Cavar Residence Brancoveanu

Brandul imobiliar Cavar Residence redefineste viata contemporana si o innobileaza de aproximativ 15 ani prin intermediul investitiilor imobiliare de anvergura mare dezvoltate, investitii care astazi sunt un etalon al intregii piete de profil.

Suprafata teren
6000 mp
Numar blocuri
1
Numar de apartamente
174
Numari de parcari
200
Regim inaltime
D+P+4E+5R,6R,7R
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Studio, Garsoniere, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1290 euro/mp
Bucuresti, Carrefour Grand Arena Mall, Sector 4
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Dezvoltarea proiectelor imobiliare premium si vanzarea de proprietati imobiliare deosebite reprezinta unul dintre aspectele cheie ale strategiei brandului imobiliar care continua sa investeasca in pararel si in spatii de birouri Clasa A, dar si in cladiri comerciale ultra moderne acoperind astfel intreg spectrul investitional in acest domeniu.

Te poti bucura si tu de un stil de viata aparte, intr-un mediu nou si sanatos, in oricare dintre proiectele imobiliare deosebite construite in zona de sud a Capitalei de catre Cavar Residence, deoarece luxul si calitatea premium sunt acum mai accesibile ca niciodata.

Cavar Residence Brancoveanu sau Odei Towers by Cavar aduc in prim plan locuinte de clasa A, insotite de spatii verzi ample, locuinte noi construite cu tehnologie de ultima generatie, imobile eficiente energetic insotite de facilitati complementare excelente, pozitionate in cele mai bune zone ale Sectorului 4.

Cladirile sunt complet noi si ofera o gama larga de optiuni de locuinte, de la garsoniere si apartamente de tip studio, pana la apartamente cu 2 sau 3 camere, proiectate cu atentie la detalii, ce dispun de un design modern care iti ofera un mediu primitor si sigur, in care poti sa te relaxezi si sa te bucuri de confortul propriei case.

In plus, eficienta energetica crescuta a acestor locuinte iti permite sa economisesti bani si sa reduci impactul asupra mediului inconjurator, astfel incat sa poti avea un stil de viata eco-friendly, un stil de viata care a devenit atat de necesar in 2023.

”Atunci cand cream un proiect nou, tindem sa gasim combinatia perfecta intre locatie, functionalitate, arhitectura moderna, facilitati diverse si standarde ridicate de constructie.”

Cavar Residence

Datorita amplasarii sale intr-o zona foarte accesibila a Sectorului 4, Cavar Residence este o alegere excelenta pentru cei care cauta o locuinta, nu doar confortabila si accesibila, ci si foarte bine pozitionata fata de punctele de interes major.

Zona dispune de transport public, astfel incat vei putea ajunge rapid in centrul Bucurestiului sau in alte zone de interes. Totodata, ai la dispozitie multe centre comerciale, hypermarketuri, parcuri, terase si restaurante, pentru a-ti petrece timpul liber exact asa cum iti doresti.

Proiectul Cavar Residence este amplasat in apropierea scolilor si a gradinitelor, ceea ce face ca acesta sa fie o alegere excelenta pentru familiile cu copii.

De asemenea, ai acces rapid la clinici medicale, farmacii si saloane de infrumusetare, precum si la sali de fitness si alte centre de recreere.

Dezvoltatorii proiectelor Cavar Garden au reusit sa aduca in prim plan toate avantajele pe care ti le-ai putea dori intr-o locuinta moderna si confortabila, aceste proiecte reprezentand inceputul unei noi ere in domeniul imobiliar, o perioada a tehnologiei integrate, a eficientei energetice, in care dotarile si facilitatile fac diferenta.

Dezvoltatorii conceptului Cavar Residence au o lunga istorie imobiliara si o experienta vasta in ceea ce priveste constructia de proiecte si de ansambluri imobiliare de mari dimensiuni, cu precadere in Capitala, unde echipa Cavar Residence a proiectat, construit si vandut, inca din anul 2015, un numar de 4 proiecte imobiliare mari, ce au insumat sute de unitati locative.

Astfel, cat priveste beneficiile resimtite la nivelul comunitatii, pe termen mediu, parcul „Tudor Arghezi” va creste calitatea vietii in zona, oferind un spatiu public de calitate care faciliteaza activitatile sociale si de relaxare si incurajeaza circulatia pietonala. Mai mult decat atat, pe termen lung, zona va funcționa ca un pol de revitalizare urbana, cu o imagine arhitecturala noua, care va oferi atractivitate pentru utilizatori, dar si pentru investitori, fapt ce va conduce la cresterea valorii economice a zonei si la reactivarea ei in cadrul comunitatii locale.

Parcul Tudor Arghezi  va completa investițiile in infrastrucutura menite să transforme zona de sud in noul pol de interes al Bucurestiului.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

De ce sa-ti cumperi o locuinta in Sectorul 4 – Cel mai modernizat sector din Capitala:

https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

In Cavar Residence, transformarea locuintei alese in “acasa” devine o placere cu ajutorul departamentului de design al proiectului care te va sustine si ajuta in alegerea celor mai potrivite materiale pentru a-ti personaliza noua locuinta asa cum ti-ai dorit.

Acest departament isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului si este alcatuit din specialisti in domeniu care colaboreaza cu cei mai renumiti furnizori de materiale si echipamente.

Acestia va vor oferi indrumare pentru a gasi cele mai potrivite elemente si a le combina cu atentie, astfel incat sa puteti personaliza interiorul noii dumneavoastra locuinte exact asa cum ati visat.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Catalin Isache – 0726.178.089 – catalin.isache@sudrezidential.ro
  • Ecaterina Popescu – 0769.862.280 – ecaterina.popescu@sudbroker.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Scara A

Garsoniere, Studio, Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere P Sc. A 63.25 mp + 4.30 mp logie = 67.55 mp 87.750 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere P Sc. A 54.05 mp + 1.95 mp logie = 56.00 mp 72.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere P Sc. A 67.40 mp + 5.20 mp logie = 72.60 mp 95.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera 1,2,3,4,5,6 Sc. A 37.95 mp + 2.85 mp logie = 40.80 mp 53.000 Euro +TVA 6 Vezi Schita
Tip 5 Studio P,1,2,3,4,5,6 Sc. A 45.80 mp + 2.45 mp logie = 48.25 mp 63.000 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 6 3 Camere P,1,2,3,4,5,6 Sc. A 81.40 mp + 6.15 mp logie = 87.55 mp 113.500 Euro + TVA 13 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere P,1,2,3,4,5,6 Sc. A 57.55 mp + 2.40 mp logie = 59.95 mp 78.000 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere P,1,2,3,4,5,6 Sc. A 53.35 mp+ 1.95 mp logie = 55.30 mp 71.500 Euro + TVA 16 Vezi Schita
Arata tot

Scara B

Garsoniere, Studio, Apartamente de 2 si 3 Camere

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Studio P,1,2,3,4,5,6 Sc. B 45.80 mp + 2.45 mp logie = 48.25 mp 63.000 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere P,1,2,3,4,5,6 Sc. B 81.40 mp + 6.15 mp logie = 87.55 mp 113.500 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere P Sc. B 57.55 mp + 2.40 mp logie = 59.95 mp 78.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere P,1,2,3,4,5,6 Sc. B 53.35 mp + 1.95 mp logie = 55.30 mp 72.000 Euro +TVA 16 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere P Sc. B 63.25 mp + 4.30 mp logie = 67.55 mp 88.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere P Sc. B 54.05 mp + 1.95 mp logie = 56.00 mp 73.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 7 2 Camere P Sc. B 67.40 mp + 5.20 mp logie = 72.60 mp 94.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 8 Garsoniera 1,2,3,4,5,6 Sc. B 37.95 mp + 2.85 mp logie = 40.80 mp 53.000 Euro + TVA 6 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

STB 102, 141, 220, 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Metrou Aparatorii Patriei, Mall Grand Arena, Mall Sun Plaza, Kaufland, Lidl, Selgros, Hornbach Parcul Tudor Arghezi, Oraselul Copiilor, Parcul Tineretului, Delta Vacaresti

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 600 metri
Scoala/Gradinita 700 metri
Cafenea/Restaurant 2 minute
Farmacie/Spital 600 metri
Centru 9 metri

Dezvoltator:

Cavar Residence Brancoveanu

Persoana de contact:

Catalin Isache

Manager Proiect

Phone number
+40726178089
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealu Babii, Nr. 26 – 30, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Cavar Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
Cavar Residence Brancoveanu
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image