Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, situat la doar 7 km de Piata Unirii, care a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte dispuse in 35 de blocuri.

Cu o varietate de magazine, restaurante si zone de relaxare, precum si numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Confort Urban Park Residence se extinde continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Suprafata teren
22.000 mp
Numar blocuri
6
Numar de apartamente
600
Numari de parcari
650
Regim inaltime
D+P+9E
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1250 euro/mp
Bucuresti, Targ Pucheni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Cu un istoric care ne face mandri, cu peste 2500 de locuinte livrate in ultimii ani, cu titluri precum “Cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 5”, plecam din nou increzatori la drum, cu o noua etapa, care va reflecta experienta dobandita de-a lungul timpului, pasiunea si dedicarea pe care le punem in fiecare etapa a proiectului nostru, precum si calitatea de la care nu am facut niciodata rabat.

Bazele proiectului au fost puse in anul 2012 cand au inceput primele lucrari de constructie, iar de la inceputul anului 2013 Confort Urban Residence Rahova a livrat anual cate 8 blocuri complet finalizate, cu un numar de aproximativ 500 de apartamente.

In prezent, Confort Urban numara peste 2500 de apartamente locuite, ceea ce inseamna peste 35 de blocuri date in folosinta.

Promenada comerciala din cadrul ansamblului gazduieste astazi numeroase spatii comerciale menite sa sporeasca gradul de confort al rezidentilor, printre care se numara: supermarket, Exclusive 363 Kids&Play, salon de infrumusetare, coafor, farmacie, mini market, sala de fitness si ingrijire corporala Urban Gym.

Noua etapa a proiectului se desfasoara pe o suprafata de peste 22.000 mp si include 6 blocuri cu regim de inaltime de P+8Er si D+P+9 Etaje, oferind peste 7000 mp de spatii verzi, locuri de joaca si o noua promenada comerciala.

Accesul in ansamblu este securizat cu bariera, iar aceasta etapa va fi complet delimitata de cele anterioare, fiind complet ingradita.

Proiectul va dispune de aproximativ 600 de unitati locative, variind de la garsoniere pana la apartamente cu 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 42 si 97 mp utili.

Parcarile exterioare vor fi dezmembrate cadastral si vor putea fi achizitionate la pretul de 5.500 Euro, TVA inclus!

Localizare

Soseaua Salaj nr. 383A, Sector 5, Bucuresti, la numai 7 km de centrul capitalei. Ansamblul rezidential se afla in apropierea punctelor de interes, institutiilor publice, centrelor comerciale si beneficiaza de infrastructura completa cu acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Mijloace de transport:

AUTOBUZ: 117, 139, 220, 226, 227

TRAMVAI: 32

Autobuzul 117, statia Confort Urban face legatura cu Piata Unirii, traseul fiind unul scurt si facil de doar 15 minute, iar autobuzul 227 face legatura cu Piata Rahova sau Cora Alexandriei.

 • 5 minute pana la Cora Alexandriei
 • 10 minute pana la Liberty Mall
 • 10 minute pana la Parcul Carol
 • 10 minute pana la Promenada Comerciala Vulcan
 • 15 minute (7 km) pana la Piata Unirii
 • 15 minute (5 km) pana la Afi Cotroceni

Ansamblul beneficiaza de o pozitionare excelenta, la numai 10 metri de statia STB Confort Urban, cu drumuri asfaltate si infrastructura completa. Proiectul este conectat la toate utilitatile, inclusiv Apa Nova, Distrigaz si Enel, oferind acces pietonal civilizat si fiind in proximitatea tuturor punctelor de interes majore, precum institutii de invatamant, unitati medicale, gradinite, centre comerciale si hipermarketuri, centre de afaceri, alaturi de cele doua mari zone comerciale, Piata Rahova si Piata Pucheni.

De asemenea, trebuie mentionate marile magazine si galeriile comerciale din apropiere, cum ar fi Cora Alexandriei, Kaufland, Prosper, Economat si Liberty Mall. Adaugand faptul ca in doar 15 minute puteti ajunge in centrul capitalei, suntem convinsi ca veti deveni rezidenti in Confort Urban Residence – Rahova in cel mai scurt timp.

Arhitectura deosebita, contemporana, cu elemente liniare si volumetrie simpla, compartimentarea exceptionala a apartamentelor, functionalitatea impecabila a intregului complex, precum si atentia acordata amenajarii zonelor aferente, cu alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, zone de joaca pentru copii bine concepute, spatii verzi si zone special amenajate pentru relaxare, sunt motive suficiente pentru a va indruma atentia catre aceasta oferta generoasa de locuinte spatioase, finisate cu atentie si disponibile la un pret avantajos, in noul Confort Urban Park Residence.

Confort Urban Residence Rahova se incadreaza in categoria ansamblurilor rezidentiale de elita, proiectate pentru a oferi nu doar o simpla locuinta clientilor finali, ci apartamente distincte, intr-un ansamblu de renume din capitala unde confortul, intimitatea si siguranta sunt prioritati absolute. Ne mandrim, de asemenea, cu experienta dobandita in proiectele anterioare: Confort Urban Residence 1 de pe Strada Amurgului nr. 33, Sector 5, si Confort Urban Residence 2 de pe Strada Nicolae Porojan nr. 8-10, Sector 5, Bucuresti. Suntem increzatori ca noua etapa a Confort Urban Residence Rahova va fi un proiect imobiliar de succes, in care peste 3000 de familii se vor bucura in fiecare zi de alegerea facuta.

Detalii tehnice

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in Confort Urban Park il pot personaliza cu ajutorul departamentului de design al SudRezidential si al celui mai mare furnizor national de materiale si echipamente: Avalon Romania Business Industry. Finisajele disponibile sunt de cea mai buna calitate, iar rezultatele estetice vor fi excelente. 

Avalon pune la dispozitia noilor proprietari atat gamele standard de finisaje, incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premium-luxury, avand drept obiectiv eficientizarea intregului proces de achizitie de materiale pentru renovare sau amenajare.

Facilitati premium si avantaje exclusive!

Am demarat procesul de rezervari pentru blocul 5 Confort Urban Park Residence, o etapa noua si entuziasmanta in cadrul proiectului nostru rezidential.

Aceasta noua etapa se distinge si prin introducerea unor serii de facilitati si imbunatatiri atent concepute, cu scopul de a oferi rezidentilor un nivel superior de confort si calitate a vietii.

Printre acestea se numara sistemul de incalzire prin pardoseala, care ofera o distributie uniforma a caldurii in intreaga locuinta, precum si pregatirea infrastructurii pentru instalarea sistemelor de aer conditionat, asigurand un climat interior optim indiferent de sezon.
In plus, incepand cu blocul 5 se vor integra sisteme moderne de panouri solare destinate alimentarii zonelor comune in imobilele ce urmeaza sa fie edificate, un pas important catre sustenabilitate si reducerea costurilor de intretinere.

De asemenea, balcoanele noilor locuinte vor fi inchise conform unor standarde prestabilite, oferind astfel un spatiu suplimentar ce poate fi utilizat pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice.

Aceasta caracteristica adauga un plus de valoare apartamentelor, extinzand spatiul de locuit si oferind o vedere panoramica fara a compromite confortul termic.

Mai mult, proiectul rezidential este in curs de obtinere a precertificarii Green Homes, un aspect ce subliniaza angajamentul fata de constructiile eco-friendly si eficienta energetica.

Aceasta initiativa nu doar ca protejeaza mediul, dar asigura si un standard de viata superior pentru toti rezidentii, promovand sanatatea, bunastarea si reducerea amprentei de carbon.

In consecinta, noile unitati locative care urmeaza a fi construite incepand cu data de 1 ianuarie 2024 in cadrul proiectului Confort Urban Park Residence reprezinta o oportunitate excelenta pentru cei care se afla in cautarea unei locuinte moderne, confortabile si accesibile .

In ceea ce priveste dotarile de baza ale apartamentelor, dezvoltatorii le evidentiaza pe urmatoarele:

 • centrala Immergas 24 Kw prin condensare;
 • tamplarie PVC Veka 5 camere / geam termopan Low-E;
 • usi Bella Casa;
 • gresie, faianta import Spania;
 • parchet import – laminat dublu click 8 mm;
 • obiecte sanitare moderne Cersanit;
 • usa intrare antiefractie;
 • termo-izolatie 10 cm polistiren expandat;
 • tencuiala decorativa exterioara Baumit;
 • utilitati: Enel, Distrigaz, Apa Nova;
 • supraveghere video permanenta;
 • locuri de joaca pentru copii;
 • spatii verzi, spatii de relaxare;
 • stalpi si diafragme beton armat;
 • sapa mecanizata;
 • tencuiala mecanizata Baumit;
 • vopsea lavabila interior Savana;
 • lift ultrasilentios hidraulic;
 • calorifere otel import Italia;
 • compartimentare exterioara si interioara din caramida Porotherm.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania pot fi gasite pe site-ul oficial al companiei: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online  pe www.conforturban.ro sau www.sudrezidential.ro si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate, sau puteti merge direct la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 157, Bucuresti, Sector 5, unde veti fi intampinati de consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul biroului de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Manageri de proiect:

 • Alina Herciog – 0731.111.604 – alina@sudbroker.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.
 • Call Center Confort Urban – 0725.740.901.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 157, Bucuresti, Sector 5 pentru mult mai multe detalii.

Acum si plata esalonata direct la dezvoltator! https://www.conforturban.ro/promotii/

Disclaimer:  Sistemul de plata esalonata, in cadrul acestui proiect rezidential, se va aplica la contractarea unui apartament pana la data 31.07.2023.

 Dezvoltatorul imobiliar  îşi rezervă dreptul de a aduce orice modificări proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări. 

Sistemul de plata in rate presupune achitarea pretului in mai multe transe de pret. Plata in transe de pret nu reprezinta o activitatea de creditare conform Ordinului ANPC nr. 4/2017 si OUG 52/2016, ci o plata esalonata a pretului, fara dobanda, conform conditiilor stabilite cu vanzatorul prin antecontract.

Confort Urban Park Bloc 3

Preturi promotionale disponibile in perioada 01.04.2024 – 30.06.2024.
Apartamentele de Tip 6 beneficiaza de loc de parcare gratuit

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Demisol Bl. 3 54.40 mp + 7.60 mp curte de lumina = 62.00 mp 60.110 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Demisol Bl. 3 50.70 mp + 8.80 mp curte de lumina = 59.50 mp 58.665 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Parter Bl. 3 49.10 mp + 5.50 mp balcon = 54.60 mp 67.335 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera dubla Parter Bl. 3 48.80 mp + 6.60 mp balcon = 55.40 mp 66.372 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera dubla Etaj P-8 Bl. 3 42.20 mp + 4.40 mp balcon = 46.60 mp 56.739 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere Etaj P-8 Bl. 3 67.10 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.00 mp 91.417 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Etaj P-8 Bl. 3 52.50 mp + 5.90 mp balcon = 58.40 mp 70.225 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Etaj P-8 Bl. 3 51.40 mp + 8.50 mp balcon = 59.90 mp 71.188 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Arata tot

Confort Urban Park Blocul 4

Preturi promotionale disponibile in perioada 01.04.2024 – 30.06.2024.
Apartamentele de Tip 3 beneficiaza de loc de parcare gratuit

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Demisol Bl. 4 50.80 mp + 13.40 mp curte de lumina = 64.20 mp 61.073 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera dubla Etaj P-8 Bl. 4 42.20 mp + 4.40 mp balcon = 46.60 mp 56.739 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 3 3 Camere Etaj P-8 Bl. 4 67.10 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.00 mp 91.417 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 4 3 Camere Etaj P-8 Bl. 4 70.50 mp + 8.30 mp balcon = 78.80 mp 94.307 Euro + TVA 9 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera dubla Etaj 1-8 Bl. 4 42.80 mp + 6.70 mp balcon = 49.50 mp 57.702 Euro + TVA 16 Vezi Schita
Tip 6 Garsoniera dubla Etaj 9 Bl. 4 42.40 mp + 4.40 mp balcon = 46.80 mp 54.812 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Etaj 9 Bl. 4 67.30 mp + 1.00 mp balcon + 11.90 mp balcon = 80.30 mp 88.528 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Etaj 9 Bl. 4 52.60 mp + 6.00 mp balcon = 58.60 mp 68.298 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Confort Urban Park Blocul 5

Bloc precertificat Green Homes

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Demisol Bl. 5 49.50 mp + 12.90 mp curte de lumina = 62.40 mp 63.400 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera dubla Demisol Bl. 5 46 mp + 3.90 mp curte de lumina = 49.90 mp 51.400 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Demisol Bl. 5 54.40 mp + 7.60 mp curte de lumina = 62.00 mp 63.400 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Demisol Bl. 5 36.80 mp + 6.20 mp curte de lumina = 43.00 mp 45.900 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera dubla Demisol Bl. 5 39.40 mp + 12.00 mp curte de lumina = 51.40 mp 51.900 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 Garsoniera Demisol Bl. 5 40.00 mp + 5.30 mp curte de lumina = 45.30 mp 46.900 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Demisol Bl. 5 50.70 mp + 12.10 mp curte de lumina = 62.80 mp 65.900 + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera dubla Demisol Bl. 5 42.90 mp + 4.00 mp curte de lumina = 46.90 mp 52.400 + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz: 117, 139, 220, 226, 227. Tramvai: 32

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Liberty Mall, Vulcan Value Center, Cora Alexandriei, Afi Cotroceni,

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 50 metri
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 150 metri
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. SIMEDO CONSTRUCT S.A.

Persoana de contact:

Alina Herciog

Manager Proiect

Phone number
+40731111604
Email
alina@sudbroker.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Pucheni, Nr. 153-157, Sector 5

Contacteaza reprezentantul Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. SIMEDO CONSTRUCT S.A.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image