Brown Residence – Metalurgiei Park

Faza 2 a proiectului imobiliar este compusa din 4 blocuri de locuinte mixte, insotite de numeroase facilitati complementare, care vor genera la finalizare un numar total de 288 unitati locative diverse, insotite de parcarile aferente.

Suprafata teren
10000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
288
Numari de parcari
291
Regim inaltime
P+9E
Data de predare
Corp B - Aprilie 2025
Tip Apartamente
Studio, Apartamente 2-3 Camere
Preturi de la
1280 euro/mp
Bucuresti, Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Compania care dezvolta si administreaza proiectul imobiliar Brown Residence din cadrul Metalurgiei Park, unul dintre cele mai bine concepute proiecte imobiliare amplasate in zona de sud a capitalei, va incepe la finele anului 2022 lucrarile de constructie a celui mai nou proiect marca Brown Residence.

Noul proiect se anunta deja a fi unul modern, adaptat noilor cerinte locative, aerisit, echilibrat si cu o foarte buna functionalitate interna.

Lucrarile de constructie ale imobilelor din cadrul proiectului Brown Residence Metalurgiei Park vor fi desfasurate conform planului dezvoltatorilor pe parcursul anilor 2022 pana in 2025, aceasta cuprinzand si finalizarea ultimelor imobile.

Numarul de unitati locative care vor rezulta dupa finalizarea celei de-a doua faze a proiectului va fi de 288, distribuite astfel:

 •  Garsoniere duble, tip studio
 •  Apartamente cu doua camere
 •  Apartamente cu trei camere

Noile apartamente si garsoniere duble vor fi insotite de balcoane ample, terase mari, spatii de depozitare si parcari supraterane amplasate pe laturile imobilelor.

Conform dezvoltatorilor acestui brand, noul proiect va dispune de o arhitectura moderna, compartimentari excelente ale spatiului util si aproximativ 30% din suprafata totala alocata va fi dedicata spatiilor verzi amenajate la standarde europene.

Arhitectii au introdus noi modele de apartamente, caracterizate prin generozitatea spatiului locuibil, asa cum este cazul apartamentelor cu 3 camere. Acestea sunt ideale pentru cei care cauta un spatiu mai amplu si o locuinta noua, spatioasa.

Cei care isi doresc un apartament in Sectorul 4 si aleg ansamblul Brown Residence se vor bucura de o multime de facilitati moderne, care asigura un grad maxim de confort:

 • Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 10.000 de mp, cu spatii verzi, parcari, cai de acces, parcuri si locuri de joaca pentru copii;
 • Accesul catre oras este facil prin caile de acces rutier. Terenul pe care se construieste Brown Residence dispune de deschidere directa catre Strada Drumul Binelui si de cai de acces secundare: Drumul Jilavei sau acces catre Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern din Metalurgiei Park Residence;
 • Rezidentii au acces rapid catre statiile de metrou Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida;
 • Exista unitati locative variate, in asa fel incat sa gasesti rapid apartamentul potrivit. Poti opta pentru garsoniere duble de tip studio, pentru apartamente cu 2 camere sau pentru apartamente cu 3 camere;
 • Compartimentarea si facilitatile apartamentelor sunt excelente. Apartamentele si garsonierele din Brown Residence beneficiaza de spatii de depozitare, parcari acoperite amplasate la parterul imobilelor si balcoane ample.

Datorita localizarii excelente, cei care locuiesc in Brown Residence vor putea ajunge rapid si usor in centrul Capitalei, atat cu masina personala, cat si cu mijloacele de transport in comun disponibile in zona. Infrastructura rutiera in aceasta zona este in continua imbunatatire si include urmatoarele componente importante:

 • Pasajul subteran auto de la Piata Sudului. Acesta leaga Bulevardul Obregia de Bulevardul Metalurgiei si ofera acces rapid catre Soseaua Mihai Bravu prin podul de la Calea Vacaresti;
 • Bulevardele Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica. Acestea au fost largite cu inca o banda pentru fiecare sens de circulatie;
 • Proiecte pentru noi pasaje rutiere. Sunt anuntate pasaje rutiere in zona Metalurgiei, Turnu Magurele si Aparatorii Patriei. Acestea vor lega inelul median dintre Targul Vitan si Soseaua Giurgiului, micsorand timpul de deplasare dintre cartier si zonele centrale. Locuitorii vor putea ajunge cu autoturismul propriu in doar 15 minute la Piata Unirii sau la Piata Victoriei (in functie de conditiile de trafic);
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Statii de metrou la doar cateva minute de mers pe jos;
 • Acces rapid catre soseaua de centura.

Brown Residence este doar unul dintre proiectele remarcabile ale Metalurgiei Park Residence

Brown Residence face parte din Metalurgiei Park Residence, unul dintre cele mai ambitioase proiecte rezidentiale din Romania. Intregul cartier trece la o etapa noua de dezvoltare, majoritatea dezvoltatorilor alegand sa construiasca noi unitati locative, pe baza succesului avut cu primele proiecte dezvoltate aici.

Incepand din 2016, in cadrul Metalurgiei Park Residence s-au dezvoltat peste 5000 de apartamente, care au fost deja livrate catre cumparatori. Faza a II-a a proiectului a demarat la sfarsitul anului 2022 si va aduce in plus alte 5000 de apartamente cu 2 camere, 3 camere sau garsoniere, construite in conformitate cu cele mai recente standarde impuse de Uniunea Europeana.

Suprafata alocata pentru faza a II-a a Metalurgiei Park Residence este de 20 de hectare, iar lucrarile de constructie sunt planificate sa se desfasoare pe o perioada de aproximativ 2 ani.

In aceasta noua faza exista si o serie de noutati importante:

 • Noi investitori cu renume au ales sa investeasca in construirea de imobile de locuinte, precum si in amenajarea unor spatii de relaxare si facilitati moderne. In cartier vor fi construite zone de retail, gradinite, scoli, zone comerciale, parcuri si zone de agrement;
 • O zona de retail pe 2.5 hectare de teren, dezvoltata de Kaufland Romania. Aici vor exista zone de shopping si petrecere a timpului liber;
 • Dezvoltarea parcului Tudor Arghezi, unul dintre cele mai noi parcuri din capitala, are loc pe o suprafata de 4 hectare.

Parcul Tudor Arghezi, cel mai mare si primul parc realizat in Bucuresti dupa 1989, a fost inaugurat

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Metalurgiei Park Residence este in prezent unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, avand o valoare cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari care depaseste suma de 350 de milioane de euro.

Noile imobile care urmeaza sa fie construite in cadrul proiectului vor avea un regim de inaltime mai mare, cuprins intre P+8E si maxim P+12E, iar parcarile oferite rezidentilor vor fi disponibile atat in varianta supraterana, cat si subterana, avand ca scop imbunatatirea confortului  noilor locatari.

Aceasta noua etapa de dezvoltare reprezinta o confirmare a maturitatii proiectului si a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

Daca iti doresti un apartament in sectorul 4 al Bucurestiului, Metalurgiei Park Residence iti poate oferi cele mai bune optiuni si te poate face sa te simti acasa.

Detalii tehnice

Cei care vor achizitiona un apartament in Brown Residence Metalurgiei Park se vor bucura de siguranta maxima in caz de activitate seismica si vor avea garantia unei structuri rezistente in timp. Structura de rezistenta este una mixta, cu diafragme, placa, grinzi si beton armat. Aceasta satisface exigentele normativului de cutremure din 2013 si se bazeaza pe o fundatie cu talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Celelalte detalii tehnice ale constructiei sunt, de asemenea, excelente:

 • Inchideri exterioare din blocuri ceramice Ythong de 30 de centimetri;
 • Anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm pentru toate partile conventionale ale fatadelor;
 • Compartimentari realizate cu blocuri ceramice Ythong de 12 cm. Peretii interiori sunt tencuiti pe ambele parti, ajungand la o grosime de 17 cm, ceea ce asigura o izolare fonica excelenta intre camerele aceluiasi apartament;
 • Finisaje premium, ce pot fi alese de beneficiar. Exista o gama larga de culori si modele din care se poate alege;
 • Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, cu vas WC incastrat, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu, cum ar fi CLASSEN, BELLA CASA;
 • Contorizare individuala pentru fiecare apartament in parte si echipamente moderne.

Proiectul Brown Residence va fi realizat in etape. Constructia primului bloc a inceput deja in septembrie 2022 si are termen de finalizare peste 18 luni. Datele de incepere a constructiei pentru urmatoarele blocuri vor fi stabilite in curand.

Faza a doua dispune de aceleasi facilitati oferite rezidentilor inca din prima faza a proiectului rezidential, si anume: locuri de joaca pentru copii amenajate conform standardelor europene, spatii de relaxare, zone verzi amenajate peisagistic cu vegetatie decorativa, un numar generos de arbori ornamentali, alei iluminate in timpul noptii, cai de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate si parcari clar delimitate.

Daca doresti un apartament in Brown Residence sau in oricare alt proiect imobiliar din cadrul Metalurgiei Park, SudRezidential te asteapta cu o echipa de profesionisti si cu o multitudine de instrumente gandite sa te ajute. Cu ajutorul SudRezidential, vei alege apartamentul perfect, vei obtine finantare si te vei bucura de cele mai noi solutii de amenajare prin partenerii dedicati:

 • Avalon Romania Building Industry este partenerul care livreaza cele mai bune materiale de constructii sau materiale destinate finisajelor interioare. Prin Avalon Romania, beneficiarii pot economisi timp si se pot bucura de finisaje standard sau premium, la cele mai bune preturi. 
 • Credit24h.ro este divizia financiara a SudRezidential, prin intermediul careia orice persoana care isi doreste un apartament poate beneficia de ajutor in gasirea solutiei potrivite de creditare. Credit24h.ro gaseste solutii rapide, chiar si pentru persoanele care intampina dificultati in obtinerea unei finantari.
 • SudRezidential.ro reprezinta divizia de vanzari si promovare, dedicata aducerii in atentia publicului a tuturor produselor imobiliare din cadrul Metalurgiei Park.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate.

De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei, nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dvs., precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Georgeta Bobe – 0733.374.103 – georgeta@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Brown Residence Metalurgiei Park Bloc: C.2

Finalizare Aprilie 2025

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 Camere 1 C.2 75,56 mp + 11,24 mp balcon = 86,80 mp 109.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere 1 C.2 72,06 mp + 6,74 mp balcon = 78,80 mp 104.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.2 55,38 mp + 7,65 mp balcon = 63,03 mp 79.000 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.2 46.95 mp + 4,57 mp balcon = 51.52 mp 67.500 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere 1 C.2 71.44 mp + 6,74 mp balcon = 78.18 mp 104.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere 1 C.2 50,76 mp + 6,74 mp balcon = 57,50 mp 74.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.2 45,91 mp + 4,57 mp balcon = 50,48 mp 66.500 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.2 49,32 mp + 4,57 mp balcon = 53,89 mp 71.000 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Arata tot

Brown Residence Metalurgiei Park Bloc: C.1

Vandut integral!

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 3 Camere 1 C.1 75,56 mp + 11,24 mp balcon = 86,80 mp Vandut 1 Vezi Schita
TIP 2 3 Camere 1 C.1 72,06 mp + 6,74 mp balcon = 78,80 mp Vandut 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1 55,38 mp + 7,65 mp balcon = 63,03 mp Vandut 9 Vezi Schita
TIP 4 3 Camere 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1 67,84 mp + 4,57 mp balcon = 72,41 mp Vandut 9 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 1 C.1 50,76 mp + 6,74 mp balcon = 57,50 mp Vandut 1 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere 1 C.1 50,76 mp + 6,74 mp balcon = 57,50 mp Vandut 1 Vezi Schita
TIP 7 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1 45,91 mp + 4,57 mp balcon = 50,48 mp Vandut 9 Vezi Schita
TIP 8 Garsoniera Dubla 1,2,3,4,5,6,7,8,9 C.1 49,32 mp + 4,57 mp balcon = 53,89 mp Vandut 9 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parc Tudor Arghezi, Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 5 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. BROWN RESIDENCE S.R.L.

Persoana de contact:

Georgeta Bobe

Manager proiect

Phone number
+40733374103
Email
vanzari@brownresidence.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Binelui, Nr. 11-13, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Brown Residence – Metalurgiei Park

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. BROWN RESIDENCE S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image