Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park

Galaxy Park Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona Metalurgiei, care ofera apartamente exclusiviste, gandite special pentru o exploatare moderna.

 

Suprafata teren
15000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
477
Numari de parcari
499
Regim inaltime
S+P+11E
Data de predare
Septembrie 2024
Tip Apartamente
Studio, Apartamente 2-3 Camere
Preturi de la
1320 euro/mp
Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Intr-o era in care sustenabilitatea si responsabilitatea fata de mediu devin tot mai importante, alegerea unei locuinte care imbratiseaza aceste valori este esentiala. Ansamblul rezidential Galaxy Park Residence nu este doar un spatiu de locuit, ci un exemplu de viziune moderna pentru viitor, avand in vedere impactul si relatia pe care o avem cu natura si mediul inconjurator.

In Romania, orice constructie care aspira la privilegiul de fi numita Cladire Verde, trebuie certificata de Romania Green Building Council, un organism independent cu drepturi depline in acest sens. RoGBC este o organizatie non-profit care promoveaza practicile de constructie durabila si sustenabilitatea in sectorul imobiliar din Romania.

Procesul de certificare implica o serie de etape esentiale: simulatii energetice, analize de sol pentru determinarea riscului de contaminare cu radon si evaluarea ciclului de viata (LCA) a materialelor utilizate, in scopul minimizarii impactului lor asupra mediului.

Procesul de constructie protejeaza mediul inconjurator, si locuitorii sunt educati sa-si utilizeze casa intr-o maniera eco-friendly.

Designul sustenabil presupune un efort mare in faza de planificare si necesita o abordare integrata cu o echipa multidisciplinara.

Echipa noastra participa, de asemenea, la cursuri organizate de specialistii RoGBC, pentru a intelege mai bine impactul materialelor asupra mediului si pentru a identifica cele mai bune practici in reducerea poluarii pe santier.

Printre beneficiile oferite prin certificarea Green Homes se enumera:

 • Ipoteca verde  http://www.rogbc.org/ro/proiecte/locuinte-verzi  – Beneficiezi de dobanzi si comisioane mai avantajoase fata de creditele ipotecare standard. Acestea ofera dobanzi cu pana la 1% mai mici si termeni preferentiali celor care achizitioneaza o locuinta certificata GREEN Homes
 • Optiuni diverse de parcare – Dispunem de locuri atat pentru autovehicule si motociclete, cat si pentru biciclete;
 • Proiectare cu gandul la reciclare – In etapa de proiectare, am inclus un sistem dedicat sortarii deseurilor. Categoria de deseuri reciclabile acopera hartia si cartonul, sticla, plasticul si metalele. In colaborare cu expertii de la RoGBC, oferim proprietarilor un manual de bune practici referitor la sortarea biodeseurilor si procesul de compostare, accentuand astfel importanta unui stil de viata sustenabil pentru rezidenti.
 • Eficienta apei in locuinte – Locuintele sunt echipate cu unitati sanitare care consuma mai putina apa, contribuind la economisirea resurselor de apa si la reducerea costurilor asociate cu consumul acesteia.
 • Monitorizare energetica – Oferim posibilitatea monitorizarii consumurilor dupa achizitionarea apartamentului;
 • Arii verzi – Zonele verzi vor fi amenajate cu vegetatie usor de intretinut, contribuind astfel la crearea unui mediplacut, cu costuri reduse dintretinere;
 • Contributia spatiilor verzi – Spatiile verzi sunt un element central in obtinerea acestei certificari. Pentru a raspunde acestui criteriu, oferim rezidentilor zone dedicate gradinaritului, locuri de joaca pentru copii, precum si acces la Parcul Tudor Arghezi – toate ideale pentru petrecerea timpului liber si relaxare in aer liber.
 • Constructie durabila si siguranta sporita: folosim materiale de durata, cu un grad ridicat de izolatie si fatade ventilate placate cu Alucobond si placi ornamentale de fibrociment, asigurand astfel o mai mare durata de viata a cladirii.

De asemenea, incurajam un stil de viata sustenabil prin:

 • Facilitati pentru transportul ecologic: Acces facil la mijloace de transport in comun si solutii pentru incurajarea transportului alternaiv precum spatii pentru biciclete si incarcatoare masini electrice.
 • Management inteligent al deseurilor: incurajam sortarea si reciclarea deseurilor, oferind ghiduri de bune practici pentru compostare si stil de viata sustenabil.
 • Confort: imbunatatit prin reducerea zgomotului si a poluarii, creand astfel un mediu sanatos. Se promoveaza calitatea aerului in interior prin solutii tehnologice, ventilare naturala si alegerea unor vopsele si materiale non-toxice.

Galaxy Park nu reprezinta doar o alegere de locuinta, ci un angajament fata de un viitor mai verde, mai curat si mai sustenabil. Invitam pe toti cei care isi doresc nu doar un acasa confortabil, ci si un partener in demersul de a trai in armonie cu natura, sa descopere oportunitatile si beneficiile pe care le ofera acest ansamblu rezidential modern. Alatura-te noua in aceasta calatorie catre un viitor mai luminos si sustenabil!

 

Toti cei care aleg sa isi cumpere un apartament in Galaxy Park Residence, sector 4, se vor putea bucura de plimbari lungi si relaxante in Parcul Tudor Arghezi, de sesiuni de shopping in magazinele din imediata apropiere a casei sau de explorare a capitalei, dat fiind accesul rapid catre centru.

BREEAM, o noua certificare importanta pentru Galaxy Park Residence care redefineste stilul de viata urban

Recunoscut drept „Proiectul imobiliar al anului 2023” de catre URBANIS – Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania, acest proiect rezidential a fost proiectat conform cerintelor BREEAM si Green Homes.

BREEAM (BRE Environmental Assessment Method) reprezinta o metoda de evaluare a performantei ecologice a cladirilor. Aceasta metoda a fost elaborata in UK de catre Building Research Establishment (BRE).

BREEAM este cea mai utilizata metoda, folosita in prezent, de evaluare a impactului cladirilor asupra mediului.

BREEAM reprezinta un standard pentru proiectare durabila si a devenit instrumentul principal de evaluare a performantei ecologice a unei cladiri.

BREEM este aplicabil atat pentru cladirile existente cat si pentru cele noi.

Beneficiile certificari BREEAM:

 • Recunoastere pe piata pentru cladirile cu impact redus asupra mediului;
 • Siguranta ca cele mai bune solutii de mediu sunt incorporate in cladirile certificate;
 • Inspiratie pentru gasirea unor solutii inovative care minimizeaza impactul asupra mediului;
 • Standarde mai inalte decat cele impuse de legislatia aplicabila;
 • Un instrument de reducere a costurilor de operare si de imbunatatire a mediului de lucru;
 • Un standard ce demonstreaza orientarea catre obiective de mediu corporative si organizationale.

Pentru mai multe detalii si informatii accesati: http://www.breeam.org/

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, s-au plantat peste 160 de ciresi japonezi in parc. Alaturi de cei aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si de cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o adevarata oaza de verdeata, devenind practic o padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Zona in care este amplasat acest proiect se remarca prin numeroase facilitati de care se pot bucura toti locatarii:

Foarte aproape de parcul Tudor Arghezi, la doar 1 minut distanta, de galerii comerciale de mari dimensiuni sau de Grand Arena Mall, proiectul ofera unele dintre cele mai atractive apartamente din Bucuresti, atat in ceea ce priveste viata de zi cu zi, cat si in ceea ce priveste costurile.

Noul proiect rezidential consta in 4 blocuri de locuinte mixte care ofera o varietate de apartamente. Acestea includ apartamente de tip studio, apartamente cu 2 camere generoase, apartamente cu 3 camere bine compartimentate, apartamente tip penthouse cu vederi spectaculoase si apartamente cu curte proprie situate la parterul unora dintre imobile. Suprafata totala a proiectului este de 15.000 mp, iar numarul estimat de unitati rezidentiale este de aproximativ 500. Toate acestea vor fi construite conform identitatii marcii Galaxy Residence, oferind locuinte spatioase, luminoase si moderne.

Locatarii vor beneficia de parcari subterane, spatii comerciale la parterul blocurilor si zone verzi cu alei ample de acces.

Atat pozitionarea celor 4 blocuri, cat si designul lor faciliteaza expunerea incaperilor la lumina naturala si ofera o doza maxima de confort.

Fiecare apartament este optimizat in asa fel incat sa ofere cat mai mult spatiu si sa asigure intimitate si libertate.

Designul exterior este simplu, cu accente liniare si cu o multime de note moderne, in timp ce designul interior este bazat pe finisaje de cea mai buna calitate, achizitionate de la marci prestigioase din domeniu.

Cei care aleg un apartament in Galaxy Park Residence se vor bucura de o multime de optiuni de design si facilitati rezidentiale:

 • Spatii de depozitare la interior;
 • Balcoane de tip terasa cu suprafete de pana la 30 mp;
 • Balcoane cu balustrade mixte, care combina structura metalica cu sticla securizata si zidaria;
 • Curti proprii pentru apartamentele construite la parter;
 • Un spatiu verde dedicat recreerii si destinat exclusiv utilizarii de catre locatarii ansamblului rezidential care va fi amenajat in interiorul acestuia;
 • Fatade mixte compuse din: fatade conventionale, fatade ventilate placate cu Alucobond si placi ornamentale de fibrociment;
 • Doua lifturi moderne si silentioase;
 • adaposturi ALA in subsol.

Noul proiect imobiliar este amplasat pe Strada Drumul Binelui, Nr. 63-65, Bucuresti, Sector 4, in cadrul primului parc rezidential din Romania: Metalurgiei Park Residence.

Accesul catre ansamblul rezidential este posibil prin trei cai separate: prin Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui sau prin zona comerciala invecinata.

Amplasarea excelenta a proiectului ofera acces facil pe jos catre cele mai importante puncte de interes ale zonei:

De asemenea, locatarii Galaxy Park Residence pot ajunge in cel mai scurt timp in centrul Bucurestiului, beneficiind de o multime de proiecte de infrastructura si mijloace de transport in comun:

 1. Iesire rapida catre soseaua Berceni- Aparatorii Patriei;
 2. Iesire rapida catre Bulevardul Metalurgiei – Piata Sudului;
 3. Acces rapid catre Soseaua de Centura;
 4. Statii STB chiar in fata ansamblului;
 5. Statii de metrou in imediata apropiere.

Facilitati care unesc Metalurgiei Park de centrul Bucurestiului:

Exista numeroase proiecte de infrastructura care au fost dezvoltate in zona de sud a Bucurestiului, imbunatatind mobilitatea locuitorilor din zona:

 1. Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Obregia, oferind acces rapid catre Soseaua Mihai Bravu pe podul de la Calea Vacaresti;
 2. Bulevarde largite cu 2 benzi pe sens: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica;
 3. Proiecte de dezvoltare a unor pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei, care urmeaza sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Datorita tuturor acestor proiecte de infrastructura, timpul petrecut in masina pana la Piata Victoriei este de doar 15 minute.

Detalii tehnice

Fiecare detaliu al proiectului este gandit atent, de la structura de rezistenta, pana la inchiderea peretilor, instalatii si finisaje, toate detaliile sunt concepute pentru confort sporit.

Atat inchiderile peretilor exteriori, cat si inchiderile peretilor interiori sunt executate cu caramizi tip BCA Soceram, cu proprietati fonoabsorbante.

Fiecare bloc va dispune de o centrala proprie, amplasata pe terasa sau la ultimul etaj, iar unitatile locative vor beneficia de sisteme moderne de control si consum al caldurii si apei calde menajere, denumite MTH. (MTH este acronimul de la Module Termo-Hidraulice si reprezinta dispozitive usor de folosit si de intretinut, care asigura un randament energetic inalt. Prepararea apei calde menajere se face instantaneu, in imediata apropiere a punctului de utilizare, ceea ce elimina nevoia unor vase de acumulare de dimensiuni mari si a unor circuite complicate de recirculare).

Printre facilitatile pe care le ofera fiecare unitate locativa in parte se numara si urmatoarele:

 • Incalzire in pardoseala;
 • Tamplarie PVC cu geam tripan de ultima generatie si cu glafuri interioare/exterioare;
 • Finisaje achizitionate de la Avalon Romania Building Industry, in functie de dorinta fiecarui client in parte. Se poate opta pentru finisaje de cea mai buna calitate din clasa premium sau pentru finisaje din gama ultra lux. Toate finisajele pot fi alese cu ajutorul departamentului de design din cadrul proiectului, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajare perfecta a fiecarui spatiu interior.

Toate cele 4 blocuri din Galaxy Park Residence vor fi construite cu structura mixta din diafragme, placi si grinzi de beton armat. Desi vor avea un regim de inaltime de S+P+11E, acestea vor fi rezistente in fata cutremurelor si a altor pericole, respectand cu strictete normativul privind actiunile seismice emis in anul 2013.

Detaliile tehnice prin care sunt definite toate cele 4 cladiri sunt urmatoarele:

 • Fundatie realizata cu radier general complex, construita din beton armat de clasa superioara;
 • Inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip BCA Soceram cu o grosime de 25 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida tip BCA Soceram cu o grosime de 30 cm;
 • Anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • Fatade ventilate, construite pe baza unui sistem complex de vata bazaltica, membrane si placari cu bond si fibrociment;
 • Compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip BCA Soceram de 10 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor.

Strategia brandului Galaxy Residence este aceea de a crea spatii locative care sa faciliteze dezvoltarea unor comunitati puternice si sa le ofere tuturor rezidentilor un stil de viata modern.

Toate cladirile dezvoltate de acest brand sunt eficiente si durabile din punct de vedere ecologic, respectand valorile impuse de o viata sanatoasa si protejarea mediului inconjurator.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizita la ansamblurile rezidentiale disponibile, puteti lua legatura cu consilierii nostri de vanzari prin intermediul informatiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele urmatoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastra de consilieri va sta la dispozitie cu informatii exacte despre ansamblurile rezidentiale si promotiile noastre, asigurandu-se ca toate solicitarile dumneavoastra sunt gestionate cu prioritate, oferindu-va oportunitatea de a face alegerea potrivita in achizitionarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fara a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Catalin Angheluta – 0735.527.098 – catalin.angheluta@sudrezidential.ro
 • Adriana Labes – 0731.111.613 – adriana@sudbroker.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Galaxy Residence Metalurgiei Park Bloc C.2

Apartamente 2 camere si 3 camere decomandate

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 1 C.2 56,91 mp + 2,13 mp balcon + 9,86 mp balcon = 68,90 mp 96.200 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 1 C.2 53,10 mp + 2,30 mp balcon + 3,19 mp balcon = 58,59 mp 85.200 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 3 Camere 1 C.2 74,38 mp + 11,48 mp balcon = 85,86 mp 600.000 Lei + TVA 1 Vezi Schita
TIP 4 2 Camere 1 C.2 63,54 mp + 9,45 mp balcon = 72,99 mp 104.800 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 1 C.2 52,61 mp + 2,93 mp balcon + 2,33 mp balcon = 57,87 mp 84.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 6 3 Camere 1 C.2 78,29 mp + 6,20 mp balcon + 11,56 mp balcon = 96,05 mp 600.000 Lei + TVA 1 Vezi Schita
TIP 7 3 Camere 1 C.2 72,74 mp + 5,74 mp balcon + 2,30 mp balcon = 80,51 mp 600.000 Lei + TVA 1 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere 1 C.2 52,36 mp + 5,20 mp balcon + 10,12 mp balcon = 67,68 mp 91.400 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Galaxy Residence Metalurgiei Park Bloc C.1

Apartamente 2 camere tip studio, apartamente de 2 camere si 3 camere decomandate

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 1 C.1 51,06 mp + 3,32 mp balcon + 2,45 mp balcon= 56,83 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 2 Apartament tip Studio 1 C.1 48,91 mp + 3,56 mp balcon + 10,60 mp balcon = 63,07 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 1 C.1 55,35 mp + 3,33 mp balcon + 1,88 mp balcon = 60,56 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 4 3 Camere 1 C.1 86,30 mp + 9,65 mp balcon + 2,90 mp balcon = 98,85 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 5 Apartament tip Studio 1 C.1 47,82 mp + 10,53 mp balcon + 4,19 mp balcon = 62,54 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere 1 C.1 55,29 mp + 2,99 mp balcon + 2,11 mp balcon = 60,39 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere 1 C.1 53,92 mp + 6,39 mp balcon = 60,31 mp In curand 1 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere 1 C.1 60,14 mp + 2,66 mp balcon = 62,80 mp In curand 1 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313.

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Mall Grand Arena, Mall Sun Plaza, Lidl, Kaufland, Auchan, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 50 metri
Transport public 30 metri
Scoala/Gradinita 500 metri
Cafenea/Restaurant 50 metri
Farmacie/Spital 10 metri
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. GALAXY RESIDENT S.R.L.

Persoana de contact:

Catalin Angheluta

Manager proiect

Phone number
+40735527098
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Binelui, Nr. 63-65, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Galaxy Park Residence – Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. GALAXY RESIDENT S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image