Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Descopera noul proiect Joy&Galaxy Residence, situat foarte aproape de Soseaua Berceni si statia de metrou Berceni.

Suprafata teren
33.000 mp
Numar blocuri
8
Numar de apartamente
1000
Numari de parcari
1200
Regim inaltime
P+7Etaje
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1070 euro/mp
Popesti-Leordeni, Metrou Berceni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Noul proiect comun al dezvoltatorilor Joy Residence si Galaxy Residence impresioneza inca de la inceput, atat datorita dimensiunilor acestuia, cat si a sumelor ce urmeaza a fi investite in acest mega proiect rezidential, care se construieste deja in zona de sud a Capitalei, mai exact in Popesti Leordeni, pe Strada Biruintei, foarte aproape de Soseaua Berceni si de statia de statia de metrou Berceni.

Proiectul dispune de o suprafata de teren de 3.5 hectare (35.000 mp) cu deschidere dubla in Strada Biruintei si Strada Miraslau pe care sau construit deja 8 blocuri de locuinte mixte al caror regim de inaltime este parter + 7 etaje.

Numarul apartamentelor rezultat in urma acestei mari investitii imobiliare este de aproximativ 1.000 unitati locative diverse, insotite de spatii comerciale, spatii verzi, locuri de joaca si dependinte gospodaresti destinate ansamblului imobiliar.

Proiectul dispune de infrastructura completa cu drumuri si cai de acces asfaltate, fiind bransat la toate utilitatile orasului, iar accesul se poate face atat din Soseaua Berceni, cat si din Soseaua Oltenitei, in cele mai civilizate conditii.

In fiecare bloc din acest proiect sunt dispuse 125 de unitati locative diverse, echilibrate, foarte bine compartimentate, ale caror spatii mari sunt excelent luminate natural si vin insotite de balcoane foarte generoase tip terasa. Garsonierele sunt decomandate, iar suprafata acestora este de 38,08 mp, apartamentele cu 2 camere au o suprafata care pleaca de la 51.31 mp (+ 25.28 mp curte) pana la 61.14 mp si, nu in cele din urma, apartamentele cu 3 camere au suprafete pornind de la 83.38 mp pana la 87.81 mp.

Distanta mare intre blocuri, caile de acces interioare ample, trotuarele generoase, spatiile verzi amenajate peisagistic, locurile de joaca si un parc de mari dimensiuni (1000 mp) destinat rezidentilor, iluminatul nocturn, precum si arhitectura moderna folosita si, nu in cele din urma, preturile accesibile ale apartamentelor, fac oferta acestui proiect rezidential mixt extrem de interesanta daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in zona de Sud a Capitalei.

Detalii tehnice

Apartamentele din cadrul ansamblului dispun de finisaje moderne, sunt contorizate separat si echipate cu:

 • centrala proprie in condensare de 24 KW, cu preparare ACM (apa calda menajera) si calorifere;
 • usi interior de foarte buna calitate;
 • usa intrare anti efractie;
 • tamplarie PVC cu geam termopan import Germania;
 • gresie, faianta si parchet import Spania;
 • obiecte sanitare in baie Cersanit;
 • interfon;
 • lift silentios;
 • pregatire pentru aer conditionat;
 • apartamentele sunt contorizate individual si bransate la toate utilitatile Orasului Popesti-Leordeni.

Imobilele respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si sunt construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori si cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil cu 5 camere, cu geamuri 4 anotimpuri si low-E, la care se adauga glafurile exterioare de la aceeasi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa poata alege cele mai bune si mai deosebite finisaje, puse la dispozitie de Avalon Romania. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu, cum ar fi  BELLA CASA, PORTA DOORS, PINUM.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov (capat STB 634), pe Drumul Jilavei, nr. 72, Sector 4, Bucuresti (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Manageri de proiect:

 • Adrian Monu – 0727.239.293 – adrian.george@sudrezidential.ro
 • Marian Goleanu – 0728.888.478 – marian@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Joy Residence Blocul 8

Apartamente de 2 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 7 8 51.59 mp + 7.74 mp balcon = 59.33 mp 65.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 7 8 50.20 mp + 7.79 mp balcon = 57.99 mp 65.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni Autobuz 125, R438, R475 Tramvai linii 1, 10

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Mall La Strada, Mall Sun Plaza

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 10 minute
Scoala/Gradinita 600 metri
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 4 minute
Centru 10 km

Dezvoltator:

S.C. KIRPPIK S.R.L.

Persoana de contact:

Marian Goleanu

Manager Proiect

Phone number
+40724888478
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Biruintei, Nr.31, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Joy&Galaxy Residence Popesti Leordeni

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. KIRPPIK S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image