Metalurgiei Park Residence

11279 vizualizari

Metalurgiei Park Residence,

Primul Parc Rezidential din Romania

Premiat drept cel mai ambitios proiect imobiliar, la momentul initierii sale, Metalurgiei Park Residence a confirmat toate asteptarile cumparatorilor de locuinte, fiind livrate pana la finalul primului trimestru al anului 2020 un numar de peste 4100 de locuinte, din cele aproximativ 5000 de locuinte noi anuntate pentru Faza I a mega-proiectului rezidential. Acestui numar de-a dreptul impresionant i se adauga alte 1400 de locuinte noi, aflate la acest moment in diferite stadii de executie. 

Cea mai mare investitie imobiliara realizata in ultima perioada

Metalurgiei Park Residence este, la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 250 milioane euro. La aceasta valoare importanta au contibuit o serie de dezvoltatori imobiliari locali, societati si fonduri de investitii din Romania, care au inteles potentialul de dezvoltare urbana, cat si, poate cel mai important, cumparatorii de locuinte noi care au ales sa locuiasca in acesta zona,

Primul Parc Rezidential din Romania

Mega proiectul imobiliar va fi edificat in mai multe etape, pe o suprafata de teren de aproximativ 50 ha si este amplasat in zona Berceni, la intersectia strazilor Metalurgiei cu Drumul Binelui, o zona in plina expansiune urbana din Sectorul 4 al Capitalei. Etapa I a proiectului, avand o suprafata de 25 HA, se apropie de finalizare, fiind in derulare procesul de vanzare si autorizare a constructiilor din Faza II si III a acestui megaproiect rezidential. Valoarea investitiilor, ce urmeaza a fi realizate, este de aproximativ 350 milioane euro, urmand a fi edificat un numar similar de apartamente, comparativ cu Faza I. Blocurile ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, de maxim P+12 etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Sectorul 4 este cel mai fierbinte pol de dezvoltare urbana din Capitala

Argumente primordiale care ne-au determinat sa alegem zona Metalurgiei au fost legate de infrastructura si potentialul de dezvoltare urbana.

Investitiile in infrastructura din ultimii ani au fost, asa cum preconizam la initierea proiectului, la nivelul asteptarilor noastre: Pasajul subteran auto de la Piata Sudului si noul Pod de pe Calea Vacaresti, asigura accesul rapid catre centrul Capitalei si bulevardele principale. De asemenea, trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Măgurele și strada Luică au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Sos Giurgiului si Targul Vitan.

Al doilea argument este legat de lucrarile de dezvoltare urbana, un aspect foarte important fiind legat de bugetul alocat lucrarilor de catre Primaria Sectorului 4, unul dintre cele mai importante din Bucuresti.

Parcări publice etajate lângă stațiile de metrou în sistem park&ride avand cateva mii de locuri de parcare, strazi lărgite, asfaltate și legate la utilități, locuri de joaca intre blocuri, terenuri de sport si multe astfel de lucrari au fost realizate in ultimii ani in zona de sud a Capitalei.

Cel mai mare parc din România se construiește lângă Metalurgiei Park Residence

Trei hectare de teren, aflate la cateva sute de metri de Metalurgiei Park Residence, mai exact langa zona comerciala: Metro, Jumbo, Auchan, vor fi transformate în cel mai mare parc din România construit vreodată de o primărie, dupa Revolutie. Datorită reconfigurării zonei și a apariției cartierelor rezidențiale, familiile tinere cu copii aveau mare nevoie de un astfel de parc, pentru că două dintre cele mai cunoscute parcuri din București, Orășelul Copiilor și Lumea Copiilor, sunt destul de departe.

Noul parc, denumit Tudor Arghezi, va avea amenajați peste 10.000 de mp de spații verzi, dintre care 11.000 mp vor fi doar pentru aleile pe care pe care locuitorii din zona se vor plimba în nopțile răcoroase de vară, iar pe aproximativ 1.200 de mp vor fi amenajate locuri de joacă. Totodată, va fi creat un skate parc pe 1.000 mp la cele mai înainte standarde și multe, multe terenuri de sport.

Parteneriat

Cum poate fi un proiect imobiliar compus din mai multe proiecte ?

Metalurgiei Park Residence este un concept imobiliar ce apartine SudRezidential.ro si are la baza studii si analize de piata, care au fost intocmite cu atentie de catre specialistii nostri, din care a reiesit clar ca acest concept poate prinde viata sub forma unui parc rezidential, compus din mai multe proiecte rezidentiale, fiecare cu identitatea sa aparte.

Mai multe brand-uri imobiliare locale, deja consacrate si recunoscute in zona, au aderat rapid la acest concept, iar rezultatul acestui parteneriat de succes se poate observa in cadrul proiectului Metalurgiei Park Residence, unde au putut sa dezvolte propriile ansambluri imobiliare, toate integrate in ceea ce  compune, in final, Park-ul Rezidential Metalurgiei.

Diversitate

Sustinem diversitatea si liberul arbitru. Ne place sa dam posibilitatea oamenilor sa aleaga din cat mai multe variante si acesta este un aspect la care Metalurgiei Park Residence exceleaza. Zeci, poate chiar sute de unitati locative cu diferite compartimentari, spatii comerciale si birouri diverse, finisaje in functie de optiune si bugetul alocat, toate acestea sunt posibile si reprezinta un aspect foarte important, chiar de neegalat am putea spune.

Metalurgiei Park Residence este compus din mai multe proiecte imobiliare si ansambluri rezidentiale

Mentionam cateva brand-uri imobiliare precum: Brown Residence, Viva Residence, Joy Residence, Top House Residence, Modern Residence, Venus Park Residence, Galaxy Residence, Arcadia Residence, Krystal Residence, Monaco Park Residence, Athos Residence, Next Residence si Studio Plus Residence, care construiesc propriile proiecte imobiliare, indraznete, diferite ca si compartimentare, elegante si foarte bine concepute. 

De ce Sectorul 4 al Capitalei ?

In ultima perioada de timp, Sectorul 4 al Capitalei a cunoscut o dezvoltare urbana intensa, poate cea mai importanta dintre toate celelalte sectoare.

Bulevarde largite, pasaje subterane si supraterane realizate sau in curs de executie, locuri de joaca si multe zone verzi, o noua statie de metrou pe Soseaua Berceni langa Linia de Centura, foarte multe scoli si gradinite modernizate si reabilitate, Piata Sudului si Piata Progresul modernizate la standarde europene, primarie digitalizata, spitale reabilitate si in constructie, dintre care mentionam noua Sectie UPU si Unitatea pentru Marii Arsi a Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni si primul spital construit de la zero in ultimii 30 de ani pentru tratatea afectiunilor stomatologice si nu in ultimul rand parcul Tudor Arghezi ce se va realiza pe Bulevardul Metalurgiei sunt argumente de necontestat cu privire la alegerea acestei zone a Capitalei.

Acestui record de lucrari publice locale i se adauga si potentialul de dezvoltare rezidentiala a zonei in care se afla Metalurgiei Park Residence, potential destul de ridicat din punctul de vedere al accesibilitatii preturilor de achizitie a terenurilor ce se traduce intr-un pret redus a achizitie a unui imobil, precum si accesul facil la toate utilitatile necesare dezvoltarii unui proiect imobiliar.

De ce Zona Metalurgiei ?

Zona in care se afla Metalurgiei Park Residence, cuprinsa intre Bulevardul Metalurgiei, strada Drumul Binelui si strada Drumul Jilavei este o zona cu acces facil la toate facilitatile necesare unei dezvoltari imobiliare de o asemenea anvergura: deschidere la bulervardele principale, acces facil la metrou si transport public, retele de utilitati modernizate si de capacitate ridicata, apropierea de o intreaga suita de centre comerciale au contribuit la succesul acestei zone in continua dezvoltare.

Zona aceasta are bulevarde bine dimensionate, care fac legatura rapida cu Centrul Bucurestiului, dar si cu iesirile orasului, cu acces facil spre autostrazile cele mai importante si catre Centura Capitalei. Planurile autoritatilor publice locale sunt de a mai crea un acces rapid catre aceasta centura in zona cumunei Jilava.
Pretul terenului este un alt element foarte important, pentru ca le da dezvoltatorilor posibilitatea de a construi locuinte la costuri accesibile cu un raport pret/calitate excelent.

Totul la indemana pentru tine!

In imediata apropiere se afla numeroase centre comerciale: Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo.

Scolile si gradinite sunt un aspect foarte important pentru locuitorii acestui nou amsamblu rezidential, deoarece majoritatea locuitorilor sunt tineri. De curand a fost inaugurata, la cateva sute de metrii distanta, in incinta complexului residential Vista cea mai modernă grădiniță din Capitala, cu design interior realizat după modelul finlandez și întinsă pe o suprafață de 1.300 de metri pătrați. Școala nr. 190 este una dintre cele mai prestigioase din sector, iar aici se construieste un bazin de înot semiolimpic la care vor fi așteptați toți copiii din sectorul 4. Un liceu nou-nouț, care include și școală generală, o grădiniță construită de la zero, sală de spectacole multifuncțională, cantină, centru de incluziune socială, teren de sport exterior și sală de sport acoperită vor fi incluse în cel mai mare centru educațional din România va fi realizat in imediata apropiere a complexului rezidential.

Parcul Tudor Arghezi, pentru că așa se va numi parcul de peste 30.000 de metri pătrați, va fi construit la doar cateva minute distanta, pe Bulevardul Metalurgiei, între Mall Grand Arena și binecunoscutul magazin Jumbo si este considerat cel mai mare parc construit dupa Revolutie, fiind foarte probabil si unul dintre cele mai moderne

Construim in zone sigure!

Acceleratia scazuta a placilor tectonice, care se traduce intr-un risc seismic redus, permite fara probleme constructia de imobile sigure in aceasta zona. Pe harta seismica a Bucurestiului, Sectorul 4, mai exact cartierele Brancoveanu, Berceni, Zona Metalurgiei, Aparatorii Patriei si IMGB sunt considerate cele mai sigure din Capitala, din punct de vedere seismic.

ACCES FACIL catre centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelenta din punctul de vedere al circulatiei si fluxului auto. De mare importanta este Pasajul subteran auto de la Piata Sudului care face legatura directa intre bulevardul Metalurgiei, prin bulevardul Obregia si de aici catre Soseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Vacaresti, finalizat in anul 2014.

Trei bulevarde principale: Șoseaua Berceni, strada Turnu Măgurele și strada Luică au fost largite cu inca o banda pe fiecare sens de circulatie, lucru care a imbunatatit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anuntate chiar in zona Metalurgiei, Turnul Magurele, Aparatorii Patriei care ar urma sa lege inelul median dintre Sos Giurgiului si Targul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, in zone centrale precum Piata Unirii, Victoriei, in functie de conditiile de trafic. Achizitioneaza si tu o locuinta in Metalurgiei Park Residence
si bucura-te de avantajele oferite

  • Iesire catre soseaua Berceni – Ap. Patriei
  • Statii RATB in fata ansamblului
  • Preturi foarte decente, locuinte accesibile
  • Iesire catre Sos. Metalurgiei – Piata Sudului
  • Statii de Metrou la cateva minute distanta
  • Proiect aerisit, drumuri foarte largi
  • Parc public in apropiere;
  • Scoli si gradinite publice in zona
  • Acces foarte rapid catre Soseaua de Centura

Sustinem diversitatea si libertatea de a alege

Unul dintre argumentele principale, care stau la baza succesului proiectului Metalurgiei Park este legat de aceasta diversitate si posibilitatea cumparatorilor de a alege locuinte noi pentru toate gusturile

Ne place sa dam posibilitatea oamenilor sa aleaga din cat mai multe variante si acesta este un aspect la care Metalurgiei Park Residence exceleaza din toate punctele de vedere. Zeci poate chiar sute de variante de compartimentari interioare ale apartamentelor sunt posibile datorita faptului ca dezvoltatorii imobiliari isi aleg conceptul si arhitectura pentru ansamblurile rezidentiale ce compun mega proiectul imobiliar.

Daca discutam despre finisaje, lucrurile stau si mai bine. Sute de variante de finisare pentru gresie, parchet si obiecte sanitare stau la dispozitia celor care aleg sa-si cumpere o locuinta aici.

Posibilitatea de a alege se reflecta si in pret, variantele fiind pentru toate bugetele si cerintele cumparatorilor, la unele dintre cele mai bune preturi disponibile pe piata cu un raport pret/calitate excelent.

Finisaje de foarte buna calitate!

Atat finisajele interioare cat si cele din spatiile comune sunt alese cu grija, impreuna cu echipe specializate in amenajari interioare, astfel incat sa te poti bucura impreuna cu familia de noua ta casa inca din prima zi.

Prin intermediul partenerilor nostri, constructia in ansamblurile rezidentiale se realizeaza cu unele dintre cele mai de renume materiale constructive existente pe piata: Marazii, Kai, Keros, Cesarom, Bella Casa, Cersanit, Forma Vita,  Baumit, Duraziv, Semmelrock, Kanuf, Wienerberger, Siniat, Rockwool, Avalon Romania Building Industry si multi altii.

Posibilitatea de personalizare inca din momentul rezervarii

Finisarea imobilelor va fi atent supravegheata de catre un departament specializat de amenajari interioare, care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii unui apartament si care va finisa interioarele dupa dorintele acestora, oferindu-le posibilitatea de a alege materialele necesare finisarii si echipamentele dintr-o gama variata de modele si culori.

Pentru mult mai multe informatii despre mega proiectul rezidential va rugam sa contactati departamentul de vanzari pus la dispozitie de catre Sudrezidential.ro la tel 0729.572.570 sau programati un tur al tuturor proiectelor rezidentiale on line pe www.sudrezidential.ro sau www.metalurgieipark.ro .

In cadrul proiectului imobiliar functioneaza inca de la inceputul anului o expozitie permanenta dedicata acestor proiecte imobiliare si celor din imediata apropiere unde aveti posibilitatea sa studiati in detaliu ansamblurile rezidentiale si vecinatatile acestora cu ajutorul celor 15 machete executate la scara de catre arhitectii nostri.

 

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Alte proiecte recomandate
0724.205.825
Vezi noul catalog
Catalog Sud Rezidential 2021
credite imobiliare