Aimee Residence Brancoveanu

Aimee Residence Brancoveanu este un proiect rezidential compus din 3 blocuri de locuinte mixte: apartamente de tip studio, garsoniere, apartamente cu 2 camere si apartamente cu 3 camere.

Daca iti doresti un apartament in zona Bulevardului Brancoveanu, cu acces rapid catre zone verzi, spatii comerciale si centrul orasului, acest proiect poate fi cea mai buna optiune pentru tine, avand un raport excelent intre calitate si pret.

Suprafata teren
4300 mp
Numar blocuri
3
Numar de apartamente
108
Numari de parcari
108
Regim inaltime
P+4E+5ER+6ER
Data de predare
Finalizat
Tip Apartamente
Garsoniera, Studio, Ap. 2-3 Camere
Preturi de la
1280 euro/mp
Bucuresti, Mall Grand Arena
Stadiu: Activ

Descriere Proiect

Proiectul rezidential Aimee Residence Brancoveanu este amplasat in Sudul Capitalei, mai exact in noua zona rezidentiala dezvoltata in ultimii ani, aflata in imediata apropiere a intersectiei dintre Bulevardul Brancoveanu cu strada Luica, foarte aproape de marile centre comerciale aflate in acest areal.

Terenul pe care este amplasat proiectul are o suprafata de 4.300 mp si dispune datorita amplasamentului excelent, de multiple cai de acces catre proiect, atat din strada Luica, cat si din strada Drumul Binelui sau Bulevardul Metalurgiei.

Aimee Residence este compus dintr-un numar de 3 blocuri de locuinte mixte, cu un regim de inaltime format din P + 4E + 5Er + 6 Er, ceea ce inseamna ca atat confortul, cat si intimitatea, oferite de regimul mic de inaltime si de dispunerea blocurilor vor fi atuuri puternice ale proiectului imobiliar.

Numarul total de unitati locative este de 108, distribuite intre garsoniere si apartamente cu doua si trei camere, ale caror suprafete generoase sunt stabilite astfel: garsoniere de la 40 mp utili, apartamente cu doua camere de la 54 pana la 64 mp utili, iar apartamentele cu trei camere au o suprafata utila de 78,55 mp.

Proiectul dispune de un total de 54 de locuri de parcare acoperite si 54 de locuri supraterane destinate rezidentilor si vizitatorilor, unitati care vor fi delimitate si amenajate corespunzator, iar vanzarea acestora se poate realiza la pretul de 3.500 Euro + TVA 19% pentru un loc de parcare suprateran si 7.000 Euro, TVA 19% inclus, pentru un loc de parcare acoperit.

Termenul de finalizare stabilit de catre dezvoltatorii acestui proiect imobiliar pentru intreaga investitie este finalul anului 2024, cu exceptia blocului aflat in constructie, care are termen de finalizare Iunie 2023, moment in care se poate face si predarea imobilelor catre noii proprietari.

Noul proiect beneficiaza de toate utilitatile Bucurestiului, iar apartamentele se vand complet finisate, echipate si contorizate individual.
Accesul la mijloacele de transport in comun se poate face imediat, datorita amplasamentului excelent fata de acestea, indiferent ca doriti sa ajungeti in centrul Capitalei sau pe centura Bucurestiului, iar aici trebuie mentionat faptul ca in imediata apropiere a proiectului imobiliar exista o statie STB care va poate ajuta sa faceti aceste conexiuni cu orice mijloc de transport in comun, atat terestru cat si subteran.

In cadrul proiectului, exista un departament tehnic specializat in finisarea interioara a noilor locuinte, oferindu-va posibilitatea de a alege materialele si echipamentele necesare pentru a personaliza apartamentul ales dupa preferintele dumneavoastra, avand la dispozitie o gama variata de optiuni, inclusiv placi ceramice, parchet, usi si obiecte sanitare.

In ultima perioada, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o adevarata renastere urbana, generata pe de o parte de interesul cumparatorilor pentru locuinte noi in aceasta zona, si pe de alta parte de investitiile realizate de autoritatile publice locale, in special de Primaria Sectorului 4, in modernizarea cailor de acces, parcarilor rezidentiale, precum si a parcurilor si zonelor de relaxare.

Au fost anuntate o serie de proiecte de mare anvergura, atat privind infrastructura, cat si dezvoltarea urbana, unele dintre acestea fiind o premiera pentru Bucuresti, dar si pentru Romania, insa cel mai important este faptul ca acestea nu mai sunt doar intentii ale autoritatilor locale, ci s-a inceput executia acestora intr-un ritm foarte alert, care ne uimeste si ne bucura in acelasi timp.

Un alt aspect semnificativ de mentionat este dezvoltarea in imediata apropiere a proiectului prezentat, respectiv noul parc Tudor Arghezi, initiat de catre Primaria Sectorului 4 a Capitalei. Acest parc va fi situat in vecinatatea noilor proiecte rezidentiale si se preconizeaza a fi unul dintre cele mai mari parcuri noi din capitala, avand o suprafata estimata de aproximativ 4 hectare.

Miercuri, 20 septembrie 2023, cu ocazia implinirii a 564 de ani de la prima atestare documentara a orasului, locuitorii Capitalei au primit un cadou deosebit. Parcul Tudor Arghezi, cel mai nou parc din Bucuresti, si-a deschis larg portile pentru cei dornici sa se relaxeze, sa faca sport si sa socializeze intr-o oaza de verdeata si liniste. La inaugurare, spatiul a devenit neincapator pentru sutele de oameni care doreau sa-l viziteze in premiera.

Situat pe Bulevardul Metalurgiei din Sectorul 4, intr-o zona aflata in plina dezvoltare urbanistica, unde foarte multe familii tinere au ales in ultimii ani sa-si intemeieze un camin, Parcul Tudor Arghezi se intinde, in momentul de fata, pe o suprafata de 4 hectare. Initial proiectat pentru o suprafata mai mica, parcul a fost extins treptat prin expropriere, avand in vedere cresterea suprafetei verzi a acestei zone. La final, se preconizeaza ca acesta va acoperi cel putin 8 hectare, conform declaratiilor autoritatilor locale.

Tema principala a parcului este dedicata sportului, fiind specificul acestui nou parc, in care a fost deja instalata o pista de atletism cu o lungime de 1670 metri, o pista de biciclete, piste de trotinete si aparate de fitness. In imediata apropiere, au fost amenajate nu mai putin de 14 terenuri de sport, unde iubitorii de miscare pot practica diferite sporturi cu mingea.

Totodata, in interiorul parcului au fost create si alte facilitati de relaxare, cum ar fi o plaja ecologica si o zona speciala creata pentru iubitorii de animale de companie.

De asemenea, este disponibila o parcare supraetajata cu 150 de locuri pentru cei care doresc sa viziteze cel mai nou si, probabil, cel mai modern parc din Bucuresti.

Cu toate acestea, atractia principala a parcului este fantana arteziana muzicala “Fantana Florilor”, care ofera vizitatorilor in fiecare seara un spectacol inedit de lumina si culoare.

In ceea ce priveste spatiul verde, au fost plantati peste 160 de ciresi japonezi in Parcul Tudor Arghezi. Impreuna cu ceilalti aproximativ 500 de copaci plantati deja in acest loc si cu cele 2500 de plante de iedera, vor transforma parcul intr-o oaza de verdeata, intr-o veritabila padure urbana.

In perioada urmatoare, avand in vedere dezvoltarea demografica accelerata a zonei de sud a Sectorului 4, autoritatile locale au deja in plan extinderea acestui parc si completarea lui cu facilitati care sa raspunda cerintelor locuitorilor din aceasta parte a orasului.

Citeste mai multe despre dezvoltarea sectorului 4 aici : https://www.sudrezidential.ro/de-ce-sa-ti-cumperi-o-locuinta-in-sectorul-4/

Detalii tehnice

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat, incadrandu-se intr-o clasa superioara de calitate. Pentru peretii atat exteriori, cat si interiori, dezvoltatorii mentin loialitatea fata de caramizile tip Ytong si folosesc o izolatie de inalta calitate constand intr-un strat de polistiren de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Fiecare apartament va fi finisat conform preferintelor noului proprietar, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori pentru a alege cele mai bune si distinse finisaje. Baile vor fi dotate cu obiecte sanitare moderne, iar pentru usile interioare, optiunile includ produse de la companii de renume in domeniu, precum Ideea Usi.

Tamplaria PVC folosita este de la Salamander, cu 5 camere, geam termopan Low-E, 4 anotimpuri si glafuri exterioare, usile de interior folosite sunt de la Ideea Usi, usi intrare cu sistem antiefractie Superlock, obiecte sanitare moderne Cersanit/Romstal, gresia si faianta import Spania/Italia, parchet laminat import Austria, centrala de apartament prin condensare, lift silentios Schindler, iar compartimentarea interioara se va executa cu ajutorul caramizilor eficiente Ytong si tencuielilor mecanizate de la Duraziv.

De asemenea, partile comune, inclusiv intrarea in imobile si casa scarii, vor beneficia de finisaje premium, incluzand placarea cu gresie antiderapanta si balustrade metalice.

Prin colaborarea cu Avalon Romania, noul nostru membru din domeniul materialelor de constructii, ne asiguram ca putem satisface cele mai pretentioase solicitari in materie de finisare interioara. Avalon pune la dispozitia noilor cumparatori, atat gamele standard incluse in pretul apartamentului, cat si gamele de finisaje premium–luxury.

Obiectivul Avalon Romania este acela de a oferi clientilor servicii si produse de o calitate superioara, accesibile rapid si fara deplasari inutile la furnizorii traditionali de materiale, asa cum se intampla pana acum. Noi credem ca timpul a devenit o resursa tot mai pretioasa, motiv pentru care acum poti selecta toate materialele necesare amenajarii imobilelor noi construite sau pentru proiectele tale de renovare dintr-un singur loc.

Mai multe detalii despre echipa Avalon Romania aici: www.avalonromania.ro

Mod de achizitie

Este de ajuns sa programati o vizionare online sau telefonic si imediat consilierii nostri de vanzari vor prelua cererea dumneavoastra cu prioritate sau puteti merge direct la oricare dintre birourile de vanzari puse la dispozitia dumneavoastra de catre Sudrezidential.ro.
Sediile noastre sunt situate: pe Soseaua Oltenitei nr. 15-15 A, Popesti Leordeni, Ilfov, The Social Hub, pe Drumul Jilavei, nr. 72, The Brokers Hub  (acces metrou Aparatorii Patriei) sau pe Bulevardul Metalurgiei nr. 61 (acces STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, sector 4, unde veti fi intampinati de catre consilierii nostri mereu amabili si prietenosi, dispusi sa va ofere imediat informatii exacte despre produsele si promotiile noastre.

In cadrul acestor birouri de vanzari, puteti opta pentru serviciul de vizionari gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidentiale alese de catre dumneavoastra, precum si a altor oferte imobiliare, transportul fiind asigurat, pe toata durata vizionarilor, cu masinile companiei.

Vizionarile si prezentarile ansamblurilor rezidentiale vor fi realizate gratuit de catre consilierii nostri, oferindu-va astfel posibilitatea de a alege cu atentie apartamentul, casa sau imobilul dorit.

Manageri de proiect:

  • Andrei Dominiteanu – 0728.070.610 – andrei.dominiteanu@sudrezidential.ro
  • Dorin Baldovin – 0729.923.486 – dorin@sudrezidential.ro
  • Call Center SudRezidential.ro – 0729.572.570.

Aimee Residence Brancoveanu Bloc B

Preturi promotionale !!!

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 Studio 5 B 47,30 mp + 7,85 mp = 55,15 mp 63.300 Euro + TVA 1 Vezi Schita
TIP 2 Studio 5, 6 B 47,35 mp + 5,30 mp = 52,65 mp 60.500 Euro + TVA 3 Vezi Schita

Aimee Residence Brancoveanu Bloc C

Apartamente de 2 camere si 3 camere decomandate

Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
Tip Nr. Camere Etaj Bloc S.U. + Balcon Pret Nr Unitati Schita
TIP 1 3 Camere 1, 2, 3, 4, 5 C 61,45 mp + 6,90 mp balcon = 68,35 mp 76.100 Euro + TVA 5 Vezi Schita
TIP 2 2 Camere P, 1, 2, 3, 4, 5 C 53,40 mp + 4,45 mp balcon = 57,85 mp 65.300 Euro + TVA 6 Vezi Schita
TIP 3 3 Camere P, 1, 2, 3, 4, 5 C 73,75 mp + 6,90 mp balcon = 80,65 mp 90.700 Euro + TVA 6 Vezi Schita

Localizare

Mijloace de transport în comun

Metrou: Aparatorii Patriei Autobuz: STB 241, 102, 141, 220

Parcuri, mall-uri, centre comerciale

Parcul "Tudor Arghezi", Sun Plaza, Mall Grand Arena, Carrefour, Auchan, Lidl, Metrou, Sellgros, Jumbo, Mega Image

Puncte de interes

Magazin 5 minute
Transport public 3 minute
Scoala/Gradinita 7 minute
Cafenea/Restaurant 10 minute
Farmacie/Spital 10 minute
Centru 18 minute

Dezvoltator:

S.C UNIVERS IMOBILIAR CONSTRUCT S.R.L.

Persoana de contact:

Andrei Dominiteanu

Manager Proiect

Phone number
+40728070610
Email
vanzari@sudrezidential.ro
Website
Website
Facebook
Facebook
Address
Strada Drumul Dealul Cucului, Nr. 16-30, Sector 4

Contacteaza reprezentantul Aimee Residence Brancoveanu

Optional
Max. 500 characters
Trimite mesaj
S.C UNIVERS IMOBILIAR CONSTRUCT S.R.L.
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image
  • placeholder image