Astrelor Residence Berceni Leonida

Situat în zona de Sud a Bucureștiului, Astrelor Residence Berceni Leonida este construit pe unul dintre cele mai bune terenuri din aceasta zona, teren care se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida

Suprafata teren
15.000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
392
Numari de parcari
420
Regim inaltime
P+6E
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniere, 2 Camere
Preturi de la
1300 euro/mp
Popesti-Leordeni, Metrou Berceni
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Situat in zona de sud a Bucurestiului, ansamblul rezidential Astrelor Residence Berceni Leonida este construit pe unul dintre cele mai bune terenuri din aceasta zona, teren care se afla in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida, in mijlocul cele mai noi zone rezidentiale din Ilfov, unde se afla comasate numeroase alte proiecte imobiliare, zone comerciale, piete si mari magazine de retail.

Cu o arhitectura moderna, adaptata cerintelor pietei, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera excelenta, proiectul Astrelor Residence este realizat cu o mare responsabilitate de catre cei care au in patrimoniu acest brand. Proiectul cuprinde 4 blocuri de locuinte, amplasate pe un teren de aproximativ 15.000 mp, care vor genera la final un numar de 392 unitati locative diverse.
Noul proiect ofera spre vanzare locuinte excelente si bine compartimentate, moderne si echipate la standarde inalte de calitate, spatioase si confortabile.

Constructia noului proiect Astrelor Residence Berceni Leonida va incepe in primavara anului 2020, imediat ce vremea o sa permita inceperea lucrarilor de fundare a celor 4 blocuri de locuinte colective mixte, insotite de parcari supraterane, dar si de numeroase spatii verzi si locuri de joaca modern amenajate si echipate corespunzator.

Proiectul este compus din 392 unitati locative diverse, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, un numar redus de spatii pentru birouri si spatii comerciale care se vor regasi doar la parterul primelor blocuri ce sunt dispuse pe Strada Biruintei.

Bazandu-se pe o ampla experienta in calitate constructori si dezvoltatori, proprietarii brandului Astrelor Residence ne asigura ca impreuna cu echipele lor de arhitecti, designeri si ingineri au reusit sa conceapa unul dintre cele mai echilibrate si functionale proiecte imobiliare din portofoliul lor, proiect ce va incanta si va multumi clientul care se afla in cautarea unei locuinte noi la standarde de calitate excelente.

Achizitia unei locuinte in cadrul proiectului, ofera pe langa calitate si aspectul tehnic si o oportunitate din punct de vedere al profitabilitatii, poate fi o potentiala investitie intr-un ansamblu rezidential nou.

Majoritatea proiectelor Astrelor Residence sunt situate in zone extrem de interesante si solicitate, atat pentru achizitie in scopul uzului personal, cat si in scopul inchirierii ulterioare.

Garsonierele si apartamentele pe care le propune noul proiect Astrelor Residence Leonida sunt proiectate intr-un mod inovator in care spatiile sunt complet decomandate, iar lumina naturala inunda incaperile oferind astfel fiecarui imobil caldura necesara, dar si intimitatea unui camin adevarat.

Partile comune ale noului proiect sunt foarte bine tratate de catre departamentul care se va ocupa de finisarea si amenajarea imobilelor si dispun de: placari cu granit, videointerfon si acces securizat, lifturi silentioase de cea mai buna calitate. Intregul proiect va dispune la exterior de: amenajare peisagistica a spatiilor verzi si a celor de relaxare, loc de joaca pentru copii, echipat complet, mobilier urban, vegetatie decorativa si iluminat nocturn, precum si bariere de acces in incinta.

Detalii tehnice

In ceea ce priveste amenajarea interioara a imobilelor rezultate in cadrul proiectului Astrelor Residence, dezvoltatorii pun la dispozitia clientilor un intreg departament de design si amenajare interioara, care ii va consilia si indruma in alegerea celor mai bune materiale si echipamente.

Materialele si echipamentele folosite in amenajarea apartametelor sunt din cele mai diverse si provin, majoritatea lor din import, tamplaria PVC Rehau 5 camere cu geam termopan – 4 anotimpuri si low-E, insotite de glafuri interioare si exterioare, usile interioare sunt achizitionate de la Bella Casa si vin in diferite nuante si modele, gresia, faianta si parchetul sunt import Spania, respectiv Germania, centrale de apartament Immergas si calorifere de otel, obiecte sanitare moderne Cersanit Romstal, usa intrare antiefractie cu multiple sisteme de siguranta, inchiderile balcoanelor la semi-inaltime sunt executate cu inox si sticla.

Apartamentele din noul Astrelor Residence se vand complet finisate, izolate termic, bransate la toate utilitatile orasului, contorizate separat, intr-un cuvant “la cheie”, si dispun de:

Finisaje premium:

• Pereti interiori finisati cu glet vopsea lavabila;
• Zidarie din caramida;
• Parchet laminat de 8 mm (Germania);
• Tamplaria exterioara din profile de PVC Rehau cu bariera termica (5 camere). Ferestrele au ochiuri fixe sau mobile cu deschidere interioara batanta;
• Usi interioare BELLA CASA;
• Usa metalica la intrare cu incuietoare multipunct;
• Gresie si faianta import Spania puse la dispozitie de Avalon Romania;
• Obiecte sanitare Cersanit;
• Incalzire cu centrala proprie, contorizare individuala;
• Instalatie de interfon pentru fiecare apartament;
• Blocurile sunt dotate cu ascensoare de 6 persoane;
• Zone verzi si spatii de joaca;
• Parcarea delimitata si iluminata;
• Porti auto si pietonale;
• Curte interioara, spatii de depozitare gunoi.

Dezvoltatorii complexului Astrelor Residence ofera posibilitatea personalizarii apartamentului dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul si usile interioare, daca rezervarea imobilului se face din timp.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

    • Alexandru Jambu – 0722.478.920 – alexandru@sudrezidential.ro
    • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni, Metrou Dimitrie Leonida

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul Copiilor Popesti Leordeni, Metro, Auchan, Carrefour, Lidl, Kaufland, Sun Plaza, Grand Arena, Jumbo

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 8 minute
Scoala/Gradinita 5 minute
Cafenea/Restaurant 4 minute
Farmacie/Spital 5 minute
Centru 10 km

Dezvoltator:

S.C. BVG DEVELOPMENT & INVESTMENT S.R.L.

Persoana de contact:

Alexandru Jambu

Manager Proiect

Phone number
+40722478920
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Biruintei, Nr. 51-57, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Astrelor Residence Berceni Leonida

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. BVG DEVELOPMENT & INVESTMENT S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image