Quantum OxyGo Modules

46 vizualizari

In curând…

Quantum OxyGo Modules

Primul ansamblu imobiliar din Romania compus din case modulare, smart, eficiente energetic si durabile, din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Case prefabricate, case produse în fabrică, case modulare pe diferite tipuri de structuri…

Vocabularul care înconjoară acest tip de construcție este foarte amplu și crește tot timpul datorită rolului din ce în ce mai mare pe care îl joacă pe piața imobiliară din întreaga lume.

Acest tip de proprietate este, de asemenea, din ce în ce mai popular în Europa, mai ales pentru că oamenii caută o schimbare a stilului de viață, ca o consecință a pandemiei COVID-19.

Unul dintre marile avantaje ale cumpărării unei case prefabricate este prețul, care este, de obicei, semnificativ mai mic decât cel al construcțiilor tradiționale, astfel ca nu prezintă riscul depășirii bugetului initial.

Unul dintre avantajele construcției industrializate este timpul de execuție, care se diferențiază clar de construcția tradițională, deoarece, la construcția industrializată, standardizarea proceselor și fabricarea într-un mediu controlat, unde există mult mai puține variabile, oferă termene mult mai scurte de execuție decât cele tradiționale, cu economisirea consecutivă a costurilor indirecte

O casă modulară este cea care vine în locația dumneavoastră pentru o instalare la fața locului și este mult mai ieftină decât o casă tradițională construită din lemn sau cărămidă.

Aceste case sunt mobile, astfel încât le veti putea muta oriunde. De asemenea, sunt complet autosuficiente, ceea ce vă permite s-o montați literalmente în orice locație, cum ar fi o plajă sau un vârf de munte.

Casele prefabricate sunt structuri durabile și sigure care pot fi produse într-un timp foarte scurt într-un mediu de fabrică. Casele acestea sunt foarte rezistente la cutremure și pot fi numite și case gata făcute, fiind preferate în structurile de locuințe colective, de exemplu cele stabilite după un dezastru.

Cu aceste case prefabricate este posibil să se producă structuri durabile și de înaltă calitate în care mii de oameni să poată locui în siguranță perioade foarte lungi de timp.

Deși casele prefabricate pot fi considerate structuri simple, ieftine, cu un aspect neimpresionant, se pot produce case destul de luxoase, cu un design ultra modern.

În afară de proiectele de case prefabricate cu design modern, cu un singur etaj, pot fi realizate și designuri de case prefabricate duplex.

Prețurile caselor prefabricate și caselor modulare sunt mult mai scăzute, decât casele clasice și avantajele pe care le au sunt foarte evidente.

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea, cel mai bun loc pe care tu să-l numești “Acasă”.

Echipa SudRezidential.ro

Detaliile complete si informatiile tehnice vor fi date publicitatii in luna Octombrie a anului curent, moment in care este stabilita si data de lansare a noului proiect imobiliar alcatuit din case modulare, amplasat in zona Berceni-Vidra.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Alte proiecte recomandate
SUD REZIDENTIAL
0729.572.570
Metalurgiei-Park Residence
Vezi noul catalog
Catalog Sud Rezidential