Family Residence Brancoveanu

Amplasat in Sector 4 Bucuresti, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, zona care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din zona

Suprafata teren
10.000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
280
Numari de parcari
280
Regim inaltime
P+6E+7Er+8Er
Data de predare
Mai 2023
Tip Apartamente
Garsoniera, Apartamente 2 si 3 Camere
Preturi de la
1280 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Amplasat in Sector 4 Bucuresti, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, zona care a cunoscut o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima vreme datorita avantajelor de care dispune in ceea ce priveste accesul rapid la mijloace de transport in comun si distanta mica fata de punctele de interes major din zona, noul proiect Rezidential Family Residence Brancoveanu se prezinta ca un proiect de mari dimensiuni, complet, echilibrat si cu multiple beneficii oferite viitorilor rezidenti.

Proiectul dispune de 10.000 mp teren in forma dreptunghiulara pe care se construiesc deja 4 imobile cu locuinte mixte, al caror regim de inaltime este stabilit prin Puz la Parter+6E+7ER+8ER, ceea ce permite si pozitionarea unor apartamente premium la utimele doua etaje care vin insotite de terase generoase si spatiu adiacent.

In total, proiectul va genera la final un numar total de 280 apartamente diverse, foarte bine concepute, echilibrate, inundate de lumina naturala datorita geamurilor de mari dimensiuni, (vezi proiect arhitectura) finisate si echipate excelent, insotite de parcari delimitate si iluminate nocturn destinate noilor locatari si vizitatorilor acestora.

Bineinteles ca intreg proiectul beneficiaza de toate utilitatile prezente in Sectorul 4 (gaze naturale, apa curenta, canalizare si energie electrica), iar accesul se poate face atat din Bulevardul Brancoveanu via Strada Aurel Persu cat si din Bulevardul Metalurgiei sau Strada Luica in cele mai civilizate conditii indiferent de anotimp.

Distanta foarte mica ce trebuie parcursa de la noul proiect pana la unitati de invatamant din zona indiferent ca vorbim de scoli sau gradinite, inclusiv piete si unitati spitalicesti, mall-uri cum sunt: Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall Berceni, precum si mari magazine de retail cum sunt Selgros, Carrefour, Metro aflate la doar 1 minut de mers pe jos si faptul ca accesul catre centrul capitalei se poate face imediat pe mai multe cai datorita multiplelor variante de acces atat cu mijloacele de transport in comun sau masina personala, sunt atuuri puternice ale acestui proiect rezidential demne de luat in seama daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in zona de sud a Capitalei.

Fiecare dintre cele 4 blocuri de locuinte ce compun proiectul Family Residence are in componenta cca. 70 de unitati locative diverse (garsoniere, apartamente cu doua si trei camere) finisate si echipate la standarde europene, ce sunt deservite de cate doua lifturi silentioase pentru fiecare scara/imobil.

Un alt atu important de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat astazi a noului parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, care se va afla in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din capitala, edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Arhitectii proiectului au optat pentru o arhitectura moderna, clara si echilibrata care foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatori raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume: vor folosi profil PVC 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-E, la care se adauga glafurile.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Family  Residence Brancoveanu de catre dezvoltatorii acestui concept, ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative, pe care fiecare nou propietar le poate amenaja dupa preferinte, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul acestui nou department.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Catalin Isache – 0726.178.089 – catalin.isache@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Bloc 4

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter 4 60,01 mp 66.700 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 Garsoniera Parter 4 48,40 mp 52.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere Parter 4 60,80 mp 66.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu Tramvai: 1, 11 Autobuz: 125,141, 220, 232, 241, 312

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tineretului, Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Metro

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 9 km

Dezvoltator:

Family Residence Brancoveanu

Persoana de contact:

Catalin Isache

Manager proiect

Phone number
+40726178089
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Alunis, Nr. 37, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Family Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Family Residence Brancoveanu
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image