Metalurgiei- LIDL, garsoniera noua, 40 mp, et.2/5.


Zona: Berceni, Metalurgiei
Reper: Bd.Metalurgiei-LIDL
ID OFERTA: 46369
Suprafata utila:
40 mp mp
Suprafata construita:
47 mp mp
An constructie:
2022
Nr. balcoane:
1
Etaj:
2
direct de la dezvoltator
47.000 euro
comision economisit
1410 euro
73 vizualizari

Descriere imobil

Detalii:

Garsoniera propusa spre vanzare face parte din ansamblul Studio Plus Ideal, proiect cu un regim de inaltime S+P+5  in care vom regasi garsoniere si  apartamente de doua camere. Ansamblul este alcatuit din apartamente spatioase si luminoase cu balcoane generoase si inchise cu termopan, indiferent ca vorbim despre garsoniere  sau  apartamente cu doua camere.

Compartimentarile sunt moderne si eficiente, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate, clientii avand posibilitatea sa isi personalizeze locuintele dupa propriul gust.

Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile Sectorului 4, strazile fiind asfaltate si iluminate.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun si va pune la dispozitia  noilor locatari numeroase facilitati, dintre acestea amintim: spatii verzi, loc de joaca pentru copii, parcari supraterane cat si subterane.

Localizare si vecinatati:

Accesul in zona se poate face din artere importante, precum: Turnu Magurele,Brancoveanu,  Luica, Aurel Persu si B-dul Metalurgiei.

Ansamblul este situat  pe strada Drumul Binelui, in apropierea celor mai importante centre comerciale ale zonei de sud, unitati de invatamant, spatii de joaca si de relaxare, statii STB, cu acces usor si catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

Vecinatati: mari centre comerciale precum Lidl, Carrefour Grand Arena Mall, Metro, Selgros, Hornbach, Auchan, Jumbo, scoli si gradinite.

In imediata apropiere,  a fost construita cea mai modernă gradinita din Capitala, intinsa pe o suprafata de 1.300 de metri patrati.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera este decomandata  si are  suprafata totala utila de 39,90 mp si se vinde complet finisata, avand ca  dotari standard: gresie si faianta din import, parchet, usi de interior, obiecte sanitare din ceramica in baie, toate la alegere dintr-o gama diversa de modele si culori, glafuri interior-exterior, instalatie electrica din cupru, radiatoare, centrala termica proprie de 24 kW, tamplarie PVC,interfon si usa metalica antiefractie la intrare.

Imobilul este construit pe structura de beton armat, compartimentarea fiind realizata cu caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 11.5 cm la interior.

Toate apartamentele din imobil sunt racordate la toate utilitatile Sectorului 4 si sunt contorizate individual.

Pret si modalitati de plata:

Pret de lista apartament este de 47.000 EURO,  TVA 5% inclus!

Se accepta si credit bancar!

Pret parcari: parcare supraterana 2.000 EURO + TVA si subterana  3.000 EURO + TVA!

Bonus: voucher 10% reducere la toate produsele din gama marcilor FLANCO! 

Alte informatii si contact :

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea identificarii celei mai bune solutii financiare si intocmirii dosarului bancar.

Va oferim solutii financiare adaptate perfect nevoilor tale! Acordam cea mai buna solutie de creditare in maxim 24h!

La www.credit24h.ro puteti aplica online sau la telefon Call Cennter Credit 24h 0731.111.609.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, puteti contacta la numarul de telefon: 0722.338.342 – Marius Lazarescu sau direct la unul din birourile noastre de Vanzari Apartamente Noi Direct de la Dezvoltator din Sos.Oltenitei 15-15A(popesti-Leordeni), Drumul Binelui, nr.33(acces metrou Aparatorii Patriei sau STB 125, 141, 220, 232, 312), Bucuresti , sector 4, unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud a Capitalei.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 40 mp mp suprafata utila
 • 47 mp mp suprafata construita
 • etaj: 2
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2022
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Marius Lazarescu Marius Lazarescu
Telefon: 0722.338.342
Email: marius.lazarescu@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!