Corvaris Residence 22

Cochet si foarte bine amplasat, noul proiect Corvaris Residence Oltenitei dispune de o suprafata de teren de 2500 mp situat in imediata apropiere a centrului orasului Popesti Leordeni.

Suprafata teren
2500 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
36
Numari de parcari
40
Regim inaltime
P+3E+4ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniere, Studio, Ap. 2-3 camere
Preturi de la
1130 euro/mp
Popesti-Leordeni, Politie Popesti Leordeni
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Cochet si foarte bine amplasat, noul proiect Corvaris Residence Oltenitei dispune de o suprafata de teren de 2500 mp situat in imediata apropiere a centrului orasului Popesti Leordeni.

Regimul de inaltime stabilit al proiectului rezidential este de P+3E+4ER in cadrul caruia sunt oferite spre vanzare garsoniere spatioase tip studio, apartamente cu 2 camere foarte bine concepute, apartamente cu 3 camere generoase, foarte bine compartimentate insotite de terase ample si bineinteles locuri de parcare.

La parterul noului imobil sunt disponibile spatii comerciale pentru diferite activitati care aduc un plus de confort rezidentilor proiectului rezidential, iar in imediata apropiere (cca. 1 min) se afla unul dintre cele mai mari parcuri in aer liber pentru petrecerea timpului, dar si un amplu loc de joaca pentru copii.

Apartamentele din cadrul ansamblului dispun de finisaje moderne, sunt contorizate separat si dispun de:

 • centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera) si calorifere;
 • usi interior Bella Casa;
 • usa intrare anti efractie metal/lemn IDEA;
 • tamplarie PVC cu geam termopan import Germania;
 • gresie, faianta si parchet import Spania;
 • obiecte sanitare in baie Cersanit;
 • interfon;
 • lift silentios;

Detalii tehnice

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Porotherm si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care se pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi BELLA CASA.

Apartamentele vor fi contorizate individual si bransate la toate utilitatile orasului Popesti Leordeni.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de catre designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei, conform cerintelor dumneavoastra.

Tamplaria PVC folosita este de la Deceuninck cu 5 camere cu geam low-E, 4 anotimpuri si glafuri exterioare, usile de interior folosite sunt Bella Casa, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit/Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare, lift silentios Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Porotherm si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje premium, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium – luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Alexandra Paceagiu – 0731.111.603 – alexandra.florentina@sudbroker.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Corvaris Residence 22

Impreuna cu apartamentul se vinde obligatoriu si un loc de parcare dezmembrat la pretul de 4.000 Euro + TVA.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter 1 56,60 mp + 3,60 mp = 60,20 mp 69.523 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 Spatiu comercial Parter 1 51,60 mp 102.000 Euro + TVA 19% 1 Vezi Schita
TIP 3 Spatiu comercial Parter 1 112,90 mp + 13,45 mp curte 226.000 Euro + TVA 19% 1 Vezi Schita
TIP 4 Spatiu comercial Parter 1 95,40 mp + 17,10 mp curte 190.000 Euro + TVA 19% 1 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Stb: 449, 440, 479, Maxi Taxi

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Centre comerciale: Mega Image, Lidl, Kaufland, Profi, Sun Plazza,

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 150 metri
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 3 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 8.5 km

Dezvoltator:

S.C. EVO ABB CONSTRUCT S.R.L.

Persoana de contact:

Alexandra Paceagiu

Manager Proiect

Phone number
+40731111603
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Livezi Nr. 9, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Corvaris Residence 22

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. EVO ABB CONSTRUCT S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image