Happy Home Residence

11037 vizualizari

PROIECT VANDUT!

Va multumim pentru increderea acordata acestui proiect!

Descrierea ansamblului Happy Home Residence

Ansamblul dispune de o pozitionare excelenta, fiind amplasat la numai 5 minute de mers pe jos fata de statia de Metrou Dimitrie Leonida cu acces rapid din Sos Berceni.

Preturi de la 22.000 euro (tva 5% inclus)

Locuintele pe care vi le propunem se vand complet finisate si beneficiaza de:

  • centrala proprie de apartament Immergas – 24W
  • calorifere din aluminiu
  • obiecte sanitare din ceramica
  • tamplarie PVC cu geam termopan de 5 camere Low-E all season
  • glafuri interioare si exterioare
  • contorizari individuale

De asemenea, fiecare apartament poate fi personalizat cu finisaje la alegere, daca rezervarea se face din timp.

Apartamente Happy Home Residence – VANDUT

Etaj Tip apartament Suprafata utila Pret
demisol garsoniera dubla 29 mp 22.000 euro(TVA 5% inclus)
demisol garsoniera dubla 33,65 mp 25.000 euro(TVA 5% inclus)
parter garsoniera dubla 29 mp +
4.25 mp balcon
28.000 euro(TVA 5% inclus)
parter garsoniera dubla 33.65 mp +
2.95 mp balcon
32.000 euro(TVA 5% inclus)
parter ap. 3 camere 56.35 mp +
3.45 mp balcon
53.500 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-3 ap. 2 camere 52.65 mp +
9 mp balcon
49.000 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-3 garsoniera 29.85 mp +
2.70 mp balcon
28.000 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-3 garsoniera dubla 34.70 mp +
8.70 mp balcon
33.000 euro(TVA 5% inclus)
etajele 1-3 ap. 2 camere 44.95 mp +
6.05 mp balcon
43.000 euro(TVA 5% inclus)

* apartamentele au inclus in pret pe langa tva-ul de 5% si cate un loc de parcare delimitat

* reducere 5% pentru plata cash

Complexul Rezidential Happy Home Residence  este unul dintre cele mai INTERESANTE proiecte rezidentiale din Zona de Sud, locuintele disponibile beneficiind de compartimentari ideale si suprafete generoase, conform cerintelor clientilor nostri.

Pentru a fi siguri ca proiectul va fi unul de succes am tinut cont de cerintele dumneavoastra, construind locuinte decomandate, spatioase, cu multa lumina naturala,insotite de  balcoane largi si locuri de parcare incluse in pret.

Imobilele sunt construite pe cadre de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 8 cm EPS 70 si tencuiala decorativa.

Proiectul beneficiaza de toate uitilitatile orasului – gaze, apa curenta, canalizare – iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate cu acces facil catre toate punctele de interes major din zona.

Constructia are un regim de inaltime redus si anume demisol + parter +3 etaje, si este compusa din garsoniere duble, apartamente cu doua si trei camere decomandate, spatioase, excelent compartimentate, foarte bine gandite ca si functionalitate, finisate cu mare atentie si executate cu materiale de cea mai buna calitate.

Vecinatati: Metrou Dimitrie Leonida, Mega Image – Metalurgiei, piata Aparatorii Patriei, magazine si centre comerciale aflate in zona (Ex.Sun Plaza Mall, Metro, Real, Obi, Cora, Mobexpert)

Mijloace de transport in comun:

  • Metrou Dimitrie Leonida
  • RATB

Afla chiar acum mai multe detalii sau cate imobile mai sunt disponibile in Happy Home Residence  la tel. 0723.202.593

Robert Simion
Manager de proiect Happy Home Residence

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

*Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

*De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

*Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, prevederile privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, achizitionate de persoane fizice.

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Alte proiecte recomandate
Robert Simion
0723.202.593
Vezi noul catalog
Catalog Sud Rezidential 2021
credite imobiliare