Viva Residence – Metalurgiei Park

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1, va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2023 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Suprafata teren
8000 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
243
Numari de parcari
244
Regim inaltime
P+9E
Data de predare
Iunie 2025
Tip Apartamente
Garsoniere, Studio, Ap. 2-4 Camere
Preturi de la
1600 euro/mp
Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Noul proiect Viva Residence Metalurgiei Park va contine 243 de unitati locative, sub forma de garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (tip studio), apartamente generoase cu doua camere, apartamente spatioase cu 3 camere si apartamente excelente cu 4 camere, si nu in cele din urma, apartamente cu totul speciale de tip penthouse insotite de terase mari.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Gandite pentru o exploatare moderna, cele 3 blocuri vor fi perfecte pentru toti cei care isi doresc sa fie bine conectati la oras, dar in acelasi timp sa se bucure de liniste si de spatiu:

 • Vor avea spatii comune generoase in cei 8000 de mp ai proiectului, rezidentii se pot bucura de zone verzi, spatii de relaxare, alei de acces amenajate si parcari pentru fiecare apartament in parte;
 • Vor avea acces rapid catre centrul capitalei. Accesul se va face prin Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, care sunt conectate la Bulevardul Metalurgiei sau la drumul intern al cartierului Metalurgiei Park Residence;
 • Vor avea acces la statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida;
 • Vor oferi unitati locuibile diverse, care sa poata multumi orice tip de familie. Cele 243 de apartamente vor fi impartite in: garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (de tip studio) apartamente cu 2 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere si chiar apartamente speciale, de tip penthouse, cu terase generoase;
 • Vor oferi amenajari interioare gandite pentru o doza cat mai mare de confort. Toate apartamentele sunt compartimentate si amenajate in asa fel incat sa asigure spatii cat mai mari, lumina naturala, spatii de depozitare, terase si balcoane potrivite pentru relaxare si acces rapid catre spatiile comune, catre boxele proprii sau catre parcari.

Odata mutati, rezidentii Viva Residence se vor putea bucura de mobilitate maxima

Viva Residence este foarte bine pozitionat, oferind acces rapid catre mijloace de transport in comun sau artere mari ale capitalei. Locuitorii se vor putea bucura de:

 • O iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • O iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces imediat catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou aflate la doar cateva minute distanta de cartier.

Pe langa facilitatile mentionate exista si o serie de proiecte publice care pot imbunatati circulatia: Un pasaj subteran auto la Piata Sudului care poate face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, largirea bulevardelor principale la doua benzi pe sens ( soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica) sau constructia de pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei.

Viva Residence este doar o mica parte din proiectul Metalurgiei Park Residence, unul dintre cele mai mari parcuri rezidentiale din tara. Cu 5000 de apartamente deja construite si livrate si alte 5000 de apartamente in proiect, Metalurgiei Park Residence reuseste sa evolueze constant si sa asigure un maxim de confort pentru cei care aleg sa isi cumpere o casa aici. 

Faza a II-a a Metalurgiei Park Residence va respecta toate standardele impuse de UE in ceea ce priveste calitatea constructiilor si va dezvolta atat spatii de locuit, cat si alte facilitati rezidentiale: scoli, gradinite, magazine, parcuri, zone de agrement, etc. 

Desfasurata pe o suprafata de 20 de hectare, aceasta noua faza a proiectului va fi dezvoltata de investitori care au confirmat deja implicarea lor in faza initiala a proiectului, printre care se numara si investitorii de la Viva Residence. Aceasta noua faza va aduce numeroase facilitati, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii rezidentilor.

 • zone generoase de retail si de agrement;
 • scoli si gradinite;
 • spatii comerciale mari, precum Kaufland si Lidl;
 • statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • cai de acces pentru pietoni, piste de biciclete si cai de acces auto;
 • spatii de relaxare.
 • Dezvoltarea parcului Tudor Arghezi, unul dintre cele mai noi parcuri din capitala, are loc pe o suprafata de 4 hectare.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Toate blocurile din Metalurgiei Park Residence faza 2 vor respecta standardele NZEB si aproape toate vor fi certificate ca proiecte verzi, prin RoGBC.

Daca doresti un apartament in Viva Residence sau in oricare alt proiect imobiliar din cadrul Metalurgiei Park, SudRezidential te asteapta cu o echipa de profesionisti si cu o multitudine de instrumente gandite sa te ajute. Cu ajutorul SudRezidential, vei alege apartamentul perfect, vei obtine finantare si te vei bucura de cele mai noi solutii de amenajare prin partenerii dedicati:

 • Avalon Romania Building Industry este partenerul care livreaza cele mai bune materiale de constructii sau materiale destinate finisajelor interioare. Prin Avalon Romania, beneficiarii pot economisi timp si se pot bucura de finisaje standard sau premium, la cele mai bune preturi.
 • Credit24h.ro este divizia financiara a SudRezidential, prin intermediul careia orice persoana care isi doreste un apartament poate beneficia de ajutor in gasirea solutiei potrivite de creditare. Credit24h.ro gaseste solutii rapide, chiar si pentru persoanele care intampina dificultati in obtinerea unei finantari;
 • SudRezidential.ro este divizia de vanzari si de promovare, care aduce in fata oamenilor toate produsele imobiliare din cadrul Metalurgiei Park.

Detalii tehnice

O structura solida, care face fata activitatii seismice 

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noul Viva Residence se vor bucura de o constructie solida, care face fata eventualelor cutremure. Structura respecta normativul de cutremure emis in 2013, rezistand chiar si in cazul unor activitati seismice puternice. 

Regimul de inaltime al blocurilor va fi de P+9E iar structura va fi una mixta, cu diafragme, placi, grinzi si beton armat. Printre detaliile tehnice ce merita amintite se numara si urmatoarele:

 • O fudatie de tip radier general, construita cu beton armat de clasa superioara;
 • Inchideri cu caramizi Ythong de 30 de cm, atat intre apartamente, cat si la exterior;
 • Izolatie termica cu polistiren expandat de 10 cm pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • Sisteme complexe de vata bazaltica, membrane si placari cu bond, pentru o ventilatie optima a celorlalte parti de fatade;
 • Compartimentari realizate din caramizi de tip Ythong de 12 cm. Acestea sunt tencuite pe ambele parti, ajungand la o grosime de 17 cm, pentru o izolare fonica foarte buna in interior.

Noul proiect raspunde cu succes tuturor cerintelor moderne. Conform dezvoltatorilor, atat apartamentele, cat si spatiile comune vor raspunde chiar si celor mai exigente cerinte, evidentiind o multime de avantaje:

 • Finisaje excelente in spatiile cu intrari ample de tip concierge hotel;
 • Fatade foarte atractive din punct de vedere estetic, cu un design modern;
 • Balcoane cu balustrade solide, construite dintr-un mix de sticla securizata si zidarie;
 • Fatade ventilate partial si placate cu bond;
 • Lifturi Shindler, moderne, spatioase si silentioase;
 • Incalzire centralizata de mari dimensiuni. Incalzirea va fi una generala, generata de centrale de mari dimensiuni situate pe terasa imobilelor. Acest sistem este unul ecologic, care poate reduce poluarea generata de blocuri;
 • Control total pentru utilizatori, care vor avea un modul de comanda si contorizare individual. Prin acesta vor putea controla temperatura din apartament;
 • Tamplarie PVC cu geamuri tripan si glafuri interioare si exterioare, de la producatori de renume.

Cele 3 blocuri din Viva Residence sunt gandite pentru eficienta energetica maxima. Acestea sunt certificate de RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladirile Verzi) si dispun de tehnologii moderne si atractive:

 • Fatade ventilate, care elimina pierderile de caldura si cresc gradul de confort;
 • Statii de incarcare pentru masinile electrice si PHEV;
 • Panouri fotovoltaice montate pe acoperisul blocurilor, care alimenteaza consumatorii comuni (casa scarii, lift, etc).

Parcari acoperite si numeroase spatii destinate confortului locatarilor

Toate apartamentele din cadrul complexului vor avea acces la locuri de parcare amenajate fie la parterul imobilelor, fie in zonele acoperite dintre imobile. Din totalul locurilor de parcare, 50% vor fi acoperite, asigurand astfel o protectie maxima pentru masini. In plus, dezvoltatorul a prevazut numeroase spatii comune pentru confortul locatarilor, in care acestia se pot relaxa si socializa.

Fiecare proprietar poate achizitiona un loc de parcare, fie la parterul imobilului in care locuieste, fie in zonele acoperite dintre imobile. 

Blocurile sunt construite la o distanta mare unul fata de celalalt, astfel incat sa ofere suficient spatiu pentru parcari, precum si pentru locuri de joaca pentru copii, spatii de relaxare si zone verzi amenajate cu vegetatie decorativa sau alei, trotuare si cai de acces auto.

Pentru o siguranta maxima, complexul va fi inchis cu bariere, accesul fiind permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora.

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri Viva Residence se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa Avalon Romania prin showroom-urile proprii. Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, suport tehnic de specialitate si sustinere in amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Stelian Grigore – 0724.205.825 – stelian@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570

Viva Residence Metalurgiei Park Bloc: C.1, C.2 si C.3

Garsoniere, Garsoniere duble, apartamente de 2 camere, 3 camere si 4 camere.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1, C.2, C.3 55,30 mp + 8,00 mp balcon = 63,30 mp In curand 52 Vezi Schita
TIP 2 Garsoniera 1 C.1, C.2, C.3 35,00 mp + 4,00 mp balcon = 39,00 mp In curand 6 Vezi Schita
TIP 3 Garsoniera 1 C.1, C.2, C.3 34,40 mp + 4,00 mp balcon = 38,40 mp In curand 6 Vezi Schita
TIP 4 Garsoniera 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1, C.2, C.3 34,00 mp + 2,50 mp balcon = 36,50 mp In curand 52 Vezi Schita
TIP 5 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1, C.2, C.3 47,20 mp + 5,00 mp balcon = 52,20 mp In curand 54 Vezi Schita
TIP 6 Garsoniera Dubla 2,3,4,5,6,7,8 C.1, C.2, C.3 43,80 mp + 6,00 mp balcon = 49,80 mp In curand 21 Vezi Schita
TIP 7 Garsoniera Dubla 2,3,4,5,6,7,8 C.1, C.2, C.3 43,20 mp + 6,00 mp balcon = 49,20 mp In curand 21 Vezi Schita
TIP 8 4 Camere 2,3,4,5,6,7,8 C.1 94,60 mp + 6,00 mp balcon + 6,00 mp balcon = 106,60 mp In curand 6 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. VIVA RESIDENCE REAL ESTATE S.A.

Persoana de contact:

Stelian Grigore

Manager proiect

Phone number
+40724205825
Email
vanzari@vivaresidence.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Jilavei, Nr. 38-40, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Viva Residence – Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. VIVA RESIDENCE REAL ESTATE S.A.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image