Family Residence Brancoveanu

Amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, proiectul beneficiaza de o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima perioada, datorita avantajelor zonei, inclusiv accesului rapid la mijloacele de transport in comun si distantei scurte fata de punctele de interes major.

Suprafata teren
10.000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
280
Numari de parcari
280
Regim inaltime
P+6E+7Er+8Er
Data de predare
Mai 2023
Tip Apartamente
Garsoniera, Apartamente 2 si 3 Camere
Preturi de la
1280 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, mai exact in zona Mall-ului Grand Arena Berceni, proiectul beneficiaza de o dezvoltare rezidentiala masiva in ultima perioada, datorita avantajelor zonei, inclusiv accesului rapid la mijloacele de transport in comun si distantei scurte fata de punctele de interes major.

Family Residence Brancoveanu se desfasoara pe un teren de 10.000 mp, avand o forma dreptunghiulara, unde sunt deja in constructie 4 imobile cu locuinte mixte. Regimul de inaltime al acestora este stabilit prin Planul Urbanistic Zonal (PUZ) la Parter+6E+7ER+8ER, permitand astfel pozitionarea unor apartamente premium la ultimele doua etaje, care sunt insotite de terase generoase si spatiu adiacent.

In total, proiectul va genera un numar de 280 de apartamente diversificate, extrem de bine concepute si echilibrate, inundate de lumina naturala datorita geamurilor de mari dimensiuni (pentru detalii, consultati proiectul de arhitectura). Acestea vor fi finisate si echipate excelent, insotite de parcari delimitate si iluminate pe timp de noapte, destinate atat noilor locatari, cat si vizitatorilor acestora.

Bineinteles, intregul proiect beneficiaza de toate utilitatile disponibile in Sectorul 4 (gaze naturale, apa curenta, canalizare si energie electrica), iar accesul se poate realiza atat din Bulevardul Brancoveanu, prin Strada Aurel Persu, cat si din Bulevardul Metalurgiei sau Strada Luica, in cele mai civilizate conditii, indiferent de anotimp.

Distanta foarte mica care trebuie parcursa de la noul proiect pana la unitatile de invatamant din zona, indiferent daca vorbim de scoli sau gradinite, inclusiv piete si unitati spitalicesti, mall-uri precum Grand Arena Mall sau Sun Plaza Mall Berceni, precum si mari magazine de retail cum ar fi Selgros, Carrefour, Metro, aflate la doar 1 minut de mers pe jos, si faptul ca accesul catre centrul capitalei se poate face imediat pe mai multe cai datorita multiplelor variante de acces, atat cu mijloacele de transport in comun, cat si cu masina personala, sunt atuuri puternice ale acestui proiect rezidential, demne de luat in seama daca va aflati in cautarea unei locuinte noi in zona de sud a Capitalei.

Fiecare dintre cele 4 blocuri de locuinte care compun proiectul Family Residence are in componenta aproximativ 70 de unitati locative diverse (garsoniere, apartamente cu doua si trei camere), finisate si echipate la standarde europene, fiind deservite de cate doua lifturi silentioase pentru fiecare scara/imobil.

Un alt aspect important de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat astazi a noului parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, care se va afla in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din capitala, edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Amplasat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde numeroase familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in prezent, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand ca scop cresterea suprafetei verzi a acestei zone, urmand ca la final sa atinga o suprafata de cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala creata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci deja plantati in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, acestea vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Arhitectii proiectului au optat pentru o arhitectura moderna, clara si echilibrata care foloseste cele mai noi tendinte in materie, integrand ferestre ample, balcoane generoase si spatii locative utile si bine compartimentate.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi ridicate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de inalta calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume: vor folosi profil PVC 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-E, la care se adauga glafurile.

In cadrul proiectului, este disponibil un departament de design interior care se adreseaza celor interesati de un imobil in Family Residence Brancoveanu. Acest departament este pus la dispozitia clientilor de catre dezvoltatorii proiectului si are rolul de a asista si indruma clientii spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative. Fiecare nou proprietar are posibilitatea sa amenajeze spatiile dupa preferinte, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente, din care poate face alegeri cu sprijinul echipei din cadrul acestui nou departament de design interior.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, Sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Catalin Isache – 0726.178.089 – catalin.isache@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Bloc 4

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter 4 60,01 mp 66.700 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 Garsoniera Parter 4 48,40 mp 52.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere Parter 4 60,80 mp 66.600 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu Tramvai: 1, 11 Autobuz: 125,141, 220, 232, 241, 312

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tineretului, Tudor Arghezi, Delta Vacaresti, Mall Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo, Metro

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 1 minute
Centru 9 km

Dezvoltator:

Family Residence Brancoveanu

Persoana de contact:

Catalin Isache

Manager proiect

Phone number
+40726178089
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Alunis, Nr. 37, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Family Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Family Residence Brancoveanu
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image