Metalurgiei Park Residence – Faza I

Primul Parc Rezidential din Romania – premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte.

Suprafata teren
250.000 mp
Numar blocuri
65
Numar de apartamente
5000
Numari de parcari
5500
Regim inaltime
P+5E - P+8E
Data de predare
2022
Tip Apartamente
Apartamente 1-4 camere
Preturi de la
1000 euro/mp
Bucuresti, Metalurgiei - Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Metalurgiei Park Residence, Primul Parc Rezidential din Romania

Premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte, fiind livrate pana la finalul primului trimestru al anului 2020 un numar de peste 4100 de locuinte, din cele aproximativ 5000 de locuinte noi anuntate pentru Faza I a mega proiectului rezidential. Acestui numar de-a dreptul impresionant i se adauga alte 1400 de locuinte noi, aflate la acest moment in diferite stadii de executie.

Cea mai mare investitie imobiliara realizata in ultima perioada

Metalurgiei Park Residence este la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 250 milioane euro. La aceasta valoare importanta au contibuit o serie de dezvoltatori imobiliari locali, societati si fonduri de investitii din Romania, care au inteles potentialul de dezvoltare urbana si poate cel mai important, cumparatorii de locuinte noi care au ales sa locuiasca in acesta zona.

Primul Parc Rezidential din Romania

Mega proiectul imobiliar va fi edificat in mai multe etape, pe o suprafata de teren de aproximativ 50 Ha si este amplasat in zona Berceni, la intersectia strazilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, o zona in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei. Etapa I a proiectului, avand o suprafata de 25 Ha, se apropie de finalizare, fiind in derulare procesul de vanzare si autorizare a constructiilor din Faza II si III a acestui mega proiect rezidential. Valoarea investitiilor care urmeaza a fi realizate este de aproximativ 350 milioane euro, urmand a fi edificat un numar similar de apartamente, comparativ cu Faza I. Blocurile ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, de maxim P+12 Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Sectorul 4 este cel mai fierbinte pol de dezvoltare urbana din Capitala

Argumente primordiale care ne-au determinat sa alegem zona Metalurgiei au fost legate de infrastructura si potentialul de dezvoltare urbana.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au fost, asa cum preconizam la initierea proiectului, la nivelul asteptarilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Al doilea argument este legat de lucrarile de dezvoltare urbana, un aspect foarte important fiind legat de bugetul alocat lucrarilor de catre Primaria Sectorului 4, unul dintre cele mai importante din Bucuresti.

Parcari publice etajate langa statiile de metrou in sistem park&ride, avand cateva mii de locuri de parcare, strazi largite, asfaltate si legate la utilitati, locuri de joaca intre blocuri, terenuri de sport si multe astfel de lucrari au fost realizate in ultimii ani in zona de sud a Capitalei.

Cel mai mare parc din Romania s-a construit langa Metalurgiei Park Residence

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala creata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Parteneriat

Cum poate fi un proiect imobiliar compus din mai multe proiecte?

Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar ce apartine SudRezidential.ro si are la baza studii si analize de piata, care au fost intocmite cu atentie de catre specialistii nostri, din care a reiesit clar ca acest concept poate prinde viata sub forma unui parc rezidential, compus din mai multe proiecte rezidentiale, fiecare cu identitatea sa aparte.

Mai multe branduri imobiliare locale, deja consacrate si recunoscute in zona, au aderat rapid la acest concept, iar rezultatul acestui parteneriat de succes se poate observa in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence, unde au putut sa dezvolte propriile ansambluri imobiliare, toate integrate in ceea ce compune, in final, Park-ul Rezidential Metalurgiei.

Diversitate

Sustinem diversitatea si liberul arbitru. Ne place sa dam posibilitatea oamenilor sa aleaga din cat mai multe variante si acesta este un aspect la care Metalurgiei Park Residence exceleaza. Zeci, poate chiar sute de unitati locative cu diferite compartimentari, spatii comerciale si birouri diverse, finisaje in functie de optiune si bugetul alocat, toate acestea sunt posibile si reprezinta un aspect foarte important, chiar de neegalat am putea spune.

Metalurgiei Park Residence este compus din mai multe proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale

Mentionam cateva branduri imobiliare precum: Brown Residence, Viva Residence, Joy Residence, Top House Residence, Modern Residence, Venus Park Residence, Galaxy Residence, Arcadia Residence, Kristal Residence, Monaco Park Residence, Athos Residence, Next Residence si Studio Plus Residence, care construiesc propriile proiecte imobiliare, indraznete, diferite ca si compartimentare, elegante si foarte bine concepute. 

De ce Sectorul 4 al Capitalei?

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o dezvoltare urbana intensa, poate cea mai importanta dintre toate celelalte sectoare.

Bulevardele largite, pasajele subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locurile de joaca si numeroasele zone verzi, precum si noua statie de metrou de pe Soseaua Berceni, langa Linia de Centura, reprezinta doar cateva dintre elementele care evidentiaza atractivitatea zonei. De asemenea, modernizarea scolilor si gradinitelor, Piata Sudului si Piata Progresul conform standardelor europene, primaria digitalizata, spitalele reabilitate si in constructie, printre care mentionam noua Sectie UPU si Unitatea pentru Marii Arsi a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, precum si primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratamentul afectiunilor stomatologice, si nu in ultimul rand, Parcul Tudor Arghezi de pe Bulevardul Metalurgiei, constituie argumente de necontestat pentru alegerea acestei zone din Capitala.

Acestui record de lucrari publice locale i se adauga si potentialul de dezvoltare rezidentiala a zonei in care se afla Metalurgiei Park Residence, un potential destul de ridicat din punctul de vedere al accesibilitatii preturilor de achizitie a terenurilor, ceea ce se traduce prin costuri mai reduse la achizitia unui imobil, precum si accesul facil la toate utilitatile necesare pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar.

De ce Zona Metalurgiei?

In zona Metalurgiei Park Residence, situata intre Bulevardul Metalurgiei, Strada Drumul Binelui si Strada Drumul Jilavei, accesul la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare ample este extrem de convenabil. Aici beneficiati de acces rapid catre principalele bulevarde, la reteaua de metrou si transport public, precum si de infrastructura modernizata si performanta pentru utilitati. De asemenea, proximitatea fata de o varietate de centre comerciale completeaza avantajele acestei zone in dezvoltare constanta.

Zona are bulevarde bine dimensionate, care asigura o legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, precum si cu iesirile din oras, oferind acces facil catre cele mai importante autostrazi si Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale vizeaza crearea unui acces rapid catre aceasta centura in zona comunei Jilava.

Pretul terenului este un alt element foarte important, deoarece ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile, mentinand in acelasi timp un raport excelent intre calitate si pret.

Totul la indemana pentru tine!

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinitele reprezinta un aspect esential pentru locuitorii acestui nou ansamblu rezidential, mai ales ca majoritatea acestora sunt tineri. Recent, in apropierea complexului rezidential Vista, la doar cateva sute de metri distanta, a fost inaugurata cea mai moderna gradinita din Capitala, cu un design interior inspirat din modelul finlandez si o suprafata intinsa pe 1.300 de metri patrati. Scoala nr. 190, una dintre cele mai prestigioase din sector, se afla in apropiere si in prezent se construieste un bazin de inot semiolimpic, care va fi deschis pentru toti copiii din sectorul 4. De asemenea, un nou liceu care include si scoala generala, o gradinita construita de la zero, o sala de spectacole multifunctionala, o cantina, un centru de incluziune sociala, un teren de sport in aer liber si o sala de sport acoperita vor fi incluse in cel mai mare centru educational din Romania, care va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Parcul Tudor Arghezi, asa cum va fi numit, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, intre Mall Grand Arena si binecunoscutul magazin Jumbo. Cu o suprafata de 37.000 de metri patrati, acesta va fi considerat cel mai mare parc construit dupa revolutie si foarte probabil unul dintre cele mai moderne.

Construim in zone sigure!

Acceleratia scazuta a placilor tectonice, care se traduce printr-un risc seismic redus, permite constructia fara probleme a imobilelor sigure in aceasta zona. Pe harta seismica a Bucurestiului, Sectorul 4, mai exact cartierele Brancoveanu, Berceni, Zona Metalurgiei, Aparatorii Patriei si IMGB sunt considerate cele mai sigure din Capitala din punct de vedere seismic.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea este, de asemenea, excelenta din punct de vedere al circulatiei si fluxului auto. Deosebit de important este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului, care realizeaza legatura directa intre Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia, si de acolo catre Soseaua Mihai Bravu, prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale, Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost extinse cu o banda suplimentara pe fiecare sens de circulatie, ceea ce a imbunatatit considerabil problema traficului auto. De asemenea, alte doua pasaje rutiere gigant sunt planificate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele si Aparatorii Patriei, care ar urma sa lege inelul median dintre Soseaua Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite o reducere semnificativa a timpului de calatorie cu autoturismul personal, cu mai putin de 15 minute, catre zonele centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre Soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Preturi foarte decente, locuinte accesibile;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Statii de Metrou la cateva minute distanta;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura;

Sustinem diversitatea si libertatea de a alege

Unul dintre principalele argumente care stau la baza succesului proiectului Metalurgiei Park este legat de diversitatea acestuia si posibilitatea cumparatorilor de a alege locuinte noi pentru toate gusturile.

Ne bucuram sa oferim oamenilor posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de optiuni, iar acest aspect este unul in care Metalurgiei Park Residence excelaza din toate punctele de vedere. Exista zeci, poate chiar sute de variante de compartimentare interioara a apartamentelor, datorita faptului ca dezvoltatorii imobiliari isi aleg conceptul si arhitectura pentru ansamblurile rezidentiale ce alcatuiesc acest mega-proiect imobiliar.

Detalii tehnice

Daca vorbim despre finisaje, lucrurile stau si mai bine. Sute de variante de gresie, parchet si obiecte sanitare stau la dispozitia celor care aleg sa-si cumpere o locuinta aici.

Posibilitatea de a alege se reflecta si in pret, iar variantele sunt disponibile pentru toate bugetele si cerintele cumparatorilor, la unele dintre cele mai bune preturi disponibile pe piata, cu un raport calitate/pret excelent.

Finisaje de foarte buna calitate!

Atat finisajele interioare, cat si cele din spatiile comune, sunt alese cu grija, in colaborare cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin intermediul partenerilor nostri, constructia in ansamblurile rezidentiale se realizeaza cu unele dintre cele mai renumite firme din industria materialelor de constructii, precum Marazzi, Kai, Keros, Cesarom, Bella Casa, Cersanit, Forma Vita, Baumit, Duraziv, Semmelrock, Kanuf, Wienerberger, Siniat, Rockwool, Avalon Romania Building Industry si multi altii.

Posibilitatea de personalizare inca din momentul rezervarii

Finisarea imobilelor va fi atent supravegheata de catre un departament specializat in amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii unui apartament. Acest departament va finisa interioarele conform preferintelor acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege materialele necesare finisarii si echipamentele dintr-o gama variata de modele si culori.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, Sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570

Localizare

Mijloace de transport în comun

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

Persoana de contact:

SudRezidential

Call Center

Phone number
+40729572570
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Bulevardul Metalurgiei, Nr.61

Contacteaza reprezentantul Metalurgiei Park Residence – Faza I

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image