Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este un proiect imobiliar premium care se dezvolta in Sectorul 4, Bucuresti, mai exact la intersectia strazilor Postalionului cu Dealul Cucului, la mica distanta fata de Grand Arena Mall si Bulevardul Metalurgiei.

Suprafata teren
15000 mp
Numar blocuri
5
Numar de apartamente
220
Numari de parcari
250
Regim inaltime
Ds+P+5E+6Er si P+5E
Data de predare
Septembrie 2025
Tip Apartamente
Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1350 euro/mp
Bucuresti, Grand Arena Mall Sector 4
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Dezvoltarea proiectelor imobiliare premium si vanzarea proprietatilor imobiliare deosebite reprezinta unul dintre pilonii strategiei brandului imobiliar Cavar, care continua sa investeasca atat in spatii de birouri Clasa A, cat si in cladiri rezidentiale sau comerciale ultramoderne, acoperind astfel intreg spectrul investitional in acest domeniu.

Cavar Residence Brancoveanu, Cavar Residence Piata Sudului sau Odei Tower by Cavar aduc in prim plan locuinte de clasa A, construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile noi, eficiente energetic, insotite de spatii verzi ample si facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Sectorului 4, Bucuresti.

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama larga de optiuni de locuinte, de la garsoniere si apartamente de tip studio, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, proiectate cu atentie la detalii, ce dispun de un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

Dezvoltatorii conceptului Cavar Residence au o lunga istorie in domeniul imobiliar si o experienta vasta in ceea ce priveste constructia de proiecte si ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Capitala.

Echipa Cavar Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 6 proiecte imobiliare, care au insumat sute de unitati locative.

Proiectul rezidential Cavar Residence este reprezentat de imobile cu apartamente excelente, proiectate intr-un stil arhitectural ultramodern, cu un aspect placut si foarte atractiv, al caror regim de inaltime este de Ds+P+5E+6Er si P+5E.

Intregul proiect rezidential a fost planificat cu mare atentie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejata de factorii externi si insotita de un aer modern in care sa te simti cu adevarat acasa.

Cu o arhitectura moderna care va ramane mereu relevanta, insotita de nuante calde de culori, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, proiectul este realizat cu o imensa responsabilitate intr-o ambianta calma si sofisticata pe o suprafata de 15.000 mp teren.

Pozitionat excelent si integrat complet cu natura, interconectat cu toate facilitatile moderne ale orasului si insotit de o serie de facilitati complementare, proiectul se pozitioneaza deja in topul proiectelor imobiliare exclusiviste din noua zona rezidentiala formata in imediata apropiere a mallului Grand Arena din Sectorul 4, Bucuresti.

Detalii tehnice

Proiectul rezidential Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu detine toate dotarile care corespund unui nivel de confort optim:

 • centrala termica proprie in condensare de 24 kW;
 • incalzire in pardoseala si radiatoare de otel;
 • instalatii termice, sanitare si electrice de ultima generatie;
 • tamplarie PVC Salamander cu geam tripan/termopan de ultima generatie cu glafuri exterioare;
 • inchiderile exterioare ale imobilelor vor fi realizate din caramida tip Porotherm cu o grosime de 30 cm, iar pentru peretii dintre apartamente se va utiliza caramida tip Porotherm cu o grosime de 25 cm;
 • anvelopare cu polistiren expandat de 10 cm, pe toate partile conventionale ale fatadelor;
 • compartimentari interioare cu blocuri ceramice tip Porotherm de 11.5 cm, tencuite pe ambele parti. Tencuiala asigura o grosime de 15 cm, ceea ce inseamna o izolare fonica foarte buna in interiorul apartamentelor;
 • balcoane cu balustrade mixte, care combina sticla securizata si zidaria;
 • lifturi moderne si silentioase;
 • parcare deosebit de generoasa amplasata subteran si suprateran;

Daca devii rezident in Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu, te vei afla la doar cateva minute de statia de metrou Aparatorii Patriei ce iti ofera oportunitatea de a te conecta cu centrul orasului intr-o maniera rapida, vei putea folosi cu usurinta zona comerciala si mallul Grand Arena, iar pentru faptul ca imobilele sunt pozitionate foarte aproape de zona Metalurgiei Park poti sa ajungi in cateva minute la Parcul Tudor Arghezi sau la zona comerciala ampla din proximitate.

Te poti bucura si tu de un stil de viata aparte intr-un mediu nou si sanatos, in oricare dintre proiectele imobiliare deosebite construite in zona de Sud a Capitalei de catre Cavar Residence, deoarece luxul si calitatea premium sunt acum mai accesibile ca niciodata.

”Atunci cand cream un proiect nou, ne straduim sa gasim combinatia perfecta intre locatie, functionalitate, arhitectura moderna, facilitati diverse si standarde ridicate de constructie.”

Echipa Cavar Residence

Datorita amplasarii sale intr-o zona foarte accesibila a Sectorului 4, Cavar Residence Grand Arena Mall reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta nu doar o locuinta confortabila si accesibila, ci si foarte bine pozitionata in raport cu punctele de interes majore.

Zona dispune de transport public, facilitand accesul rapid catre centrul Bucurestiului sau alte zone de interes. In plus, beneficiezi de numeroase centre comerciale, hypermarketuri, terase si restaurante amplasate in imediata apropiere, oferindu-ti astfel posibilitatea de a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Proiectul Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu este amplasat in apropierea scolilor si a gradinitelor din zona Brancoveanu, facandu-l astfel o alegere excelenta pentru familiile cu copii.

De asemenea, ai acces rapid la clinici medicale, farmacii si saloane de infrumusetare, precum si la sali de fitness si alte centre de recreere.

Dezvoltatorii proiectelor Cavar Residence au reusit sa aduca in prim plan toate avantajele pe care ti le-ai putea dori intr-o locuinta moderna si confortabila, aceste proiecte reprezentand inceputul unei noi ere in domeniul imobiliar, o perioada a tehnologiei integrate si a eficientei energetice, in care dotarile si facilitatile fac diferenta.

Ansamblurile rezidentiale CAVAR Residence au fost considerate, de-a lungul timpului, repere imobiliare reale si s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii tinere, cat si investitii inteligente, sigure, sanatoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor.

Citeste mai multe despre dezvoltarea Sectorului 4 aici: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Mod de achizitie

Modalitatea de plata acceptata in cadrul acestui nou proiect rezidential de mari dimensiuni este extrem de variata si, mai ales, accesibila.

Sunt acceptate toate tipurile de creditare: credit Noua Casa, credite ipotecare, credite imobiliare si chiar credite la care se iau in considerare veniturile din surse externe (strainatate).

Divizia financiara Credit24h.ro

Divizia noastra financiara, Credit24h.ro, ofera consultanta specializata pentru identificarea solutiilor de finantare destinate obtinerii creditelor pentru achizitionarea de locuinte. Aceste servicii sunt disponibile pentru orice persoana interesata in contractarea unui credit pentru achizitionarea unui imobil.
Departamentul se ocupa de partea financiara a tranzactiilor imobiliare si de relatia cu bancile care acorda imprumuturi, oferind solutii rapide si personalizate pentru cei care intampina dificultati in obtinerea creditelor de orice fel.

Date de contact

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Sector 4, Bucuresti; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, Sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Afla chiar acum mai multe detalii sau alte informatii despre CAVAR Residence Grand Arena Brancoveanu la numerele de telefon:

0729.923.486 – Dorin Baldovin – Manager Proiect

0724.888.478 – Marian Goleanu – Manager Proiect

0729.572.570 – Call Center – SudRezidential.ro

Apartamente Postalionului Corp A

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Parter A 53,60 mp + 1,90 mp logie = 55,50 mp 75.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Parter A 55,45 mp + 3,75 mp logie = 59,20 mp 80.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Parter A 53,20 mp + 2,10 mp logie = 55,30 mp 75.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Parter A 49,45 mp + 1,80 mp logie = 51,25 mp 69.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 5 3 Camere Parter A 73,25 mp + 1,70 mp logie = 74,95 mp 103.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Parter A 54,20 mp + 1,70 mp logie = 55,90 mp 75.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Parter A 49,30 mp + 5,20 mp logie = 54,50 mp 73.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 Studio Parter A 39,10 mp + 3,35 mp logie = 42,45 mp 59.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Apartamente Postalionului Corp B

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 Camere Parter B 73,90 mp + 3,75 mp logie = 77,65 mp 104.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Parter B 67,75 mp + 4,15 mp logie = 71,90 mp 97.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 3 Camere Parter B 61,30 mp + 4,10 mp logie = 65,40 mp 89.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Parter B 53,70 mp + 3,90 mp logie = 57,60 mp 77.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip Garsoniera Parter B 31,65 mp + 3,90 mp logie = 35,55 mp 49.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Parter B 53,60 mp + 1,90 mp logie = 55,50 mp 75.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere Parter B 53,60 mp + 1,90 mp logie = 55,50 mp 75.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 3 Camere Parter B 78,80 mp + 2,00 mp logie = 80,80 mp 109.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Arata tot

Apartamente Dealul Cucului Bloc 1

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 3 Camere Et. 1-5 1 77,78 mp + 6,03 mp balcon = 83,81 mp 112.000 Euro + TVA 5 Vezi Schita
Tip 2 Garsoniera Et. 1-5 1 36,06 mp + 1,76 mp balcon = 37,82 mp 53.500 Euro + TVA 5 Vezi Schita
Tip 3 Studio Et. 1-5 1 53,86 mp + 3,25 mp balcon = 57,11 mp 79.500 Euro + TVA 5 Vezi Schita
Tip 4 3 Camere Et. 1-5 1 81,91 mp + 7,06 mp balcon = 88,97 mp 120.000 Euro + TVA 5 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida Autobuz: 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Mall Grand Arena Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Sellgros, Carrefour, Auchan, Jumbo, Horbach, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 km

Dezvoltator:

Cavar Residence

Persoana de contact:

Marian Goleanu

Manager Proiect

Phone number
+40724888478
Email
marian@sudrezidential.ro
Website
Website
Address
Drumul Dealul Cucului

Contacteaza reprezentantul Cavar Residence Grand Arena Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Cavar Residence
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image