Kreisstadt Residence Metalurgiei

Amplasat intre doua statii de Metrou, Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, foarte aproape de intersectia bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni, mai exact pe Strada Metalurgiei 85 C.

Suprafata teren
5000 mp
Numar blocuri
2
Numar de apartamente
207
Numari de parcari
220
Regim inaltime
P+9E
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1100 euro/mp
Bucuresti, Soseaua Berceni - Monaco Tower
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei cunoaste o adevarata renastere urbana generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in modernizarea marilor bulevarde, a cailor de acces secundare, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si zonelor de relaxare destinate locuitorilor si vizitatorilor Sectorului.

Bineinteles ca ritmul investitiilor in domeniul imobiliar a devenit alert si astazi Sectorul 4 detine o suprematie si in acest domeniu, dovada fiind multitudinea proiectelor imobiliare de mare anvergura, autorizate in ultima perioada in aceasta zona.

Noul proiect Kreisstadt Residence Metalurgiei face parte din acest nou val de investitii imobiliare moderne, bine concepute, care se alatura celorlalte proiecte in dezvoltare ale caror noi produse imobiliare sunt oferite spre vanzare la preturi accesibile, cum sunt cele din Metalurgiei Park Residence, primul parc rezidential din Romania.

Amplasat intre doua statii de Metrou, Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida, foarte aproape de intersectia bulevardului Metalurgiei cu Soseaua Berceni, mai exact pe Bulevardul Metalurgiei 85 C, terenul pe care urmeaza a se construi noul proiect rezidential dispune de o deschidere dubla, catre bulevardul Metalurgiei cat si catre aleea Nehoiu.

Nu trebuie uitat faptul ca, Sectorul 4 al Capitalei ofera o excelenta pozitionare fata de institutii de invatamant, centre comerciale, parcuri, stabilimente cu servicii medicale, sali de sport, sedii de institutii publice si alte locuri ce prezinta interes. Au fost anuntate lucrari importante de realibilitare si modernizare atat a acestor zone de interes public, cum este proiectul de modernizare si extindere a constructiilor din ansamblul Piata agroalimentara Berceni-Sudului, largirea principalelor artere de circulatie si a marilor bulevarde din sector (Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Bulevardul Brancoveanu, Obregia, Emil Racovita, Bulevadrul Metalurgiei, etc.), precum si proiectele de modernizare si extindere a numeroase unitati de invatamant din Sectorul 4, acesta reprezentand, la randul sau, un factor de mare interes pentru familiile tinere care sunt in cautarea unei locuinte noi.

Detalii tehnice

Pe lotul de teren in suprafata de 5.000 mp dezvoltatorii acestui concept imobiliar au inceput constructia noului proiect care este compus din doua imobile de locuinte mixte ale caror regim de inaltime este stabilit prin Puz, Parter + 9 etaje.

Proiectul va genera la final un numar de cca. 200 unitati locative mixte, bine concepute si excelent compartimentate de catre arhitectii proiectului care urmeaza sa fie puse in vanzare la preturi promotionale in piata de profil.

La parterul intregului proiect se vor regasi parcari destinate rezidentilor, conform autorizatiei de constructie, iar terenul aferent ramas liber se va imparti intre cai de acces ample, parcari delimitate si spatii verzi amenajate.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de catre cele mai mari firme de profil din Romania. Showroom-urile AVALON ROMANIA vor asigura materialele necesare finisarii interioare atat a apartamentelor cat si a partilor comune, cum sunt intrarile si casa scarii. Black Sea Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din imobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti.

Compania Schindler va furniza lifturile de ultima generatie, de care vor dispune imobilele. Tamplaria PVC cu geam tripan insotita de glafuri interioare si exterioare este achizitioanata de la firma Gealan, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensatie.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Kreisstadt Residence Metalurgiei de catre dezvoltatorii acestui concept, ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative.

Asadar, fiecare nou propietar isi poate amenaja dupa propriul gust locuinta, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul departamentului.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Robert Simion – 0723.202.593 – robert.simion@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Dimitrie Leonida Autobuz: 141, 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Tineretului, Mall Grand Arena, Jumbo, Metro, Selgros, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 150 metri
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. KREEISSTAD CONSTRUCTION S.R.L.

Persoana de contact:

Robert Simion

Manager Proiect

Phone number
+40723202593
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Bulevardul Metalurgiei, Nr. 85C, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Kreisstadt Residence Metalurgiei

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. KREEISSTAD CONSTRUCTION S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image