Family Ideal Residence

Proiectul rezidential Family Ideal Residence este construit la standarde inalte, conform normelor europene, respectate de catre echipa ce se ocupa de executia imobilelor din cadrul acestuia.

Suprafata teren
4.200 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
95
Numari de parcari
99
Regim inaltime
P+7E+8ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniere, Studio, Ap. 2-3 camere
Preturi de la
1150 euro/mp
Bucuresti, Parcul Tudor Arghezi
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Ne-am propus sa cream acest proiect, sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, special pentru tinerii care isi doresc un loc pe care sa-l numeasca “acasa”, intr-o locuinta noua, intr-un cartier modern, construit cu simt de raspundere pentru rezidentii sai. Faptul ca poti locui intr-un cartier nou cu acces la toate facilitatile pe care ti le poate oferi un oras dezvoltat, reprezinta un avantaj atunci cand iti alegi viitoarea locuinta.

Acest proiect rezidential este construit la standarde inalte, conform normelor europene, iar toate apartamentele au certificat energetic clasa A, asadar sunt eficiente din punct de vedere termic.

Ne preocupa confortul rezidentilor nostri, de aceea venim in intampinarea acestora cu imobile amplasate strategic din punct de vedere al accesului rapid. Toate punctele de interes major se afla in imediata apropiere: unitati spitalicesti, gradinite, scoli gimnaziale, centre universitare si centre comerciale, la fel si accesul la mijloacele de transport in comun, cum sunt: statia de Metrou Aparatorii Patriei sau STB 241.

Spatiile verzi, cele de relaxare si locurile de parcare sunt puse la dispozitia locatarilor, acest lucru fiind un criteriu important deoarece oamenii au nevoie de aceste facilitati pentru a scapa de rutina cotidiana si pentru a se bucura de ceea ce este cu adevarat important pentru ei.

Sursa: “Dezvoltatorii Family Ideal Residence”

Regimul de inaltime al imobilelor Family Ideal Residence este P+7E+8ERetras, cu un total de aproximativ 95 de unitati locative diverse, de la garsoniere simple, la garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere, insotite de locuri de parcare si facilitati complementare proiectului.

Apartamentele au suprafete mari, ceea ce creeaza confort si relaxare, de exemplu cea mai mica garsoniera oferita spre vanzare dispune de 37 mp utili.

Preturile pentru apartamentele Family Ideal Residence sunt raportate la calitate si accesibilitate, acestea incepand de la 1150 Euro/mp cu TVA inclus.

Preturile pot diferi in functie de amplasarea acestora in imobil.

Preturile de referinta pentru apartamentele noastre sunt urmatoarele:

 • Pentru garsoniere decomandate, cu suprafete intre 37 mp utili si 38 mp utili, preturi incepand de la 46.000 Euro cu TVA 5 % inclus.
 • Pentru o garsoniera dubla, cu suprafete intre 39 mp utili si 44 mp utili, preturi incepand de la 48.000 Euro cu TVA 5 % inclus.
 • Pentru un apartament cu doua camere, cu suprafete intre 54 mp utili si 60 mp utili, preturi incepand de la 62.500 Euro cu TVA 5 % inclus.
 • Pentru un apartament cu trei camere, cu suprafete intre 65 mp utili si 128 mp utili, preturi incepand de la 79.900 Euro cu TVA 5 % inclus.

Family Ideal Residence – date generale:

 • Acces dublu – auto si pietonal
 • Amplasare excelenta
 • Acces rapid la STB (241) si Metrou
 • Bransamente la utilitatile orasului
 • Contorizari individuale
 • Incalzire in pardoseala
 • Finisaje de calitate (Avalon Romania)
 • Spatii verzi amenajate
 • Locuri de parcare amenajate

Detalii tehnice

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii din domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry. Acestia va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie toate elementele, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori, atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

In cadrul ansamblului, apartamentele sunt contorizate individual si dispun de: centrala proprie 24KW si incalzire in pardoseala, calorifer port-prosop in bai, usi de interior si parchet de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan, gresie si faianta import, obiecte sanitare in baie Cersanit, baterii lavoar si cada Grohe si Aqua Vive, interfon si 2 lifturi silentioase.

Termenele stabilite de catre echipa Family Ideal Residence sunt:

 • Incepere proiect: Noiembrie 2020
 • Finalizare proiect: Decembrie 2022
 • Predare apartamente si dare in folosinta: Ianuarie 2023

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Cristina Stoian – 0744.304.499 – cristina.stoian@sudrezidential.ro
 • Georgiana Dumitrana – 0742.225.050 – georgiana.dumitrana@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida Autobuz: 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Mall Grand Arena Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Sellgros, Carrefour, Auchan, Jumbo, Horbach, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 7 minute
Farmacie/Spital 7 minute
Centru 9 km

Dezvoltator:

Persoana fizica

Persoana de contact:

Georgiana Dumitrana

Manager Proiect

Phone number
+40742225050
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Dealu Ferului, Nr. 98A, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Family Ideal Residence

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Persoana fizica
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image