Bucuria Residence Brancoveanu

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal.

Suprafata teren
5.600 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
197
Numari de parcari
203
Regim inaltime
D+P+4E+5Er+6E+7Er
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1160 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Proiectul imobiliar Bucuria Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4 al Bucurestiului, in apropierea centrului comercial Grand Arena Mall, intr-o zona rezidentiala relativ noua, unde se regasesc si alte ansambluri si proiecte ample de locuinte construite recent in acest areal..

Aceasta noua zona rezidentiala este astazi completa, echilibrata si bogata in facilitati complementare, inclusiv comerciale, cu mici magazine de proximitate si o zona comerciala generoasa, care include centre comerciale, galerii si hipermarketuri precum Grand Arena Mall, Carrefour Berceni, Selgros, Hornbach Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Jumbo, Auchan, etc.

Accesul catre aceasta zona este facil si poate fi realizat prin mai multe bulevarde si strazi importante, fie direct de pe Bulevardul Metalurgiei, strada Aurel Persu sau din strada Luica la intersectia cu strada Turnu Magurele, inclusiv din strazi secundare, precum Drumul Binelui si Strada Postalionului.

Amplasarea excelenta a proiectului rezidential, atat in raport cu aceste zone comerciale ample aflate la o mica distanta, cat si cu mijloacele de transport in comun, pietele agroalimentare, magazinele, galeriile si centrele comerciale de renume, precum si faptul ca locatia ofera un acces facil si la unitati de invatamant in conditii civilizate si de deplina siguranta, plaseaza oferta facuta de Bucuria Residence pe primele locuri in topul proiectelor rezidentiale din zona de sud.

Un alt aspect semnificativ de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat, respectiv noul parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei. Acest parc va fi situat in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale si se preconizeaza a fi unul dintre cele mai mari parcuri noi din capitala, avand o suprafata estimata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca parcul va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

In plus, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, precum o plaja ecologica si o zona speciala pentru cei care au animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Noul proiect rezidential dezvoltat de brandul Bucuria Residence dispune de o suprafata totala de 5.600 mp de teren, pe care deja se construiesc 3 blocuri de locuinte colective mixte. Acestea compun proiectul impreuna cu noile parcari destinate rezidentilor si vizitatorilor, locurile de joaca, spatiile verzi si zonele pentru relaxare.

Regimul de constructie al imobilelor este ideal, din punctul nostru de vedere, deoarece blocurile au, pe langa arhitectura deosebita si clara, o volumetrie simpla si nuante de culori bine alese. Acestea beneficiaza de un regim de inaltime autorizat de: demisol + parter + 4 etaje + etajele 5, 6 si 7 retrase, ceea ce contribuie la un grad de excelenta in privinta confortului, intimitatii si sigurantei in cadrul intregului ansamblu rezidential.

La final, proiectul Bucuria Residence Brancoveanu, va livra un numar de 197 de unitati locative diverse, pornind de la garsoniere simple, pana la apartamente cu doua si trei camere spatioase, foarte bine compartimentate, cu o functionalitate excelenta, atent finisate si echipate cu o tehnologie de ultima generatie, insotite de balcoane ample tip terasa.

In cadrul proiectului, se vor amenaja si delimita cu atentie parcarile locatarilor, atat subterane, cat si supraterane. Aleile de acces vor fi iluminate pe timp de noapte, iar spatiile verzi si locurile de joaca vor fi amenajate si echipate modern. Accesul in ansamblul rezidential va fi securizat cu bariere, iar in apartamente se vor monta interfoane individuale pentru o siguranta desavarsita.

Spatiile de servicii publice si anexele gospodaresti se vor amenaja in asa fel incat sa nu limiteze accesul rezidentilor in imobile, iar intregul proiect imobiliar va fi imprejmuit pe toate laturile.

Bucuria Residence Brancoveanu – date generale:

 • Amplasare excelenta;
 • Acces dublu – auto si pietonal;
 • Acces rapid la STB (241) si Metrou;
 • Statii STB in fata ansamblului;
 • Bransamente la utilitatile orasului;
 • Contorizari individuale;
 • Pregatire  aer conditionat;
 • Finisaje premium;
 • Loc de joaca copii;
 • Locuri de parcare amenajate;
 • Acces rapid scoala si gradinita;
 • Iesire catre Soseaua Metalurgiei – Piata Sudului;
 • Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
 • Parc public in apropiere;
 • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura.

Termenele stabilite de catre echipa Bucuria Residence sunt:

 • Incepere proiect: August  2021
 • Finalizare proiect: Iulie 2024
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp A si B: Decembrie 2023
 • Predare apartamente si dare in folosinta Corp C: Iunie 2024

In ansamblu sunt prevazute parcari individuale, dezmembrate cadastral, amenajate, care pot fi achizitionate separat fata de apartament la pretul de:

Loc parcare suprateran: 4.500 Euro + tva 19%;

Loc parcare acoperit la parterul blocurilor: 7.500 Euro + tva 19%;

Loc parcare subteran: 8.500 Euro + tva 19%.

Detalii tehnice

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, montate pe fiecare scara, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.

Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov,  pe Drumul Jilavei, nr. 72 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Manageri de proiect:

 • Cristian Bucurel – 0734.050.550 – cristian.bucurel@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Apartamente disponibile la vanzare – Corp A

Finalizat
Preturile afisate sunt promotionale in limita disponibilitatii.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere Parter A 53.05 mp 60.400 Euro + TVA 6 Vezi Schita
TIP 2 3 Camere Parter A 70.30 mp INDISPONIBIL 2 Vezi Schita
TIP 3 Garsoniera Parter A 33.85 mp + 7.05 mp balcon 48.000 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 4 Garsoniera Etaj 7 A 36.45 mp + 3.30 mp balcon 48.500 Euro + TVA 7 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere Etaj 1-6 A 50.45 mp + 4.50 mp balcon 63.200 Euro + TVA 21 Vezi Schita
TIP 6 3 Camere Etaj 2-4 A 69.45 mp + 5.95 mp balcon INDISPONIBIL 4 Vezi Schita
TIP 7 3 Camere Etaj 1 A 69.45 mp + 5.70 mp balcon 89.000 Euro + TVA 4 Vezi Schita
TIP 8 2 Camere Etaj 2-6 A 53.30 mp + 4.50 mp balcon 66.500 Euro + TVA 14 Vezi Schita
Arata tot

Apartamente disponibile la vanzare – Corp B

Finalizat
Preturile afisate sunt promotionale in limita disponibilitatii.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 Garsoniera Etaj 1-7 B 36,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp 48.500 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 2 2 Camere Etaj 1-7 B 53,55 mp + 4.50 mp balcon = 58.05 mp 66.600 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 3 2 Camere Etaj 1-7 B 53.30 mp + 4.50 mp balcon = 57.80 mp 66.500 Euro + TVA 14 Vezi Schita
Tip 4 2 Camere Etaj 1-7 B 50.45 mp + 4.50 mp balcon = 54.95 mp 63.200 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-7 B 50,45 mp + 4,35 mp balcon = 54,80 mp 63.200 Euro + TVA 14 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 B 50.05 mp + 4.25 mp balcon = 54.30 mp 63.200 Euro + TVA 14 Vezi Schita

Apartamente disponibile la vanzare – Corp C

Finalizare Septembrie 2024
Preturile afisate sunt promotionale pentru plata numerar in sistem anticipat.

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip 1 2 Camere Parter C 53,05 mp 55.700 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 2 3 Camere Parter C 70,30 mp 72.300 Euro + TVA 2 Vezi Schita
Tip 3 Garsoniera Parter C 33,85 mp + 7,05 mp balcon = 40,90 mp 46.500 Euro + TVA 1 Vezi Schita
Tip 4 Garsoniera Etaj 1-7 C 36,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp 46.900 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 5 2 Camere Etaj 1-7 C 36,45 mp + 3,30 mp balcon = 39,75 mp 61.350 Euro + TVA 7 Vezi Schita
Tip 6 2 Camere Etaj 1-7 C 50,05 mp + 4,25 mp balcon = 54,30 mp 58.200 Euro + TVA 14 Vezi Schita
Tip 7 3 Camere Etaj 1-7 C 69,45 mp + 5,80 mp balcon = 75,25 mp 78.850 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Tip 8 2 Camere Etaj 1-7 C 50,45 mp + 4,35 mp balcon = 54,80 mp 58.850 Euro + TVA 21 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei si Dimitrie Leonida Autobuz: 241

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Tudor Arghezi, Mall Grand Arena Berceni, Lidl, Kaufland, Metro, Sellgros, Carrefour, Auchan, Jumbo, Horbach, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 3 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 2 minute
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 9 km

Dezvoltator:

S.C. NEGRO 2000 S.R.L.

Persoana de contact:

Cristian Bucurel

Manager Proiect

Phone number
+40734050550
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Postalionului, Nr. 93-95, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Bucuria Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. NEGRO 2000 S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image