Art Residence Brancoveanu

Proiectul imobiliar Art Residence Brancoveanu dispune de o amplasare excelenta in Sectorul 4, noul pol de dezvoltare al capitalei.

Suprafata teren
2.529 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
160
Numari de parcari
180
Regim inaltime
D+P+4E+5R
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1180 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Noul proiect imobiliar Art Residence Brancoveanu dispune de o amplasare excelenta in Sectorul 4, noul pol de dezvoltare al capitalei, fiind dispus mai exact pe Strada Aurel Persu, strada ce leaga Bulevardul Metalurgiei cu Turnu Magurele, strada Luica si Bulevardul Constantin Brancoveanu, ceea ce face ca accesul catre acest nou proiect rezidential sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta indiferent de anotimp, mai ales odata cu inaugurarea noii linii STB 241.

In imediata apropiere se gasesc importante zone comerciale si de retail, unde regasiti mari magazine de profil cum sunt: Metro, Carrefour, Auchan, Selgros, Lidl, Penny, dar si Hornbach, Jumbo sau Grand Arena Mall Berceni, la care se poate ajunge in doar cateva minute, atat cu masina cat si pietonal

Centre de invatamant, unitati spitalicesti sau bancare, piete agroalimentare in imediata apropiere si acces rapid catre mijloacele de transport in comun sunt doar cateva dintre atuurile acestei zone, devenita in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate in Sectorul 4, dar si datorita dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri din aceasta zona.

Despre Sectorul 4:

In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei cunoaste o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, si pe de alta parte de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in special de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, parcarilor rezidentiale, precum si a parcurilor si zonelor de relaxare.

Aprobarea noului PUZ al zonei de Sud a Sectorului 4 reprezinta o mare realizare administrativa si urbanistica, fiind de o reala importanta pentru dezvoltarea coerenta. Putem spune ca zona de Sud a Sectorului 4 va deveni si mai atractiva atat pentru bucuresteni, cat si pentru cei care urmeaza trendul de urbanizare a Romaniei, in care tinerii migreaza catre marile orase din tara. Se estimeaza ca peste 50.000 de oameni vor putea avea o locuinta in aceasta zona din Capitala, alaturi de cei peste 322.856 de locuitori deja existenti, conform datelor Institutului National de Statistica din luna iunie 2018.

Este important sa subliniem faptul ca Sectorul 4 al Capitalei ofera o excelenta proximitate fata de institutii de invatamant, centre comerciale, parcuri, unitati cu servicii medicale, sali de sport, sedii de institutii publice si alte locuri de interes. De asemenea, sunt anuntate lucrari importante de reabilitare si modernizare atat pentru aceste zone de interes public, cum este proiectul de modernizare si extindere a constructiilor din ansamblul Pietei Agroalimentare Berceni-Sudului, cat si pentru largirea principalelor artere de circulatie si a marilor bulevarde din sector (Soseaua Berceni, Strada Turnu Magurele, Bulevardul Brancoveanu, Obregia, Emil Racovita, etc.). De asemenea, proiectele de modernizare si extindere a numeroaselor unitati de invatamant din Sectorul 4 reprezinta un factor de mare interes pentru familiile tinere in cautarea unei locuinte noi.

Zona de sud a Capitalei a atras cele mai recente investitii in infrastructura, precum Pasajul Mihai Bravu si cel de la Piata Sudului, iar in urmatorul an, va fi gata podul peste Dambovita de la Nicolae Grigorescu, care va conecta intersectia Vitan-Barzesti – Oltenitei cu partea de est a Capitalei. La acest capitol, trebuie punctat faptul ca Sectorul 4 aloca, in premiera, peste jumatate din bugetul primariei (55 milioane de euro), iar faptul ca primaria a aplicat pentru alte 68 de milioane de euro va asigura mai mult decat dublarea acestor fonduri. Astfel, suma totala destinata investitiilor ajunge la 123 de milioane de euro, ceea ce nu poate decat sa bucure atat investitorii (dezvoltatorii imobiliari), cat si pe cei care doresc sa se mute in aceasta zona a Capitalei.

Citeste mai mult despre proiectele de infrastructura si dezvoltare a Sectorului 4: https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/.

Detalii tehnice

Proiectul Art Residence Brancoveanu dispune pe langa acest amplasament excelent si de un concept foarte bun, fiind gandit inca de la inceput de dezvoltatorii acestuia ca un proiect rezidential cu o functionalitate foarte buna, iar aici trebuie punctat regimul redus de inaltime al imobilelor, care asigura un grad de confort si intimitate foarte inalt, avand regimul de inaltime: D+P+4E+5R.

Structura imobilelor din cadrul Art Residence Brancoveanu se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea, dar si rezistenta seismica, respectand prevederile noului cod seismic emis in 2013.

Imobilele dispun la interior de compartimentari din caramida Porotherm, finisaje si echipamente excelente, materiale de ultima generatie de la mari firme de profil puse la dispozitia dumneavoastra de designerii departamentului de finisaje al proiectului, care va vor consilia in alegerea celor mai bune si mai potrivite moduri pentru finisarea interioara a locuintei conform cerintelor dumneavoastra.

Personalizarea apartamentului ales se poate face cu usurinta cu ajutorul departamentului de design, care isi desfasoara activitatea in cadrul proiectului. Specialistii in domeniu, impreuna cu cel mai mare furnizor national de materiale si echipamente, respectiv Avalon Romania Building Industry, va vor indruma sa gasiti si sa imbinati cu atentie, iar in cele din urma sa personalizati interiorul noii dumneavoasta locuinte, exact asa cum ati visat.

Chiar daca regimul de inaltime al imobilelor este unul redus, blocurile dispun de lifturi inteligente de ultima generatie, iar partile comune si casa scarii vor primi o atentie deosebita in ceea ce priveste finisarea finala.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium-luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale, ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizionare, este suficient sa contactati echipele noastre de vanzari online sau telefonic si acestea vor prelua imediat cererea dumneavoastra cu prioritate. De asemenea, va puteti prezenta direct la oricare dintre birourile noastre de vanzari oferite de SudRezidential.ro, amplasate astfel: pe Drumul Jilavei nr.72 (acces metrou Aparatorii Patriei), Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub; pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub (capat STB 634); sau pe Strada Pucheni, nr.157, Sector 5, Bucuresti, unde veti fi intampinati de consilierii nostri amabili si prietenosi, gata sa va ofere informatii precise despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite a tuturor ansamblurilor rezidentiale selectate de dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat pe toata durata vizionarilor cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi efectuate de catre consilierii nostri, oferindu-va posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit, fara alte costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Radu Diaconu – 0720.063.459 – radu.diaconu@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Autobuz: 241, 102, 125, 141, 212, 220, 232, 313

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Grand Arena Mall, Carrefour, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo, Auchan, Parc Tudor Arghezi, Lidl

Puncte de interes

Magazin 1 minute
Transport public 2 minute
Scoala/Gradinita 600 metri
Cafenea/Restaurant 500 metri
Farmacie/Spital 400 metri
Centru 8 km

Dezvoltator:

S.C. SOLTRANS CONSULTING S.R.L.

Persoana de contact:

Radu Diaconu

Manager Proiect

Phone number
+40720063459
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Aurel Persu, Nr. 112-114, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Art Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. SOLTRANS CONSULTING S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image