Bucuria Residence Brancoveanu

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 Bucuresti, in zona centrului comercial Grand Arena Mall, zona rezidentiala relativ noua, unde se afla situate si multe alte mari ansambluri si proiecte de locuinte construite in ultima perioada in acest areal.

Suprafata teren
5.600 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
197
Numari de parcari
203
Regim inaltime
D+P+4E+5Er+6E+7Er
Data de predare
Decembrie 2023
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1160 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 Bucuresti, in zona centrului comercial Grand Arena Mall, zona rezidentiala relativ noua, unde se afla situate si multe alte mari ansambluri si proiecte de locuinte construite in ultima perioada in acest areal.

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si abunda in facilitati complementare chiar si din punct de vedere comercial, deoarece contine pe langa micile magazine de proximitate si o zona comerciala ampla compusa din mari magazine, centre comerciale, galerii si hipermarketuri, cum sunt: Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, etc.

Accesul catre aceasta zona noua este facil si se poate face pe mai multe bulevarde si strazi importante fie direct din Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu, sau din strada Luica, intersectie cu strada Turnu Magurele inclusiv din strazile secundare, cum sunt Drumul Binelui si strada Postalionului.

Amplasarea excelenta a proiectului rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale ample aflate la o mica distanta, cat si cu mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazine, galeriile si centrele comerciale de renume, precum si faptul ca locatia ofera un acces facil si la unitati de invatamant in conditii civilizate si de deplina siguranta, plaseaza oferta facuta de Bucuria Residence pe primele locuri in topul proiectelor rezidentiale din zona de sud.

Un alt atu important de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat astazi a noului parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, care se va afla in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din capitala, edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Noul proiect rezidential dezvoltat de brandul Bucuria Residence dispune de o suprafata totala de 5.600 mp de teren, pe care se construiesc deja 3 blocuri de locuinte colective mixte, ce compun proiectul, alaturi de noile parcari ale rezidentilor si vizitatorilor acestora, de locurile de joaca, de spatiile verzi si de cele pentru relaxare.

Regimul de constructie al imobilelor este ideal, din punctul nostru de vedere, deoarece blocurile au pe langa arhitectura deosebita, clara, cu o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese, un regim de inaltime autorizat de: demisol + parter + 4 etaje + etajele 5, 6 si 7 retrase, ceea ce ridica la gradul de excelent, atat confortul, cat si intimitatea si siguranta in intregul ansamblu rezidential.

La final, proiectul Bucuria Residence Brancoveanu, va livra un numar de 197 de unitati locative diverse, pornind de la garsoniere simple, pana la apartamente cu doua si trei camere spatioase, foarte bine compartimentate, cu o functionalitate excelenta, atent finisate si echipate cu o tehnologie de ultima generatie, insotite de balcoane ample tip terasa.

In cadrul proiectului se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor atat subterane cat si supraterane, aleile de acces vor fi luminate nocturn, spatiile verzi si locurile de joaca vor fi amenajate si echipate modern, accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta interfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile, iar intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

Bucuria Residence Brancoveanu – date generale:

 • Amplasare excelenta;
 • Acces dublu – auto si pietonal;
 • Acces rapid la STB (241) si Metrou;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Bransamente la utilitatile orasului;
 • Contorizari individuale;
 • Pregatire  aer conditionat;
 • Finisaje premium;
 • Loc de joaca copii;
 • Locuri de parcare amenajate;
 • Acces rapid scoala si gradinita;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Termenele stabilite de catre echipa Bucuria Residence sunt:

 • Incepere proiect: August  2021
 • Finalizare proiect: Octombrie 2023
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp A: Iunie 2023
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp C: Martie 2024

In ansamblu sunt prevazute parcari individuale, dezmembrate cadastral, amenajate, ce pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de:

Loc parcare suprateran: 4000 Euro + tva 19%;

Loc parcare acoperit la parterul blocurilor: 7000 Euro + tva 19%;

Loc parcare subteran: 8000 Euro + tva 19%.

Detalii tehnice

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Cristian Bucurel – 0734.050.550 – cristian.bucurel@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Apartamente disponibile la vanzare – Corp A

Finalizare Iunie 2023
Preturi promotionale valabile pana la data de 31.07.2023.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter A 53.05 mp 63.413 Euro 6 Vezi Schita
TIP 2 3 Camere Parter A 70.30 mp 87.900 Euro 2 Vezi Schita
TIP 3 Garsoniera Parter A 33.85 mp + 7.05 mp balcon 50.350 Euro 1 Vezi Schita
TIP 4 Garsoniera Etaj 1-7 A 36.45 mp + 3.30 mp balcon 50.825 Euro 7 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere Etaj 1-7 A 50.45 mp + 4.50 mp balcon 66.215 Euro 21 Vezi Schita
TIP 6 3 Camere Etaj 1-4 A 69.45 mp + 5.95 mp balcon 88.350 Euro 4 Vezi Schita
TIP 7 3 Camere Etaj 1-4 A 69.45 mp + 5.70 mp balcon 88.350 Euro 4 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere Etaj 1-7 A 53.30 mp + 4.50 mp balcon 69.825 Euro 14 Vezi Schita
Arata tot

Apartamente disponibile la vanzare – Corp B

Finalizare Iunie 2023
Preturi promotionale valabile pana la data de 31.07.2023.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Garsoniera Etaj 1-7 B 36,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp 50.825 Euro 7 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Etaj 1-7 B 53,55 mp + 4.50 mp balcon = 58.05 mp 69.920 Euro 7 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-7 B 53.30 mp + 4.50 mp balcon = 57.80 mp 69.825 Euro 14 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Etaj 1-7 B 50.45 mp + 4.50 mp balcon = 54.95 mp 66.215 Euro 7 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-7 B 50,45 mp + 4,35 mp balcon = 54,80 mp 66.215 Euro 14 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 B 50.05 mp + 4.25 mp balcon = 54.30 mp 66.215 Euro 14 Vezi Schita

Apartamente disponibile la vanzare – Corp C

Finalizare Martie 2024

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Parter C 53,05 mp 66.750 Euro 2 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Parter C 70,30 mp 87.500 Euro 2 Vezi Schita
Tip 3 Garsoniera Parter C 33,85 mp + 7,05 mp balcon = 40,90 mp 53.000 Euro 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 1-7 C 36,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp 53.500 Euro 7 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-7 C 36,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp 73.600 Euro 7 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 C 50,05 mp + 4,25 mp balcon = 54,30 mp 69.700 Euro 14 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Etaj 1-7 C 69,45 mp + 5,80 mp balcon = 75,25 mp 93.500 Euro 4 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Etaj 1-7 C 50,45 mp + 4,35 mp balcon = 54,80 mp 69.700 Euro 21 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida Autobuz: 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Mall Grand Arena Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Sellgros, Carrefour, Auchan, Jumbo, Horbach, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 km

Dezvoltator:

S.C. NEGRO 2000 S.R.L.

Persoana de contact:

Cristian Bucurel

Manager Proiect

Phone number
+40734050550
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Postalionului, Nr. 93-95, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Bucuria Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. NEGRO 2000 S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image