Apollo Residence Berceni Leonida

Noul proiect Apollo Residence Berceni Leonida va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte al caror regim de inaltime este: Subsol + Parter + 7 Etaje.

Suprafata teren
10.000 mp
Numar blocuri
4
Numar de apartamente
219
Numari de parcari
263
Regim inaltime
S+P+7E
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Apartamente 2-3 camere
Preturi de la
1200 euro/mp
Popesti-Leordeni, Metrou Berceni
Stadiu: Inactiv

Descriere Proiect

Noul proiect Apollo Residence Berceni Leonida pastreaza acelasi mod inteligent de concepere, complexitate si buna functionalitate cu care am fost obisnuiti in proiectele anterioare de catre dezvoltatorii acestui brand.

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii Apollo Residence, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate, acces securizat in ansamblu, parcare auto pentru rezidenti si vizitatori, acces dublu la doua artere circulate, curti dezmembrate pentru apartamentele de la parter, si nu in cele din urma balcoanele ample tip terasa, de care dispun toate apartamentele.

Noul proiect va fi construit pe o suprafata de teren de 10.000 mp, pe care vor fi edificate cele 4 imobile de locuinte, ce compun proiectul rezidential al caror regim de inaltime este: Subsol + Parter + 7 Etaje, insotite de functiuni complementare.

Pozitionarea inteligenta a noului ansamblu rezidential intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Berceni, este probabil cel mai important atu al acestui proiect in ceea ce priveste localizarea si accesul.

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, care abunda in spatii complementare si numeroase posibilitati de a petrece timpul liber.

Pentru apartamentele de la parter din cadrul noului proiect, au fost gandite curti interioare cu suprafete cuprinse intre 23 mp si 157 mp, ceea ce aduce un plus de valoare acestor unitati locative.

Dupa cum veti observa in schitele apartamentelor, compartimentarea propusa este una excelenta, gandita sa satisfaca si cele mai riguroase pretentii in materie de spatii locative, insa elementul surpriza provine de la decizia proiectantilor de a oferi fiecarui apartament doua tipuri de balcon, atat inchis cat si deschis, lucru rar intalnit la alte proiecte imobiliare noi.

In plus, o alta noutate intalnita la acest proiect, sunt boxele amplasate in subsolul blocurilor, cu suprafete cuprinse intre 3 mp si 8 mp, pe care le puteti achizitiona odata cu apartamentul, daca considerati ca aveti nevoie de spatiu adiacent pentru depozitare.

Apartamentele vor beneficia de videointerfon si aer conditionat in fiecare imobil, ca in cazul proiectelor precedente dezvoltate sub acest brand.

In ansamblu sunt prevazute parcari supraterane individuale, dezmembrate cadastral, amenajate cu pavele ecologice, ce pot fi achizitionate separat de apartament, la pretul de 3000 Euro TVA inclus, precum si boxe la subsolul imobilelor, la preturi cuprinse intre 2500 Euro si 5000 Euro, TVA inclus.

Apollo Residence Berceni Leonida in cifre

 • SUPRAFATA TEREN: 10.000 mp
 • UNITATI LOCATIVE: 219
 • PARCARI: 250 locuri
 • BOXE: 220 in subsolul imobilelor
 • SPATIU VERDE: 1700 mp – in colaborare cu Mega Image
 • CURTI PROPRII DEZMEMBRATE: cu suprafete cuprinse intre 23 mp si 157 mp
Apollo Residence Berceni Leonida – date generale
 • Acces dublu – auto si pietonal
 • Spatiu comercial la parterul imobilului C1
 • Bransamente la utilitatile orasului
 • Amplasare excelenta
 • Contorizari individuale
 • Acces rapid la Metrou/STB
 • Spatii verzi amenajate
 • Locuri de parcare dezmembrate
 • Finisaje de calitate

Detalii tehnice

Imobilele din cadrul ansamblului Apollo Residence Berceni Leonida, dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare antiefractie, tamplarie PVC cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, videointerfon, lift silentios si aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Ytong si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil Salamander 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri si low-e, la care se adauga glafurile interioare si exterioare de la aceeasi companie.

Partea de finisare interioara si echipare a imobilelor din proiect este asigurata de cele mai mari firme de profil din Romania: Avalon Romania care va asigura materialele necesare finisarii interioare, atat a apartamentelor, cat si a partilor comune cum sunt intrarile si casa scarii, Romstal Instalatii se va ocupa de partea instalatiilor interne si de obiectele sanitare din immobile, dar si de grupurile de pompare externe, bazine si hidranti, compania Schindler va furniza lifturile de care dispun imobilele care sunt de ultima generatie, iar cei de la Immergas vor furniza centralele termice de apartament in condensatie.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un department de design interior pus la dispozitia celor interesati de un imobil in Apollo Residence Berceni  de catre dezvoltatorii acestui concept, ce are rolul de a ajuta si indruma clientul final spre o finisare interioara excelenta si o functionalitate foarte buna a spatiilor locative. Fiecare proprietar isi va putea amenaja locuinta dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama larga de materiale si echipamente din care poate alege cu ajutorul celor din cadrul acestui departament.

Locuintele din cadrul proiectului Apollo Residence se predau contorizate individual, finisate complet si dotate cu cele mai noi si moderne echipamente, iar materialele folosite in procesul de finisare si de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta avand la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa aleaga cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi Bella Casa.

 “Dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse imobiliare si credem cu tarie ca noul nostru proiect rezidential intruneste toate calitatile necesare pentru a deveni favoritul celor care acum se afla in cautarea unei locuinte noi .“  Sursa : Dezvoltator Apollo Residence.

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

 • Adrian Monu – 0727.239.293 – adrian.george@sudrezidential.ro
 • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou Berceni/ Dimitrie Leonida Autobuz 125, R 435, R475

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parc Drumul Fermei, Mall Sun Plazza, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 2 minute
Transport public 12 minute
Scoala/Gradinita 200 metri
Cafenea/Restaurant 5 minute
Farmacie/Spital 700 metri
Centru 11 km

Dezvoltator:

S.C. NOMA EXCLUSIVE CAPITAL S.R.L.

Persoana de contact:

Adrian Monu

Manager Proiect

Phone number
+40727239293
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Biruintei, Nr. 45A, Popesti-Leordeni, Ilfov

Contacteaza reprezentantul Apollo Residence Berceni Leonida

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C. NOMA EXCLUSIVE CAPITAL S.R.L.
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image
 • placeholder image