Family Residence Brancoveanu 2

Sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, ne-am propus sa cream acest proiect, special pentru tinerii care isi doresc sa isi gaseasca locul numit “acasa”, intr-o locuinta noua, amplasata intr-un cartier modern, ridicat cu simt de raspundere si pasiune, pentru rezidentii sai.

Suprafata teren
5000 mp
Numar blocuri
2
Numar de apartamente
162
Numari de parcari
175
Regim inaltime
Ds+P+5E
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Ap. 2-3 Camere
Preturi de la
1280 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Toate locuintele ce fac parte din acest proiect rezidential sunt construite la standarde inalte, respectate de catre echipa de profesionisti care se ocupa de edificarea imobilelor din cadrul ansamblului Family Residence Brancoveanu 2.

Putem spune ca ne preocupa confortul rezidentilor si suntem de parere ca oamenii au nevoie de mai mult spatiu verde si de locuri de parcare puse la dispozitia lor, pentru a scapa de griji si de a se bucura de ceea ce este cu adevarat important. In ceea ce priveste timpul liber, spatiile de relaxare si magazinele amplasate in imediata vecinatate a proiectului Family Residence Brancoveanu 2, se reunesc pentru a forma o destinatie ideala, care va intampina acasa.

Timpul tau este pretios, de aceea locul pe care il numesti “acasa” este important. Asadar, amplasarea proiectului nostru reprezinta un mare avantaj, pentru ca permite acces rapid catre toate punctele de interes, se afla la mai putin de 15 minute de mers cu autoturismul de kilometrul „zero” al Capitalei si nu in ultimul rand, aproape de metrou Aparatorii Patriei.

Dezvoltatorii conceptului Family Residence au initiat o noua investitie de amploare in zona Brancoveanu-Postalionului, Bucuresti, Sector 4, unde au inceput deja constructia noului proiect imobiliar numit – Family Residence Brancoveanu 2.

Acestia dispun deja de o experienta vasta in dezvoltarea si constructia de ansambluri imobiliare de mari dimensiuni in Bucuresti si nu numai, depasind anul trecut numarul de 500 de apartamente livrate clientilor, in proiectele anterioare sub acelasi brand.

Dorindu-se a fi un etalon al celorlalte proiecte imobiliare de pana acum, proiectul nou este compus din doua blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime redus, ce nu depaseste 5 etaje, insumand un numar de 162 de unitati locative.

Fiind un proiect complet din punct de vedere al functionalitatii, Family Residence Brancoveanu 2 dispune de o arhitectura moderna si compartimentari interioare eficiente, ergonomice si confortabile care satisfac cele mai exigente cerinte.

Alte puncte forte ale acestui nou proiect sunt: finisajele de calitate superioara, echipamentele moderne utilizate la amenajarea intregului proiect, dar si amenajarea exterioara completata cu spatii verzi si de relaxare.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale, galerii si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, etc.

Accesul catre aceasta zona noua este facil si se poate face pe mai multe bulevarde si strazi importante: fie direct din Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, sau din strada Luica intersectie cu strada Turnu Magurele inclusiv din strazi secundare, cum sunt Drumul Binelui si Strada Postalionului.

Amplasarea excelenta a proiectului rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale ample aflate la o mica distanta, cat si cu mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazine, galeriile si centrele comerciale de renume, precum si faptul ca locatia ofera un acces facil si la unitati de invatamant in conditii civilizate si de deplina siguranta, plaseaza oferta facuta de Family Residence Brancoveanu 2 pe primele locuri in topul proiectelor rezidentiale din zona de sud.

Un alt atu important de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat, a noului parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, care se va afla in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din capitala, edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

In cadrul ansamblului Family Residence Brancoveanu 2 se vor amenaja parcari pentru toate apartamentele si pentru vizitatorii acestora, oferite spre vanzare separat de pretul apartamentului, la pretul de 5.000 Euro (TVA 19% inclus) pentru un loc de parcare suprateran si 8.000 Euro (TVA 19 % inclus) pentru un loc de parcare aflat la demisol.

Achizitioneaza si tu o locuinta in Family Residence Brancoveanu 2 si bucura-te de avantajele oferite:

 • Iesire catre soseaua Berceni – Aparatorii Patriei;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Acces rapid la STB (241) si Metrou Aparatorii Patriei;
 • Scoli si gradinite publice in zona;
 • Bransamente la utilitatile orasului;
 • Contorizari individuale;
 • Finisaje premium;
 • Locuri de parcare amenajate.

Detalii tehnice

Structura de rezistenta a imobilelor din cadrul Family Residence Brancoveanu 2 este realizata in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic emis in 2013.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Deceuninck cu 5 camere cu geam low-E, 4 anotimpuri si glafuri interioare/exterioare, usile de interior folosite sunt Ideea, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare – Immergas Victrix Exa, lifturi silentioase Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje deosebite, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii, vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii din domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Catalin Isache – 0726.178.089 – catalin.isache@sudrezidential.ro
 • Alina Vasilarie – 0729.923.486 – alina.vasilarie@sudbroker.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Family Residence Brancoveanu 2 Scara A

Garsoniere, Apartamente tip Studio, Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 5 A 52.50 mp + 4,90 mp balcon = 57.40 mp 69.900 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 Studio 1,5 A 52.39 mp + 3.60 mp balcon = 55.99 mp 68.200 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 5 A 52.50 mp + 6 mp balcon = 58.50 mp 71.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 4 Studio 5 A 47.66 mp + 4.20 mp balcon = 51.86 mp 63.100 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 5 A 52.12 mp + 3.80 mp balcon = 55.92 mp 68.100 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 6 2 Camere 5 A 53.06 mp + 5.40 mp balcon = 58.46 mp 71.000 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere 5 A 52.12 mp + 4.80 mp balcon = 56.92 mp 69.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 8 Studio 5 A 46.20 mp + 5.40 mp balcon = 51.60 mp 62.800 Euro + TVA 1 Vezi Schita

Family Residence Brancoveanu 2 Scara B

* Discount de 4000 Euro la preturile afisate mai jos.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter B 54.09 mp 65.700 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere tip Studio Parter,1,2,3,4,5 B 52.39 mp +3.60 mp balcon =55.99 mp 68.200 Euro + TVA 5 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 5 B 54.09 mp + 4.40 mp balcon =58.49 mp 71.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 4 Studio 1,2,3,4 B 49.16 + 3.40 mp balcon =52.56 mp 65.500 Euro + TVA 4 Vezi Schita
TIP 5 Studio 2,3,4,5 B 49.16 mp + 5.40 mp = 54.56 mp 65.500 Euro + TVA 4 Vezi Schita
TIP 6 Studio 4,5 B 47.47 mp + 4.20 mp balcon = 51.67 mp 63.300 Euro + TVA 2 Vezi Schita
TIP 7 2 Camere 3,4,5 B 55.37 mp + 5.40 mp = 60.77 mp 73.800 Euro + TVA 3 Vezi Schita
TIP 8 3 Camere 4,5 B 59.84 mp + 5.60 mp balcon = 65.44 mp 79.900 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei Autobuz: RATB 241, 102, 141, 220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul "Tudor Arghezi", Sun Plaza, Mall Grand Arena, Carrefour, Auchan, Lidl, Metrou, Sellgros, Jumbo, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 4 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 1 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. GIN FAMILY IMOBILIAR S.R.L.

Persoana de contact:

Catalin Isache

Manager Proiect

Phone number
+40726178089
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealu Babii, Nr. 32-34, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Family Residence Brancoveanu 2

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. GIN FAMILY IMOBILIAR S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image