Viva Residence – Metalurgiei Park

Unul dintre cele mai bine concepute si echilibrate proiecte rezidentiale din cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 1 va incepe dezvoltarea la inceputul anului 2024 a unui nou ansamblu imobiliar compus din 3 blocuri de locuinte mixte, plus facilitati complementare, in cadrul Metalurgiei Park Residence Faza 2.

Suprafata teren
8000 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
243
Numari de parcari
244
Regim inaltime
P+9E
Data de predare
Septembrie 2025
Tip Apartamente
Garsoniere, Studio, Ap. 2-4 Camere
Preturi de la
1550 euro/mp
Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Noul proiect Viva Residence Metalurgiei Park va cuprinde un total de 243 de unitati locative, structurate astfel: garsoniere simple decomandate, garsoniere duble (tip studio), apartamente generoase cu doua camere, apartamente spatioase cu trei camere, apartamente excelente cu patru camere si, nu in ultimul rand, apartamente cu totul speciale de tip penthouse, insotite de terase mari.

Toate unitatile locative vor beneficia de spatii interioare generoase si luminoase, balcoane, terase mari, spatii de depozitare, compartimentari excelente, acces la boxe proprii si parcari acoperite.

Concepute pentru o exploatare moderna, cele trei blocuri vor fi ideale pentru toti cei care isi doresc sa fie bine conectati la viata urbana, dar in acelasi timp sa se bucure de liniste si spatiu:

 • Vor dispune de spatii comune generoase in cei 8000 de metri patrati ai proiectului, unde rezidentii se pot bucura de zone verzi, spatii de relaxare, alei de acces amenajate si parcari individuale pentru fiecare apartament in parte;
 • Vor beneficia de acces rapid catre centrul capitalei. Acesta va fi asigurat prin Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, care sunt conectate la Bulevardul Metalurgiei sau la drumul intern al cartierului Metalurgiei Park Residence;
 • Vor avea acces la statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida;
 • Vor oferi o gama diversa de unitati locative, concepute pentru a satisface nevoile oricarui tip de familie. Cele 243 de apartamente vor fi impartite in: garsoniere simple, decomandate, garsoniere duble (de tip studio), apartamente cu doua camere, apartamente cu trei camere, apartamente cu patru camere si, in plus, apartamente speciale de tip penthouse, insotite de terase generoase;
 • Vor include amenajari interioare concepute pentru a oferi un confort maxim. Toate apartamentele vor fi compartimentate si amenajate astfel incat sa asigure spatii cat mai generoase, lumina naturala, spatii de depozitare, terase si balcoane ideale pentru relaxare, precum si acces rapid catre spatiile comune, boxele individuale sau parcari.

Dupa mutare, rezidentii Viva Residence vor beneficia de mobilitate maxima.

Viva Residence este excelent pozitionat, oferind acces rapid catre mijloacele de transport in comun sau catre arterele principale ale capitalei. Locuitorii vor avea posibilitatea sa se bucure de:

 • O iesire rapida catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • O iesire rapida catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces imediat catre Soseaua de Centura;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou aflate la doar cateva minute distanta de cartier.

Pe langa facilitatile mentionate, exista si o serie de proiecte publice care pot imbunatati circulatia: un pasaj subteran auto la Piata Sudului care poate face legatura intre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, largirea bulevardelor principale la doua benzi pe sens ( soseaua Berceni, strada Turnu Magurele si strada Luica) sau constructia de pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei.

Viva Residence este doar o mica parte din proiectul Metalurgiei Park Residence, unul dintre cele mai mari parcuri rezidentiale din tara. Cu 5000 de apartamente deja construite si livrate si alte 5000 de apartamente in proiect, Metalurgiei Park Residence reuseste sa evolueze constant si sa asigure un maxim de confort pentru cei care aleg sa isi cumpere o casa aici. 

Faza a II-a a Metalurgiei Park Residence va respecta toate standardele impuse de UE in ceea ce priveste calitatea constructiilor si va dezvolta atat spatii de locuit, cat si alte facilitati rezidentiale: scoli, gradinite, magazine, parcuri, zone de agrement, etc. 

Desfasurata pe o suprafata de 20 de hectare, aceasta noua faza a proiectului va fi dezvoltata de investitori care au confirmat deja implicarea lor in faza initiala a proiectului, printre care se numara si investitorii de la Viva Residence. Aceasta noua faza va aduce numeroase facilitati, contribuind la imbunatatirea calitatii vietii rezidentilor.

 • zone generoase de retail si de agrement;
 • scoli si gradinite;
 • spatii comerciale mari, precum Kaufland si Lidl;
 • statii de incarcare electrica pentru autoturisme;
 • cai de acces pentru pietoni, piste de biciclete si cai de acces auto;
 • spatii de relaxare;
 • Dezvoltarea parcului Tudor Arghezi, unul dintre cele mai noi parcuri din capitala, are loc pe o suprafata de 4 hectare.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Toate blocurile din Metalurgiei Park Residence, faza 2, vor respecta standardele nZEB si aproape toate vor fi certificate ca proiecte verzi, prin RoGBC.

Daca esti interesat de un apartament in Viva Residence sau in orice alt proiect imobiliar din cadrul Metalurgiei Park, SudRezidential iti sta la dispozitie cu o echipa de profesionisti si cu o gama variata de instrumente concepute pentru a te ajuta. Cu ajutorul SudRezidential, vei alege apartamentul perfect, vei obtine finantare si vei beneficia de cele mai noi solutii de amenajare prin partenerii nostri dedicati.

 • Avalon Romania Building Industry este partenerul care furnizeaza cele mai bune materiale de constructii si finisaje interioare. Prin intermediul Avalon Romania, beneficiarii pot economisi timp si se pot bucura de optiuni de finisaje standard sau premium la preturi competitive.
 • Credit24h.ro, divizia financiara a SudRezidential, este partenerul perfect pentru cei care isi doresc un apartament, oferind asistenta in gasirea solutiilor de creditare potrivite. Prin intermediul Credit24h.ro, orice persoana poate beneficia de solutii rapide, inclusiv cei care intampina dificultati in obtinerea finantarii necesare.
 • SudRezidential.ro este divizia responsabila de vanzari si promovare, dedicata prezentarii tuturor proprietatilor imobiliare din Metalurgiei Park in fata clientilor.

Detalii tehnice

O structura solida, care face fata activitatii seismice 

Cei care opteaza pentru achizitionarea unui apartament in noul Viva Residence vor beneficia de o constructie solida, conceputa pentru a rezista in fata eventualelor cutremure. Structura respecta normele de constructie anti-seismice emise in 2013, asigurand rezistenta chiar si in cazul unor activitati seismice intense.

Regimul de inaltime al blocurilor va fi de P+9E, iar structura acestora va fi una mixta, incluzand diafragme, placi, grinzi si beton armat. Printre detaliile tehnice semnificative care merita mentionate se numara urmatoarele:

 •  Fundatie tip radier general din beton armat de clasa superioara;
 •  Inchideri exterioare intre apartamente realizate din caramizi tip YTONG cu o latime de 30 de cm;
 •  Anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 •  Fatade ventilate compuse dintr-un sistem complex de vata bazaltica, membrane si placari cu bond;
 •  Compartimentarile din interiorul apartamentelor realizate din caramizi tip YTONG de 12 cm, tencuite pe ambele parti, ajungand la o grosime de 17 cm, ceea ce asigura o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Noul proiect indeplineste cu succes toate cerintele moderne. Conform dezvoltatorilor, atat apartamentele, cat si spatiile comune, sunt proiectate pentru a satisface chiar si cele mai exigente cerinte, evidentiind o serie de avantaje distincte:

 • Finisaje excelente in spatiile cu intrari ample de tip concierge hotel;
 • Fatade foarte atractive din punct de vedere estetic, cu un design modern;
 • Balcoane cu balustrade solide, construite dintr-un mix de sticla securizata si zidarie;
 • Fatade ventilate partial si placate cu bond;
 • Lifturi Shindler, moderne, spatioase si silentioase;
 • Sistem de incalzire centralizat de mari dimensiuni. Incalzirea va fi furnizata centralizat, generata de centrale de mari dimensiuni amplasate pe terasa imobilelor. Acest sistem are un caracter ecologic, avand capacitatea de a reduce poluarea generata de blocuri.
 • Control total pentru utilizatori, care vor avea la dispozitie un modul de comanda si contorizare individual. Prin acesta ei vor putea controla temperatura din apartament;
 • Tamplarie PVC cu geamuri tripan si glafuri interioare si exterioare, furnizate de producatori de renume.

Cele trei blocuri din cadrul Viva Residence sunt concepute pentru a asigura eficienta energetica maxima. Acestea sunt certificate de catre RoGBC (Consiliul Roman pentru Cladirile Verzi) si sunt dotate cu tehnologii moderne si atractive:

 • Fatade ventilate, care elimina pierderile de caldura si cresc gradul de confort;
 • Statii de incarcare pentru masinile electrice si PHEV;
 • Panouri fotovoltaice montate pe acoperisul blocurilor, care alimenteaza consumatorii comuni (casa scarii, lift, etc).

Parcari acoperite si numeroase spatii destinate confortului locatarilor

Toate apartamentele din cadrul complexului vor avea acces la locuri de parcare amenajate fie la parterul imobilelor, fie in zonele acoperite dintre imobile. Din totalul locurilor de parcare, 50% vor fi acoperite, asigurand astfel o protectie maxima pentru masini. In plus, dezvoltatorul a prevazut numeroase spatii comune pentru confortul locatarilor, unde acestia se pot relaxa si socializa.

Fiecare proprietar poate achizitiona un loc de parcare, fie la parterul imobilului in care locuieste, fie in zonele acoperite dintre imobile. 

Blocurile sunt construite la o distanta mare unul fata de celalalt, astfel incat sa ofere suficient spatiu pentru parcari, precum si pentru locuri de joaca pentru copii, spatii de relaxare si zone verzi amenajate cu vegetatie decorativa sau alei, trotuare si cai de acces auto.

Pentru o siguranta maxima, complexul va fi inchis cu bariere, accesul fiind permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora.

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri Viva Residence vor beneficia de finisaje personalizate oferite de echipa Avalon Romania prin intermediul showroom-urilor proprii. Noii proprietari vor avea acces la o gama larga de modele si culori din care pot alege, precum si la suport tehnic specializat si asistenta in procesul de amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor, echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului, un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov, The Social Hub (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61, Bucuresti, sector 4 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Stelian Grigore – 0724.205.825 – stelian@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570

Viva Residence Metalurgiei Park Bloc C.3

Finalizare Septembrie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.3 55,30 mp + 8,00 mp balcon = 63,30 mp 89.900 Euro + TVA 9 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.3 55,30 mp + 7,00 mp balcon = 62,30 mp 89.000 Euro + TVA 9 Vezi Schita
TIP 3 Garsoniera 1 C.3 34,70 mp + 4,00 mp balcon = 38,70 mp 56.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 4 Garsoniera 1 C.3 34,10 mp + 4,00 mp balcon = 38,10 mp 55.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 5 Garsoniera 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.3 34,00 mp + 2,50 mp balcon = 36,50 mp 55.900 Euro + TVA 18 Vezi Schita
TIP 6 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.3 47,20 mp + 5,00 mp balcon = 52,20 mp 75.900 Euro + TVA 18 Vezi Schita
TIP 7 Garsoniera Dubla 2,3,4,5,6,7,8 C.3 43,80 mp + 6,00 mp balcon = 49,80 mp 69.900 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 8 Garsoniera Dubla 2,3,4,5,6,7,8 C.3 43,20 mp + 6,00 mp balcon = 49,20 mp 69.500 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 1 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. VIVA RESIDENCE REAL ESTATE S.A.

Persoana de contact:

Stelian Grigore

Manager proiect

Phone number
+40724205825
Email
vanzari@vivaresidence.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Jilavei, Nr. 38-40, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Viva Residence – Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. VIVA RESIDENCE REAL ESTATE S.A.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image