Garsoniera decomandata, mutare rapida, Brancoveanu

Oferta nu mai este valabila! 
Zona: Berceni, Metalurgiei, Brancoveanu, Aparatorii Patriei
Reper: Carrefour Grand Arena
ID OFERTA: 44480
Suprafata utila:
49 mp
Suprafata construita:
60 mp
An constructie:
2020
Nr. balcoane:
1
Etaj:
7
direct de la dezvoltator
48.700 euro
comision economisit
1461 euro
547 vizualizari

Descriere imobil

Detalii imobil:

Garsoniera pe care o prezentam are o compartimentare inteligenta, cu camere mari si luminoase, este disponibila la etajul 7, intr-un imobil nou din proiectul imobiliar Family Residence Brancoveanu.

Noua locuinta este finalizata, “la cheie “,  proiectata sa ofere maximul de functionalitate si confort, este amplasata excelent in cadrul imobilului, beneficiaza de lumina naturala, vedere catre numeroasele zone verzi din cadrul ansamblului si este bransata la utilitatile orasului.

Localizare si vecinatati:

Noul proiect Family Residence Brancoveanu este amplasat in Sectorul 4, pe strada Drumul Dealul Alunis.

Ansamblul este situat in proximitatea Bulevardului Constantin Brancoveanu  si este compus din 4 imobile cu regim mixt de inaltime, P+6 E+7E Retras+ 8E Retras, care vor genera peste 280 de unitati locative insotite de numeroase spatii verzi,  locuri de parcare destinate rezidentilor.

Proiectul beneficiaza de acces rapid catre Bulevardul Metalurgiei si Bulevardul Constantin Brancoveanu, dar si catre multiple centre comerciale din zona: Metro Berceni, Auchan, Jumbo, Selgros, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall, dar si catre institutii de invatamant si spitalicesti.

Mijloace de transport in comun: STB 241, 141, 220, N 105 si statia de metrou Constantin Brancoveanu sau Aparatorii Patriei.

Specificatii tehnice si caracteristici:

Garsoniera are o suprafata utila de 49  mp, este compusa din: hol, camera de locuit, bucatarie,  baie, un spatiu de depozitare generos  si un balcon de 4 mp, rezultand o suprafata total utila de 49 mp.

Atent finisata, locuinta este dotata cu: tamplarie PVC Rehau cu geam termopan, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, calorifere de otel, centrala temica Imergas de 24 kW,prize si intrerupatoare, interfon si usa de intrare metalica cu multiple sisteme antiefractie.

Imobilul din care face parte apartamentul are structura de rezistenta realizata din beton armat si caramida Porotherm de 25 cm, compartimentat cu caramida de 11.5 cm si izolat termic cu polistiren exapandat de 10 cm, peste care se aplica tencuiala decorativa.

Pret si modalitati de plata:

Pret apartament 48.700 Euro!

Loc de parcare: 2.000 Euro TVA inclus!

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere de 5% din pret.

Alte informatii si contact:

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar Credit24h.ro va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

www.credit24h.ro unde puteti aplica online sau telefon 0731.111.609 Call Center Credit24h.

Pentru mai multe detalii despre acest imobil sau despre alte oferte similare in zona, ne puteti contacta la tel: 0799.877.999 – Cosmin Gita – manager de proiect Family Residence sau  direct la unul dintre Birourile De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din: Sos Oltenitei 15-15 A, Ilfov, intrare Popesti Leordeni (capat STB 634) sau Drumul Binelui nr. 33, Bucuresti, Sector 4 (acces metrou Aparatorii Patriei, acces STB 125, 141, 220, 232, 241, 312) unde puteti programa o vizionare sau un tur gratuit al tuturor Ansamblurilor Rezidentiale din Zona de Sud.

*Informatiile, schitele si imaginile prezentate in acest site au scop pur informativ si nu au caracter angajant, de orice natura, pentru Sud Rezidential Real Estate SRL sau dezvoltatorii imobiliari si pot suferi modificari. Dezvoltatorii imobiliari isi rezerva dreptul de a aduce modificari proiectului

* Va recomandam sa studiati cu atentie schitele, proiectul imobiliar, amplasamentul si vecinatatile, la locatia acestuia, inaintea rezervarii/achizitiei oricarui imobil.

* De asemenea, este necesara verificarea, în prealabil, a disponibilitatii de unitati locative, ofertele prezentate fiind oferite doar in limita stocului disponibil la un moment dat;

* Pentru o informare exacta asupra situatiei unui imobil sau a stocului existent, va rugam sa solicitati informatii exacte de la Departamentul de Vanzari/Dezvoltator.

*In conformitate cu prevederile Codului Fiscal, incapand cu data de 01.01.2022, urmatoarele prevederi privind TVA-ul redus de 5% se aplica pentru livrarea de locuinte, care au o suprafata utila de maximum 120 mp, exclusiv anexele gospodaresti, a caror valoare, inclusiv a terenului pe care sunt construite, nu depaseste suma de:

- 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achizitionate de persoane fizice;

- 700.000 lei, dar depașește suma de 450.000 lei, exclusiv taxa pe valoarea adaugata, ce sunt achiziționate de persoane fizice in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice;

Nota: Orice persoana fizica poate achiziționa, incepand cu data de 1 ianuarie 2022, in mod individual sau in comun cu alta persoana fizica/alte persoane fizice, o singura locuința a carei valoare depaseste suma de 450.000 lei, dar nu depaseste suma de 700.000 lei, exclusiv TVA, cu cota redusa de 5%.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.


 • 49 mp suprafata utila
 • 60 mp suprafata construita
 • etaj: 7
 • balcoane: 1
 • grupuri sanitare: 1
 • telefon: un post
 • parcare: un loc
 • ansamblu rezidential nou
 • vanzare direct de la dezvoltator
 • comision 0%
 • asistenta gratuita dosar bancar
 • imobil construit in 2020
 • gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila
 • geamuri termopan
 • usi interioare
 • usa metalica antiefractie
 • centrala termica de apartament
 • calorifere aluminium
 • obiecte sanitare moderne
 • spatii verzi amenajate
 • contract vanzare-cumparare
 • poseda numar cadastral
 • carte funciara
 • rol fiscal
Oferta reprezentata de
Cosmin Gita
Telefon: 0799.877.999
Email: cosmin@sudrezidential.ro

Va multumim pentru vizita si asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra. Daca aveti intrebari despre un anumit imobil sau vreti sa primiti mai multe detalii sau sa programati o vizionare oferita gratuit, noi promitem sa va raspundem in cel mai scurt timp. Va multumim!