Summer sale – apartament 3 camere, etaj 1, 2 balcoane, metrou Dimitrie Leonida

Oferta nu mai este valabila! 
Zona: Berceni, Dimitrie Leonida
Reper: Metrou Dimitrie Leonida
ID OFERTA: 39904
Suprafata utila:
83.60 mp
An constructie:
2018
Nr. balcoane:
2
Etaj:
1
direct de la dezvoltator
69.900 euro
TVA de 5% inclus
comision economisit
2097 euro
908 vizualizari

Descriere imobil

Va prezentam un apartament cu 3 camere deosebit, ce se remarca printr-un format complet decomandat, incaperi inalte si luminoase, precum si avantajul de a face parte dintr-un ansamblu rezidential nou ce ofera absolut toate facilitatile, de la lifturi silentioase de 6 persoane, pana la locuri de parcare subterane si supraterane pentru rezidenti, dar si spatii de recreere si loc de joaca pentru copii.

Ansamblul este situat stradal pe Sos. Berceni (in imediata apropiere se afla numeroare magazine, supermarketuri, Penny Market si Mega Image, gradinite, zone de servicii, dar si transport public – RATB si statia de metrou Dimitrie Leonida la doar 10 minute de mers pe jos), distanta catre centrul orasului se face in mai putin de 20 de minute.

Apartamentul cu 3 camere este disponibil la etajul 1, se preda complet finisat si are o suprafata utila de 83.60 mp. Spatiul interior este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util fiind impartit astfel: living luminos, bucatarie inchisa, 2 dormitoare spatioase, 2 bai prevazute cu geam si 2 terase.

Apartamentul prezentat beneficiaza de multiple dotari, dintre care mentionam: gresie si faianta, parchet, centrala termica prin condensatie de 24 kW Immergas, interfon, usa metalica antiefractie, usi de interior, tamplarie PVC Salamander 5 camere cu geam termopan Low-E, prize si intrerupatoare, calorifere si obiecte sanitare in bai.

Ca viitor proprietar, puteti beneficia de personalizarea spatiului interior prin alegerea finisajelor, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rezervati apartamentul din timp.

Structura constructiei este formata din cadre de beton armat, toate compartimentarile se realizeaza din caramida Porotherm, iar confortul termic este asigurat de asemenea prin polistiren de 10 cm. Apartamentul este bransat la toate utilitatile orasului si contorizat separat, costurile administrative fiind reduse la minim.

Pret de lista: 74.900 Euro!

Reducerea verii! Pret nou: 69.900 Euro!

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau la telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe informatii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0734.950.229 – Dan Barbulescu sau direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Drumul Binelui Nr. 33 (acces metrou Aparatorii Patriei) sau din B-dul Metalurgiei nr. 61 (acces RATB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti, Sector 4, unde puteti programa  o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022


 • 83.60 mp suprafata utila
 • etaj: 1
 • balcoane: 2
 • grupuri sanitare: 2
 • telefon: un post
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2018
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Dan Barbulescu Dan Barbulescu
Telefon: 0734.950.229
Email: danbarbulescu@directdezvoltator.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!