Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Confort Urban Park Residence este un proiect rezidential inceput in 2012, aflat la doar 7 km de piata Unirii, ce a reusit sa livreze peste 2500 de locuinte in 35 de blocuri.

Cu o multime de magazine, restaurante, spatii de relaxare, precum si cu numeroase spatii verzi si locuri de joaca pentru copii, Confort Urban Park Residence se extinde in continuu, oferind numeroase oportunitati imobiliare pentru cei care sunt in cautarea apartamentului perfect.

Suprafata teren
22.000 mp
Numar blocuri
6
Numar de apartamente
600
Numari de parcari
650
Regim inaltime
D+P+9E
Data de predare
August 2023
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1250 euro/mp
Bucuresti, Targ Pucheni
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Cu un istoric care ne face mandri, cu peste 2500 de locuinte livrate in ultimii ani, cu titluri precum “Cel mai mare ansamblu rezidential din sectorul 5”, plecam din nou increzatori la drum, cu o noua etapa, care va reflecta experienta dobandita de-a lungul timpului, pasiunea si dedicarea pe care le punem in fiecare etapa a proiectului nostru, precum si calitatea de la care nu am facut niciodata rabat.

Bazele proiectului au fost puse in anul 2012 cand au inceput primele lucrari de constructie, iar de la inceputul anului 2013 Confort Urban Residence Rahova a livrat anual cate 8 blocuri complet finalizate, cu un numar de aproximativ 500 de apartamente.

In prezent Confort Urban numara peste 2500 de apartamente locuite deja, asta insemnand peste 35 de blocuri date in folosinta.

Promenada comerciala din cadrul ansamblului gazduieste astazi un numar mare de spatii comerciale a caror destinatie este menita sa ridice gradul de confort al rezidentilor ansamblului: supermarket, Exclusive 363 Kids&Play, salon de infrumusetare, coafor, farmacie, mini market, sala de fitness si intretinere corporala Urban Gym.

Noua etapa a proiectului se desfasoara pe o suprafata de peste 22.000 mp si prevede 6 blocuri, cu un regim de inaltime de P+8Er si D+P+9 Etaje, peste 7000 mp de spatii verzi, loc de joaca, precum si o noua promenada comerciala.

Accesul in ansamblu este securizat cu bariera, iar aceasta etapa va fi complet delimitata de cele anterioare, fiind complet ingradita.

Proiectul va dispune de aproximativ 600 de unitati locative, de la garsoniere, pana la 4 camere, cu suprafete cuprinse intre 42 si 97 mp utili.

Parcarile exterioare vor fi dezmembrate cadastral si vor putea fi achizitionate la pretul de 4500 Euro, TVA inclus!

Localizare

Soseaua Salaj nr. 383A, Sector 5, Bucuresti, la numai 7 km de centrul capitalei, in apropierea punctelor de interes, institutiilor publice, centrelor comerciale si beneficiaza de infrastructura completa cu acces facil catre mijloacele de transport in comun.

Mijloace de transport:

AUTOBUZ: 117, 139, 220, 226, 227

TRAMVAI: 32

Autobuzul 117, statia Confort Urban face legatura cu Piata Unirii, traseul fiind unul scurt si facil de doar 15 minute, iar autobuzul 227 face legatura cu Piata Rahova sau Cora Alexandriei.

 • 5 minute pana la Cora Alexandriei
 • 10 minute pana la Liberty Mall
 • 10 minute pana la Parcul Carol
 • 10 minute pana la Promenada Comerciala Vulcan
 • 15 minute (7 km) pana la Piata Unirii
 • 15 minute (5 km) pana la Afi Cotroceni

Ansamblul dispune de o pozitionare foarte buna, la doar 10 m se afla statia STB Confort Urban, drumurile sunt asfaltate si infrastructura este completa. Proiectul este bransat la toate utilitatile: Apa Nova, Distrigaz, Enel, beneficiaza de acces pietonal in conditii civilizate, iar in imediata vecinatate se afla mai toate punctele de interes major cum ar fi: institutii de invatamant, unitati spitalicesti, gradinite si crese, mari centre comerciale si hipermarketuri, centre de afaceri si nu in ultimul rand cele doua mari zone comerciale amplasate foarte aproape de ansamblu si anume Piata Rahova si Piata Pucheni.

Trebuiesc mentionate de asemenea marile magazine si galeriile comerciale aflate in apropiere cum sunt: Cora Alexandriei, Kaufland, Prosper, Economat, Liberty Mall, iar daca la toate acestea adugam si faptul ca in 15 minute puteti ajunge in centrul capitalei, suntem siguri ca in cel mai scurt timp veti deveni rezidenti in Confort Urban Residence – Rahova.  

Arhitectura foarte moderna cu accente liniare si volumetrie simpla, o excelenta compartimentare interioara a apartamentelor, curtea exterioara spatioasa si foarte bine amenajata, functionalitate foarte buna a intregului ansamblu, atentia oferita in amenajarea spatiilor aferente ansamblului, alei si trotuare bine definite, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii amenajate excelent, spatii verzi si locuri speciale pentru relaxare, accesul restrictionat permis numai rezidentilor, sunt numai cateva dintre motivele care trebuie sa va atraga atentia daca va aflati in cautarea unei locuinte spatioase, atent finisata, oferita spre vanzare la un pret decent in noul Confort Urban Residence – Rahova.

Confort Urban Residence Rahova face parte din categoria selecta a ansamblurilor rezidentiale concepute si gandite sa ofere nu numai o simpla locuinta clientului final, ci un apartament deosebit, intr-un ansamblu de renume din capitala in care confortul, intimitatea si siguranta sunt cerinte absolute. In plus, ne mandrim cu experienta proiectelor precedente: Confort Urban Residence 1 din Strada Amurgului nr. 33 Sector 5 si Confort Urban Residence 2 din Strada Nicolae Porojan nr. 8-10 Sector 5, Bucuresti. Suntem siguri ca noua etapa a  Confort Urban Residence Rahova va fi un  proiect imobiliar de succes, in care peste 3000 de familii se vor bucura in fiecare zi de alegerea facuta.

Detalii tehnice

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in Confort Urban Park il pot personaliza cu ajutorul departamentului de design al SudRezidential si al celui mai mare furnizor national de materiale si echipamente: Avalon Romania Business Industry. Finisajele disponibile sunt de cea mai buna calitate iar rezultatele estetice vor fi excelente. 

Avalon pune la dispozitia noilor proprietari atat gamele standard de finisaje, incluse in pretul apartamentului, cat si game de finisaje premiul-luxury, avand drept obiectiv eficientizarea intregului proces de achizitiede materiale pentru renovare sau amenajare.

In ceea ce priveste dotarile de baza ale apartamentelor, dezvoltatorii le evidentiaza pe urmatoarele:

 • centrala Immergas 24 Kw prin condensare;
 • tamplarie PVC Veka 5 camere / geam termopan Low-E;
 • usi Bella Casa;
 • gresie, faianta import Spania;
 • parchet import – laminat dublu click 8 mm;
 • obiecte sanitare moderne Cersanit;
 • usa intrare antiefractie;
 • termo-izolatie 10 cm polistiren expandat;
 • tencuiala decorativa exterioara Baumit;
 • utilitati: Enel, Distrigaz, Apa Nova;
 • supraveghere video permanenta;
 • locuri de joaca pentru copii;
 • spatii verzi, spatii de relaxare;
 • stalpi si diafragme beton armat;
 • sapa mecanizata;
 • tencuiala mecanizata Baumit;
 • vopsea lavabila interior Savana;
 • lift ultrasilentios hidraulic;
 • calorifere otel import Italia;
 • compartimentare exterioara si interioara din caramida Porotherm.

Blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Adrian Ganea – 0725.225.369 – adrian.ganea@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.
 • Call Center Confort Urban – 0725.740.901.

Va asteptam cu mare drag la biroul nostru din Strada Pucheni, Nr. 153-157, Bucuresti, Sector 5 pentru mult mai multe detalii.

Acum si plata esalonata direct la dezvoltator! https://www.conforturban.ro/promotii/

Disclaimer:  Sistemul de plata esalonata, in cadrul acestui proiect rezidential, se va aplica la contractarea unui apartament pana la data 31.07.2023.

 Dezvoltatorul imobiliar  îşi rezervă dreptul de a aduce orice modificări proiectelor si ofertelor prezentate la un anumit moment dat. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare şi pot suferi modificări. 

Sistemul de plata in rate presupune achitarea pretului in mai multe transe de pret. Plata in transe de pret nu reprezinta o activitatea de creditare conform Ordinului ANPC nr. 4/2017 si OUG 52/2016, ci o plata esalonata a pretului, fara dobanda, conform conditiilor stabilite cu vanzatorul prin antecontract.

Confort Urban Park Bloc 3

*Promotie pentru Tipul 19, un loc de parcare inclus in pretul de achizitie.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Demisol Bl. 3 49.50 mp + 12.90 mp curte de lumina = 62.40 mp 63.400 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera dubla Demisol Bl. 3 41.70 mp + 8.20 mp curte de lumina = 49.90 mp 51.400 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Demisol Bl. 3 54.40 mp + 7.60 mp curte de lumina = 62.00 mp 63.400 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Demisol Bl. 3 36.80 mp + 6.20 mp curte de lumina = 43.00 mp 45.900 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera dubla Demisol Bl. 3 39.40 mp + 12.00 mp curte de lumina = 51.40 mp 51.900 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 6 Garsoniera Demisol Bl. 3 40.00 mp + 5.30 mp curte de lumina = 45.30 mp 46.900 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Demisol Bl. 3 50.70 mp + 12.10 mp curte de lumina = 62.80 mp 64.900 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera dubla Demisol Bl. 3 42.90 mp + 4.00 mp curte de lumina = 46.90 mp 52.400 Euro + TVA 5% 1 Vezi Schita
Arata tot

Confort Urban Park Blocul 4

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Demisol Bl. 4 50.80 mp + 13.40 mp curte de lumina = 64.20 mp 67.620 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera dubla Demisol Bl. 4 42.40 mp + 8.50 mp curte de lumina = 50.90 mp 55.020 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Demisol Bl. 4 54.90 mp + 7.80 mp curte de lumina = 62.70 mp 70.245 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Demisol Bl. 4 37.70 mp + 6.50 mp curte de lumina = 44.20 mp 49.245 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 5 Garsoniera dubla Demisol Bl. 4 39.90 mp + 12.30 mp curte de lumina = 52.20 mp 55.545 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 6 Garsoniera Demisol Bl. 4 40.70 mp + 5.40 mp curte de lumina = 46.10 mp 50.295 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Demisol Bl. 4 51.40 mp + 12.80 mp curte de lumina = 64.20 mp 69.195 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera dubla Demisol Bl. 4 43.70 mp + 4.40 mp curte de lumina = 48.10 mp 56.070 Euro TVA 5% inclus 1 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz: 117, 139, 220, 226, 227. Tramvai: 32

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Liberty Mall, Vulcan Value Center, Cora Alexandriei, Afi Cotroceni,

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 1 minute
Scoala/Gradinita 50 metri
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 150 metri
Centru 15 minute

Dezvoltator:

S.C. SIMEDO CONSTRUCT S.A.

Persoana de contact:

Adrian Ganea

Manager Proiect

Phone number
+40725225369
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Pucheni, Nr. 153-157, Sector 5

Contacteaza reprezentantul Confort Urban Park Residence Sector 5 Bucuresti

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. SIMEDO CONSTRUCT S.A.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image