Vila individuala – P+1+M, Ansamblul Rezidential


Zona: Berceni, Popesti Leordeni
Reper: Ansamblul Rezidential ConfortCity
ID OFERTA: 45179
Suprafata utila:
144.30 mp
Suprafata construita:
169 mp
An constructie:
2021
Nr. balcoane:
1
Etaj:
P+1+M
direct de la dezvoltator
161.400 euro
TVA de 19% inclus
comision economisit
4842 euro
124 vizualizari

Descriere imobil

Avem placerea sa va prezentam un nou proiect rezidential, Proiectul Deea Residence in zona Popesti Leordeni cu acces rapid din cheiul Dambovitei zona Confort City.

Proiectul imobiliar de vile noi amplasat intr-o zona noua in plina dezvoltare pe piata imobiliara, ferita de zgomotul orasului, dar totodata cu acces facil catre centrul Bucurestiului cat si pe centura acestuia.

Complexul este format din 13  vile noi de vanzare alipite ce au intrare individuala asezate pe doua randuri formand o alee  centrala cu acces doar pentru locatari, complexul va fi inchis cu sistem de bariere.

Vilele sunt construite pe structura cu cadre si anumiti pereti de beton armat, cu inchideri si umplere din caramida YTONG. Anveloparea de izolare exterioara va fi realizata cu polistiren de 10 cm ignifug. Izolatia de sub acoperis de tabla plana, va fi cu vata minerala.

Respectam cu rigurozitate standardele de calitate in constructii, pentru toate fazele de executie ale lucrarilor si fiecare vila de vanzare va fi racodata la toate uilitatile publice: electricitate, gaze, apa, canalizare, retele de internet pe fibra optica si cablu tv, cu predare la cheie.

Finisajele exterioare vor fi realizate cu zugraveala structurata decorativa, iar tamplaria va fi realizata din profile PVC cu geam tripan. Finisajele interioare pot fi personalizate in functie de dorintele clientului.

Fiecare casa de vanzare are in componenta 5 camere, si 3 bai, regimul de inaltime fiind P+1E+M, terasa/gradina proprie si doua locuri de parcare. Parterul este compus din hol central din care pornesc scarile catre etaj, living si bucatarie ce au iesire pe terasa, baie si spatiu de depozitare , pe etaj sunt 2 dormitoare si baie, iar in mansarda se regasesc alte doua dormitoare cu baie  , exterior terasa/gradina proprie si locurile de parcare aferente.

Compartimentarile generoase si ergonomice, relatia calitate – pret – zona si adresabilitatea de nisa, recomanda acest complex de vile drept o oferta unica pentru o zona urbana, racodata la toate facilitatile, care ofera tot confortul, intimitatea si avantajele necesare unui trai la curte.

Complexul rezidential de vile Deea Residence  va intruni conditiile unei certificari pentru eficienta energetica de clasa A.

Pretul imobilului este de 161.400  Euro (TVA inclus)

Se poate achizitiona si prin credit Prima Casa, iar daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si indentificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la telefon: 0731.308.398 – Julian George  sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Soseaua Oltenitei 15-15A ( intrare Popesti Leordeni), Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patrieia, acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 144.30 mp suprafata utila
 • 169 mp suprafata construita
 • etaj: P+1+M
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 3
 • telefon: un post
 • parcare: doua locuri
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2021
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
George Julian
Telefon: 0731.308.398
Email: george@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!