Loka Residence Premium Apartments

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub marca Loka Residence, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti.

Suprafata teren
3250 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
60
Numari de parcari
80
Regim inaltime
P+3E+4ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1060 euro/mp
Popesti-Leordeni, Soseaua Oltenitei
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati investitori din domeniul HoReCa din Capitala, anunta initierea unor proiecte rezidentiale de mare amploare in Bucuresti, Sectorul 3 si Sectorul 4, dar si in Ilfov.

Florin Diaconu, impreuna cu mai multi investitori au achizitionat mai multe terenuri in diferite zone ale Capitalei, a caror suprafata depaseste 10.000 mp, pe care vor initia mai multe proiecte imobiliare, ce vor avea in componenta peste 350 de apartamente de tip premium si mass market. Valoarea initiala estimata a investitiilor depaseste suma de 15 milioane de euro.

Fondatorul mai multor restaurante de renume din Capitala, precum: Loka Lounge, Arogant by Loka, Duman Restaurant Cuisine si Mozzafiato Restaurant & Lounge, a decis aceasta schimbare, avand in vedere faptul ca domeniul investitiilor imobiliare a fost un domeniu mult mai stabil si predictibil in perioada pandemiei de Covid-19, prin comparatie cu domeniul HoReCa a carui activitate a fost destul de afectata de restrictiile existente din aceasta perioada.

Primele apartamente vor fi finalizate incepand cu primavara anului viitor, dar lucrarile au fost deja demarate in Sectorul 4 din Capitala si in Ilfov, urmand ca in urmatorii 2 ani sa fie derulate si finalizate investitiile din Sectorul 3.

Localizarea foarte buna, compartimentarea excelenta si mai ales dorinta investitorilor de a satisface cerintele clientilor, bazata pe o indelungata experienta in domeniul HoReCa, reprezinta atuuri importante in succesul acestui nou brand imobiliar.

Loka Residence Premium Apartments este primul proiect rezidential dezvoltat sub aceasta marca, proiect ce dispune de o amplasare excelenta in teren, fiind dispus chiar la granita dintre Berceni Sector 4 si Popesti, ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila, datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si datorita dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri.

Loka Residence, un concept interesant ce va cuprinde in prima faza blocuri de locuinte mixte cu regim de inaltime P+3E+4ER, un regimul redus de inaltime care asigura un grad de confort si intimitate crescut noilor rezidenti, fiind insotite de numeroase facilitati complementare proiectului rezidential. La parter sunt situate spatiile comerciale, parcarile delimitate ce insotesc unitatile locative, spatiile verzi amenajate si o excelenta functionalitate.

Structura imobilelor din cadrul Loka Residence se realizeaza in conformitate cu cele mai riguroase cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic emis in 2013.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil, puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului. Acestia va vor oferi consiliere specializata, pentru a va ajuta in procesul de finisare interioara a locuintei dumneavoastra.

Echipa de arhitecti ai proiectului s-a asigurat ca aceste imobile sunt construite dupa un plan de situatie studiat si reglementat urbanistic. Sistemul constructiv este realizat din beton armat, compartimentarile vor fi integrale din caramida Porotherm, cu o hidroizolatie de cea mai buna calitate, iar la interior finisajele propuse de acestia sunt din gama premium/lux.

Fiecare unitate in parte este contorizata individual si beneficiaza de apometre, contor de curent si gaz si o centrala proprie de 24 kw cu radiatoare, atent distribuite pentru fiecare camera in asa fel incat viitorii locatari sa nu aiba nici o problema din punct de vedere termic.

Ansamblul imbina o serie de elemente menite sa usureze viata de zi cu zi a locatarilor, prin pozitionarea excelenta in apropiere de: scoli, gradinite, spitale, mijloace de transport in comun, supermarketuri (Lidl sau Mega Image), dar si prin imediata vecinatate a unuia dintre cele mai mari centre comerciale din zona, cu zeci de oportunitati de shopping si distractie (Sun Plaza Mall). Distanta pana in centrul Bucurestiului poate fi parcursa in aproximativ 20 de minute, iar la nici 10 minute se afla Piata Sudului.

Detalii tehnice

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilului este unul redus, acesta dispune de lift inteligent de ultima generatie, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Detalii tehnice/Finisaje exterioare:

 • Tencuieli decorative pe fatada si pe intradosul balcoanelor;
 • Elemente metalice ornamentale – balustrade;
 • Tamplaria exterioara, cu geam termopan termopan All Season;
 • Pardoselile la zonele comune de exterior, elementele de treapta si contratreapta  placate cu ceramica antiderapanta;
 • Pardoseli ceramice antiderapante, la balcoane sau terase;
 • Aleile de acces vor fi finisate cu pavele antiderapante;
 • Balustrade ornamentale la balcoane sau terase, executate din profil de sticla, conform proiectului de arhitectura.

Finisajele interioare:

 • Tencuieli umede la peretii din zidarie si la elementele din beton armat;
 • Vopsitorii acrilice la pereti si plafoane in apartamente si pe casa scarii;
 • Vopsitorii acrilice la pereti si tavane in holurile de acces;
 • Tamplarie interioara: in apartamente usi din lemn (MDF) pe captuseli finisate in diverse nuante, acestea putand fi alese de catre proprietari, in limitele bugetului stabilit;
 • Usa de securitate metalica la accesul in apartamente, prevazuta cu incuietoare de siguranta, vizor si numar de identificare;
 • Pardoseli ceramice la holul de acces si la casa scarilor, montate peste sapa;
 • Pardoseli din parchet  stratificat (grosimi diverse), finisat in nuanțe propuse de arhitectii nostri ori de catre proprietari la camerele de locuit, bucatarii si holuri, montat pe sapa cu grosimea de 5-8mm;
 • Pardoseli din gresie ceramica la bai si grupuri sanitare, montata peste sapa;
 • Placaj cu faianta la grupurile sanitare si bai;
 • Placaj cu faianta la frontul de lucru in bucatarii;
 • Pentru achizitionarea placilor ceramice vom pune la dispozitia proprietarilor mai multe cataloage de prezentare ale producatorului, din care acestia isi vor putea alege produsele dorite, urmand ca dezvoltatorul sa deruleze procedurile de montaj;
 • Trepte la scarile interioare executate din beton si placate cu elemente de treapta si contratreapta din placari ceramice;
 • La treptele de pe casa scarii se vor executa balustrade si mana curenta din metal vopsit in camp electrostatic.

Dotari sanitare, electrice, gaze:

 • Baile vor fi dotate cu obiecte sanitare;
 • Instalatia termica este prevazuta cu centrala murala pe gaz (marca consacrata) pentru fiecarui apartament, incalzirea fiind clasica cu radiatoare (dotari standard);
 • Iluminatul spatiilor comune se va face cu lampi prevazute cu senzori de miscare;
 • Vor fi montati senzori pentru depistarea scurgerilor de gaze naturale in fiecare apartament si pe casa scarii;
 • Vor fi montate apometre pentru citirea consumului de apa aferent fiecarui apartament;
 • Se vor monta contoare individuale pentru gaze naturale, acestea se vor afla mascate in nise pe casa scarii;
 • Se vor monta contoare individuale pentru curent electric in FDCP;
 • Vor fi montate in holurile de intrare in scari, cutii de scrisori pentru fiecare apartament si avizier.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Stefan Nastase – 0720.546.777 – stefan.nastase@sudrezidential.ro
 • Cristi Bucurel – 0734.050.550 – cristian.bucurel@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Tramvai 1,10 Autobuz 102, 439

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 7 minute
Scoala/Gradinita 10 metri
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 15 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. AROGANT CONSTRUCT S.R.L.

Persoana de contact:

Stefan Nastase

Manager Proiect

Phone number
+40720546777
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Sfantul Vasile, Nr. 1A, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Loka Residence Premium Apartments

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. AROGANT CONSTRUCT S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image