Look Residence Berceni

Look Residence Berceni face parte din categoria acestor proiecte imobiliare, iar dezvoltatorii acestui concept rezidential au scos la vanzare, incepand cu finalul anului 2017, un numar total de 390 unitati locative diverse.

Suprafata teren
10000 mp
Numar blocuri
6
Numar de apartamente
390
Numari de parcari
468
Regim inaltime
D+P+4E+5ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniere, Studio, Ap. 2-3 camere
Preturi de la
1100 euro/mp
Popesti-Leordeni, Metrou Berceni
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Noua zona rezidentiala creata in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida pe Soseaua Berceni, continua sa abunde in noi proiecte imobiliare de mari dimensiuni. Avantaje majore ale zonei raman: distanta mica fata de mijloacele de transport in comun, accesul rapid la o statie de metrou, dar si la marile magazine si centre comerciale aflate in zona si nu in ultimul rand, preturile accesibile ale  imobilelor puse in vanzare.

Look Residence Berceni face parte din categoria acestor proiecte imobiliare, iar dezvoltatorii acestui concept rezidential au scos la vanzare, incepand cu finalul anului 2017, un  numar total de 390 unitati locative diverse. In aceasta noua zona rezidentiala au fost amplasate 6 blocuri, situate pe Strada Biruintei din Popesti Leordeni, cu acces rapid din Soseaua Berceni.

Proiectul se desfasoara pe o suprafata de 10.000 mp de teren si dispune, datorita amplasamentului foarte bun, de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces ample si sigure si de conexiuni rapide cu centrul capitalei, datorita multiplelor mijloace de transport in comun aflate in zona, inclusiv metrou. Zona rezidentiala nou creata dispune de toate beneficiile: magazine, cafenele si mici restaurante, gradinite si centre de infrumusetare, cabinete medicale si policlinici, amplasate de regula in spatiile comercile aflate la parterul blocurilor noi construite.

Caracteristicile acestui nou proiect imobiliar sunt: distanta mare dintre imobile de 27 m, drumul de acces intern privat de 7 m si parcarea subterana cu rampe generoase. Proprietatea este complet ingradita si delimitata, are 2 locuri de joaca pentru copii, spatii verzi amenajate in interiorul proiectului, iar accesul este restrictionat cu bariera si este permis doar rezidentilor si vizitatorilor acestora. In complex regasim hidranti ISU si lifturi silentioase de ultima generatie. Toate imobilele sunt prevazute cu centrala termica, iar finisaje interioare sunt la alegerea clientului.

Calitatea superioara a constructiei este datorita structurii executate pe cadre de beton armat, cu radier general, care poate rezista unui cutremur de 8,5 pe scara Richter.

Compartimentarile interioare sunt exclusiv din caramida, tencuita ulterior, si nu din gips-carton, iar fiecare apartament este prevazut cu centrala termica proprie in condensatie de 24 kw si contorizat separat la toate utilitatile: curent electric, apa, gaze.

Detalii tehnice

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Dan Barbulescu – 0734.950.229 – danbarbulescu@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Sun Plaza, Street Mall, Mega Image, Penny Market, Lidl

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 300 metri
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 500 metri
Centru 10 km

Dezvoltator:

S.C. EVO COMAD S.R.L.

Persoana de contact:

Dan Barbulescu

Manager Proiect

Phone number
+40734950229
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Biruintei, Nr. 77, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Look Residence Berceni

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. EVO COMAD S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image