Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Cel mai mare si cel mai ambitios proiect rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza a acestui mega-proiect imobiliar din Capitala.

Suprafata teren
250.000 mp
Numar blocuri
60
Numar de apartamente
5000
Numari de parcari
5500
Regim inaltime
P+8E - P+12E
Data de predare
2025
Tip Apartamente
Apartamente 1-4 camere
Preturi de la
1200 euro/mp
Bucuresti, Metalurgiei - Aparatorii Patriei
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Cel mai mare si cel mai ambitios proiect rezidential din Romania, Metalurgiei Park Residence, trece la o noua etapa de dezvoltare si maturitate prin inceperea lucrarilor la cea de-a doua faza.

De la initierea sa in anul 2016, peste 5000 de apartamente au fost finalizare si livrate catre  cumparatori. Anul 2022 aduce vesti foarte bune pentru cei in cautarea unei locuinte noi si moderne, precum si pentru cei care nu au reusit sa achizitioneze un imobil in prima etapa de dezvoltare.

Faza a II-a a proiectului Metalurgiei Park Residence se va desfasura pe o suprafata foarte generoasa de 20 de hectare de teren si se estimeaza ca vor fi construite aproximativ 5000 de noi unitati locative diverse. Mai multi investitori au achizitionat terenul, iar lucrarile de constructie sunt planificate sa inceapa in aceasta vara. Nume deja consacrate in prima faza a acestui mega-proiect, cum ar fi: VIVA RESIDENCE, BROWN RESIDENCE, GALAXY RESIDENCE, GALAXY PLUS RESIDENCE, VENUS RESIDENCE, TOP HOUSE RESIDENCE, PRIMERA RESIDENCE, ATHOS RESIDENCE, au demarat deja procesele pentru inceperea constructiei.

Alti noi investitori de anvergura si-au anuntat prezenta si vor investi sume considerabile pentru edificarea atat a imobilelor de locuinte, cat si a unor zone generoase de retail, scoli, gradinite, zone comerciale, parcuri, zone de agrement si wellness, acestea fiind doar o mica parte din avantajele acestei noi faze de dezvoltare a proiectului.

Astfel, la capitolul noutati, KAUFLAND ROMANIA va dezvolta o zona de retail foarte importanta pe o suprafata de 2.5 hectare de teren, situata in apropierea LIDL ROMANIA. In aceasta zona vor fi create mai multe spatii comerciale pentru a forma o adevarata esplanada comerciala. De asemenea, LOTUS RESIDENCE, STUDIO PLUS IDEAL RESIDENCE si VIENNA PARKSIDE RESIDENCE, un fond international de investitii, sunt noi proiecte menite sa sporeasca diversitatea si atractivitatea pentru noii locuitori din Metalurgiei Park Residence.

Din cadrul acestei noi faze de dezvoltare nu vor lipsi zonele verzi si parcurile de proximitate. De asemenea, sunt proiectate o scoala si o gradinita pentru locuitorii din aceasta zona. Cu toate acestea, poate cea mai importanta caracteristica este localizarea acestui mega-proiect rezidential.

Parcul „Tudor Arghezi” din sudul Bucurestiului, situat pe Bulevardul Metalurgiei, in vecinatatea Fazei a II-a din Metalurgiei Park, are o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca acesta va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala creata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Din perspectiva infrastructurii, pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul pod de pe Calea Vacaresti asigura un acces rapid catre centrul Capitalei si principalele bulevarde. De asemenea, trei bulevarde principale, respectiv Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele si Strada Luica, au fost extinse cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, contribuind semnificativ la imbunatatirea circulatiei auto.

“Europa Unita” va fi denumirea noului pasaj rutier suprateran pe care Primaria Sectorului 4 il construieste la intersectia dintre Bulevardul Metalurgiei cu strada Turnu Magurele. Acesta va putea concura cu cele mai avangardiste si moderne proiecte de infrastructura din capitalele europene, fiind unul dintre cele mai moderne pasaje rutiere din Romania.

Cu o lungime de peste 650 de metri, pasajul va avea doua benzi de circulatie pe fiecare sens pentru a fluidiza traficul in una dintre cele mai tranzitate zone din sudul Bucurestiului.

Lucrarile la acest obiectiv extrem de important pentru toti locuitorii Capitalei au inceput in luna februarie a acestui an si vor fi finalizate in aproximativ 18 luni.

In imediata apropriere a proiectului exista alte numeroase zone comerciale de shopping, dintre care amintim: zona comerciala Metro, Jumbo, Auchan si zona comerciala: Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Kaufland.

Metalurgiei Park Residence este, la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane euro. Noile blocuri, care se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 Etaje si maxim P+12 Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Noua etapa de dezvoltare, respectiv Faza a II-a, reprezinta o dovada deplina a maturitatii proiectului si o confirmare a succesului inregistrat in prima faza de dezvoltare.

In curand, pe masura ce proiectele vor fi autorizate, vom face publice detaliile tehnice, tipurile de apartamente, preturile de vanzare si toate informatiile necesare pentru achizitia unui imobil in cadrul celui mai mare si ambitios proiect rezidential din Romania.

E timpul sa ai casa ta, in Metalurgiei Park Residence !

Citeste mai mult despre proiectele de infrastructura si dezvoltare a Sectorului 4: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/.

*Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar si o marca inregistrata care apartine SudRezidential.ro, cel mai mare promotor imobiliar din zona de sud a Capitalei.

* CPI (Clubul profesionistilor in imobiliare) si Imobiliare.ro au acordat Metalurgiei Park Residence – primul parc rezidential din Romania, premiul pentru cel mai ambitios proiect rezidential din Romania.

Detalii tehnice

Toate cladirile din noul Metalurgiei Park Residence sunt bine construite, respectand normele impuse de autoritati in ceea ce priveste rezistenta la cutremure. Sunt cladiri sigure, care ofera spatii locative confortabile, luminoase si spatioase. 

Regimul de inaltime al imobilelor va fi cuprins intre P+8E si P+12 E, fiecare bloc beneficiind de suficiente parcari pentru rezidenti. Parcarile vor fi atat subterane, cat si supraterane. 

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72, sector 4, Bucuresti (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, STB: 125, 141, 102, 220, 232, 241, 312, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Metro, Jumbo, Auchan, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, LIDL, Kaufland, Sun Plaza, Piata Sudului.

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

Persoana de contact:

SudRezidential

Call Center

Phone number
+40729572570
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Bulevardul Metalurgiei, Nr.61

Contacteaza reprezentantul Metalurgiei Park Residence – FAZA a II-a

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image