dorite si bine vandute proiecte rezidentiale din cadrul primului parc rezidential din Romania, si anume Primera Park Residence!

Suprafata teren
2258 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
66
Numari de parcari
70
Regim inaltime
P+9E
Data de predare
August 2025
Tip Apartamente
Garsoniere, Ap. tip Studio, Ap. 2 Camere, Ap. 3 Camere
Preturi de la
1400 euro/mp
Bucuresti, Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Compania care dezvolta si administreaza brandul imobiliar Primera Residence a inceput deja lucrarile de constructie a noului proiect rezidential la finalul anului 2023.

Astfel, odata cu inceperea constructiei noului proiect imobiliar, au fost puse in vanzare unitatile locative care il compun, impreuna cu parcarile aferente acestora.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, se vor pastra in linii mari aceleasi compartimentari excelente cu care am fost obisnuiti in celelate proiecte ale marcii Primera, gradul foarte bun de finisare interioara a unitatilor locative, precum si atentia la detalii acordata intregului complex si buna functionalitate de pana acum.

Preturile de referinta pentru apartamente sunt urmatoarele:

 • Pentru garsonierele decomandate, cu suprafete cuprinse intre 38 mp utili si 41 mp utili, preturile incep de la 45.700 Euro + TVA;
 • Pentru o garsonierele duble, cu suprafete cuprinse intre 51 mp utili si 57 mp utili, preturile incep de la 66.800 Euro + TVA;
 • Pentru apartamentele cu doua camere, cu suprafete cuprinse intre 54 mp utili si 76 mp utili, preturile incep de la 72.400 Euro + TVA;
 • Pentru apartamentele cu trei camere, cu o suprafata de 111 mp utili, preturile incep de la 119.700 Euro + TVA.

Regimul de inaltime al imobilelor Primera Park Residence este P+9E, cu un total de aproximativ 66 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple, la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare necesare proiectului rezidential.

Imobilele din Primera Park Residence vor fi construite cu o structura mixta, din diafragme, placi si grinzi de beton armat, structura de rezistenta solida, rezistenta la orice factor de mediu.

Desi vor avea un regim de inaltime de P+9E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativele privind actiunile seismice emise in anul 2013.

Detaliile tehnice care definesc cladirile Primera Residence sunt urmatoarele:

 • fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • inchiderile exterioare si intre apartamente ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip BCA Ytong cu o grosime de 25 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip BCA Ytong de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Detalii tehnice

Fiecare detaliu este gandit pentru confort.

De la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt gandite pentru confort.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Ytong, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata la parterul imobilului, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare).

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • Incalzire in pardoseala;
 • Tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie cu glafuri exterioare;
 • Finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux;
 • Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior;
 • Strategia brandului Primera Park Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa si protejarea mediului inconjurator.

Proiectul beneficiaza de o deschidere directa catre Strada Drumul Binelui, catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park, dar si de multiple cai de acces secundare.

Accesul catre statia de metrou Aparatorii Patriei este acum mult mai rapid si se poate face in doar cateva minute.

Dezvoltatorii proiectului anunta intentia de a aduce in faza a II-a o serie de imbunatatiri, mai ales pe segmentul partilor comune ale imobilelor, casei scarilor si intrarilor in imobile.

Noile apartamente vin insotite de locuri de parcare delimitate si amenajate separat, oferite spre vanzare la preturile de 5.000 Euro + TVA – Ioc de parcare suprateran si 8.000 Euro + TVA – loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecarui rezident care doreste achizitionarea unui loc de parcare individual.

Locuintele din cadrul proiectului Primera Park Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala „Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Citeste: www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in­ sectorul-4

Mod de achizitie

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, credite ipotecare, credite imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

O noutate absoluta o reprezinta posibilitatea platilor esalonate (rate la dezvoltator) pe perioade care pot varia de la 1 pana la 3 ani, precum si orice alta forma de plata care presupune efectuarea de plati sub forma transelor lunare sau trimestriale.

Aceasta varianta de plata este supusa unor termeni si conditii, care vor fi stabilite in functie de profilul de plata al cumparatorului, in functie de normele de finantare aplicabile si de prevederile legale in vigoare, la data rezervarii apartamentului.

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), sector 4 Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre Primera Park Residence la numerele de telefon:

0731.111.610 – Mirela Coltan – Manager Proiect sau

0729.572.570 – Call Center – SudRezidential.ro

*Toate informatiile privind preturile, suprafetele si descrierea imobilului apartin in totalitate dezvoltatorului si provin in urma informatiilor furnizate de acesta, au caracter orientativ si nu pot angaja in niciun fel raspunderea SudRezidential.ro.
*Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Bloc C.1 Primera Park Residence

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Garsoniera Etaj 1-9 C.1 35,26 mp + 2,78 mp balcon = 38,04 mp 50.300 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Etaj 1-8 C.1 54,74 mp + 21,44 mp balcon = 76,18 mp 78.800 Euro + TVA 8 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-7 C.1 50,09 mp + 3,83 mp balcon = 53,92 mp 72.400 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 4 Studio Etaj 1,4,7 C.1 49,90mp + 7,17 mp balcon = 57,07 mp 72.500 Euro + TVA 3 Vezi Schita
Tip 5 Studio Etaj 1,4,7 C.1 45,35 mp + 6,12 mp balcon = 51,47 mp 66.800 Euro + TVA 3 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-9 C.1 50,09 mp + 3,83 mp balcon = 53,92 mp 72.400 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj 1-9 C.1 54,74 mp + 21,44 mp balcon = 76,18 mp 78.800 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera Etaj 1-9 C.1 31,03 mp + 10,53 mp balcon = 41,56 mp 45.700 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei Autobuz:125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Parcul Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Auchan, Selgros, Mega Image, Lidl, Kaufland

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

Primera Park Residence

Persoana de contact:

Mirela Coltan

Manager Proiect

Phone number
+40731111610
Email
mirela@sudbroker.ro
Website
Website
Address
Strada Popesti Vest, Nr. 37A, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Primera Park Residence

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Primera Park Residence
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image