Quantum Garden Village Residence Berceni

36 vizualizari

In curând…

Quantum Garden Village Residence Berceni

Cel mai modern si complet ansamblu rezidential din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti!

Modern, exclusivist, foarte bine amplasat si gandit in detaliu, noul proiect Quantum Graden Village Residence Berceni, este creat intr-o  atmosfera eleganta si confortabila in care viata de familie si bucuria de a trai alaturi de cei dragi tie este cel mai important atuu.

Prin fiecare detaliu care compune ceea ce vrem sa fie cel mai complet proiect rezidential verde din aceasta noua zona rezidentiala, Quantum Garden Vilage Berceni te surprinde si te incanta imediat ce ajungi sa-i cunosti functionalitatea, poate si datorita faptului ca proiectul este dedicat in totalitate locuintelor tip vila, smart, eficiente energetic, construite cu pasiune si atentie de catre cei mai buni specialisti in domeniu.

Este si primul proiect rezidențial din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case smart, eficiente energetic, fiind de la început, proiectat gandit sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de „clădiri eficiente energetic”.

Descoperim impreuna noi orizonturi pentru ca tot ceea ce facem, facem cu o pasiune născută din dorința obsesivă de a crea cel mai bun loc pe care tu să-l numești “Acasă”.

Echipa SudRezidential.ro

Detaliile complete si informatiile tehnice vor fi date publicitatii in luna August anul curent moment in care este stabilita si data de lansare a noului proiect imobiliar amplasat in zona Berceni-Vidra.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Alte proiecte recomandate
SUD REZIDENTIAL
0729.572.570
Metalurgiei-Park Residence
Vezi noul catalog
Catalog Sud Rezidential