Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre spatii verzi, spatii comerciale si zona centrala a orasului, acest proiect poate fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent dintre calitate si pret.

Suprafata teren
4300 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
108
Numari de parcari
108
Regim inaltime
P+4E+5ER+6ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Ap. 2-3 Camere
Preturi de la
1280 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Proiectul rezidential Aimee Residence Brancoveanu este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in noua zona rezidentiala dezvoltata in ultimii ani, aflata in imediata apropiere a intersectiei dintre Bulevardul Brancoveanu cu strada Luica, foarte aproape de marile centre comerciale aflate in acest areal.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 4.300 mp si dispune datorita amplasamentului excelent, de multiple cai de acces catre proiect, atat din strada Luica, cat si din strada Drumul Binelui sau Bulevardul Metalurgiei.

Aimee Residence este compus dintr-un numar de 3 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime format din P + 4E + 5Er + 6 Er, ceea ce inseamna ca atat confortul, cat si intimitatea, oferite de regimul mic de inaltime si de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Numarul total de unitati locative rezultate este de numai 108, care se impart intre garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, ale caror suprafete generoase sunt stabilite dupa cum urmeaza: garsoniere de la 40 mp utili, apartamente cu doua camere de la 54 pana la 64 mp utili, iar apartamentele cu trei camere au o suprafata utila de 78.55 mp.

Numarul de parcari destinate rezidentilor proiectului precum si vizitatorilor acestora este de 54 acoperite si 54 suprateran, unitati, care vor fi delimitate si amenajate corespunzator, iar vanzarea acestora se poate face la pretul de 3.500 Euro + TVA 19%, pentru un loc de parcare la suprateran si 7.000 Euro TVA 19% inclus, pentru un loc de parcare acoperit.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar pentru intreaga investitie este finalul anului 2024, cu exceptia blocului aflat in constructie, care are termen de finalizare Iunie 2023, moment in care se poate face si predarea imobilelor catre noii proprietari.

Noul proiect beneficiaza de toate utilitatile Bucurestiului, iar apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.
Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat, datorita amplasamentului excelent fata de acestea, indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului, iar aici trebuie mentionat faptul ca in imediata apropiere a proiectului imobiliar exista o statie STB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun, atat terestru cat si subteran.

In cadrul proiectului isi desfasoara activitatea si un departament tehnic de finisare interioara a noilor locuinte, unde veti putea alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza dupa gustul dumneavoastra apartamentul ales, avand la dispozitie o gama larga de: placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

In ultima perioada Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, cat si pe de alta parte de investitiile realizate de catre autoritatile publice locale, in speta de Primaria Sectorului 4, in vederea modernizarii cailor de acces, ale parcarilor de resedinta, precum si a parcurilor si a zonelor de relaxare.

Au fost anuntate o serie de proiecte de mare anvergura, atat privind infrastructura, cat si dezvoltarea urbana, unele dintre acestea fiind o premiera pentru Bucuresti, dar si pentru Romania, insa cel mai important este faptul ca acestea nu mai sunt doar intentii ale autoritatilor locale, ci s-a inceput executia acestora intr-un ritm foarte alert, care ne uimeste si ne bucura in acelasi timp.

Un alt atu important de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat astazi a noului parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei, care se va afla in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din capitala, edificat pe o suprafata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cand s-au implinit 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un frumos cadou. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei care vor sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze, intr-o oaza de verdeata si de liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa il viziteze in premiera.

Situat pe bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, in care foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa isi intemeieze un camin, parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe 4 hectare. Proiectat initial pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, pentru a creste suprafata verde a acestei zone urmand ca la final acesta sa aiba o suprafata de cel putin 8 hectare, asa cum rezulta din declaratiile autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala ceata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatea locala are deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor celor care locuiesc in aceasta parte a orasului.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici : https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi construite pe cadre si grinzi de beton armat, de o clasa superioara, iar pentru peretii exteriori, dar si pentru cei interiori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Ytong si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta va avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care se pot alege cele mai bune si mai deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu cum ar fi Ideea Usi.

Tamplaria PVC folosita este de la Salamander cu 5 camere cu geam low-E, 4 anotimpuri si glafuri exterioare, usile de interior folosite sunt Ideea Usi, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit/Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare, lift silentios Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Ytong si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea partile comune, intrarea in imobile precum si casa scarii vor fi prevazute cu finisaje premium, printre care regasim placarea cu gresie antiderapanta sau balustradele metalice. Apartamentele vor fi contorizate individual si bransate la toate utilitatile orasului.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori, atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium–luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, pe care le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale ca pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si de aceea, de acum poti alege dintr-un singur loc toate materialele necesare amenajarii imobilelor nou construite, dar si pentru proiectele tale de renovare.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Pentru a programa o vizită la ansamblurile rezidențiale disponibile, puteți lua legătura cu consilierii noștri de vânzări prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul nostru www.sudrezidential.ro sau vizitati unul dintre birourile noastre de vanzari situate la adresele următoare: strada Drumul Jilavei 72, Sector 4, Bucuresti, The Brokers Hub sau Soseaua Oltenitei 15-15 A, Popesti-Leordeni, Ilfov, The Social Hub.

Echipa noastră de consilieri vă va oferi informații exacte despre ansamblurile rezidențiale și promoțiile noastre, asigurându-se că toate solicitările dumneavoastră sunt gestionate cu prioritate, oferindu-vă oportunitatea de a face o alegere potrivita în achiziționarea apartamentului, casei sau imobilului dorit, fără a percepe costuri de intermediere.

Manageri de proiect:

  • Andrei Dominiteanu – 0728.070.610 – andrei.dominiteanu@sudrezidential.ro
  • Dorin Baldovin – 0729.923.486 – dorin@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Aimee Residence Brancoveanu Bloc C

Apartamente de 2 camere si 3 camere decomandate

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 3 Camere 1, 2, 3, 4, 5 C 61,45 mp + 6,90 mp balcon = 68,35 mp 76.100 Euro + TVA 5 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere P, 1, 2, 3, 4, 5 C 53,40 mp + 4,45 mp balcon = 57,85 mp 65.300 Euro + TVA 6 Vezi Schita
TIP 3 3 Camere P, 1, 2, 3, 4, 5 C 73,75 mp + 6,90 mp balcon = 80,65 mp 90.700 Euro + TVA 6 Vezi Schita

Aimee Residence Brancoveanu Bloc B

Garsoniere, apartamente tip studio, apartamente de 2 camere si 3 camere decomandate

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 2 Camere 1, 2, 3, 4, 5, 6 B 50,40 mp + 6,55 mp = 56,95 mp 69.500 Euro + TVA 6 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere 1, 2, 3, 4 B 49,70 mp + 5,30 mp = 54,00 mp INDISPONIBIL 8 Vezi Schita
TIP 3 2 Camere 1, 2, 3, 4 B 55,35 mp + 4,70 mp = 60,05 mp INDISPONIBIL 4 Vezi Schita
TIP 4 2 Camere 1, 2, 3, 4 B 55,45 mp + 8,35 mp = 63,80 mp 77.600 Euro + TVA 4 Vezi Schita
TIP 5 2 Camere 1, 2, 3, 4 B 53,35 mp + 4,75 mp = 58,10 mp INDISPONIBIL 4 Vezi Schita
TIP 6 Garsoniera 1, 2, 3, 4, 5, 6 B 36,45 mp + 3,75 mp = 40,20 mp INDISPONIBIL 6 Vezi Schita
TIP 7 3 Camere 1, 2, 3, 4 B 67,80 mp + 10,75 mp = 78,55 mp INDISPONIBIL 4 Vezi Schita
TIP 8 Studio 5, 6 B 47,35 mp + 5,30 mp = 52,65 mp 64.300 Euro + TVA 4 Vezi Schita
Arata tot

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei Autobuz: STB 241, 102, 141, 220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul "Tudor Arghezi", Sun Plaza, Mall Grand Arena, Carrefour, Auchan, Lidl, Metrou, Sellgros, Jumbo, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 minute

Dezvoltator:

S.C UNIVERS IMOBILIAR CONSTRUCT S.R.L.

Persoana de contact:

Andrei Dominiteanu

Manager Proiect

Phone number
+40728070610
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Cucului, Nr. 16-30, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Aimee Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C UNIVERS IMOBILIAR CONSTRUCT S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image